Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post Reply
uvjek dobar gost

#1 Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by uvjek dobar gost »

Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...

Ja pozivam sve ostale političare u BiH, trojnu vlast i sve ministre da se pridruže Kebi i da sa štrajkom izguraju do kraja.... kao i sve stranke koje su u vlasti...

Šta mislite Vi o tom štrajku .........

Vrijeme je da se krene !!!!
Grom iz vedra neba

#2 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by Grom iz vedra neba »

uvjek dobar gost wrote:Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...

Ja pozivam sve ostale političare u BiH, trojnu vlast i sve ministre da se pridruže Kebi i da sa štrajkom izguraju do kraja.... kao i sve stranke koje su u vlasti...

Svaka cast Kebi, sto se ne bi moglo reci za ostale politicare.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:Ministar Kebo, da bi podržao stavove decertificiranih policajaca počeo je štrajk glađu...

:( evo ja vec spremam moje tuzno lice za tugovanje i oplakivanje... :(
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
SA 071

#5 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by SA 071 »

Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno...
tech10

Post by tech10 »

Sta je ovo? Svi se bacili na neku dijetu. Mora da im je holesterol povecan. :-D
Reina

#7 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by Reina »

SA 071 wrote:Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno

ovo danas sve neki van pameti odgovori.... svijet je zaista pun ludaka :oops:
chinese_water

Post by chinese_water »

chuchumbamayumbe wrote:Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
I odvesti Banjlolucku cecu na cvarke
SA 071

#9 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by SA 071 »

Reina wrote:
SA 071 wrote:Dobro bi bilo da istraje u tome. Nece li krepati, a ne treba mu puno

Ocito ne poznajes sustinu problema. Veliki broj njih koji su ostali bez certifikata, ostali su bez njih sa razlogom. A jedan manji broj je neopravdano izgubio certifikate. Umjesto da se ministar pobrine da ovi koji su neopravdano izgubili certifikate dobiju certifikate nazad, a oni koji su ih neopravdano dobili da ih izgube, on se zalaze za sve u paketu i naravno da to UN nece nikada dopustiti. Pa onda jos prijeti strajkom gladju. Ma nek' crkne kada je nesposoban, samo nek istraje u strajku i nek' ne odustaje dok ih ne certifikuju. A dotad ce crknuti. :-)

Zalosno je sto oni ispravni (koji su manjina) medju ovim decertifikovanim policajcima dijele sudbinu kriminalaca koji i nisu zasluzili da dobiju certifikat.

A Kebo je djubre nevezano za ovaj slucaj, zato ja ono onako...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

chuchumbamayumbe wrote:Ja mislm da će smršati koju kilu, da će imati nekih zdravstvenih problema, i to je to...
Kebo je nedavno izasao iz bolnice nakon operacije!!!!! i vrlo je loseg zdravstvenog stanja
Reina

#11 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by Reina »

SA 071 wrote:
Reina wrote:

Ocito ne poznajes sustinu problema. Veliki broj njih koji su ostali bez certifikata, ostali su bez njih sa razlogom. A jedan manji broj je neopravdano izgubio certifikate. Umjesto da se ministar pobrine da ovi koji su neopravdano izgubili certifikate dobiju certifikate nazad, a oni koji su ih neopravdano dobili da ih izgube, on se zalaze za sve u paketu i naravno da to UN nece nikada dopustiti. Pa onda jos prijeti strajkom gladju. Ma nek' crkne kada je nesposoban, samo nek istraje u strajku i nek' ne odustaje dok ih ne certifikuju. A dotad ce crknuti. :-)

Zalosno je sto oni ispravni (koji su manjina) medju ovim decertifikovanim policajcima dijele sudbinu kriminalaca koji i nisu zasluzili da dobiju certifikat.

ma ako je bilo to ono zargonski nek crkne i mogu preci preko toga
ali nadam se da zaista nisi mislio tako, pogotovo jer sam i ja cula da je covjek bolestan....
istina je ne poznajem situaciju u potpunosti i to da se zalaze za sve.... ali ni ta UN nije glupa da ne istrazi svaki pojedinacni slucaj i odluci ponovo.... medjutim ja vjerujem da je Kebo sveo pokusao i da mu je jedino ovo ostalo....i ovo nista nije neobicno, bas neki dan slusam jedan politicar u Italiji je strajkao gladju..... Ovo ne znaci da branim politicare naprotiv, ljuta sam jer su mogli puno vise uciniti za ove ljude a Keba ipak nesto i radi dok se za druge ne bi moglo reci.... osim sto se bave trivijalnim stvarima...
Zvucnjak

Post by Zvucnjak »

sta je ovo ba .... kome god nesto ne odgovara strajkuje gladju ... prvo onaj seselj, pa glavas, evo ga i nas mirso sad .... znas kolko je to mene briga ... nemoj da psujem .... da bogda pocrkali svi ... kako ja matematiku da polozim to ti meni reci ... a ne kebo strajka gladju .... boli me briga za kebu ... da mi je 6 iz mateza .... al teski integrali jebo ga mis ..
Reina

Post by Reina »

Zvucnjak wrote:sta je ovo ba .... kome god nesto ne odgovara strajkuje gladju ... prvo onaj seselj, pa glavas, evo ga i nas mirso sad .... znas kolko je to mene briga ... nemoj da psujem .... da bogda pocrkali svi ... kako ja matematiku da polozim to ti meni reci ... a ne kebo strajka gladju .... boli me briga za kebu ... da mi je 6 iz mateza .... al teski integrali jebo ga mis ..
svako se cese gdje ga svrbi :P
SA 071

#14 Re: Ministar Kebo štrajkuje glađu..... !!!!!!

Post by SA 071 »

Reina wrote:
SA 071 wrote:
Reina wrote:

ma ako je bilo to ono zargonski nek crkne i mogu preci preko toga
ali nadam se da zaista nisi mislio tako, pogotovo jer sam i ja cula da je covjek bolestan....
istina je ne poznajem situaciju u potpunosti i to da se zalaze za sve.... ali ni ta UN nije glupa da ne istrazi svaki pojedinacni slucaj i odluci ponovo.... medjutim ja vjerujem da je Kebo sveo pokusao i da mu je jedino ovo ostalo....i ovo nista nije neobicno, bas neki dan slusam jedan politicar u Italiji je strajkao gladju..... Ovo ne znaci da branim politicare naprotiv, ljuta sam jer su mogli puno vise uciniti za ove ljude a Keba ipak nesto i radi dok se za druge ne bi moglo reci.... osim sto se bave trivijalnim stvarima...
Ma nije zargonski nego nek' crkne govno. Sada se on kao zalaze za njih, a ganja ministarsku poziciju u vijecu ministara ovu istu koju je imao ili cak za sigurnost. A ovo bi mu doslo kao poeni za to.
Post Reply