Mini štednjak

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Karen

#1 Mini štednjak

Post by Karen »

ima itko iskustva sa onim mini štednjacima, ima ih u robotu kupiti. kako mi pećnica ne radi, a štednjak star ko grčka, razmišljam o nabavci jednog mini-stroja, s obzirom da mi je i kuhinja mini :)
dalmatinka

#2 Re: Mini štednjak

Post by dalmatinka »

Karen wrote:ima itko iskustva sa onim mini štednjacima, ima ih u robotu kupiti. kako mi pećnica ne radi, a štednjak star ko grčka, razmišljam o nabavci jednog mini-stroja, s obzirom da mi je i kuhinja mini :)
Ja sam ga koristila prije dosta godina, pećnica radi kao i svaka druga, eto samo me malo smetalo što me njena veličina u nekim stvarima ograničavala - kolačima npr. Nisam mogla peći sve što sam htjela, kekse nisam ni pokušavala, kao ni rolade. Za sve ostalo, jednako kao i velika pećnica.
Karen

#3 Re: Mini štednjak

Post by Karen »

Hvala :)
mislim da da nas idem kupiti birin :)
luna09

#4 Re: Mini štednjak

Post by luna09 »

Ja sam mini pećnicu koristila nekoliko godina ,sve dok je i moja kuhinja bila mini.Ama baš nikakva razlika sem veličine ne postoji.Na riglama kao i rerni postoji termostat kao i kod velikih šporeta.A što se tiče veličine nabaviš par manjih tepsija i pećeš kao i u velikim. Jedino što mi nije odgovaralo je to što sam morala napraviti neku vrstu stalka da je postavim tako da bude visine običnog šporeta.Moja preporuka svakako kupite mini pećnicu jer u malim stanovima i pola kvadrata prostora je veliko
Post Reply