Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vee-jay

#3251 Re: Miralem Pjanić

Post by vee-jay »

gdje god da ode samo da je dobra momcad i da igra
BHF_Manijak

#3252 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

Sta se ovaj Garcia uskurcio, jebo nanu svoju?! Ne racunas na Pjanica? Ko te jebe, konta osovjio francusko prvenstvo kad mu je konkurencija za qrca bila i sad on nesto. Kita musanova! Idi Miraleme o levata sto dalje.
luckylaka

#3253 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Sta se ovaj Garcia uskurcio, jebo nanu svoju?! Ne racunas na Pjanica? Ko te jebe, konta osovjio francusko prvenstvo kad mu je konkurencija za qrca bila i sad on nesto. Kita musanova! Idi Miraleme o levata sto dalje.
Ma daj pa po nama svi nasi trebaju negdje otici Dzeko(ekipa kita)Vedo(isto ekipa chuna)Pjanic(ekipa karna)Begovic(ekipa isto karna)Mujdza(ekipa ???)Spaha(ekipa??)...Gdje ce Zeljo,Celik,Sa..
MyTao

#3254 Re: Miralem Pjanić

Post by MyTao »

Ovaj Garcia nije normalan, ako je stvarno to izjavio...
Zatamnjena stakla

#3255 Re: Miralem Pjanić

Post by Zatamnjena stakla »

Iskreno, Pjanketova sezona qurcu nije valjala.
limeni

#3256 Re: Miralem Pjanić

Post by limeni »

Sorel wrote:Iskreno, Pjanketova sezona qurcu nije valjala.
iskreno, roma ne valja kurcu zadnjih deset godina.
ljevoruki

#3257 Re: Miralem Pjanić

Post by ljevoruki »

To je vjerovatno kombinacija mogucnosti prodaje i zarade na Pjanicu (ako su tacne glasine da ga trazi par klubova) i toga sto Pjanic ima reputaciju igraca sklonog povredama.
Kroz cijelu karijeru on se muci sa povredama, vjerovatno je do konstitucije i kondicije.
Steta, imati onakvu tehniku, pregled igre, sut, pas se moze samo pozeljeti. Povrede ga ubise. :(
:bih:
Zatamnjena stakla

#3258 Re: Miralem Pjanić

Ne valja, što je iš'o koji qrac.
BHF_Manijak

#3259 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

Po cemu? Prije one povrede pred mec BiH - Grcka, bio je jedan od najvazniji igraca tima i ejdan od najboljih, nakon toga se i nije imao kad vratiti jer se prvenstvo priblizavalo kraju, ostalo je jos 4-5 kola do kraja, dakle nije imao kad u formu ni uci.
Previse potcjenjivacki ti je post. Tacno je da je sklon povredama, ali ono sto je igrao bio je iznad prosjeka!

@Lucky, pa kad ti trener izjavi da ne racuna na tebe, normalno je da treba da ides nego da u tom klubu truhnes na klupi. Dzeko je trebao da ide dok je Mancini tu bio, sad neka vidi kako ce se situacija razvijati sa Pellegrinijem, Begovic je imao iza sebe najbolju sezonu u Stokeu, pa je logicno da treba da ide iz malog i veliki klub, jer je bio jedan od najboljih golmana lige, Mujdza - ne znam, mislim da nije pokazao neki kvalitet za nesto vise od Freiburga, Spahic - izjasnio sam se o njemu. Glup potez, jer mislim da je jos 1-2 godine mogao girati u nekom jakom klubu, jer je kvalitet.
Zatamnjena stakla

#3260 Re: Miralem Pjanić

Pa Pjanke mi je više pokazao u Lyonu nego u Romi. Zato sam to i rekao.
Napredovao jeste ali onoliko koliko smo očekivali zaista nije.
I ne vidim razlog zašto ga novi trener ne želi. Oko njega i trebaju graditi ekipu jer nema igrača kao što je on u Italiji sigurno. Ali eto.
Dr. Kuca

#3261 Re: Miralem Pjanić

Post by Dr. Kuca »

Ako nastavi ovako brzo ce on u kinu il emirate.
zlajapravaraja

#3262 Re: Miralem Pjanić

Post by zlajapravaraja »

Kakav crni Lazio, to je apsolutni NO-GO u Rimu.

Dobio bi batine na ulici. Nadam se da nece napraviti tu glupost.
Zatamnjena stakla

#3263 Re: Miralem Pjanić

Ma ja bezveze lupio Lazio. :lol:
bosanska senzacija

#3264 Re: Miralem Pjanić

Post by bosanska senzacija »

Čitava ekipa Rome je imala turbulentnu prošlu sezonu i ne čudi me što je Pjanić poprilično podbacio, iako je mora se reći imao i dosta dobrih trenutaka.

Od avanture sa Enriquem, preko Zemana pa do njegovog pomoćnika Roma traži stil igre i prvu postavu, a sa ovim Rudi Garciom čini mi se opet stvari neće doći na svoje pa je Pjaniću možda i bolje da ide.

Uglavnom ja se za njegovu fudbalsku budućnost ne brinem osim tih povreda koje ga stalno zezaju.
luckylaka

#3265 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
Po cemu? Prije one povrede pred mec BiH - Grcka, bio je jedan od najvazniji igraca tima i ejdan od najboljih, nakon toga se i nije imao kad vratiti jer se prvenstvo priblizavalo kraju, ostalo je jos 4-5 kola do kraja, dakle nije imao kad u formu ni uci.
Previse potcjenjivacki ti je post. Tacno je da je sklon povredama, ali ono sto je igrao bio je iznad prosjeka!

@Lucky, pa kad ti trener izjavi da ne racuna na tebe, normalno je da treba da ides nego da u tom klubu truhnes na klupi. Dzeko je trebao da ide dok je Mancini tu bio, sad neka vidi kako ce se situacija razvijati sa Pellegrinijem, Begovic je imao iza sebe najbolju sezonu u Stokeu, pa je logicno da treba da ide iz malog i veliki klub, jer je bio jedan od najboljih golmana lige, Mujdza - ne znam, mislim da nije pokazao neki kvalitet za nesto vise od Freiburga, Spahic - izjasnio sam se o njemu. Glup potez, jer mislim da je jos 1-2 godine mogao girati u nekom jakom klubu, jer je kvalitet.
Ma razumijem ja to ali igraci jednostavno nemaju ponude.ovo sto pisu seratori sa ss i sc su ciste izmisljotine prebacuju igrace iz kluba u klub preko noci.Daj boze da oni zavrse u Bayerne,Borusiji,Napoliju,Juventusu,Barsi ali i da ostanu gdje su pa da se ne desi,,slucaj Spaha,,Vidjecemo uskoro
BHF_Manijak

#3266 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

@Lucky, hajd da se konacno i ja i ti slozimo! Upravu si 100%! :) :thumbup:
ganjeta

#3267 Re: Miralem Pjanić

Post by ganjeta »

Opaa :D .
DonVito

#3268 Re: Miralem Pjanić

Post by DonVito »

KvaziExpert wrote:Jel' već ko rekao: Dobro došao u Napoli
Aferim momce.
Dugi nožni nokti

#3269 Re: Miralem Pjanić

Post by Dugi nožni nokti »

Izgleda da je ovo njegov twitter account. Naravno, ako ćemo vjerovati Dautbegoviću. :razz:
https://twitter.com/Miralem_Pjanic
BHF_Manijak

#3272 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

Tesko da moze Marija nadomjestiti, prvenstvo jer nije ni priblizno brz kao Goetze. A nije da ne bih volio da predje u BvB! On i Dzeko! 8-)
Last edited by BHF_Manijak on 21/06/2013 00:44, edited 1 time in total.
garankich2013

#3273 Re: Miralem Pjanić

Post by garankich2013 »

BHF_Manijak wrote:Tesko da moze Marija nadomjestiti, prvenstvo jer nije ni priblizno brzo kao Goetze. A nije da ne bih volio da predje u BvB! On i Dzeko! 8-)
KOga nema bez njega se može
swarley_s

#3274 Re: AW: Miralem Pjanić

Post by swarley_s »

Zdusno podrzavam novu 9 i 10 dortmunda :D
Revoltage

#3275 Re: Miralem Pjanić

Post by Revoltage »

Bild je inače jako loše informiran o Borussiji, tako da je i ovo vjerovatno patka. (nadam se da nije)
Post Reply