Miniranje protesta
-
veiz
#1 Miniranje protesta
Hoće li nova vlast u slučaju protesta radnika ubaciti svoje ljude da naprave eksces(Paljevina,) kako bi uništili proteste.
Veoma je zanimljivo da za paljevinu na prošlim protestima nije niko odgovarao
Iz ovoga se jasno vidi da je neko prošle proteste svjesno minirao.
Postavlja se pitanje samo kome je odgovaralo da se protesti uguše
Odgovor znate vjerojatno svi.
Niko od ovih sadašnjih političara nije sentimentalno vezan za zgrade predsjedništva općine.....
Poruka ,Ne dozvolite paljevinu onoga što če ponovno platiti građani
Vlasti su već počele akciju miniranja protesta preko svojih podaničkih medija-pokušavaju ra razbiju (posvađaju sindikate)-to je prva stepenica
Čuo sam da su pojedince školovali na temu razbijanja protesta ,čak da su i Amerikanci umješani u to
Niko od ovih sadašnjih političara nije sentimentalno vezan za zgrade predsjedništva općine.....
Poruka ,Ne dozvolite paljevinu onoga što če ponovno platiti građani
Vlasti su već počele akciju miniranja protesta preko svojih podaničkih medija-pokušavaju ra razbiju (posvađaju sindikate)-to je prva stepenica
Čuo sam da su pojedince školovali na temu razbijanja protesta ,čak da su i Amerikanci umješani u to
-
bosna boy
#2 Re: Miniranje protesta
opet ti zli, nestašni Amerikanci
jao, jao Ameri šta him radite
'oćete da im sjebete socijalističku idilu nerada i javašluka kao u najbolja vremena kardelja edvarda i josipa broza
- Dr. Kuca
#3 Re: Miniranje protesta
Sindikati su najvece zlo ovih firmi. Jebote onaj Bajramovic kao predsjednik sindikata ima 3 500 KM platu
. Puca njemeu kurac za firmama i radnicima. Ali ovce.
- MisterNo1
#4 Re: Miniranje protesta
opće je poznato da su predsjednici sindikata žešće pičke, čast izuzetcima!!!
a oni koji ih biraju na kraju ispadnu pičkice
a oni koji ih biraju na kraju ispadnu pičkice
- Alfons Kauders
#5 Re: Miniranje protesta
Trutovi bi nesto da se okupljaju i da opet pale?
More, nikki problem, ali pod jednim uslovom - da se taj dan policija posalje kuci, a da se nama iz privatnog sektora da slobodan dan i odrijesene ruke. Oruzje ne treba, vec ga imamo.
U roku od 24h smanjili bi broj budzetskih korisnika za barem 10%, a jos bi pogurali komunalnu privredu (pogrebna preduzeca).
Bujrum, samo recite kad, da planiramo.
More, nikki problem, ali pod jednim uslovom - da se taj dan policija posalje kuci, a da se nama iz privatnog sektora da slobodan dan i odrijesene ruke. Oruzje ne treba, vec ga imamo.
U roku od 24h smanjili bi broj budzetskih korisnika za barem 10%, a jos bi pogurali komunalnu privredu (pogrebna preduzeca).
Bujrum, samo recite kad, da planiramo.
-
Drinski
#6 Re: Miniranje protesta
pa okupiti se hoce, a paliti nece. to je ipak rezervisano za one druge. niko ne pali svoje radno mjesto osim neradnika.
- Alfons Kauders
#7 Re: Miniranje protesta
Ko ce se okupiti?Drinski wrote:pa okupiti se hoce, a paliti nece. to je ipak rezervisano za one druge. niko ne pali svoje radno mjesto osim neradnika.
Protesti uhljeba protiv radnika?
-
Drinski
#8 Re: Miniranje protesta
Okupiće se vjerovatno oni koji smatraju da je ZOR loš (ja mislim da uopće ne trebaju strajkovati nego samo prosto obustaviti rad na tri dana, to je mnogo vise efektno). pravo na strajk ne neprikosnoveno, pa prema tome ovo "slobodan dan, nase pare" i sl. je suvisna priča. Također, kako je vec kazano da nece biti paljevine, onda se suvisnim ukazuje i ostatak posta.Alfons Kauders wrote: Ko ce se okupiti?
Protesti uhljeba protiv radnika?Jedva cekam da vidim na sta ce to liciti.
Uzmu slobodan dan, placen nasim parama, da razbijaju stvari placene nasim parama, kako bi dobili vise nasih para.
Helem, poznavajući tebe, mislim da si u stanju da to skontas, pa ćemo ovaj post pripisati u tjeranje sege.
-
calculator
#9 Re: Miniranje protesta
"U miniranju protesta je snaga"veiz wrote:Hoće li nova vlast u slučaju protesta radnika ubaciti svoje ljude da naprave eksces(Paljevina,) kako bi uništili proteste.
-
VjecitiStudent
#10 Re: Miniranje protesta
Malo po malo, napravljena je cijela vojska za obavljanje prljavih poslova.veiz wrote:Hoće li nova vlast u slučaju protesta radnika ubaciti svoje ljude da naprave eksces(Paljevina,) kako bi uništili proteste.
- Alfons Kauders
#11 Re: Miniranje protesta
Sto se mene tice neka prestanu raditi 3000 dana.Drinski wrote:Okupiće se vjerovatno oni koji smatraju da je ZOR loš (ja mislim da uopće ne trebaju strajkovati nego samo prosto obustaviti rad na tri dana, to je mnogo vise efektno). pravo na strajk ne neprikosnoveno, pa prema tome ovo "slobodan dan, nase pare" i sl. je suvisna priča. Također, kako je vec kazano da nece biti paljevine, onda se suvisnim ukazuje i ostatak posta.Alfons Kauders wrote: Ko ce se okupiti?
Uzmu slobodan dan, placen nasim parama, da razbijaju stvari placene nasim parama, kako bi dobili vise nasih para.
Helem, poznavajući tebe, mislim da si u stanju da to skontas, pa ćemo ovaj post pripisati u tjeranje sege.
Bila bi to, naime, velika usteda za nas - nit ih moramo placati, nit kradu.
ZOR nije los, a spisak 26 zamjerki koje je objavio sindikat je, u najmanju ruku, smijesan.
-
Drinski
#12 Re: Miniranje protesta
pa ti znas da se tokom strajka ipak mora plata isplatiti.Alfons Kauders wrote:Sto se mene tice neka prestanu raditi 3000 dana.Drinski wrote:Okupiće se vjerovatno oni koji smatraju da je ZOR loš (ja mislim da uopće ne trebaju strajkovati nego samo prosto obustaviti rad na tri dana, to je mnogo vise efektno). pravo na strajk ne neprikosnoveno, pa prema tome ovo "slobodan dan, nase pare" i sl. je suvisna priča. Također, kako je vec kazano da nece biti paljevine, onda se suvisnim ukazuje i ostatak posta.Alfons Kauders wrote: Ko ce se okupiti?
ZOR nije los, a spisak 26 zamjerki koje je objavio sindikat je, u najmanju ruku, smijesan.
sto se tice obustave rade, tu se u prncipu slazemo, jer ja njima i predlažem da obustave rad, samo na tri dana. ti doduse predlazes na duzi period, ali nema potrebe, tri dana je sasvim dovoljno.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13 Re: Miniranje protesta
Nikako se ne radi o istoj vrsti prosjeda. 7F je počelo u Tuzli sa politički zatvorenim tvornicama ( ovaj epitet politički sasvim opravdano stoji i pokazuje ga i dokazuje sadšanja situacija u Diti), nastavio se u Sarajevu i danas stoji parola na zgradi Općine "Kad sam gladan , nisam svoj", bilo je puno nezaposlenih intelekutalaca, (ok, ako je intelektualac prejaka riječ, ljudi sa faxom, hajdemo reći, ali svakako pismenijih i usmenijih od svih šalteruša koje imamo), a ovo će , navodno biti prosvjedi koje predvodi čovjek koji je zaposlio kćerku na osnovu lažnog papira o radnom stažu preko štele, i sa krilaticom "Taš ti meni moč smanjit platu"... Kad ja nekompetentan sjedim i odlučujem
Da ja podržim provsvjede šalteraša koji me iz Socijalnog vratio rekavši da mi je vjenčani list lažan samo zato što nemamo isto prezime ja i suprug
, ne pada mi na pamet.
Pa, što , nisi , mangupe, ako je tako, lažan vjenčani list, kako si tvrdio nazvao muriju i da me uhapse? To je krivično, to je ozbiljna stvar. Pa da , bar, mangupe, izađeš u Avazu.
Dakle, da tim i takvim dajem bilo kakvu podršku na prosvjedima ne pada mi na pamet, odnosno kako napisah, imaće je onoliko koliko su je oni davali gladnim, siromašnim i nezaposllenim
Žaliću se da mi smeta gužva, mrštiću se što je dreka i saobraćaj prekinut, ismijavaću im se facama.. sve kako su radili uhljupi/uhljebi za 7F i poslije. Nazivaću ih neprijateljima napretka i približavanja EU integracijama, pitaću da li primaju polaću dok štrajkaju i dok plaćam porez tražiću da se odbije 0.0000000001KM, ali da se odbije... sve kako oni 7F, ja tako 30JL
Da ja podržim provsvjede šalteraša koji me iz Socijalnog vratio rekavši da mi je vjenčani list lažan samo zato što nemamo isto prezime ja i suprug
Pa, što , nisi , mangupe, ako je tako, lažan vjenčani list, kako si tvrdio nazvao muriju i da me uhapse? To je krivično, to je ozbiljna stvar. Pa da , bar, mangupe, izađeš u Avazu.
Dakle, da tim i takvim dajem bilo kakvu podršku na prosvjedima ne pada mi na pamet, odnosno kako napisah, imaće je onoliko koliko su je oni davali gladnim, siromašnim i nezaposllenim
Žaliću se da mi smeta gužva, mrštiću se što je dreka i saobraćaj prekinut, ismijavaću im se facama.. sve kako su radili uhljupi/uhljebi za 7F i poslije. Nazivaću ih neprijateljima napretka i približavanja EU integracijama, pitaću da li primaju polaću dok štrajkaju i dok plaćam porez tražiću da se odbije 0.0000000001KM, ali da se odbije... sve kako oni 7F, ja tako 30JL
Last edited by KatarinaKosaca on 28/07/2015 12:41, edited 1 time in total.
-
Drinski
#14 Re: Miniranje protesta
7F je izazavao Fahro sa amerima. danas je Fahro na strani strajkaca.
- KatarinaKosaca
#15 Re: Miniranje protesta
Za prvu tvrdnju nemaš dokaza, tvoja je pretpostavka, za drugu, ako je tačna, jebem li mu mamicu i brata i pola zavičaja u CG.Eto...Drinski wrote:7F je izazavao Fahro sa amerima. danas je Fahro na strani strajkaca.
-
Drinski
#16 Re: Miniranje protesta
prva je općepoznata, a druga, nadam se da tako psujes majku i Bakiru jer si bila protiv njega 7F.KatarinaKosaca wrote:Za prvu tvrdnju nemaš dokaza, tvoja je pretpostavka, za drugu, ako je tačna, jebem li mu mamicu i brata i pola zavičaja u CG.Eto...Drinski wrote:7F je izazavao Fahro sa amerima. danas je Fahro na strani strajkaca.
- KatarinaKosaca
#17 Re: Miniranje protesta
Upravo tako +poštediće me traume ulaska u neki organ državne uprave..Alfons Kauders wrote:Sto se mene tice neka prestanu raditi 3000 dana.
- KatarinaKosaca
#18 Re: Miniranje protesta
NIčim i nikad dokazana, baš ničim.... tvoja pretpostavka. Nego nisam znala da si budžetlijaDrinski wrote:prva je općepoznata,.
Drinski wrote:a druga, nadam se da tako psujes majku i Bakiru jer si bila protiv njega 7F.
Šta misim o Bakiru, jasno piše na 1000 strana ovog foruma. Oca mu nikad neću psovat, jer nije kriv što je loš spermatozid radio taj dan
- agent_zero
#19 Re: Miniranje protesta
Okot SDAovski, mafijaški, podićeni i uhljebljeni se uvukao u sve pore društva i medija i rade na daljem uništavanju Bosne, a najviše Bošnjaka!
Sa ovim zakonom cementiraju robovlasničko društvo svojih kadrova koji su to bogatstvi stekli pljačkom narodne imovine, ratnim i poratnim kriminalom i korupcijom.
E pa vrijeme je da ime kaže DOSTA! DOSTA SDAovskom teroru i feudalnom društvu i nosite se stoko zelena u tri lijepe...
Sa ovim zakonom cementiraju robovlasničko društvo svojih kadrova koji su to bogatstvi stekli pljačkom narodne imovine, ratnim i poratnim kriminalom i korupcijom.
E pa vrijeme je da ime kaže DOSTA! DOSTA SDAovskom teroru i feudalnom društvu i nosite se stoko zelena u tri lijepe...
-
Drinski
#20 Re: Miniranje protesta
zanimljivo, taj je dan Fahro bio u USA u posjeti sjedistu FBI-ja kao i Sisi u Pentagonu kada je bio drzavni udar.KatarinaKosaca wrote:NIčim i nikad dokazana, baš ničim.... tvoja pretpostavka. Nego nisam znala da si budžetlijaDrinski wrote:prva je općepoznata,.![]()
Sve kolovođe su povezan sa SBB-om, imas to na svakoj stranici tema o tim desavanjima.
-
dezurni_ucenik
#21 Re: Miniranje protesta
Vidi sto ih je strah protesta
Papci ruse grad kmeee kmeee
Alfonse, prosle godine si kmecio zbog protesta, po ovom forumu ko zadnja da ne kazem sta. Nemoj se ti samo brinuti, niko tvoj posao nece dirat.
. Ajd sad jos malo kmeee kmeeeeeee 
Papci ruse grad kmeee kmeee
Alfonse, prosle godine si kmecio zbog protesta, po ovom forumu ko zadnja da ne kazem sta. Nemoj se ti samo brinuti, niko tvoj posao nece dirat.
-
VjecitiStudent
#22 Re: Miniranje protesta
Kako onda Fahro, ili barem neko od fahrića, nikad ne završi u zatvoru?Drinski wrote:prva je općepoznata, a druga, nadam se da tako psujes majku i Bakiru jer si bila protiv njega 7F.KatarinaKosaca wrote:Za prvu tvrdnju nemaš dokaza, tvoja je pretpostavka, za drugu, ako je tačna, jebem li mu mamicu i brata i pola zavičaja u CG.Eto...Drinski wrote:7F je izazavao Fahro sa amerima. danas je Fahro na strani strajkaca.
Štaviše, kako stvari idu, na kraju NIKO neće zbog paljevine u zatvoru završiti.
Što opravdano otvara širok prostor za kojekakve teorije zavjere.
- KatarinaKosaca
#23 Re: Miniranje protesta
Zanimljivo, ali nedokazano. Ja, kao ozbiljan čovjek baratam samo dokazanim stvarima. Za sve ostalo napišem ili kažem "Ja mislim".. nego izgleda će budžetlije sad FahrA zagotivitiDrinski wrote:zanimljivo, taj je dan Fahro bio u USA u posjeti sjedistu FBI-ja kao i Sisi u Pentagonu kada je bio drzavni udar.KatarinaKosaca wrote:NIčim i nikad dokazana, baš ničim.... tvoja pretpostavka. Nego nisam znala da si budžetlijaDrinski wrote:prva je općepoznata,.![]()
Sve kolovođe su povezan sa SBB-om, imas to na svakoj stranici tema o tim desavanjima.
-
Drinski
#24 Re: Miniranje protesta
slazem se. trebalo je sve piromane pohapisti i kazniti.VjecitiStudent wrote: Kako onda Fahro, ili barem neko od fahrića, nikad ne završi u zatvoru?
Štaviše, kako stvari idu, na kraju NIKO neće zbog paljevine u zatvoru završiti.
Što opravdano otvara širok prostor za kojekakve teorije zavjere.
kako nije dokazano?!KatarinaKosaca wrote:
Zanimljivo, ali nedokazano. Ja, kao ozbiljan čovjek baratam samo dokazanim stvarima.
- KatarinaKosaca
#25 Re: Miniranje protesta
Zašto nije u tvorza za paljevinu, onda? Nije mu se ni sudilo da bi se dokazalo.. tvoje maštarije za mlađe i starije.Drinski wrote:kako nije dokazano?!
Nego, kmeeee, kmeeee, privatizacija, redukcija, minimalizacija, učinak, efektivnost, nema više forumanja sa naših poreza u dokoni plaćenog posla. Es tut mir leid,