Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
odlicna auta
Mini nije prepakovan Peugeot
Ja sam vozio Minia,prezadovoljan sa njim,unutra mi je cudno uradjen,mladalacki i otkaceno
ali je coool
jedina stvar sto mi se ne svidja kod njega je cijena
ostalo je sve odlicno
Fakat me interesuje...šta ima cooper s 163pk sa peugeotom
Sad što se tiče toga o ukusima je bespotrebno raspravljati ali ja ne bi pogledao pola pored coopera s...mada,moj favorit je stari model coopera s
Po mojim kritrijumima jedino valja Cooper S od Minija (zbog snage)...
Ali ako trazis samo izgled i onako imidz kupis osnovni model i rahat si. A mi mozemo naglabati do sutra ko bi sta kupio za te pare, ja citav zivot zelim RS6 C5 i nikad se ne usudim kupit
Mini i PSA jedino dijele 1.6 benzinski motor, koju su razvili BMW i PSA, tj. razvio ga BMW a sklapa se u pogonima PSA. Mini koristi i PSA-Fordov 1.6 TD motor. Čak im ni mjenjaci nisu isti.
Zvek wrote:Mini i PSA jedino dijele 1.6 benzinski motor, koju su razvili BMW i PSA, tj. razvio ga BMW a sklapa se u pogonima PSA. Mini koristi i PSA-Fordov 1.6 TD motor. Čak im ni mjenjaci nisu isti.
1.6L Prince turbocharged I4 (Cooper S)
Prince is the codename for a family of modern automobile straight-4 engines developed jointly by BMW and PSA Peugeot Citroën. It is a compact engine family of 1.4–1.6 L in displacement and includes most modern features including gasoline direct injection and variable valve timing.
isti shit...
MINI je super autic, extra dizajniran sve OK... ali mislim da je preskupo naplacen dizajn... isto kao A1
a garantujem da je Polo 6R GTI brzi i bolji...a ti odluci tvoje su pare...
za te novce se osim lijepog/dobrog/udobnog/snažnog/brzog automobila može kupiti i funkcionalno, koje će, doduše, biti manje u funkciji liječenja kompleksa
Tomic ima kataloge i sve, jednom sam svjedocio ponudi za Cooper S John Cooper Works, perverzno auto, ali paprene cijene, oko 70 000 km...ako te zanima odmah ima stranica uvoznika iz hrvatske, tamo imas sve
mini je zvijer auto - pricam o S verziji...
mozda je i jedan od najboljih malih auta na svijetu.. a definitivno jedan od najoriginalnijih...
medjutim kao takav opravdano neopravdano precijenjen - medjutim polovni su strasno skupi prema tome ocito je da je trziste do jaja zadovoljno....
rekao bih da mu je jedini pravi iskreni konkurent Alfa Romeo Mito TB 1,4 koja meni iskreni bolje izgleda....