Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
- uvjek dobar gost
#1 Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...
Ja pozivam sve ostale političare u BiH, trojnu vlast i sve ministre da se pridruže Kebi i da sa štrajkom izguraju do kraja.... kao i sve stranke koje su u vlasti...
Šta mislite Vi o tom štrajku .........
Vrijeme je da se krene !!!!
Ja pozivam sve ostale političare u BiH, trojnu vlast i sve ministre da se pridruže Kebi i da sa štrajkom izguraju do kraja.... kao i sve stranke koje su u vlasti...
-
Grom iz vedra neba
#2 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
Svaka cast Kebi, sto se ne bi moglo reci za ostale politicare.uvjek dobar gost wrote:Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
uvjek dobar gost wrote:Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...
- chuchumbamayumbe
Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
-
SA 071
#5 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno...uvjek dobar gost wrote:Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...
-
Reina
#7 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
SA 071 wrote:Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno
ovo danas sve neki van pameti odgovori.... svijet je zaista pun ludaka
- chinese_water
I odvesti Banjlolucku cecu na cvarkechuchumbamayumbe wrote:Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
-
SA 071
#9 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
Ocito ne poznajes sustinu problema. Veliki broj njih koji su ostali bez certifikata, ostali su bez njih sa razlogom. A jedan manji broj je neopravdano izgubio certifikate. Umjesto da se ministar pobrine da ovi koji su neopravdano izgubili certifikate dobiju certifikate nazad, a oni koji su ih neopravdano dobili da ih izgube, on se zalaze za sve u paketu i naravno da to UN nece nikada dopustiti. Pa onda jos prijeti strajkom gladju. Ma nek' crkne kada je nesposoban, samo nek istraje u strajku i nek' ne odustaje dok ih ne certifikuju. A dotad ce crknuti.Reina wrote:SA 071 wrote:Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno
Zalosno je sto oni ispravni (koji su manjina) medju ovim decertifikovanim policajcima dijele sudbinu kriminalaca koji i nisu zasluzili da dobiju certifikat.
A Kebo je djubre nevezano za ovaj slucaj, zato ja ono onako...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Kebo je nedavno izasao iz bolnice nakon operacije!!!!! i vrlo je loseg zdravstvenog stanjachuchumbamayumbe wrote:Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
-
Reina
#11 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
ma ako je bilo to ono zargonski nek crkne i mogu preci preko togaSA 071 wrote:Ocito ne poznajes sustinu problema. Veliki broj njih koji su ostali bez certifikata, ostali su bez njih sa razlogom. A jedan manji broj je neopravdano izgubio certifikate. Umjesto da se ministar pobrine da ovi koji su neopravdano izgubili certifikate dobiju certifikate nazad, a oni koji su ih neopravdano dobili da ih izgube, on se zalaze za sve u paketu i naravno da to UN nece nikada dopustiti. Pa onda jos prijeti strajkom gladju. Ma nek' crkne kada je nesposoban, samo nek istraje u strajku i nek' ne odustaje dok ih ne certifikuju. A dotad ce crknuti.Reina wrote:SA 071 wrote:Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno
Zalosno je sto oni ispravni (koji su manjina) medju ovim decertifikovanim policajcima dijele sudbinu kriminalaca koji i nisu zasluzili da dobiju certifikat.
ali nadam se da zaista nisi mislio tako, pogotovo jer sam i ja cula da je covjek bolestan....
istina je ne poznajem situaciju u potpunosti i to da se zalaze za sve.... ali ni ta UN nije glupa da ne istrazi svaki pojedinacni slucaj i odluci ponovo.... medjutim ja vjerujem da je Kebo sveo pokusao i da mu je jedino ovo ostalo....i ovo nista nije neobicno, bas neki dan slusam jedan politicar u Italiji je strajkao gladju..... Ovo ne znaci da branim politicare naprotiv, ljuta sam jer su mogli puno vise uciniti za ove ljude a Keba ipak nesto i radi dok se za druge ne bi moglo reci.... osim sto se bave trivijalnim stvarima...
-
Zvucnjak
sta je ovo ba .... kome god nesto ne odgovara strajkuje gladju ... prvo onaj seselj, pa glavas, evo ga i nas mirso sad .... znas kolko je to mene briga ... nemoj da psujem .... da bogda pocrkali svi ... kako ja matematiku da polozim to ti meni reci ... a ne kebo strajka gladju .... boli me briga za kebu ... da mi je 6 iz mateza .... al teski integrali jebo ga mis ..
-
Reina
svako se cese gdje ga svrbiZvucnjak wrote:sta je ovo ba .... kome god nesto ne odgovara strajkuje gladju ... prvo onaj seselj, pa glavas, evo ga i nas mirso sad .... znas kolko je to mene briga ... nemoj da psujem .... da bogda pocrkali svi ... kako ja matematiku da polozim to ti meni reci ... a ne kebo strajka gladju .... boli me briga za kebu ... da mi je 6 iz mateza .... al teski integrali jebo ga mis ..
-
SA 071
#14 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!
Ma nije zargonski nego nek' crkne govno. Sada se on kao zalaze za njih, a ganja ministarsku poziciju u vijecu ministara ovu istu koju je imao ili cak za sigurnost. A ovo bi mu doslo kao poeni za to.Reina wrote:ma ako je bilo to ono zargonski nek crkne i mogu preci preko togaSA 071 wrote:Ocito ne poznajes sustinu problema. Veliki broj njih koji su ostali bez certifikata, ostali su bez njih sa razlogom. A jedan manji broj je neopravdano izgubio certifikate. Umjesto da se ministar pobrine da ovi koji su neopravdano izgubili certifikate dobiju certifikate nazad, a oni koji su ih neopravdano dobili da ih izgube, on se zalaze za sve u paketu i naravno da to UN nece nikada dopustiti. Pa onda jos prijeti strajkom gladju. Ma nek' crkne kada je nesposoban, samo nek istraje u strajku i nek' ne odustaje dok ih ne certifikuju. A dotad ce crknuti.Reina wrote:
ali nadam se da zaista nisi mislio tako, pogotovo jer sam i ja cula da je covjek bolestan....
istina je ne poznajem situaciju u potpunosti i to da se zalaze za sve.... ali ni ta UN nije glupa da ne istrazi svaki pojedinacni slucaj i odluci ponovo.... medjutim ja vjerujem da je Kebo sveo pokusao i da mu je jedino ovo ostalo....i ovo nista nije neobicno, bas neki dan slusam jedan politicar u Italiji je strajkao gladju..... Ovo ne znaci da branim politicare naprotiv, ljuta sam jer su mogli puno vise uciniti za ove ljude a Keba ipak nesto i radi dok se za druge ne bi moglo reci.... osim sto se bave trivijalnim stvarima...