Mirko Filipovic popi batine

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

U UFC nema stele ko u boksu i to raja voli. Ali zato se uzmaju velike doze dopinga i steroida. I zato mnogi dobri borci ne mogu opstati u tome sportu.

...a u boksu i ostalim sportovima su na puri, grahu i pilećim batacima ? :roll: ...
Znam dosta nasih momaka koji su se spremali za UFC. Znam jednog fantasticnog borca ali kada im je receno o kakvim se zivotinjama radi u tome sportu ljudi su bez pola rijeci odustali.
...od p.n.e. od današnjih dana ovo dvoje boldirano je nespojivo :) ...
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

@ Neki_Lik

U amaterskom boks mec u NY pobjednik osvaja $200.
A Golden Gloves najatrkativnije i najposjecenije amatersko takmicenje u boxu u americi pobjednika turnira nagradi sa nekih $1500 u nagradama a ne u novcu.

Moj dobar prijatelj porijeklom sa Kipra, Lambors pobjednik je proslegodisnjeg Golden Gloves turnira tako da znam detalje. Krecem se u uskom krugu sa fajterima i radim sa njima. I znam kako zive.

Da je pojedinima pure i pilecih batakova bili bi sretni.
Evo slika Lambrosa. Momak u zutom.
Image

A onaj dio koji si boldirao dobri fajteri ali su odustali. Ocito je da nisi gledao amaterske UFC borbe uzivo. Ili nazovimo ih borbe nizeg ranga po kontrolom UFC-a. Oni su malo bolje placeni, ali da vidis koji udarci tu sjevaju. Treba stisnut i uci u ring.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Bosanski_Amerikanac wrote:@ Neki_Lik
U amaterskom boks mec u NY pobjednik osvaja $200.
A Golden Gloves najatrkativnije i najposjecenije amatersko takmicenje u boxu u americi pobjednika turnira nagradi sa nekih $1500 u nagradama a ne u novcu.
Moj dobar prijatelj porijeklom sa Kipra, Lambors pobjednik je proslegodisnjeg Golden Gloves turnira tako da znam detalje. Krecem se u uskom krugu sa fajterima i radim sa njima. I znam kako zive.
Da je pojedinima pure i pilecih batakova bili bi sretni.
Sad mješaš kruške i jabuke... kada govorimo o UFCu, kao top profesionalnoj MMA organizaciji, poredimo je sa profesionalnim boksom a ne sa amaterskim turnirima... a o (zlo)upotrebi steroida u profesionalnom sportu je besmisleno raspravljati...
A onaj dio koji si boldirao dobri fajteri ali su odustali. Ocito je da nisi gledao amaterske UFC borbe uzivo. Ili nazovimo ih borbe nizeg ranga po kontrolom UFC-a. Oni su malo bolje placeni, ali da vidis koji udarci tu sjevaju. Treba stisnut i uci u ring.
Sve legalne MMA borbe u SAD-u su pod kontrolom NASCA, tako da su pravila identična sa onima iz UFC-a, a jedini razlog zašto sjevaju udarci je taj što se u istim bore i oni koji se time bave strogo rekretaivno, oni koji na osnovu par uličnih borbi misle da su top klasa, ali i oni koji ozbiljno treniraju i date borbe im služe samo kao odskočna daska za top organizacije... pa kad se neko od prvospomenutih sretne sa ovim zadnjim normalno je da će sijevati udarci...a ako se *fantastičan* (kao što ti reče) borac boji toga, trebao se u startu sportske karijere opredijeliti za šah...
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

Samo cu ti reci da radim sa tim ljudima i znam koje stvari uzimaju. Kao naprimjer No Explode, sapliment koji je jedva prosao na testiranju. Tj. nije trebao proci, ali ga veliki broj UFC boraca uzima. To je samo jedna vrsta dopinga, a o D-balls i ostalim stvarima ne zelim trositi vrijeme. I jos nesto Human Growth Hormon se nemoze naci na testiranju a najjaci je steroid.

A sto se placanja tice u profesionalnom boksu sve je to tanko. U Taj Mahal Trumpovom kasinu u AC kada se borio Oleg Maskajev pred mec je imao jedan bokser sa nasih prostora ili bolje receno iz Crne Gore. Rahmetli Koljenovic koji je nedavno ubijen u Bronxu ili mozda ga znas pod imenom Dex. Momak je bio i na ESPN-u i opet je govorio da je slabo zaradjivao. Jer do promoter uzme svoje, dok menadzer uzme svoje. Ostanu oni bataci i pura o kojoj si prico.

Ne zelim vise o tome da raspravljam.

Budi mi pozdravljen.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

:D
Bosanski_Amerikanac wrote:Samo cu ti reci da radim sa tim ljudima i znam koje stvari uzimaju. Kao naprimjer No Explode, sapliment koji je jedva prosao na testiranju. Tj. nije trebao proci, ali ga veliki broj UFC boraca uzima. To je samo jedna vrsta dopinga
BSN je kvalitetan brend koji si nikada ne bi dozvolio da pada na sličnim testovima i biće zabranjen samo ako se iz nekog razloga zabrane svi Nitric Oksid suplementi (za što nema razloga)... uz to je suplement iliti dodatak prehrani i kao takav ne spada u doping...
, a o D-balls i ostalim stvarima ne zelim trositi vrijeme.

D-Balls bi trebao biti sleng za Dianabol ? Steroidne kure UFC boraca i ostalih profesionalnih sportista su mnogo komplikovanije i pod strogom kontrolom više stručnjaka iz oblasti sportske medicine i endokrinologije...
I jos nesto Human Growth Hormon se nemoze naci na testiranju a najjaci je steroid.
HGH nije anabolički steroid. A s obzirom na prijespomenute stručne timove i razvoj maskirajućih sredstava koji su uvijek korak ispred antidopinške komisije ne može se naći mnogo toga... ili gotovo ništa... osim kad što zbog neplanirane greške ili žrtvovanja janjca svakih par godina padne jedna žrtva...

Nego, odmakli smo se daleko od Mirka :D ... pozdrav :) ...
Shoshana

Post by Shoshana »

GSP rules :D

Image
Isabell

Post by Isabell »

Ergot wrote:E jebiga ljudi, ja stvarno ne vidim sta je to Gonzaga uradio sto ne bi uradio bilo ko na njegovom mjestu, i po cemu je on to 'zivotinja iz dzungle' (tri pizde majcine rasisticke). Sta, jel' ga trebao stediti na parteru? Pa jeste vi normalni? Nije se tukao sa nekim carsijskim gelipterom, nego sa Mirkom Filipovicem. Koji bi se to borac zajebavao sa drugim borcem Mirkovog kalibra? Covjek je jednostavno poduzeo sve sto je mogao u okvirima dozvoljenog, i to mu se isplatilo. Onim udarcima laktom se nema sta prigovoriti, 100% cisti, 100% legitimni, 100% u skladu s pravilima. Gotivim i ja Mirka, al' dobio je sta je zasluzio, ni manje ni vise, a to je i sam rekao, i sta ste se vi sad tu nasli srat?

:thumbup:
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Cro Cop vraća se u rujnu

POČETKOM rujna, u O2 Areni u Londonu, Mirko Filipović trebao bi po prvi puta ući u borbu nakon stravičnog nokauta od Gabriela Gonzage u svom drugom nastupu pod okriljem UFC-a, u travnju ove godine.

Bio je to jedan od najtežih poraza u Mirkovoj profesionalnoj karijeri, uz kalvarije koje su mu priuštili Kevin Rendleman te svojedobno Minotaur. Mirkov sljedeći protivnik u UFC-u trebao bi biti francuski teškaš Cheick Kongo, koji je preko posjećene njemačke web stranice specijalizirane za borilačke vještine groundandpound.de. potvrdio svoj nastup u Londonu, a stigla je i službena najava spektakla od strane organizatora, koji i dalje ustraju na popularizaciji sporta u Europi.

32-godišnji Kongo dosad je nastupio u 13 MMA borbi, u kojima je zabilježio 10 pobjeda, 3 poraza i jedan neodlučen rezultat. Baš kao i Mirko, počeo je s kickboxing. Visok je 193 cm, a težak 109 kilograma. Prije dvije godine imali smo ga prilike vidjeti u Zagrebu, na "King of the Ring" priredbi u Domu Sportova, gdje je brzim nokautom pobijedio Mađara Gabora Nemetha.

UFC-ova londonska noć je na rasporedu 8. rujna, a osim Mirka, zvijezde večeri bit će Quinton Jackson, Dan Henderson i Michael Bisping.

Tekst preuzet sa http://www.index.hr
ralm

Post by ralm »

ko ga jebe...nje mu to amaterski k1 il pride nit bana jelacica kurcic...cek dok mu tito ortiz dodze.
Post Reply