Mirko Cro Cop Filipović

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Josip

#1 Mirko Cro Cop Filipović

Post by Josip »

da li itko prati njega i inače ovaj sport?

tko vam je naj i sve slično o ovome sportu i njemu kao borcu
Fordas

#2 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Fordas »

A koji je to tacno sport u pitanju? Mirko je nastupao na K1, Prideu i UFC :D Koji od ova tri?

Kako god, mislim da je na zalasku karijere i da je bolje da se povuce da ne bi dozivio neki tezi nokaut. Ali bi ga volio vidjeti recimo u K1 protiv Badr Harija :-)
Josip

#3 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Josip »

da, u pravu si. nisam naveo po kojim pravilima. mislio sam na sve slične sportove odnosno pravila. sada je trenutno u Dreamu što je ustvari novi Pride.

a i ja bi volio vidjeti ga protiv Bader Haria. mislim da će taj momak ali samo MOŽDA pobjediti Sammy Schilt-a. mislim reći da ako ga ima šanse itko pobjediti to bi bio on, Bader Hari. na prošlom turniru ga je mislim nezasluženo izbacio Bonjacki i to samo na renome svog imena kod sudaca.
campa_xxx

#4 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by campa_xxx »

Dobar je Mirko... :thumbup:
stari_sarajevski_gospodin

#5 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Po meni je najbolji Fedor Emelianenko
Josip

#6 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Josip »

stari_sarajevski_gospodin wrote:Po meni je najbolji Fedor Emelianenko

on i jeste najbolji, ali dok je završio faks ima puno toga u glavi pa sada ne želi da mu netko to izbije High Kick-om. valjda se zato stvarno malo bori u zadnjih nekoliko godina.

a mene zanima još nešto. eno gledao sam Fedora protiv Minotaura. namlatio ga Fedor ali ga nije Knoc Out-irao. da li je itko nokautirao Minotaura?
zalizani

#7 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by zalizani »

Fedor Emelyanenko=komad stijene :mrgreen:
tazmaniaBAN

#8 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by tazmaniaBAN »

pratim ove borbe i kad god ima nesto slicno organizovano u Sarajevu odem obavezno... Dževad, Ado, Džeka.....

Sto se tice Mirka odlican je borac!!! Najsmjesni je mi je bilo kad je Bob Sapa nokautiro :lol:
in33sa

#9 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by in33sa »

Josip wrote:

on i jeste najbolji, ali dok je završio faks ima puno toga u glavi pa sada ne želi da mu netko to izbije High Kick-om. valjda se zato stvarno malo bori u zadnjih nekoliko godina.

a mene zanima još nešto. eno gledao sam Fedora protiv Minotaura. namlatio ga Fedor ali ga nije Knoc Out-irao. da li je itko nokautirao Minotaura?
Jeste Mirko, ali par sekundi prije kraja runde, pa je gong spasio Minotaora.

Kasnije se sredio i pobijedio Mirka polugom, u sljedecoj rundi. Veliki kiks Filipovica, tek nakon toga je poceo ozbiljnije raditi na borbi u parteru. Do tada je bio udarac broj jedan na planeti, ubjedljivo, pa je mislio da mu je to dovoljno. Onaj njegov lijevi high kick, to on treba registrovati kao svoj brend :D

Dobar je Mirko, za gledati posebno, nema puno taktike, uvijek ide na noz. Zato je cesto i gubio dobijene meceve, tesko je i naborjati kada ga je sjebala ona "ko igra za raju a zanemaruje taktiku..."

Ali kad on ne zna taktizirat, kad je to pokusao, pusio je i od tri puta slabijih protivnika.
Josip

#10 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Josip »

gledao sam na youtube-u tu borbu protiv minotaura....pa šta mu je Mirko radio u prvoj rundi ali kasnije izgubi, šteta

ali vidiš zaboravio sam to što kažeš da ga je mirko nokautirao.
in33sa

#11 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by in33sa »

Ma slozio ga je Mirko ko metar drva.

Ko niko nikad prije. Kasnije jeste, Barnet ga je nokautirao na onom Grand Prix-u u polufinalu (drugo polufinale Mirko razbio Silvu, high kick u glavu, brutalno), kasnije mu (Barnetu) u finalu Mirko vid sjebao. Mislim da je Barnet par mjeseci imao problema sa koordinacijom vida.
Troll_Happens

#12 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Troll_Happens »

danas dobio opet po pic.. i to 2x 8) bolje da se povukao na vrijeme ovako se ofira bez veze...
in33sa

#13 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by in33sa »

Da, dobio je 2x u genitalije, i mec je zbog toga proglasen nevazecim.

Smanji dozivljaj.
Yamahalac

#14 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Yamahalac »

in33sa wrote:Da, dobio je 2x u genitalije, i mec je zbog toga proglasen nevazecim.

Smanji dozivljaj.
ima li gdje clip, slomih se googlajuci
klixober

#15 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by klixober »

Prebio ga lik.Ono je bilo mucno gledati.
Meho Kodro

#16 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Meho Kodro »

Yamahalac wrote:
in33sa wrote:Da, dobio je 2x u genitalije, i mec je zbog toga proglasen nevazecim.

Smanji dozivljaj.
ima li gdje clip, slomih se googlajuci
SNIMAK
http://vinovo.magnify.net/video/Mirko-C ... ic-vs-Alis

"Krvnicki" ga je opalio dvaput koljenom u ja** :o
Troll_Happens

#17 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Troll_Happens »

Smanji dozivljaj.
ma i prije ta dva udarca ga je olesio razbio mu je obje arkade. To sto ga je dole 2x udario mislim da nije bilo namjere jer se vidjelo da typ koristi najvise tu tehniku koljenima, pa prebrojo mu je unutarnje organe. Cak i kad je mirko sa svojim specijalnim udarcem pokusao da ga obori nasao se na podu. Vrijeme mu je za penzije procitan je odavno. Trebao se povuci kad je bio na vrhuncu slave u pride-u. Sad brisu s njim pod, vidi se na njemu umor. :cry:
in33sa

#18 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by in33sa »

Bio je bolji crnac, aktivniji, ali i sa previse nedozvoljenih udaraca.

Lakat nije dopusten u Dreamu, a on je njemu laktom razbijao arkade. I mislim da je moguce jednom nenamjerno udariti covjeka u genitalije, dva ili cak tri puta nemoguce.

Mirko ocito odradjuje ugovor bez volje, velike su pare u pitanju, on po mecu dobija par stotina hiljada dolara. Nije to malo.

Da je procitana knjiga, takvo nesto ne postoji u borilackim sportovima. Svaki borac ima svoj stil, svaki protivnik zna za taj stil i po toj logici svaki je borac procitana knjiga. Pitanje je zapravo koliko borac moze pruziti iz svog arsenala, Mirka vec godinama svi citaju, povratni direkt lijevom rukom i najjaci high kick lijevom nogom ikada vidjen, ali malo ko je imao odgovor na takvu razaracku taktiku. Danas imaju, nije vise tako brz i eksplozivan kao prije.

Mozda mu je vrijeme za penziju. Ali ocito su pare bitnije. Japanci ga vole, dzaba sve, u Saitami je najomiljeniji borac, omiljeniji i od domacih boraca.
Troll_Happens

#19 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Troll_Happens »

in33sa wrote:Bio je bolji crnac, aktivniji, ali i sa previse nedozvoljenih udaraca.

Lakat nije dopusten u Dreamu, a on je njemu laktom razbijao arkade. I mislim da je moguce jednom nenamjerno udariti covjeka u genitalije, dva ili cak tri puta nemoguce.

Mirko ocito odradjuje ugovor bez volje, velike su pare u pitanju, on po mecu dobija par stotina hiljada dolara. Nije to malo.

Da je procitana knjiga, takvo nesto ne postoji u borilackim sportovima. Svaki borac ima svoj stil, svaki protivnik zna za taj stil i po toj logici svaki je borac procitana knjiga. Pitanje je zapravo koliko borac moze pruziti iz svog arsenala, Mirka vec godinama svi citaju, povratni direkt lijevom rukom i najjaci high kick lijevom nogom ikada vidjen, ali malo ko je imao odgovor na takvu razaracku taktiku. Danas imaju, nije vise tako brz i eksplozivan kao prije.

Mozda mu je vrijeme za penziju. Ali ocito su pare bitnije. Japanci ga vole, dzaba sve, u Saitami je najomiljeniji borac, omiljeniji i od domacih boraca.
Slazem se u dosta stvari sto si rekao, ali zar ga sudija ne bi upozorio da je vidio da ga laktom udara, mozda su bili kratki laktovi ali u svakom slucaju dovoljni da mu nanesu povredu. Mozda povreda nije bila strasna ali dovoljno je da mu rana krvari stalno i da mu pravi probleme tokom borbe.
Fora je u tome da bude brz i eksplozivan ako to vise nisi desava se situacija ko njemu, onda bolje napustiti ili dici pare koliko moze ali se oprostiti sa opisom licnim.
Josip

#20 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by Josip »

sto puta sam rekao. Mirko je pročitan a nikako to da skonta. ima premalo kila za ovaj sport. jes 100 kg koliko on ima je minimum za apsolutnu aktegoriju. evo npr. Gonzaga je velik kao on a ima 10 kg više. i jes mu ga onda teško oboriti. zato Mirko treba nabaciti kila (ne previše, max. 110 kg) ili mjenjati taktiku tako da bude puno pokretljiv u ringu, puno brži, da stalno skakuće i da ne dozvoli da ga protivnik uhvati. jer kada ga uhvate nije im ga problem oboriti na pod.

ali svejedno on je meni i dalje najdraži borac. i kako god bude dalje išla njegova karijera zaslužio je da ga se poštuje makar radi starih rezultata.
The Realist

#21 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by The Realist »

in33sa wrote:
Josip wrote:

Jeste Mirko, ali par sekundi prije kraja runde, pa je gong spasio Minotaora.

Kasnije se sredio i pobijedio Mirka polugom, u sljedecoj rundi. Veliki kiks Filipovica, tek nakon toga je poceo ozbiljnije raditi na borbi u parteru. Do tada je bio udarac broj jedan na planeti, ubjedljivo, pa je mislio da mu je to dovoljno. Onaj njegov lijevi high kick, to on treba registrovati kao svoj brend :D

Dobar je Mirko, za gledati posebno, nema puno taktike, uvijek ide na noz. Zato je cesto i gubio dobijene meceve, tesko je i naborjati kada ga je sjebala ona "ko igra za raju a zanemaruje taktiku..."

Ali kad on ne zna taktizirat, kad je to pokusao, pusio je i od tri puta slabijih protivnika.
Sada vidim ovo tek, hehe. Nije ga nokautirao Mirko, nego ga je oborio, ali je ovaj odmah isao na ledja i pitanje je da li bi bi bio kraj borbe, jer ovaj je stvarno izvrstan parteras. Dokaz je bobra protiv Herring-a, gdje je isto dobio nogu u glavu, direktno i pao na pod i bio je osamucen, ali se parterom izvukao, jedva, ali izvukao.
bato99

#22 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by bato99 »

slažem se u potpunosti da je mirko spreman za penzije,stvarno je muka gledat ove posljedne borbe što u ultimate fight ili dreamu, što se tiče ove zadnje borbe,sreća mirkova pa se ovaj zanio pa ga udario u genitalije jer se vidilo iz svemira da ga onaj crnac bije samo tako , što u stand up što na parteru
d2

#23 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by d2 »

Josip wrote:da li itko prati njega i inače ovaj sport?

tko vam je naj i sve slično o ovome sportu i njemu kao borcu
furati se na njega je otprilike kao furati se na sandokana
The Realist

#24 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by The Realist »

Cro Cop: Borbe me održavaju na životu

Prvi borilački trening jedva je dočekao. Dva mjeseca uoči iduće borbe počeo je s boksačkim i hrvačkim treninzima i sparinzima.

'Izvrsno se osjećam, prvi trening sam napravio, pokret je tu, želja veća nego ikad,' izjavio je Mirko.

Filipović je koljeno operirao prije tri mjeseca, a prvotni mu je plan bio boriti se u američkom UFC-u sredinom lipnja. No japanski Dream može mu osigurati više borbi, pa je Cro Cop sve bliži novom nastupu u Japanu i to već 24. svibnja.

U dvojbi UFC ili Dream sad je u prednosti japanska organizacija. A kad su Japanci posrijedi, automatski se nameće pitanje uzvrata s Fjodorom.

'Ja to priželjkujem naravno, ali kad će se to dogoditi ne znam, no ja ću naravno biti spreman na tu borbu.'

Cro Cop priznaje da mu borbe u životu znače gotovo sve.

'Jednog dana kad kažem gotovo je, dio mene će sigurno umrijeti. To nije zbog novca, ja sam ga dovoljno zaradio. Jednostavno me borbe održavaju na životu.'

'Definitivno ulazim u završnu fazu svoje karijere. Koliko će trajati, hoće li to biti 3, 5, 10 ili 15 borbi ne znam. Ja vjerujem osobno da će to biti najproduktivnija faza moje karijere,' zaključio je Mirko, a njegovi navijači s puno uzbuđenja iščekuju njegovu sljedeću borbu, koja će nam dati odgovor ima li naš borac još uvijek snage boriti se ravnopravno protiv najboljih.

Izvor: http://www.martialarts.ba/index.php?opt ... 0&Itemid=1
bato99

#25 Re: Mirko Cro Cop Filipović

Post by bato99 »

ma sve se sprema za tu super borbu između mirka i fjodora na kraju godine ali brate fjodor je bog ovog sporta i mirko će tu opet izgubiti
Post Reply