Peta kolona
https://www.klix.ba/vijesti/bih/baloni- ... /190907077

jojzagortenej wrote:Baloni na skupu protiv povorke ponosa u bojama zastave transrodnih osoba
Peta kolona![]()
insomnia78 wrote:Nisu samo gejOvi. Tu su i debele zene i ovi sto ga ne mogu umociti pomocu trikovaDino34 wrote:Vidi gejeva što se takmiče koji će više hraknuti na skup "dan tradicionalne porodice"
Stockk wrote:jojzagortenej wrote:Baloni na skupu protiv povorke ponosa u bojama zastave transrodnih osoba
Peta kolona![]()
vjerujem zato si mi plaHo po ovom inozemnom fHorumu aktivan... mora da nemresH ni do trafike izac namaH te zaskacu...insomnia78 wrote:U Parizu ce te prije izbombardovati nego u šeheru

insomnia78 wrote:Cekam da mi stigne nova roba. Staru sam oĆeroscarface32 wrote:insomnia78 wrote: Nisu samo gejOvi. Tu su i debele zene i ovi sto ga ne mogu umociti pomocu trikova
Pa isgleda da jedini ti ne mozes umociti ovdje. 24 sata si na forumu.
tvojkomsija wrote:Nešto kontam, sad kad vidim da ima dosta raje što voli šetat i dokazivat, zašto ne bismo napravili neku mirnu šetnju/protest za Bosnu i Hercegovinu, državne zastave, zastave EU i Nato, lideri SDA SDP NS DF i ostali skupa s narodom, američki, britanski ambasadori.. mogle bi i parole "Za evropsku BiH", "BiH = Nato", "Sekularna BiH", "Vladavina prava", "Za Evropsku uniju i bezvizni režim", "Stop kontroli Srbije i Hrvatske", "Stop uticaju Rusije i Turske", "Bolja budućnost naše djece".. tako nešto otprilike, moglo bi nas se barem 10 hiljada skupit pa malo prohodat, pokazat svijetu da smo živiTu nek budu i pederi i nacionalisti i liberali, ne treba se dijelit
Može na Dan državnosti, nije problem![]()
Nešto kao u Ukrajini, popularni "Euromaidan" 2013.
mali jomu wrote:Organizatori: Neprofesionalni izvještaji mogu ugroziti sigurnost učesnika Bh. povorke ponosa
Iz Katoličke crkve poručeno je da "nasilje ne bi bilo, kao što nikada i nije, adekvatan odgovor", a Vijeće muftija, čiji je stav pročitan vjernicima nakon džuma-namaza, skrenulo je pažnju vjernicima da "nijednom pojedincu, ma ko bio, nije dozvoljeno nasilje prema bilo kojem čovjeku zbog njegovog ličnog uvjerenja i orijentacije".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/organiz ... /190907069

Otkinuce ti Hai gace, pa kako ces paradiratimuha_sa wrote:konto sam ic al mi bolje na moru
JThomas wrote:a kontrašetnja se sama spontano organizovala
Svaka čast roditeljima, ali šta je sa prosvjetarima? Niko se ne usudi prozboriti da ovaj idiot ne predstavlja njihove stavove. Jad i bijeda od prosvjetara.Pokrenuta peticija za smjenu sindikaliste Saudina Sivre zbog homofobnih istupa
Jedan dio roditelja djece koja pohađaju osnovnu školu u Kantonu Sarajevo pokrenuli su online peticiju za smjenu Saudina Sivre, predsjednika Saveza sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja KS, zbog, kako navode, homofobnih ispada.
Šta te briga zašto i skup i kontraskup i hiljadu raznih skupova ako će biti mirni i nenasilni, organizirani u skladu sa zakonom i u skladu sa svim demokratskim principima na kojima počiva savremena civilizacija.animals wrote:Zasto kontra skup..arzuhal wrote:Dakle organizacija nenasilnog kontraskupa, u skladu sa zakonom i, generalno, svjetskom demokratskom tradicijom i civilizacijskim oblikom izražavanja neslaganja s nečim, za tebe je nedostatak nade i analna slika Balkana? Šta je s tobom, imal nade za tebe?animals wrote:Sta je ovo bilo..
kontramiting..
jebo mater, nema nade za Balkan..
uvijek ce biti supak civilizacije..
zasto..jel ko napao porodicu i tradiciju..
Ma sve go fašista.Rizvan wrote:Svaka čast roditeljima, ali šta je sa prosvjetarima? Niko se ne usudi prozboriti da ovaj idiot ne predstavlja njihove stavove. Jad i bijeda od prosvjetara.Pokrenuta peticija za smjenu sindikaliste Saudina Sivre zbog homofobnih istupa
Jedan dio roditelja djece koja pohađaju osnovnu školu u Kantonu Sarajevo pokrenuli su online peticiju za smjenu Saudina Sivre, predsjednika Saveza sindikata osnovnog odgoja i obrazovanja KS, zbog, kako navode, homofobnih ispada.
Bravo.Matzan wrote: Najmanje polovina ovih što organizuju proteste i kmeče mjesecima ne pripada niti jednoj grupaciji LGBTQ.
Al para slatka. Uostalom, kao i većina drugih NGO.
Cuj sta mene briga..arzuhal wrote: Šta te briga zašto i skup i kontraskup i hiljadu raznih skupova ako će biti mirni i nenasilni, organizirani u skladu sa zakonom i u skladu sa svim demokratskim principima na kojima počiva savremena civilizacija.