e jesi ga zajebo ovim komentaromne-dam-na-sebe wrote:Postovani, o vama se dalo samo primjetiti da ste usli na forum kao veliki up up up humanitarac pa ste prerasli u personu koja se naglo prestala baviti humanitarnim akcijama, da bi lizdala guzove Zlaji, Raji i Gaji.induendo wrote: Poštovana.Ja dobro poznajem činjenicu da se piše kamiondžija ali čisto iz zajebancije Mirnesa stavljam kamijondžija. :DTo možete provjeriti i u mojim prethodnim postovima gdje je uvijek uz riječ kamijondžija išao ovakav smajli
kao znak da je riječ o zajebanciji dotične šoferčine.Tako da apsolutno nema potrebe za vašim gramatičkim lešinarstvom.
MIRNES AJANOVIĆ DOBIO JE DVADESETAK TISUĆA GLASOVA
-
spongebob
- taxi_driver
i da zaboravio sam pitati,je li rekao kad ce ukinuti r srpsku?ja cekam.
-
SherlockHolmes
Da, sasvim mi je jasno. Diktatora koji je u svom naumu uspio, i jednog u stvaranju. Ni jedno ni drugo, medjutim, nema veze sa njihovom profesijom.spongebob wrote:Je l tebi uopste jasno sta ti poredisSherlockHolmes wrote:Interesantno je kako obozavatelji lika i djela Josipa Broza, inace bravara, Ajanovicu umjesto politickih poteza i sl, prvo zamjere to sto je vozao autobuse ili sta vec.
Po vama ni Tile ne bi bio dovoljno dobar 1941, a sad mu posmrtno dizete spomenike. Toliko o vasim arsinima i pameti.? Josipa Broza i budaletinu Ajanovica?!
-
SherlockHolmes
Taksisto, haj ziv bio po socijalu, pa u nove alijanse sa Lepim da i njemu i vozdu pregledavas stolicu.taxi_driver wrote:serlok ajde ti malo o zlaji.nisi odavno.
ej prije 70 god se moglo i sa bravarskim biti presjednik,a danas bogami sa soferskim ne moze.napredovala tehnologija.sta ces.nekad su ti windows 98 bili dobri a sad jedva cekas vistu.
nego serlok,jeli nam haris danas imao stolicu,kako je ustao.ima li podocnjake?
-
ne-dam-na-sebe
-
SherlockHolmes
Glasaj za Mirnesa, on bi te uveo u slicnu ljepotu.
- kekec
#33 Re: MIRNES AJANOVIĆ DOBIO JE DVADESETAK TISUĆA GLASOVA
Onima koje su slicne Harisovim glasacima, odnosno glasacicama, kojene-dam-na-sebe wrote:@kekec ne kapiram kome je to Miki Cuki lijep ili zgodan
ne slusaju sta stoji u programu stranke i da li je to realno i moguce sprovesti,
a koje ipak hoce da iskoriste svoje glasacko pravo. Pa "haj´da glasam
za najljepseg" ( po njihovom misljenju ).
Iskreno, ljepsi je od IMJ i jos mnogo drugih.
Ili na drugi nacin:
Kada bi se ti kandidovala, i kada bi na izbornom plakatu bila tvoja
slika (sa ljubav-sex), bez obzira sta nudis u Programu, ja, prvi, bih glasao za tebe,
iako sam zakleti Komsicevac.
-
ne-dam-na-sebe
#34 Re: MIRNES AJANOVIĆ DOBIO JE DVADESETAK TISUĆA GLASOVA
znam da si moj vjerni obozavateljkekec wrote:Onima koje su slicne Harisovim glasacima, odnosno glasacicama, kojene-dam-na-sebe wrote:@kekec ne kapiram kome je to Miki Cuki lijep ili zgodan
ne slusaju sta stoji u programu stranke i da li je to realno i moguce sprovesti,
Ili na drugi nacin:
slika (sa ljubav-sex), bez obzira sta nudis u Programu,ja, prvi, bih glasao za tebe,
- taxi_driver
A DJESU TI GUZOVI OD NE DAM NA SEBE(ALI DAM U SEBE)

-
SherlockHolmes
#36 Re: MIRNES AJANOVIĆ DOBIO JE DVADESETAK TISUĆA GLASOVA
Aaaa vidi principakekec wrote:Onima koje su slicne Harisovim glasacima, odnosno glasacicama, kojene-dam-na-sebe wrote:@kekec ne kapiram kome je to Miki Cuki lijep ili zgodan
Ili na drugi nacin:
slika (sa ljubav-sex), bez obzira sta nudis u Programu, ja, prvi, bih glasao za tebe,
Ode i tebi glas uludu, jer provjereno znam da ona ljepota ne pripada doticnoj koleginici
-
ne-dam-na-sebe
Kad uplatis sto socijale na racun uvazenog SDP-ovca, poslacemo ti postom fotose i balona da smiris disanjetaxi_driver wrote:A DJESU TI GUZOVI OD NE DAM NA SEBE(ALI DAM U SEBE)![]()
![]()
![]()
- taxi_driver
hahahahahha,placam ja clanarinu.ne trebas ti da brines.a stvarno gdje su ti guzovi sto nedaju na sebe a daju u sebe?pitao bih te nesto ali o tom cemo na pod forum ljubav i sex.

-
ne-dam-na-sebe
Bujrum tatainduendo wrote:Ne vidim ništa smiješno u tome što sam mjesecima trubio da se treba pomoći bolesnoj djeci.Da imaš imalo obraza kao što nemaš ne bi se rugala tome.A tata tebi može samo uplatiti kakvu donaciju da urediš malo i facu kao što si uredila i guzove.
![]()
Samo cekam da pokrenes akciju ..hajde kreni sa up up up, valjda je to jedino sto dizes
- GandalfSivi
Malo sam slab sa vidom. Ucinilo mi se da neko poredi Tita i Mirnesa.SherlockHolmes wrote:Interesantno je kako obozavatelji lika i djela Josipa Broza, inace bravara, Ajanovicu umjesto politickih poteza i sl, prvo zamjere to sto je vozao autobuse ili sta vec.
Po vama ni Tile ne bi bio dovoljno dobar 1941, a sad mu posmrtno dizete spomenike. Toliko o vasim arsinima i pameti.
-
ne-dam-na-sebe
molim te nemoj veceras. umorila sam se od humanitarnog radataxi_driver wrote:hahahahahha,placam ja clanarinu.ne trebas ti da brines.a stvarno gdje su ti guzovi sto nedaju na sebe a daju u sebe?pitao bih te nesto ali o tom cemo na pod forum ljubav i sex.![]()
![]()
![]()
![]()
moram juriti vanka.
- taxi_driver
ne-dam-na-sebe wrote:Bujrum tatainduendo wrote:Ne vidim ništa smiješno u tome što sam mjesecima trubio da se treba pomoći bolesnoj djeci.Da imaš imalo obraza kao što nemaš ne bi se rugala tome.A tata tebi može samo uplatiti kakvu donaciju da urediš malo i facu kao što si uredila i guzove.
![]()
Samo cekam da pokrenes akciju ..hajde kreni sa up up up, valjda je to jedino sto dizes
nego cini mi se ja sam te nesto pitao.gdje su ti guzovi sto ne daju na sebe ali daju u sebe?o ostatku na ljubav i sex.
-
SherlockHolmes
@Gandalf
Radi se o principima, ali vidim da ste tu svi slabi s vidom.
P.S. Pacenici, hajde promjenite podforum, zivi bili
Last edited by SherlockHolmes on 06/10/2006 19:36, edited 1 time in total.
-
ne-dam-na-sebe
samo ti se cini, kao i meni da je covjek htio reci da je za mirnesovu karijeru politicara bitno sto je bio vozac koliko je bilo i za titovu sto je fol po zanimanju i naobrazbi bravar. a mozda ne...mora se juriti...pazite mi hinduendaGandalfSivi wrote:Malo sam slab sa vidom. Ucinilo mi se da neko poredi Tita i Mirnesa.SherlockHolmes wrote:Interesantno je kako obozavatelji lika i djela Josipa Broza, inace bravara, Ajanovicu umjesto politickih poteza i sl, prvo zamjere to sto je vozao autobuse ili sta vec.
Po vama ni Tile ne bi bio dovoljno dobar 1941, a sad mu posmrtno dizete spomenike. Toliko o vasim arsinima i pameti.
- taxi_driver
serloke tebi treba crtati?nego reci ti nama sta je hare rekao kad se probudio?
-
SherlockHolmes
taksisto, propast ce ti socijala ako skoro ne odes. i pusti lepog vozdu, nisi ti za politike.
-
ne-dam-na-sebe
Sekibe, tebi za ljubav mijenjam ne samo podforum nego i stanje. Posto provjereno baratas vlasnistvom tjelesnih atributa, znas da se onakve performanse ne postizu forumanjem. PusaaaaSherlockHolmes wrote:@Gandalf
- taxi_driver
jeli to tebi vokri za moju socijalu?nego jeli hare imao mehku ili tvrdu stolicu jutros?i jesi li mu dobro guzu plahno?
-
SherlockHolmes
ona cura je sa kariba, ali nema veze. vazno je da i mi imamo te manjinene-dam-na-sebe wrote:Sekibe, tebi za ljubav mijenjam ne samo podforum nego i stanje. Posto provjereno baratas vlasnistvom tjelesnih atributa, znas da se onakve performanse ne postizu forumanjem. PusaaaaSherlockHolmes wrote:@Gandalf
p.s. ovo gore se prevashodno odnosilo na ove koji vide samo zlajinu a evo sada i haretovu guzu.
- jeza u ledja
Ispravka naslova,
AJANOVIĆ MIRNES
PATRIOTSKI BLOK BOSS - SDU BIH 45.059 5,24%
AJANOVIĆ MIRNES
PATRIOTSKI BLOK BOSS - SDU BIH 45.059 5,24%