I zna izabrati aromu za šišu.
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drndalo
- preselio na ahiret
#7479 Re: Miralem Pjanić
ma jarane nije ga dzaba barcelona nogirala,jest bio dobar u juventusu,lionu ali jebiga ga to mu je bio vrhunac karijere.spinel_ wrote: ↑16/11/2021 14:30 Nadam se da je zavrsio s reprezentacijom.
Samo "ime" na terenu nam ne treba. Trebaju nam igraci koji znaju, umiju i hoce da igraju.
Ako ce nas drugi hvaliti jer imamo Pjanica ne treba nam to. Kao sto je onaj ukrajinac rekao da zna ime Pjanica i da nas zbog toga hvali. Neka hvala.
Praviti novu reprezentaciju od iduceg ciklusa.
- drndalo
#7480 Re: Miralem Pjanić
Pa ovo gore crveno bih mu momentalno oprostio...Laplace wrote: ↑16/11/2021 14:15Preporučujem korištenje naših slova (š, š, đ, č, ć i ž). Ovo bi neko mogao pogrešno da shvati.Altsa wrote: ↑15/11/2021 21:10
Dzeko je uvijek bio kolovodza i rostiljdija. Sjetite se i njegovih igara i manekenisanja po terenu. Svi smo bili ogorceni ali brzo se zaboravi. Posjecuju dajdze , amidze i nane. Hodaju po ruckovima. Organizuju rostilje i sjele po Hayatima i ostalim seljoberskim televizijama. Ako se jos potrefi da je bajram stas ljepse. Natove se baklavama i ruzicama uz besjede o ramazanu i bajramu na svrakicevoj TV odakle ne izlaze. Eto to je reprezentacija BiH. To je taj seljacki i papanski mentalitet zbog kojeg necemo nikad uspjeti u zivotu. Hajmo na cajke i dudlanje sise jebes reprezentaciju. Izgraden centar u ZE i umjesto da ih sve zatvore tamo oni se provode po kafancugama. E pa naserem im se svima u usta zajedno za rukovodstvom reprezentacije. Ljudi trose pare da dodu na utakmicu i onda na teren izadu lesevi kojima je mrsko potrcati. Ma mrs. Svi mi se gade.
- spinel_
#7481 Re: Miralem Pjanić
Na pocetku karijere u Lyonu je bio najbolji. Kasnije valjda slava udarila u glavu, bosnjacki mentalitet sta li...preselio na ahiret wrote: ↑16/11/2021 14:35ma jarane nije ga dzaba barcelona nogirala,jest bio dobar u juventusu,lionu ali jebiga ga to mu je bio vrhunac karijere.spinel_ wrote: ↑16/11/2021 14:30 Nadam se da je zavrsio s reprezentacijom.
Samo "ime" na terenu nam ne treba. Trebaju nam igraci koji znaju, umiju i hoce da igraju.
Ako ce nas drugi hvaliti jer imamo Pjanica ne treba nam to. Kao sto je onaj ukrajinac rekao da zna ime Pjanica i da nas zbog toga hvali. Neka hvala.
Praviti novu reprezentaciju od iduceg ciklusa.
Kuman jeste kloc trener ali je za Pjanica sigurno u pravu sve bio. Evo ni Xavi ga cak ne spominje.
- Laplace
#7482 Re: Miralem Pjanić
Mogao je reći da je povrijeđen (ne bi bilo prvi put, ako se ne varam), da ga boli stomak, đon, glava,...luckylaka wrote: ↑16/11/2021 13:22Poznajes li ti ijednog igraca koji je to tako rekao.Selektor je ogovoran za pozivanje igraca,u ovom slucaju kad je Mire totalno van forme mogao ga je komotno izostaviti ali ovo je selektor bez muda,ideja ustvari qrac od selektora.Pa njemu bolan Dzeko u toku utakmice govori koga i mjenja i sta da radi jer debil uopste ne ooznaje igrace koje poziva.Bjez dzaba se nerviram bezze.Nagora stvar sto se mi na forumu kacimo jedan sa drugim zbog idiota koji ne da ne znaju nego nece
Meni je svejedno zbog kojih razloga se on vuče po terenu. Ako na ovaj način iskazuje svoj patriotizam, onda je malo pobrkao nešto.
- Laplace
-
Hakiz
#7484 Re: Miralem Pjanić
Patriotizam je utočište hulja kaže izreka.Laplace wrote: ↑16/11/2021 14:39Mogao je reći da je povrijeđen (ne bi bilo prvi put, ako se ne varam), da ga boli stomak, đon, glava,...luckylaka wrote: ↑16/11/2021 13:22
Poznajes li ti ijednog igraca koji je to tako rekao.Selektor je ogovoran za pozivanje igraca,u ovom slucaju kad je Mire totalno van forme mogao ga je komotno izostaviti ali ovo je selektor bez muda,ideja ustvari qrac od selektora.Pa njemu bolan Dzeko u toku utakmice govori koga i mjenja i sta da radi jer debil uopste ne ooznaje igrace koje poziva.Bjez dzaba se nerviram bezze.Nagora stvar sto se mi na forumu kacimo jedan sa drugim zbog idiota koji ne da ne znaju nego nece
Meni je svejedno zbog kojih razloga se on vuče po terenu. Ako na ovaj način iskazuje svoj patriotizam, onda je malo pobrkao nešto.
-
Dimu1927
-
Hakiz
#7486 Re: Miralem Pjanić
Patriotizam je kao nada. Kada nemaš ništa da ponudiš, ni na
šta ne možeš da utičeš, ostane ti da se nadaš i apeluješ na patriotizam.
To je priznanje poraza.
Umjesto da se apeluje na Pjanićev patriotizam, ako ne valja, mijenjajmo ga boljim. Ako nemamo boljeg, pomirimo se sa sudbinom. I ulažimo u Lanu Pudar umjesto u fudbal.
A ni karling nije loš sport.
To je priznanje poraza.
Umjesto da se apeluje na Pjanićev patriotizam, ako ne valja, mijenjajmo ga boljim. Ako nemamo boljeg, pomirimo se sa sudbinom. I ulažimo u Lanu Pudar umjesto u fudbal.
Last edited by Hakiz on 16/11/2021 14:48, edited 1 time in total.
- Laplace
#7487 Re: Miralem Pjanić
Mogao je i sjediti na klupi dok se malo otrijezni i dok izvjetre arome nargile. Istrčati par krugova da potroši baklave i onda na teren.phillie wrote: ↑16/11/2021 14:02Postoje igraci, koji ce reci "zbog obaveza u klubu, vise ne mogu davati 100% u reprezentaciji, nek igra neko mladji", ili eto ako se nece skroz oprastati mogao je reci "u dogovoru sa selektorom, moracu propustiti ove utakmice jer nisam 100% spreman...." Ali jok, ocito je forma bila tempirana na after.luckylaka wrote: ↑16/11/2021 13:22
Poznajes li ti ijednog igraca koji je to tako rekao.Selektor je ogovoran za pozivanje igraca,u ovom slucaju kad je Mire totalno van forme mogao ga je komotno izostaviti ali ovo je selektor bez muda,ideja ustvari qrac od selektora.Pa njemu bolan Dzeko u toku utakmice govori koga i mjenja i sta da radi jer debil uopste ne ooznaje igrace koje poziva.Bjez dzaba se nerviram bezze.Nagora stvar sto se mi na forumu kacimo jedan sa drugim zbog idiota koji ne da ne znaju nego nece
Isto tako, kad je spisak objavljen da kojim slucajem nije bilo Pjanica na spisku, automatski bi Petev bio proglasen personom non grata u najboljem slucaju.
- Osim_13
#7488 Re: Miralem Pjanić
Mali princ. Prije mali pičić.
@Gerro opet dva koraka ispred svih. Pa nije fer više.
@Gerro opet dva koraka ispred svih. Pa nije fer više.
- Laplace
#7489 Re: Miralem Pjanić
Zašto bi i igrao kad nema šta uprskati?preselio na ahiret wrote: ↑16/11/2021 14:20eto kralj nece igrat veceras,mozda mu je ispod casti igrat nebitnu utakmicu![]()
-
Piaty
#7490 Re: Miralem Pjanić
-
Crvena Tifoza
#7491 Re: Miralem Pjanić
Nije Pjanić uprskao kvalifikacije, nego ona rupa iz Turske što hoće da šamara suigrače.
- agent_zero
#7492 Re: Miralem Pjanić
Nije samo tebi upućeno, nego generalno - nema se šta iole ozbiljna reprezentacija pred ovakve utakmice spremati u Sarajevu, zna se kako se to radi, odvojen trening centar i karantin.
A lokaciju i način priprema je, u dogovoru sa svojim jaranima Ivajlom i Vicom, odredila grupa havera čima su prezimena Džeko, Pjanić, Šehić i Krunić.
Last edited by agent_zero on 16/11/2021 14:52, edited 1 time in total.
-
Piaty
#7493 Re: Miralem Pjanić
Ipak pjana je nas najj igrac i nije ovo zasluzijo...mogao je igrati za luxenburg al nije htio.
- agent_zero
-
Hakiz
#7495 Re: Miralem Pjanić
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Politic ... el_JohnsonŠto je onda domoljublje? “Domoljublje je, gospodine, posljednje utočište hulja”, rekao je dr. Johnson. Lav Tolstoj, najveći antidomoljub našega doba, definira domoljublje kao načelo koje će opravdati pripremu velikog broja ubojica; kao posao koji treba bolju opremu za izvedbu ubojstva nego za proizvodnju stvari koje su za život potrebne poput cipela, odjeće i kuća; kao posao koji jamči bolji prihod i veću slavu nego posao prosječnoga radnika.
The PatriotEdit
In 1774, he printed The Patriot, a critique of what he viewed as false patriotism. On the evening of 7 April 1775, he made a famous statement: "Patriotism is the last refuge of the scoundrel."[8] The line was not, as is widely believed, about patriotism in general but rather what Johnson saw as the false use of the term "patriotism" by William Pitt, 1st Earl of Chatham (the patriot minister) and his supporters. Johnson opposed "self-professed patriots" in general but valued what he considered "true" self-professed patriotism.[9]
Last edited by Hakiz on 16/11/2021 14:57, edited 1 time in total.
-
Piaty
#7496 Re: Miralem Pjanić
Ali to je lazni patriotizam.Hakiz wrote: ↑16/11/2021 14:44 Patriotizam je kao nada. Kada nemaš ništa da ponudiš, ni na
To je priznanje poraza.
Zato sam ja mjesecima morao da trpim uvrede jer u Mireu nisam prepoznao igraca koji nam moze nesto pomoci. Ja i Gerro smo imali za patriote 13 godina. Eto ja sad znaci imam 40 godina, al zato oni nemaji pojma o fudbalu.
Gerro je pravi patriota jer gleda sta je dobro za BiH, a ove patriote gledaju sta je dobro za Besiktas ili tamo neki kurcaspor.
E pa ona tvoja izreka u njihovom slucaju vrijedi ali ne vrijedi za pravi patriotizam. Nije moj problem sto je autor izreke definisao patriotizam kako mu je k... cejf.
-
Hakiz
#7497 Re: Miralem Pjanić
Ne treba se ufati u patriotizam. Samo je interes vječan. Treba vidjeti koji igrači imaju interes da igraju dobro za reprezentaciju i njih zvati. Kada izgube interes, mijenjati ih.Piaty wrote: ↑16/11/2021 14:56Ali to je lazni patriotizam.Hakiz wrote: ↑16/11/2021 14:44 Patriotizam je kao nada. Kada nemaš ništa da ponudiš, ni na
To je priznanje poraza.
Zato sam ja mjesecima morao da trpim uvrede jer u Mireu nisam prepoznao igraca koji nam moze nesto pomoci. Ja i Gerro smo imali za patriote 13 godina. Eto ja sad znaci imam 40 godina, al zato oni nemaji pojma o fudbalu.
Gerro je pravi patriota jer gleda sta je dobro za BiH, a ove patriote gledaju sta je dobro za Besiktas ili tamo neki kurcaspor.
E pa ona tvoja izreka u njihovom slucaju vrijedi ali ne vrijedi za pravi patriotizam. Nije moj problem sto je autor izreke definisao patriotizam kako mu je k... cejf.
Ne oslanjati se na emocije.
-
Piaty
#7498 Re: Miralem Pjanić
Sorry Hakiz, u isto vrijeme pisemo.
Taj drugi dio je super. To je to.
Taj drugi dio je super. To je to.
- Laplace
#7499 Re: Miralem Pjanić
Istina.agent_zero wrote: ↑16/11/2021 14:52Nije samo tebi upućeno, nego generalno - nema se šta iole ozbiljna reprezentacija pred ovakve utakmice spremati u Sarajevu, zna se kako se to radi, odvojen trening centar i karantin.
A lokaciju i način priprema je, u dogovoru sa svojim jaranima Ivajlom i Vicom, odredila grupa havera čima su prezimena Džeko, Pjanić, Šehić i Krunić.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#7500 Re: Miralem Pjanić
Čekamo story nakon utakmice