Pa stvarno ima li ovome kraja...
Ocekujem da iduce godine u PL udju Vozuca i Husino i da igraju derbi za kup UEFA sa Laktasima, a prvak da bude Posusje, a osvajac kupa neko iz druge lige, recimo Glasinac, Ljubic ili BSK Crni Djordje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Code: Select all
Ako ce Laktasi osvjetlati obraz BiH u Evropi, sto da ne. Mozda covjek i ulozi nesto u tim a ne da samo krade iz njega ko Pike, Cele i za svaki tim po jedan takav. Code: Select all
eto kod vas sulja i muja, s e ne krade i ne prodaje daj ne serendaj lojavi sviju tiCode: Select all
Laktasi su najbogatija opstina u RS, pa ce se pare naci Ma, ne može se to. Kad nije mogo šta pametnije sredit Igokei, koja je njegov klub, nevjerujem ni da će Laktašima.suad-sarajevo wrote:Naravno da će se naći pare za igrače ali i za sudije....Code: Select all
Laktasi su najbogatija opstina u RS, pa ce se pare naci
Mislim da je tako. E vidis sad mi nije jasno u ligi Federacije sta ce se desiti. Niko ne dolazi iz premijer lige a travnik ulazi. Da li ovo znaci da ce samo jedan tim ispasti ili ce ispasti dva zadnja a uci 3 tima iz 3. lige.Dado dijasporitus wrote:Moze li mi neko pojasniti po kojoj semi klubovi ispadaju iz PL. Znam da po jedan klub iz svake entitetske lige ulazi u PL. Ali gdje idu oni sto ispadaju iz PL ako se dogodi da su oba kluba sa podrucja samo RS-a ili samo FBiH. Je li to znaci da iz entitetskih liga ispada jedan klub vise da bi napravio mjesta za 2 kluba iz istog entiteta koja su ispala iz PL.