Minuta sutnje na Exitu (Novi Sad)
- cekpi
#1 Minuta sutnje na Exitu (Novi Sad)
Evu upravo sam cuo da ce u ponoco 10. na 11. Juli u Novom sadu ugasiti muziku i minutom sutnje odati pocast stradalim u Srebrenici.
Sta mislite o tome?
Po mojoj procjeni potez je vise humano nego politicki orjentisan. Naime, diskusija medju mojim prijateljima u Tuzli je zapoceta s tendecijom da se ovo prikaze kao poslovni korak ka priodobijanju sto vise potencijalnih gostiju iz BiH.
Oni koji su vec pohodili ovaj festival znaju koliko ljudi dolazi tamo, pogotovo sa line-up (incl. Underworld, Slayer, FatBoy, Sasha, Carl Cox..)
te da nema potrebe za dodatnom reklamom.
Zanima me sta Sarajlije misle o ovome?
Grazie
Sta mislite o tome?
Po mojoj procjeni potez je vise humano nego politicki orjentisan. Naime, diskusija medju mojim prijateljima u Tuzli je zapoceta s tendecijom da se ovo prikaze kao poslovni korak ka priodobijanju sto vise potencijalnih gostiju iz BiH.
Oni koji su vec pohodili ovaj festival znaju koliko ljudi dolazi tamo, pogotovo sa line-up (incl. Underworld, Slayer, FatBoy, Sasha, Carl Cox..)
te da nema potrebe za dodatnom reklamom.
Zanima me sta Sarajlije misle o ovome?
Grazie
- cekpi
da Upravo tako. Nekako se nadam da ove stvari mogu dovesti do boljeg sutra. Ne znam da li se sada pravdam sto cu ici na EXiT, ali svejedno ljudi ce odradit minutu sutnje. Zanima me kako ce reagovati publika. Vjerovatno ce biti shuupaka koji ce pokusat zvizdat i slicno, ali u kolikom broju?
- Soul_Sista
...samo da znate kako se meni ide na ovaj festival... 
-
savjest
- Soul_Sista
Saian wrote:e ne ide ti se vishe nego meniSoul_Sista wrote:...samo da znate kako se meni ide na ovaj festival...![]()
Rick Smith and Karl Hyde eeeeeeeeee Underworld ima da bude shouprogram
Saian hajmo se organizovati i otici zajedno?
Skontala sam da imam sve za festival osim drustva
Savjest,
sta ovaj gores skinhead koncert ima sa Exitom? Nista zajednicko sem da se odrzava u istom gradu...
-
Ajnslag-cincilator
Ovi što će ići na EXIT: " Fino se provedite". Tako mi je krivo što ove godine neću otići na moj prvi EXIT ali sljedeće postoje veelike šanse.
-
hammerhead
taj dan ne bi trebalo pustati muziku uopshte,ako cemo pravo!