Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec sam mu nasla novu mamu ovo se samo hvalim ta imam :D
btw, kuce je nadjeno na Kecu (D1) majku su navodno sintori odveli, a tetkino Sunce je dovelo buhavu bebu Lariju...
Lari sretan sto konacno ima neko njegove velicine i cak dijele hranu...
memo ima gripu, kuka ko stara baba, hoce cajku, hoce palacinke, hoce da mu ceskam ledja, malo kaslje pa kuka kako pluca hoce na nos da mu iskoce.... bolesni muskarci su gori od djece
a cukica ti je pravi medenjak
memo ima gripu, kuka ko stara baba, hoce cajku, hoce palacinke, hoce da mu ceskam ledja, malo kaslje pa kuka kako pluca hoce na nos da mu iskoce.... bolesni muskarci su gori od djece
Anarhija wrote:memo ima gripu, kuka ko stara baba, hoce cajku, hoce palacinke, hoce da mu ceskam ledja, malo kaslje pa kuka kako pluca hoce na nos da mu iskoce.... bolesni muskarci su gori od djece
cuko je kablojed
pojede sve kablova sto ima po kuci...
a memo...pasce jedno :D:D:D
daj mu samo Aspirin, i to onaj u tableti, to je ova viroza sto nijedan drugi lijek ne pomaze...ili napravi salatu od bijelog i crvenog luka, contru jednu bez hljeba nek pojede...volish ga, nece ti smetat smrad Nek mi ozdravi
PS Trebao je uzeti macku od mene, ona bi mu ceskila ledja
Mirc, pazi na te kablove... Ištekaj što možeš i počni sa kaznama za svaki gric kabla... Nadam se da nisam paranoična, ali mene je uvijek bilo najviše strah kablova kad su mi psi bili štenci i tinejdžeri. Kad ideš van - obavezno sve povadi iz utičnica!
Mirci, sto se tice kablova i namjestaja predlazem ti da u pet shopu kupis sprej "protiv" grizenja i grebanja. Kod moga psa je to super odradilo. Pise na boci da se nasprica na "ugrozene" povrsine kada je pas vani. Sprej ima vrlo ugodan, osvjezavajuci miris koji nestane za nekoliko minuta, ali ga pas valjda osjeca duze vrijeme. Zapravo mislim da u tome ima nekakvih ljutih sastojaka sto ce ga sprijeciti da grize - ovo se pogotovo odnosi na kablove - iz sigurnosnih razloga. Doduse nisam sigurna kako je u periodu kada mjenja zube (4 - 5 mjesec) vise se ne sjecam koliko je moj pas bio star kada sam otkrila to sredstvo.
Psic ti je presladak . Sretno vam oboma.