dva tigra i jedna bezh beba... nisam htjela maltretirat ih sa foto seshnom, sinoc su rodjeni, samo sam ih ususkala...
Moderator: anex

Hvala hvalaCLIO wrote:Hik cestitam...hik ... paaaa....sretno mAMICE...
sutla bona sutla...nek pawaju saddelightful wrote:pozuri sa slikamadivotni su
wau kakav shuk Tita mi...provjeri gdje si se javioawekenings wrote:koga briga ..![]()
![]()
Bice novih slika, samo da ih ne sakrije materAlhemicarkaa wrote:Jesi li ti sigurna da nije neka krtica zalutala i ostavila svoju mladuncad.
Preslatki su, sve cestitke
Naravno da jeste. Sto je vazno? Ne dam ti ga!Fiore wrote:jel muzjak ovaj u sredini..Vazno je..
Fishtrija, FORUM ima cini mi se 32 podforuma, nadji svoj kutak i tamo diskutuj. Ovdje si na kutku KUCNI LJUBIMCI stoga il pricaj o svom kucnom ljubimcu, ili odskakuci s teme, pogotovo sa takvom dubokoumnom filozofijom .... trece, posto sam kuci jer su dosli cika majstori da cackaju struju, odo u baShtenzi obic bebe...pa kasnije slike okachim novefishtrija wrote:Nemaš ti bebe, već mačka... and really... who cares? Imam i ja novu klupu pred zgradom, pa nisam mislio otvarat' temu zbog toga... Ništa lično stvarno, ali zar nije forum mjesto gdje bi trebali diskutovati o nečemu i zbog nečega (očito samo ja mislim da to treba biti nešto bitno), a ne nekakvo sijelo gdje svako svoju šuplju prosipa i gasi čežnju zbog nedostatka real life... Samo pitam, bez ljutnje, nisam ni ja ljut ni na koga, i izvinjavam se ako sam nekoga nehotično uvrijedio.