Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
- sinuhe
#401 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Na praznim ulicama Sarajeva odrzana povorka ponosa 2019 bez ijednog incidenta.
-
mali jomu
#402 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
POLOŽEN ISPIT: Uspješno osigurani javni skupovi tokom vikenda u Sarajevu, MUP zahvalio građanima
Tokom vikenda, 7. i 8. septembra, policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo uspješno su planirali i realizovali osiguranje javnih skupova održanih u organizaciji Udruženja građana "Svjetlo", kao i Udruženja građana "Inicijativa Iskorak", naveli su iz MUP-a KS.
-Ovom prilikom građanima i posjetiocima glavnog grada Bosne i Hercegovine i Kantona Sarajevo upućujemo izraze zahvalnosti za razumjevanje i podršku u provođenju aktivnosti koje je realizovala Uprava policije uz pomoć i saradnju sa partnerskim policijsko-sigurnosnim agencijama - naveli su iz MUP-a KS.
https://faktor.ba/vijest/uspjesno-osigu ... nima/50657
Tokom vikenda, 7. i 8. septembra, policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo uspješno su planirali i realizovali osiguranje javnih skupova održanih u organizaciji Udruženja građana "Svjetlo", kao i Udruženja građana "Inicijativa Iskorak", naveli su iz MUP-a KS.
-Ovom prilikom građanima i posjetiocima glavnog grada Bosne i Hercegovine i Kantona Sarajevo upućujemo izraze zahvalnosti za razumjevanje i podršku u provođenju aktivnosti koje je realizovala Uprava policije uz pomoć i saradnju sa partnerskim policijsko-sigurnosnim agencijama - naveli su iz MUP-a KS.
https://faktor.ba/vijest/uspjesno-osigu ... nima/50657
- sadie_forever
#403 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Jesil glup?? Njen otac je sehid,kako mozes to i poredit??Zox wrote:Poruka 1: nema porodice bez oca i majke.
Poruka 2: bez porodice i braka nema Bosne ni novih junaka.
Posto je moja zena iz sehidske porodice, oca se ne sjeca, evo da pitam jel ovo znaci da je ona iz porodice koje "nema"? Da li zbog sehidskih porodica nece biti Bosne (po ovoj gornjoj logici)? Ili ste ovim porodicarima bitni tek toliko da se razmnozite i poginete u ratu, a nije ih briga kakvu cete to nekompletnu i pogresnu porodicu ostaviti iza sebe?
- sadie_forever
#404 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Zatvorili ljudima radnje,blokirali ulice,policajaca vise nego gejevamali jomu wrote:Sarajevo / Oglasio se i MUP KS: Evo kako je protekla prva bh. Povorka ponosa
"Prema našim procjenama u koloni je bilo oko dvije hiljade ljudi. Za vrijeme trajanja povorke nije zabilježen niti jedan incident", kazao je za Radiosarajevo.ba Mirza Hadžiabdić, potparol MUP-a KS.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... osa/350226
Ovako ni trumpa nebi docekali
I ovako mogu setati i u kabulu Ako restrikcije napravis
- Bloo
- Globalna šefica
#405 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Kako u Skandinaviji kazu sehid?sadie_forever wrote:Jesil glup?? Njen otac je sehid,kako mozes to i poredit??Zox wrote:Poruka 1: nema porodice bez oca i majke.
Poruka 2: bez porodice i braka nema Bosne ni novih junaka.
Posto je moja zena iz sehidske porodice, oca se ne sjeca, evo da pitam jel ovo znaci da je ona iz porodice koje "nema"? Da li zbog sehidskih porodica nece biti Bosne (po ovoj gornjoj logici)? Ili ste ovim porodicarima bitni tek toliko da se razmnozite i poginete u ratu, a nije ih briga kakvu cete to nekompletnu i pogresnu porodicu ostaviti iza sebe?
-
mali jomu
#406 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
ODJEKNULA VIJEST- Regionalni mediji: Prva povorka ponosa u Sarajevu...
Regionalni mediji iz minute u minutu prenosili su dešavanja sa prve Bh. povorke ponosa koja je održana u Sarajevu, ali i kontraskupu koji je dva sata ranije održan na Ciglanama.
Osim građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine, glavnom ulicom prošetali su učesnici Povorke ponosa iz Beograda, Zagreba, Tirane, Skoplja, Podgorice i drugih gradova regije...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/regiona ... /190908045
Regionalni mediji iz minute u minutu prenosili su dešavanja sa prve Bh. povorke ponosa koja je održana u Sarajevu, ali i kontraskupu koji je dva sata ranije održan na Ciglanama.
Osim građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine, glavnom ulicom prošetali su učesnici Povorke ponosa iz Beograda, Zagreba, Tirane, Skoplja, Podgorice i drugih gradova regije...
- MaksprotivMarksa
#407 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Sad malo tabirim vijesti, vidim da su brata po uvjerenju usutkali i orjerali sa kontra protesta jer je rekao da to nije samo okuplljanje muslimana, a sam Musa je zvao krscane da im se pridruze, o i kadabi sklonili pedere, krscane, krenuli bi i po muslimane, razmisljajte o tome, fasizam je to, sve nam je poznato.
- salik79
#408 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Ovo je neko morao organizirati i finansirati. Spontano nije sigurno.mali jomu wrote:ODJEKNULA VIJEST- Regionalni mediji: Prva povorka ponosa u Sarajevu...
- salik79
#409 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
De, sroci recenicu u glavi, pa napisi!MaksprotivMarksa wrote:Sad malo tabirim vijesti, vidim da su brata po uvjerenju usutkali i orjerali sa kontra protesta jer je rekao da to nije samo okuplljanje muslimana, a sam Musa je zvao krscane da im se pridruze, o i kadabi sklonili pedere, krscane, krenuli bi i po muslimane, razmisljajte o tome, fasizam je to, sve nam je poznato.
-
kakavdanakneiskustvu
#410 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
JThomas wrote:sve je rečeno. ne treba ništa više. prioriteti jebiga.Tradicionalnu bošnjačku porodicu ne razara neimaština. Ne razara je ni kriminal, ni alkoholizam, ni kocka. Ne razara je ni korupcija, ni loše zdravstvo, niti još gore pravosuđe. Tradicionalnu bošnjačku porodicu razara šetnja ljudi
- HAVANA
#411 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Eto,prosetali.Niko nas nije jebo.Zivi i zdravi.Ko je volio picic,voli i dalje.Ko kolutic,voli i dalje.Hajmo sad nazad na reko dodik ovo,bakir ono,komsic im odbrusio...
- MaksprotivMarksa
#412 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Sto, hoces li mi zvati Musinu bradatu miliciju da me otjera kao brata muslimana koji vam je ukazao da to nije samo muslimanski skup ?salik79 wrote:De, sroci recenicu u glavi, pa napisi!MaksprotivMarksa wrote:Sad malo tabirim vijesti, vidim da su brata po uvjerenju usutkali i orjerali sa kontra protesta jer je rekao da to nije samo okuplljanje muslimana, a sam Musa je zvao krscane da im se pridruze, o i kadabi sklonili pedere, krscane, krenuli bi i po muslimane, razmisljajte o tome, fasizam je to, sve nam je poznato.
-
kakavdanakneiskustvu
#413 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
leffe wrote:Prijedlog za himnu za slijedeće okupljanje - Partibrejkersi: ja znam taj ključ, ja poznajem tu bravu..._BataZiv_0809 wrote:zagortenej wrote:
-
aerodinamika
#414 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
mali jomu wrote:Sarajevo / Oglasio se i MUP KS: Evo kako je protekla prva bh. Povorka ponosa
"Prema našim procjenama u koloni je bilo oko dvije hiljade ljudi. Za vrijeme trajanja povorke nije zabilježen niti jedan incident", kazao je za Radiosarajevo.ba Mirza Hadžiabdić, potparol MUP-a KS.
daleko vise gradana sarajeva LGBTRIN orjentacije i običnih ljudi, djece, penzionera invalida je danas setalo,prema mojoj procjeni gleadjuci slike u medijima bilo je sigurno izmedu 5 i 7 hiljadanije bilo nijednog incidenta povodom povorke ponosa u kojoj su učestvovali i penzioneri, invalidi i djeca.
- salik79
#415 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Musa je lik koji me ne interesuje ni pod razno. Vise ti imas s njim nego ja. Nego, totalno si neartikulisan u svojim izjavama.MaksprotivMarksa wrote:Sto, hoces li mi zvati Musinu bradatu miliciju da me otjera kao brata muslimana koji vam je ukazao da to nije samo muslimanski skup ?salik79 wrote:De, sroci recenicu u glavi, pa napisi!MaksprotivMarksa wrote:Sad malo tabirim vijesti, vidim da su brata po uvjerenju usutkali i orjerali sa kontra protesta jer je rekao da to nije samo okuplljanje muslimana, a sam Musa je zvao krscane da im se pridruze, o i kadabi sklonili pedere, krscane, krenuli bi i po muslimane, razmisljajte o tome, fasizam je to, sve nam je poznato.
-
Tempo
- ZeModerator
#416 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
covic poslao jasnu poruku...HAVANA wrote:Eto,prosetali.Niko nas nije jebo.Zivi i zdravi.Ko je volio picic,voli i dalje.Ko kolutic,voli i dalje.Hajmo sad nazad na reko dodik ovo,bakir ono,komsic im odbrusio...
- salik79
#417 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
aerodinamika wrote:mali jomu wrote:Sarajevo / Oglasio se i MUP KS: Evo kako je protekla prva bh. Povorka ponosa
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... osa/350226daleko vise gradana sarajeva LGBTRIN orjentacije i običnih ljudi, djece, penzionera invalida je danas setalo,prema mojoj procjeni gleadjuci slike u medijima bilo je sigurno izmedu 5 i 7 hiljadanije bilo nijednog incidenta povodom povorke ponosa u kojoj su učestvovali i penzioneri, invalidi i djeca.
Odakle si ti to gled'o?! Sve gradjani Sarakeva iz sireg regiona i svijeta.
- DzordzHodzic
#418 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
To vise govori o onima od kojih policija brani skupsadie_forever wrote:Zatvorili ljudima radnje,blokirali ulice,policajaca vise nego gejevamali jomu wrote:Sarajevo / Oglasio se i MUP KS: Evo kako je protekla prva bh. Povorka ponosa
- salik79
#419 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Pa, gdje bijahu ti?DzordzHodzic wrote:To vise govori o onima od kojih policija brani skupsadie_forever wrote:Zatvorili ljudima radnje,blokirali ulice,policajaca vise nego gejevamali jomu wrote:Sarajevo / Oglasio se i MUP KS: Evo kako je protekla prva bh. Povorka ponosa
- DzordzHodzic
- salik79
#421 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Cijom? Ja ih ne vidjoh. Ni na marginama.
-
mali jomu
#422 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
HAVANA wrote: Eto,prosetali.Niko nas nije jebo.Zivi i zdravi.Ko je volio picic,voli i dalje.Ko kolutic,voli i dalje.Hajmo sad nazad na reko dodik ovo,bakir ono,komsic im odbrusio...
Boli raju kurac...
Meni je najvaznije da nije bilo belaja... a i da je bilo raja bi skocila pa bi polomila ove bradonje, ionako ih je svima pun kurac, jebiga ne da raja nikakvo maltretiranje nikog, a i policije je dosta bilo tako da je ok sve proslo...
Jebiga, ne smije se niko maltretirat kako god se neko eksponirao... ako te ne napada i ne maltretira tebe ili nekog drugog, tako to u Sa vazda ide, i islo je... i ide
- Cherry-Cherry
- King Theoden
#424 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Raja bi ovo, raja bi onomali jomu wrote:raja bi skocila pa bi polomila ove bradonje, ionako ih je svima pun kurac, jebiga ne da raja nikakvo maltretiranje nikog
Raja je mudo od ovce. Gdje su ta mezarja i hastahane u kojima leže ti koje je raja ubila il polomila
-
mali jomu
#425 Re: Mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
Dino34 wrote:Raja bi ovo, raja bi onomali jomu wrote: raja bi skocila pa bi polomila ove bradonje, ionako ih je svima pun kurac, jebiga ne da raja nikakvo maltretiranje nikog
Raja je mudo od ovce. Gdje su ta mezarja i hastahane u kojima leže ti koje je raja ubila il polomila![]()
Kreni nekog maltretirat... pa ces sve pronac