http://www.dailymotion.com/video/x1rcu0 ... rt?start=2
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#4327 Re: Miralem Pjanić
Edin H. wrote:Kaze engleski komentator kad je izlazio - the klix man, Pjanic, mozda bi se mogao uskoro sloziti da igra u ozbiljnoj ligi i ozbiljnom klubu
Bilo bi ga super gledati u Engleskoj...
Da li je iko s otoka zainterisovan za njegove usluge?
-
SaPnA
#4329 Re: Miralem Pjanić
5 dodira i gol

-
LSD
#4330 Re: Miralem Pjanić
Bartomeu, Zubizareta - šta više cekate

-
todd_smith
#4331 Re: Miralem Pjanić
ovo mu je drugi gol ove sezone koji moze za gol sezone
i onaj protiv Verone je nevjerovatan

i onaj protiv Verone je nevjerovatan
- Edin H.
#4332 Re: Miralem Pjanić
Morace vala sada neko biti - kaze komentator (postavio je covjek link gore) - oh my goodness me, what a goalnema me tamo wrote:Edin H. wrote:Kaze engleski komentator kad je izlazio - the klix man, Pjanic, mozda bi se mogao uskoro sloziti da igra u ozbiljnoj ligi i ozbiljnom klubu
Bilo bi ga super gledati u Engleskoj...
Da li je iko s otoka zainterisovan za njegove usluge?
Evo na BT Sportu kazu da je ovaj gol konkurent za gol sezone.
- Kal El
#4333 Re: Miralem Pjanić
Pjana legenda
engleski komentator najjači 
-
Madrid
#4334 Re: Miralem Pjanić
Mali navija za RealLSD wrote:Bartomeu, Zubizareta - šta više cekate![]()
-
north
#4335 Re: Miralem Pjanić
Klanjamo ti se Miraleme ...nema dalje, VRH!!! hajde veliki, bogati i moćni klubovi, odriješite tu kesu i dovedite ovog dragulja, vakat je 
-
Baresi 6
#4337 Re: Miralem Pjanić
koja smijurija od odbrane u ovog ac milana
-
LSD
#4338 Re: Miralem Pjanić
I Ozil navija za Barcu, pa znamo gdje završiMadrid wrote:Mali navija za RealLSD wrote:Bartomeu, Zubizareta - šta više cekate![]()
uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
-
cindrlimindrli
#4339 Re: Miralem Pjanić
Ma necu mu dati Roma, trazice neku nenormalnu svotu i svi ce odustati.LSD wrote:uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
- insaneinthebrain
#4340 Re: Miralem Pjanić
nek traze zato ce iduce godine za dzabe da im odecindrlimindrli wrote:Ma necu mu dati Roma, trazice neku nenormalnu svotu i svi ce odustati.LSD wrote:uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
-
LSD
#4341 Re: Miralem Pjanić
pa dobro, vidjecemo...ovo ljeto bi moglo dosta toga odluciti kad je Mire u pitanju....ako odigra u Brazilu dobro (a uvjeren sam da ce tamo biti naš najbolji igrac) - bice ponuda i teško ce ga Roma zadržati.cindrlimindrli wrote:Ma necu mu dati Roma, trazice neku nenormalnu svotu i svi ce odustati.LSD wrote:uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
-
vaska
#4342 Re: Miralem Pjanić
Khm, kolega, postoji jedan problemčić u toj priči oko igre Pjanića na SP-u. Ako naš vrli strateg bude nastavio da forsira vezni red Medunjanin, Misimović, Pjanić + dva napadača neće to ličiti ni na šta, a kamoli da će biti dobro. Pjanić, kao naš glavni i jedini ofanzivni veznjak u ekipi jeLSD wrote:pa dobro, vidjecemo...ovo ljeto bi moglo dosta toga odliciti kad je Mire u pitanju....ako odigra u Brazilu dobro (a uvjeren sam da ce tamo biti naš najbolji igrac) - bice ponuda i teško ce ga Roma zadržati.cindrlimindrli wrote:Ma necu mu dati Roma, trazice neku nenormalnu svotu i svi ce odustati.LSD wrote:uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
-
Madrid
#4343 Re: Miralem Pjanić
Ma i blizi je Barceloni, jer kod vas ce kao neka rekonstrukcija, a mi vec imamo popunjene pozicije na kojima Pjanic moze igrati...LSD wrote:I Ozil navija za Barcu, pa znamo gdje završiMadrid wrote:Mali navija za RealLSD wrote:Bartomeu, Zubizareta - šta više cekate![]()
to nema veze
uz dužno poštovanje prema Romi (koja jest veliki klub) mislim da Mire treba transfer u elitni klub...potrebna mu je slijedeca stepenica.
Uglavnom igracina, da je Španac vec bi igrao u Realu ili Barci, a da je Englez kostao bi nekih 100 mil
-
cindrlimindrli
#4344 Re: Miralem Pjanić
I to sto kazes, vidjecemo, ko zna sta se desava po tim menadjerskim kuloarima...meni samo nema logike da prodaju
svog najboljeg igraca a iduce sezone igraju ligu sampiona nakon bog te pitaj koliko vremena.
Kako god, zelim mu da se dobro opari, al' opet bi mi bilo zao da zavrsi u nekom instant plasticnom klubu tipa City.
svog najboljeg igraca a iduce sezone igraju ligu sampiona nakon bog te pitaj koliko vremena.
Kako god, zelim mu da se dobro opari, al' opet bi mi bilo zao da zavrsi u nekom instant plasticnom klubu tipa City.
-
north
#4345 Re: Miralem Pjanić
Jebo ja sebe, da igra za kockaste i da su mu oni banditi Mamići podrška, ako on ne bi do sad igrao za Barcu, Real, Bayern...oni mrtvog Kovačića tuše Interu i od njega u javnosti prave Messia
, Mandžukića Bayernu, onog balavca Halilovića koji se još nije dokazao do kraja u Dinamu kupi Barca, nekakav Jedvaj iz Dinama nije se ni dokazao u Dinamu za par miliona tušnu u Romu itd....naši igrači još uvijek slabo kotiraju kod ovih velikih velikih klubova...Pjanić, Begović, Lulić definitivno zaslužuju bolje klubove od onih gdje su trenutno...pa i Kolašinac iako njegovo vrijeme tek dolazi...
-
LSD
#4346 Re: Miralem Pjanić
ja se brate nadam da to Safet nece raditi ni u ludilu ni pod tropskim vrucinama, jer nam je (u tom slucaju) zagarantovana pušiona i od Nigerije, a kamoli Argentine.vaska wrote:
Khm, kolega, postoji jedan problemčić u toj priči oko igre Pjanića na SP-u. Ako naš vrli strateg bude nastavio da forsira vezni red Medunjanin, Misimović, Pjanić + dva napadača neće to ličiti ni na šta, a kamoli da će biti dobro. Pjanić, kao naš glavni i jedini ofanzivni veznjak u ekipi jejal ima nekoga pored sebe, ugušiće ga bezveze. Nije se jednom desilo.
Dva špica od prve minute ne dolaze u obzir, a Boga mi ni Miske (Vedad i Miske neka ulaze kao dzokeri po potrebi, zadnjih 20 minuta).
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#4347 Re: Miralem Pjanić
Pjanica u United

- BHF_Manijak
#4348 Re: Miralem Pjanić
Rekoh ja neki dan, sjeo bi Unitedu k'o budali samar! A vala ni u BAyernu mu ne bi bilo mahane! Kroos bi mu mog'o vodu donositi!
Srecom nije produzen ugovor s Romom Cindrli, tako da ce ga morati prodati ili masno podebljati platu, pa da produzi, sta ne bih volio da se desi!!!
United, Bayern, Dortmund, Barca, LIVERPOOL!
HAJDEEEEEEE... 
Srecom nije produzen ugovor s Romom Cindrli, tako da ce ga morati prodati ili masno podebljati platu, pa da produzi, sta ne bih volio da se desi!!!
United, Bayern, Dortmund, Barca, LIVERPOOL!
-
cindrlimindrli
#4349 Re: Miralem Pjanić
Jest vala, pa da mogu rahat dres naruciti...ne mogu onaj bordo obuc' pa bog...a davno sam htio kupiti.BHF_Manijak wrote:United, Bayern, Dortmund, Barca, LIVERPOOL! HAJDEEEEEEE...
Kakav te Dortmund i Liverpul spopali...Barsa, Real ili ako vec mora u Englesku samo United.
- denimb