Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajde nemoj zezati, bice mu dobro, kao u dzennetu, ocam'..
ne zezam, samo te ispravljam, nije bijel vec bezh.a husniju mozes dobiti samo u snovima i zaboravi na to.
ali mogu dobiti ono malo bez boje! mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? mogu li? mogu li? moguli? mogu li? molim te..
Arslan wrote:
ama jok bona.. kad mu bude vrijeme da se odvoji od majke, samo mi javni! naravno da ga mozes posjetiti kad god zazelis, a i slike budem postavio!
Bebice su medene.Kad naučim poslaću vam sliku mog Bubija.To mu je zvanično ime a zovemo ga Cile,Mile,Duša,Čupko,LJubav.....Preksinoć je na prozoru ulovio šišmiša i donio u dnevnu sobu.Premrla sam od straha jer sam to stvorenje vidjela prvi put uživo(prepoznala sam ga iz ,vampirskih, filmova).Snimila sam ga i hvalim se svojom ,zvijeri, ha ha ha ha.
Op3r4t0r wrote:Malo smjesno pitanje ali me zanima pa posto si ti strucnjak za te mace da te pitam, hoce li se mace razlicitog pola a totalno razlicite vrste odraditi ako dodju u priliku za to?? Npr ona nasa maca sa ulice i neka perzijska maca?
mogu Husniju je rodila cistokrvna bijela Perzijka. A on Turski Van. A tata mu crnobijeli Tomica s grbavice. Znam, ufatila sam ih u zijanu. Tako da HOCE. Macke se privlace po mirisu, ne novcaniku ili partijskoj knjizici. Jutros smo dudlali pa nije mirci tio da bihuzuri
mima wrote:Stala...pocela da kuka...i otisla. I ja sinoc razmisljam....kako bi mirci sad reagovala......
Uymes macu, pratis ritam disanja, i ako nista drugo, budes uz nju dok umire...
meni se to desilo za novu godinu...
Ma mierci draga......to je bilo strasno.....maca je mrdala jedno dvije minute... .....Bolje da ne pisem kako je izgledala....oci joj ispale....isplakala sam se ko blesava..
ja sam se jednom sa posla vracala i srela djecaka kome je cuko umirao, auto ga udarilo. ja sam pocela trcat ukrug ko obezglavljena, kukat i jaukat. mislim da sam gora bila od tog djecaka. nazalost, nije mu bilo spasa. dabogda ja nikad vise ne vidjela psa kako umire. (il macu, ne dao bog)