Dobro ti.....tada je bilo odmah poslije onog rata....nije se puno ni gledalodanas wrote:ima super muskih mirisa... i zene ih nose, sto da ne...spongebob wrote:procitah dva puta tvoj zadnji post; pa posto se radi o MUSKOM mirisu, meni on ne govori nista osim da su zene pri kupovini neodlucneanais_nin wrote:jedan od najcudnijih i meni najboljih muskih mirisa koji su izasli u zadnje vrijeme![]()
gledala sam kako ga prodavacica preporucuje nekoj zena, na to je zena izletila iz radnje jer je tvrdila da miris apsolutno SMRDI i ne moze da vjeruje da joj ga je ova preporucila...nakon nekih 15 minuta se vratila i kupila istipa me zaintrigiralo
stvarno prvi kontakt je smrdljiv, a onda kad se miris slegne nevjerovatno dobro mirise
ne zelim ni da znam sta su u njega stavili
ja sam u srednjoj noslila fahrenheit, nekako je bio super na mojoj kozi...![]()
mirisi
Moderator: anex
- pitt
- anais_nin
ma zena je trazila poklon za nekogspongebob wrote:procitah dva puta tvoj zadnji post; pa posto se radi o MUSKOM mirisu, meni on ne govori nista osim da su zene pri kupovini neodlucneanais_nin wrote:jedan od najcudnijih i meni najboljih muskih mirisa koji su izasli u zadnje vrijeme![]()
gledala sam kako ga prodavacica preporucuje nekoj zena, na to je zena izletila iz radnje jer je tvrdila da miris apsolutno SMRDI i ne moze da vjeruje da joj ga je ova preporucila...nakon nekih 15 minuta se vratila i kupila istipa me zaintrigiralo
stvarno prvi kontakt je smrdljiv, a onda kad se miris slegne nevjerovatno dobro mirise
ne zelim ni da znam sta su u njega stavili
- danas
da, dapitt wrote:Dobro ti.....tada je bilo odmah poslije onog rata....nije se puno ni gledalodanas wrote:ima super muskih mirisa... i zene ih nose, sto da ne...spongebob wrote: procitah dva puta tvoj zadnji post; pa posto se radi o MUSKOM mirisu, meni on ne govori nista osim da su zene pri kupovini neodlucne
:D
kod tebe nije ni saFun usao u upotrebu jos
-
EI Presidente
OUCH!danas wrote:da, dapitt wrote:Dobro ti.....tada je bilo odmah poslije onog rata....nije se puno ni gledalodanas wrote: ima super muskih mirisa... i zene ih nose, sto da ne...
![]()
kod tebe nije ni saFun usao u upotrebu jos![]()
- danas
anais_nin wrote:nisi jedinadanas wrote: ja sam u srednjoj noslila fahrenheit, nekako je bio super na mojoj kozi...![]()
meni je taj miris fantazija i onako dosta "unisex" mirise
objasni to ovom uhljupu gore
-
white_sugar
danas wrote:da, dapitt wrote:Dobro ti.....tada je bilo odmah poslije onog rata....nije se puno ni gledalodanas wrote: ima super muskih mirisa... i zene ih nose, sto da ne...
![]()
kod tebe nije ni saFun usao u upotrebu jos![]()
ma kakva rat i srednja skola kod nje. ona je srednju davno prije rata zavrsila
- pitt
Al je zato dobar dzin bio od toga u ratu
:D D Ehhh pamtim to kao d aje bilo danas,......kad je jedan posnanik zalapio vecu kolicinu doticnog i one kolonjske Mister is Pokopa
:D valjda su oni toga kanisterima imali za mrtvace
:D ismo se trjeznili heftama......... a vazda dobro mirisali
-
EI Presidente
Jasta, za oci je ujedopape wrote:EI Presidente wrote:Pino Silvestre![]()
![]()
Joj kako je to kandisalo, ....
![]()
![]()
-
EI Presidente
Sta ste ba cugali!? Pino Silvestre??pitt wrote:Al je zato dobar dzin bio od toga u ratu:D D Ehhh pamtim to kao d aje bilo danas,......kad je jedan posnanik zalapio vecu kolicinu doticnog i one kolonjske Mister is Pokopa
:D valjda su oni toga kanisterima imali za mrtvace
:D ismo se trjeznili heftama......... a vazda dobro mirisali
-
EI Presidente
Mislim da bi Krajisniku trebalo dodat' jos barem 10 dinago radi ove informacijepitt wrote:Sta fali:D Bolji je i pino bio od nekeih brlja sto su se prodavale
- pitt
natjerat ga da popije pa mu onda gurat sisarike u "auspuh"EI Presidente wrote:Mislim da bi Krajisniku trebalo dodat' jos barem 10 dinago radi ove informacijepitt wrote:Sta fali:D Bolji je i pino bio od nekeih brlja sto su se prodavale
I svake godine mu poslat' po karton Pino Silvestre proizvoda
-
spongebob
uz vazelin ako prizna krivicupitt wrote:natjerat ga da popije pa mu onda gurat sisarike u "auspuh"EI Presidente wrote:Mislim da bi Krajisniku trebalo dodat' jos barem 10 dinago radi ove informacijepitt wrote:Sta fali:D Bolji je i pino bio od nekeih brlja sto su se prodavale
I svake godine mu poslat' po karton Pino Silvestre proizvoda
-
EI Presidente
Pittagora, evo jedna rimica: Bas je fino piti Pinopitt wrote:Sta fali:D Bolji je i pino bio od nekeih brlja sto su se prodavale