Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da li znate gdje mogu naci najazurniju verziju neke mape BiH u kojima su ucrtana minska podrucja? po mogucnosti u elektronskoj formi. ili znate kome trebam da se obratim da bih takvo sta dobila?
konkretno me zanima planina sator i okolina, dakle sve oko bosanskog grahova, drvara i slicno.
hvala unaprijed!
Last edited by to_the_roots on 16/07/2007 21:33, edited 1 time in total.
da li znate gdje mogu naci najazuraniju verziju neke mape BiH u kojima su ucrtana minska podrucja? po mogucnosti u elektronskoj formi. ili znate kome trebam da se obratim da bih takvo sta dobila?
konkretno me zanima planina sator i okolina, dakle sve oko bosanskog grahova, drvara i slicno.
hvala unaprijed!
cak i ako postoji neka takva mapa, ne bi ti preporucio da se kreces u blizini miniranih podrucja..
da li znate gdje mogu naci najazuraniju verziju neke mape BiH u kojima su ucrtana minska podrucja? po mogucnosti u elektronskoj formi. ili znate kome trebam da se obratim da bih takvo sta dobila?
hvala unaprijed!
cak i ako postoji neka takva mapa, ne bi ti preporucio da se kreces u blizini miniranih podrucja..
jasno, ali najprije valja vidjeti koja su to podrucja minirana.