Mirko FILIPOVIC vs. Cheick CONGO

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Edoxxx wrote:
galaxtics wrote:
in33sa wrote:Svejedno, Mirko je jedan od najvecih boraca koji su ikada hodali planetom.

Hoost, Fedor, Cikatic, Aerts, Botha, Filipovic, sve su to legende borilackih vjestina.
sto bacas bombe?gdje je tu najjaci covjek i u k1 i u ufc CHUCK LYDELL
malo njega pogledajte pa vidite sta je rec tuća prava.
On bi onog crncugu CHEICK KONGA IZVRNO ZA NE VISE OD MINUT SIGURNO.
Ne lupetaj ... Lidel je poluteska kategorija ... tako da bi trebao da se udeblja jedno desetak kila da bi imao priliku da se bori protiv crnje ....

A sto se mirka tice ... moje misljenje je da njemu ne odgovaraju visoki borci ... prvo je izgubio od minotaura ( oko 190 cm ) ... zatim od gonzage ... isto tako oko 190 cm ) ... i sad od conga ( 193 cm ) ...

Fedor bi trebao da potpise za ufc ... tek ce tad svijet da spozna ko je najbolji borac danasnjice ... za neupucene Rus nema ni jednog poraza do sada ...
Ja mislim da je Lidel teska kategorija ali nisam siguran ali mislim da su se borili bilo Tito Ortiz ili Matt Matt Lindland ili matt huges ili Randy Couture. bez obzira na kategoriju razbucali bi i jednog i drugog. Redovno pratim na sportklubu borbe i nema sanse da bi ni jedan od dvojice boraca (filipovic,kong) mogao izdrzati onakav tempo kakvi imaju oni gore pomenuti borci. Isto ko maschine za ubijanje su...fakat treba u glavi imati tako razbijacki mentalitet kakav oni imajuJednostavno poslije prve runde Mirko je bio premoren a nisu ama bas nista pokazali. . :-)
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

Neelix wrote:kako ba mozete gledat te divljake :D pa izadjite na ulicu i mlatite se ako vam je do toga :-) ne kontam sta je zanimljivo u nanosenju povreda :?

vala bas. :D

za one gore komentare samo da kazem kako slicne vrste sportova dobro znam "iz prve ruke" a ne gledajuci ih samo na televiziji, ili internetu.... i znam da to sve sa pravim borilackim SPORTOM ima veze koliko i Marko Kraljevic s internetom.

ipak, dobro dodje djeci da se zabavljaju time koji je jaci, ili onima sa slamom u glavi kad pokusavaju dokazivati jedni drugima "koji je stil bolji". to je pomalo kao i kad bi se na automobilskoj pisti takmicili zajedno automobilisti, traktoristi, kamiondzije i motoristi. pa da se jednom konacno vidi tko je tu najbolji. jedni se hvale brzinom, drugi snagom, treci izdrzljivoscu. jos samo da se nadje dobar organizator, a onih kojima treba samo "krljanja" sigurno ne bi nedostajalo. kao i kod ovih "cage sportova"... :D
Shamrock

Post by Shamrock »

dobio je po jajima... :D bukvalno :D
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

WizzardFromBOZ wrote: za one gore komentare samo da kazem kako slicne vrste sportova dobro znam "iz prve ruke" a ne gledajuci ih samo na televiziji, ili internetu.... i znam da to sve sa pravim borilackim SPORTOM ima veze koliko i Marko Kraljevic s internetom.
...a da obrazložiš ?

Karatista, bokser ili aikidoka ? :D :D :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Beg_Babic wrote:
in33sa wrote:Svejedno, Mirko je jedan od najvecih boraca koji su ikada hodali planetom.

Hoost, Fedor, Cikatic, Aerts, Botha, Filipovic, sve su to legende borilackih vjestina.
Stefannnn "Blitz" Lekooo njega si zaboravio,on je prejak a sto se tice Filipovica ja ne znam sta je njemu pad forme totalni :-? :-?
stefan leko isao sa mnom u srednju skolu :-) :-)

jednom, ali samo jednom sam ga uspio oboriti kad smo se pohrvali :D :D
Post Reply