Milorad Dodik novi clan PL

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mostarac

#1 Milorad Dodik novi clan PL

Post by mostarac »

Novi clan Premier Lige su postali Laktasi, a fudbal u ovoj zemlji je opet dotakao dno dna i uvijek nas iznenadi kako moze da se padne i nize nego sada. Naime u Utakmici Borac Samac - Laktasi koja je direktno odlucivala o putniku u PL, doslo je do prekida susreta u sedamdesetom minutu susreta kada su igraci Borca napustili teren zbog kriminalnog sudjenja sudije Vukasovica. U tom trenutku je bio rezultat 3:1 za Dodikovce.
Pa stvarno ima li ovome kraja...
Ocekujem da iduce godine u PL udju Vozuca i Husino i da igraju derbi za kup UEFA sa Laktasima, a prvak da bude Posusje, a osvajac kupa neko iz druge lige, recimo Glasinac, Ljubic ili BSK Crni Djordje :D
karanana

Post by karanana »

Ako ce Laktasi osvjetlati obraz BiH u Evropi, sto da ne. Mozda covjek i ulozi nesto u tim a ne da samo krade iz njega ko Pike, Cele i za svaki tim po jedan takav.

Btw. umro sam od smijeha kad sam ovo procitao.... naime prije dva kola su Laktasi bili osteceni. Gube oni 1:0 i dadose gol. Ali posto je mreza bila suplja, lopta se nije zadrzala u okviru gola nego se otkotrljala u bascu. I sudija im nije priznao gol jer je navodno lopta prosla pored gola.
Mahalac

Post by Mahalac »

Ja reko patriotske lige~PL :roll: :D
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

Code: Select all

Ako ce Laktasi osvjetlati obraz BiH u Evropi, sto da ne. Mozda covjek i ulozi nesto u tim a ne da samo krade iz njega ko Pike, Cele i za svaki tim po jedan takav. 
Buraz mojne se ljutiti ali kako možeš porediti bilo koga sa tim kriminalcem i papkom iz Laktaša koji bi da može i mater svoju prodao za pare. Pa ko više krade od ove države i uništava je od njega samog (Dodika op.a.). I još nešto. Njegov tim, zasigurno i da ode u Evropu nikada ne bi predstavljao BiH nego zločinačku tvorevinu RS i Srbiju naravno. Zato svako njegovo poređenje sa nekim drugim je suvišno.
samsonite

#5 sve je to u pet deka

Post by samsonite »

eto kod vas sulja i muja, s e ne krade i ne prodaje daj ne serendaj lojavi sviju ti, pitari su ove godine uzeli titulu zasluzeno ali su i u ulozili novce,trener dobar igraci najbolje sto su mogli kupiti i to je to
samsonite

#6 sve je to u pet deka

Post by samsonite »

eto kod vas sulja i muja, s e ne krade i ne prodaje daj ne serendaj lojavi sviju ti, pitari su ove godine uzeli titulu zasluzeno ali su i u ulozili novce,trener dobar igraci najbolje sto su mogli kupiti i to je to
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll: sto's ti neki fini gospodin "samsonite" :shock:
suad-sarajevo

Post by suad-sarajevo »

eto kod vas sulja i muja, s e ne krade i ne prodaje daj ne serendaj lojavi sviju ti
De to malo pojasni, živ bio, kako ti to ljude dijeliš.... :-) :-) :-) :-)
Grey-Lk

Post by Grey-Lk »

Novi clan Premier Lige su postali Laktasi, a fudbal u ovoj zemlji je opet dotakao dno dna i uvijek nas iznenadi kako moze da se padne i nize nego sada. Naime u Utakmici Borac Samac - Laktasi koja je direktno odlucivala o putniku u PL, doslo je do prekida susreta u sedamdesetom minutu susreta kada su igraci Borca napustili teren zbog kriminalnog sudjenja sudije Vukasovica. U tom trenutku je bio rezultat 3:1 za Dodikovce.

cuj borac iz Samca ostecen, pa ne znam da li bih plakao, ili bi se smijao na ovu tvrdnju.

cuj, jesi li ti gledao uopste detalje sa utakmice, ili si samo procitao nesto u novinama, ili na internetu?

posto da si gledao detalje, mislim da ne bi pisao ovo sto pises.
posto su igraci iz Samca napustili teren ne zato sto su osteceni vec zato sto je sudija svirao njihove divljacke prekrsaje nad igracima Laktasa (pa jebiga, ako je tebi drasticno ostecenje to sto sudija svira prekrsaj kad jedan igrac uleti drugome namjerno sa obe noge u kost, nakon sto se taj igrac vec rijesio lopte i za to dobije drugi zuti karton, onda jebo ti svoje poznavanje fudbala)

a situacija je bilo mali milion da se utakmica prekine i ranije
1. od starta utakmice Borcevi igraci igraju na noz, pokusavajuci da grubostima nadoknade manjak kvaliteta, pa kad su kola krenula nizbrdo ( a sve i jedan gol Laktasa bio je potpuno regularan, bez i jedne trunke sumnje), onda su krenuli i sa opstom tucnjavom
2. poslije drugog gola Laktasa, dok je igrac Laktasa slavio gol, pred navijacima Laktasa, znaci gostujucim, ne domacim, zalijece se igrac Borca i udara tog igraca sakom, koji se srusio, a sudija nije nista da svira
3. poslije 3 gola Laktasa, golman domacih udara igraca koji je dao gol, i opet sudija nista ne svira.,
itd, itd, itd, itd,
cijelu utakmicu su tukli, i trebali su dobiti 14 crvenih kartona, a ne dva, ali dobro mostarac, ako je po tebi dozvoljeno raditi sve, da bi dosao do pobjede, jebiga, onda je stvarno tebi za ponos.

a sto se tice one utakmice u Gacku, nisu Laktasi gubili, vec je bilo 0-0, kad su u 26 minutu dali taj gol kad je lopta izasla iz mreze, a da je taj go priznat , vjerovatno bi i dobili utakmicu, pa onima iz Samca sva tucnjava ovog svijeta ne bi pomogla.

e sad sasvim je druga stvar sto po meni Laktasi nemaju ekipu da igraju Premijer Ligu (koja je inace sama po sebi leglo kriminala, najgora kaljuga od svih liga u evropi, na Kosovu se igra regularnija liga, i gdje pobjedjuje onaj ko da vise para, itd, ko vise utakmica kupi), posto imaju samo par svojih igrca, a sve ostalo su placenici sa strane, ali dobro kad mogu Posusje, Zepce, Orasje, i takvi da igraju tu istu ligu, ili kao Siroki da budu prvaci vise puta, mogu i Laktasi (ekonomska logika postoji, Laktasi su najbogatija opstina u RS, pa ce se pare naci)

toliko od mene
suad-sarajevo

Post by suad-sarajevo »

Laktasi su najbogatija opstina u RS, pa ce se pare naci 
Naravno da će se naći pare za igrače ali i za sudije.... :roll:
komadinamujo

Post by komadinamujo »

U PL BiH ulazi najbolja ekipa iz RS i iz FBiH, a dvije najbolje ekipe su prvaci entitetskih liga. I tu je kraj priče.

Ja mogu voljeti ili mrziti Dodika, i to je moja stvar. Ali.. Zar Igokea nije pošteno odigrala svoje utakmice. Šta sad treba, blatiti ljude zato što im je Dodik sponzor.

Na kraju, nek ekipa iz Laktaša, podigne nivo nogometa u PL BiH onoliko koliko je Igokea podigla nivo košarkaške lige BiH i ja sam zadovoljan. I zadovoljan je i Dodik.

I nemojmo sve gledat kroz negativne naočale. Iskreno se nadam da će ekipa iz Laktaša osvježiti PL BiH i da će im biti zadovoljstvo igrati u zajedničkoj ligi BiH. A da im nije zadovoljstvo, vjerovatno se ne bi ni trudili da uđu.
cyprus

Post by cyprus »

suad-sarajevo wrote:

Laktasi su najbogatija opstina u RS, pa ce se pare naci 
Naravno da će se naći pare za igrače ali i za sudije.... :roll:
Ma, ne može se to. Kad nije mogo šta pametnije sredit Igokei, koja je njegov klub, nevjerujem ni da će Laktašima.
tataratira

Post by tataratira »

'bem ti ligu u kojoj je Sarajevo šampion
sem toga zar se ne zove Premijer liga? :-)
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Moze li mi neko pojasniti po kojoj semi klubovi ispadaju iz PL. Znam da po jedan klub iz svake entitetske lige ulazi u PL. Ali gdje idu oni sto ispadaju iz PL ako se dogodi da su oba kluba sa podrucja samo RS-a ili samo FBiH. Je li to znaci da iz entitetskih liga ispada jedan klub vise da bi napravio mjesta za 2 kluba iz istog entiteta koja su ispala iz PL.
karanana

Post by karanana »

Dado dijasporitus wrote:Moze li mi neko pojasniti po kojoj semi klubovi ispadaju iz PL. Znam da po jedan klub iz svake entitetske lige ulazi u PL. Ali gdje idu oni sto ispadaju iz PL ako se dogodi da su oba kluba sa podrucja samo RS-a ili samo FBiH. Je li to znaci da iz entitetskih liga ispada jedan klub vise da bi napravio mjesta za 2 kluba iz istog entiteta koja su ispala iz PL.
Mislim da je tako. E vidis sad mi nije jasno u ligi Federacije sta ce se desiti. Niko ne dolazi iz premijer lige a travnik ulazi. Da li ovo znaci da ce samo jedan tim ispasti ili ce ispasti dva zadnja a uci 3 tima iz 3. lige.
Hantraga

Post by Hantraga »

Laktasi u Premier Ligu, a Borac napolje u Prvu...Zalosno...
vatana

Post by vatana »

Kad moze Orasje, Siroki, Uski, ovaj-onaj...

Uskoro ce i FC Pejton u premijer ligu, hehe.
cyprus

Post by cyprus »

Pa izgleda da bi neki da se Premier liga sadrži samo:

Sarajevo
Željezničar
Borac
Čelik
Sloboda
Velež

Taman za lige 6.

P.S. Što ste taki prema klubovima iz manjih sredina.

P.P.S. Ja da slučajno nisam iz Sarajeva ja bih mrzio sve ove klubove. Vako mrzim sve osim Sarajeva.

:D
iceman ze

Post by iceman ze »

i ja mrzim sve osim Celika...... :D
hemac

Post by hemac »

Ja volim Želju
za njega sve
o naprijed Željo
do pobjede

U boj kad krenemo
sve pred sobom rušimo
Željo mi te volimo
kako god završio

Jebeš Laktaše, 6 boba sljedeće sezone :D
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

:lol:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

može se popravljati gol razlika na njima
kakvi laktaši i evropa, na onoj njivi uefa ne bi dozvolila ni treninge
šta ti je igokea podigla nivo košarke u BiH, možda za 1%, nešto hoće u NLB ligu,a dvorana im prokišnjava, jest da igraju pošteno i imaju dobrog trenera

P.S.
Iz PL ispadaju dva kluba, nema veze iz kojeg entiteta, a ulaze dva kluba, po jedan iz FBIH i jedan iz RS
Post Reply