Milorad Dodik ALL ABOUT
- Bosnolog
#9101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbija preko Milokrada kao svog megafona pusta probne balone o podjeli Kosova,samo ne razmislja da bi tim cinom mogla izgubiti i jug Srbije.Svakako ce za desetak dvadeset godina Jug ,Jugoistok i Jugozapad Srbije biti Albansko Bosnjacki .Ove Dodikove price su vise zbog Dodikovih zelja i SANU mentora da kroz pricu Kosovske podjle pokusaju dobiti legitiimitet podjele BiH i njegovim mokrm snovima secesije genocidnog ausvica,......Ne laje kera zbog sela vec zbog svg tura,......Srbija ce jos dugo biti izvor nestabilnosti a i sukoba sve dok se ista ne bude toliko osakatila i smanjila da postane nebitan faktor u regiji,....
Analizirajmo historiju Balkana,gotovo sve ratove i zlo je upravo dolazilo iz te zlocinacko pljackarske zemlje zla Srbije.Oni koji su se rijesili velikosrpstva po uzoru na Hrvatsku mogu racunat na mirniju i prosperitetniju buducnost,.....Sve dok BiH bude imala ostavstinu genocidne velikosrpske ideologije do tada ce stvari u BiH morati nadgledati MZ /OHR/EU i slicni arbitri.Njihovim odlaskom ce doci do promjena koje nam tebaju ali i oslobodenja zemlje od velikosrpske hobotnice ciji krak u BiH bi zauvijek bio osjecen i stvoreni uslovi za bolju buducnost BiH,.....Do tada nam slijedi naduravanje i borba protiv velikosrbizma uz preduzimanje svih koraka na jacanju BiH uz vremenski faktor koji radi za BiH.
Analizirajmo historiju Balkana,gotovo sve ratove i zlo je upravo dolazilo iz te zlocinacko pljackarske zemlje zla Srbije.Oni koji su se rijesili velikosrpstva po uzoru na Hrvatsku mogu racunat na mirniju i prosperitetniju buducnost,.....Sve dok BiH bude imala ostavstinu genocidne velikosrpske ideologije do tada ce stvari u BiH morati nadgledati MZ /OHR/EU i slicni arbitri.Njihovim odlaskom ce doci do promjena koje nam tebaju ali i oslobodenja zemlje od velikosrpske hobotnice ciji krak u BiH bi zauvijek bio osjecen i stvoreni uslovi za bolju buducnost BiH,.....Do tada nam slijedi naduravanje i borba protiv velikosrbizma uz preduzimanje svih koraka na jacanju BiH uz vremenski faktor koji radi za BiH.
-
kv99
#9102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ideja o konacnoj podjeli nezavisne drzave " nije losa stvar "kost_u_grlu wrote:Nasilje je minimalno sad na Kosovu, tu i tamo sporadicni incidenti ali toga u buducnosti nece biti.dallton wrote:ma dobro oni prijete stalnim nasiljem na sjeveru kosova, znaci rade na tome da se situacija ne smiri - al s obzirom da su s druge strane albanci koji bas nisu dobrodusni prema srbima, a tu je i mz koja moze i zazmiriti na svasta nesto, ne bi ja rekao da ce to nasilje kojim srbi prijete na kosovu dugo trajati
Ali ono sto ce sigurno biti je postojanje paralelnih institucija, Srbi na severu nece prihvatiti Pristinu i to ce trajati dobar niz godina.
Na kraju ce se opet sesti za pregovaracki sto i naci neki kompromis. Kosovo bez amina Srbije ne moze postati normalna drzava, clanica UN, saveta evrope, njihovi sportisti ne mogu ucestvovati na medjunarodnim takmicenjima...
I Pristini je u interesu normalizacija odnosa i dogovor sa Beogradom, dobrim delom svoje granice, ekonomskom i energetskom strukturom su naslonjeni na Srbiju i bez saradnje ne mogu ocekivati nikakav razvoj.
Dodik samo pusta probne balone, mislim da ta ideja o konacnoj podeli i nije losa stvar, ali o njoj se nece pricati jos neko vreme, bar do presude medjunarodnog suda.
-
kost_u_grlu
#9103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cim ti govoris Smrdija, mozes samo da diskutujes sam sa sobom.
-
kv99
#9104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad se bude prestala ponasati kao smrdija prestacu da je i zovem tako. Kada se bude ponasala komsijski tretirace se komsijski. Kada bude prestala iz zvanicnih institucija da vrijedza moju zemlju kao npr kad iz Vrhovnog Suda Smrdije posalju pismo sa adresom " Bosna i Hercegovno " pa se onda pravdaju da su pogrijesili jer ne znaju latinicu onda ce prestati da budu smrdija.kost_u_grlu wrote:Cim ti govoris Smrdija, mozes samo da diskutujes sam sa sobom.
Do tada to i jesu a ti ne moras da diskutujes sa mnom ali to ne umanjuje ovo sto sam ti ja napisao u ranijem postu. Kad zagovaras podjelu kao " dobro rjesenje " onda razmisli sta sve to moze da znaci
Zagovarati podjelu sada , kada se zna do cega je sve to zagovaranje dovelo jer se "dobro rjesenje " pocelo da zagovara kada su topovi bili ukopani od Zadra pa do Prizrena ili Belog Manastira i Prevlake ...a danas ? Moze se " dobro rjesenje " da nastavi odbijati od glavu pa ti nastavio da zagovaras
-
Šaner
#9105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa hajmo brale podjeliti drzavu tvoju na sandzak,vojvodinu,kosovo crnu goru (uh pa oni su vec otislikost_u_grlu wrote:Cim ti govoris Smrdija, mozes samo da diskutujes sam sa sobom.
- Bosnolog
#9106 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo ti je jedan od proizvoda zemlje zlocinacko genocidnog smrada zemlje izvoznika i generacijskog sjemena rasadnika a nakon sto je ovo dvonogo zlocnacko genocidno smece doslo u Visegrada nakon simbolicko sramne presude osloboden i dosao na mjesto zlocina gdje mu je uprilicen docet od strane zlocinacko genocidnih ideologa i sludenih Dabicevih guslara sa kojima ce mo se suociti u skoroj buducnosti.Dok ovo dvonogo smece nastavlja da truje i zagaduje zemlju Bosnu nece biti mira niti spokoja,ovdje ce biti mi ili oni. http://en.wikipedia.org/wiki/Mitar_Vasiljevickost_u_grlu wrote:Cim ti govoris Smrdija, mozes samo da diskutujes sam sa sobom.

http://www.icty.org/x/cases/vasiljevic/ ... ljevic.pdf
http://genocideinvisegrad.wordpress.com ... asiljevic/
Samo tajne sluzbe za ciscenej BiH od ovog nakota je najbolji put dezinfekcije dvonogih fasisticko genocidnih parazita koji nastavljaju da se mnoze u zlocinacko genocidnom ausvicu nakon svih resuda i dokaza.
-
dallton
#9107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
molimo kolege iz beograda da pazljivo procitaju gornji tekst boldirano i razmisle sta je pisac htjeo da kaze spominjuci srbiju kao zemlju kojoj prijeti dalje teritorijalno raspadanjeMaraschino wrote:ja bih ovo boldirao...dallton wrote:- Problem je što Dodik, pojedini krugovi u DS, a ni dio srpske javnosti sa akademikom Dobricom Ćosićem na čelu ne shvata da je podjela KiM konačno rješenje poslije kog ne bi bilo nikakve kompenzacije teritorija. Podjela znači priznavanje nezavisnog KiM u novim granicama i dizanje ruku od RS, koja može da se poziva na kosovski presedan samo dok se status Kosova ne riješi. Podjelom KiM prestaje da postoji i sama ideja povezivanja RS sa kosovskim problemom - objašnjava Janjić ...
Izjava premijera RS Milorada Dodika da je „podjela Kosova jedino realno održivo rješenje koje bi moglo da bude prihvatljivo i za Srbe i za Albance“ došla je u pogrešno vrijeme i sa pogrešne adrese. To je politički riječnik iz 19. i počeka 20. vijeka kakav ne postoji u savremenom međunarodnom pravu, koje priznaje samo promijene granica u dogovoru svih zainteresovanih strana, što u slučaju Balkana u prvom redu znači dogovor Vašingtona i Moskve - izjavio je Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose.
Janjić, piše Danas, smatra da je Dodikov prijedlog podele KiM, bilo da je reč o izjavi koja treba da mu podigne rejting pred izbore u RS ili o novom „probnom balonu“ predsjednika Srbije Borisa Tadića, loš potez, jer je zvanični Beograd već dobio signal da u ovom trenutku za podjelu nisu ni kosovski Albanci, ni Zapad, niti Ruska Federacija.
- Problem je što Dodik, pojedini krugovi u DS, a ni dio srpske javnosti sa akademikom Dobricom Ćosićem na čelu ne shvata da je podjela KiM konačno rješenje poslije kog ne bi bilo nikakve kompenzacije teritorija. Podjela znači priznavanje nezavisnog KiM u novim granicama i dizanje ruku od RS, koja može da se poziva na kosovski presedan samo dok se status Kosova ne reši. Podjelom KiM prestaje da postoji i sama ideja povezivanja RS sa kosovskim problemom - objašnjava Janjić.
On smatra da „Srbija kojoj prijeti dalje teritorijalno raspadanje, ne smije da pristane na podelu KiM“, pogotovo zato što ulazi u „opasnu međunarodnu situaciju i uslovljavanje regionalnom saradnjom“. Prema Janjićevim riječima, podjela KiM nije ni dio novog „evropskog kompromisa“ za Kosovo, koji je nedavno prilikom posjete Beogradu predložio šef francuske diplomatije, jer „Zapad ne želi da narednih 10 do 15 godina zatvori balkansku priču“.
U intervjuu podgoričkom Danu Dodik je, između ostalog, rekao da će Albanci vrlo teško vladati sjeverom Kosova i ocijenio da će u tom djelu uvijek biti nasilja i nestabilnosti i nikad neće biti demokratije. „Da sam u poziciji albanskih rukovodilaca, sjever Kosova bih ponudio za trajni mir i razgraničenje sa Srbijom“, dodao je Dodik i naglasio da „Srbija ne sme dozvoliti da zbog Kosova bude zarobljena još 50 godina“.
zasto ne ponudis jug srbije da se zaokruzi kosovo i time rijesis stalne tenzije i razgranicenje srbija-kosovo
covjek samo lupa pa lupa, samo skrece paznju na sebe a i sam zna da od toga nema nista...
ovo je doslo iz staba sanu, spc, bia...jer oni su vec probali sa ovim planom ali im je mz jasno rekla da od toga nema nista pa ko vele neka to mlati dodi...
- kamen spoticanja
#9108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
slazem se da ovakva situacija nece dugo trajati na sjeveru kosova...potrebeno je jako malo vremena da potentni albanci prebace broj srba u tom regionu...dakle situacija slicna nasoj...svjesni su toga i dodik i beogradska centrala...zato im se zuri da bar sta usicare...ovako taktika albanaca je jasna...rahat patnja do potpunog iseljenja srba ...dallton wrote:ma dobro oni prijete stalnim nasiljem na sjeveru kosova, znaci rade na tome da se situacija ne smiri - al s obzirom da su s druge strane albanci koji bas nisu dobrodusni prema srbima, a tu je i mz koja moze i zazmiriti na svasta nesto, ne bi ja rekao da ce to nasilje kojim srbi prijete na kosovu dugo trajati
i tako ce se rijesiti problem na sjeveru kosova
-
hercegovac_pravi
#9109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na ovom forumu je davno objašnjeno da je teritorijalni integritet ostatka (ili uže Srbije) Srbije trenutno upitniji od teritorijalnog itegriteta BiH....međutim..zašto ponavljati istu stvar, nek komšije v(J)eruju ono što ih čini sretnim.dallton wrote:molimo kolege iz beograda da pazljivo procitaju gornji tekst boldirano i razmisle sta je pisac htjeo da kaze spominjuci srbiju kao zemlju kojoj prijeti dalje teritorijalno raspadanjeMaraschino wrote: ja bih ovo boldirao...
zasto ne ponudis jug srbije da se zaokruzi kosovo i time rijesis stalne tenzije i razgranicenje srbija-kosovo
covjek samo lupa pa lupa, samo skrece paznju na sebe a i sam zna da od toga nema nista...
ovo je doslo iz staba sanu, spc, bia...jer oni su vec probali sa ovim planom ali im je mz jasno rekla da od toga nema nista pa ko vele neka to mlati dodi...
Izgleda da je onaj Tarabić ipak bio najnapredniji Srbin.
- kamen spoticanja
#9110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duboki temelji Republike Srpske
Predsednik Republike Srpske (RSp) Rajko Kuzmanović izjavio je juče da je RSp pravna, politička i istorijska činjenica, zasnovana na tradiciji, pismu, jeziku, duhovnosti i običajima.
– Malo je u svetu država, državotvornih jedinica, federalnih jedinica ili druge vrste entiteta, koji imaju tako snažan oslonac u svetovnosti i duhovnosti, pravu i pravdi, u legalnosti i legitimnosti, kao što to ima Republika Srpska – rekao je Kuzmanović na svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave RSp Svetog arhiđakona Stefana.
Kuzmanović je podsetio na to da je RSp stvorena pre 17 godina, kao izraz želje, volje i potreba, pre svega, srpskog naroda, ali i drugih, koji ovde žive.
– Republika Srpska je miroljubiva i narodna, odana ideji pravu i pravde, ideji humanosti i ravnopravnosti. U Republici Srpskoj nema i neće biti diskriminacije – poručio je Kuzmanović i dodao da je RSp "domaća građevina, utemeljena po svim domaćim i međunarodnim pravilima, zasnovana na povelji UN i Dejtonskom sporazumu".
On je rekao da RSp više niko ne može osporavati i da ona beleži znatan razvoj na ekonomskom planu i politički je stabilna.
Svečanoj akademiji prisustvovali su mnogobrojni gosti, predstavnici političkog, javnog, kulturnog i sportskog života RSp, kao i predstavnici pojedinih ambasada i međunarodnih organizacija u BiH.
Pre svečane akademije, u Sabornom hramu u Banjaluci vladika banjalučki Jefrem je, uz sasluženje sveštenstva, održao obred lomljenja slavskog kolača, kome su prisustvovali i najviši predstavnici političkog života RSp.
Povodom Dana i krsne slave RSp, predsednik Kuzmanović dodelio je visoka odlikovanja za 19 ljudi, koji su zaslužni za afirmaciju i razvoj RSp, među kojima su i premijer Milorad Dodik i predstavnici ruske kompanije "Zarubežnjeft" iz Moskve.
Tokom popodneva u palati u Banjaluci predsednik RSp održao je i svečani prijem za sve goste povodom Dana Republike Srpske i krsne slave Svetog arhiđakona Stefana.
i kad ovo citam jasno mi je da je gebles bio jedan fino gospodin s ljudskim osobinama
ne mozes vjerovat sta su ovi u stanju slagat
Predsednik Republike Srpske (RSp) Rajko Kuzmanović izjavio je juče da je RSp pravna, politička i istorijska činjenica, zasnovana na tradiciji, pismu, jeziku, duhovnosti i običajima.
– Malo je u svetu država, državotvornih jedinica, federalnih jedinica ili druge vrste entiteta, koji imaju tako snažan oslonac u svetovnosti i duhovnosti, pravu i pravdi, u legalnosti i legitimnosti, kao što to ima Republika Srpska – rekao je Kuzmanović na svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave RSp Svetog arhiđakona Stefana.
Kuzmanović je podsetio na to da je RSp stvorena pre 17 godina, kao izraz želje, volje i potreba, pre svega, srpskog naroda, ali i drugih, koji ovde žive.
– Republika Srpska je miroljubiva i narodna, odana ideji pravu i pravde, ideji humanosti i ravnopravnosti. U Republici Srpskoj nema i neće biti diskriminacije – poručio je Kuzmanović i dodao da je RSp "domaća građevina, utemeljena po svim domaćim i međunarodnim pravilima, zasnovana na povelji UN i Dejtonskom sporazumu".
On je rekao da RSp više niko ne može osporavati i da ona beleži znatan razvoj na ekonomskom planu i politički je stabilna.
Svečanoj akademiji prisustvovali su mnogobrojni gosti, predstavnici političkog, javnog, kulturnog i sportskog života RSp, kao i predstavnici pojedinih ambasada i međunarodnih organizacija u BiH.
Pre svečane akademije, u Sabornom hramu u Banjaluci vladika banjalučki Jefrem je, uz sasluženje sveštenstva, održao obred lomljenja slavskog kolača, kome su prisustvovali i najviši predstavnici političkog života RSp.
Povodom Dana i krsne slave RSp, predsednik Kuzmanović dodelio je visoka odlikovanja za 19 ljudi, koji su zaslužni za afirmaciju i razvoj RSp, među kojima su i premijer Milorad Dodik i predstavnici ruske kompanije "Zarubežnjeft" iz Moskve.
Tokom popodneva u palati u Banjaluci predsednik RSp održao je i svečani prijem za sve goste povodom Dana Republike Srpske i krsne slave Svetog arhiđakona Stefana.
i kad ovo citam jasno mi je da je gebles bio jedan fino gospodin s ljudskim osobinama
-
dallton
#9111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da je njima da skontaju sta su gdje su dokle
to je kao kad bi ja poceo govor sa "malo je u svijetu muskaraca, filmskih zvijezda, fudbalera, pjevaca ili obicnih radnika koji imaju tako jake misice kao ja"...
nego hebo to, kad ce se oni povuci iz institucija bih ili bar odrzati referendum
- kamen spoticanja
#9112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zelio bih samo da znam koji su to ostali narodi koji su zeljeli manji entitet...ruski dobrovoljcikamen spoticanja wrote: Kuzmanović je podsetio na to da je RSp stvorena pre 17 godina, kao izraz želje, volje i potreba, pre svega, srpskog naroda, ali i drugih, koji ovde žive.
eto samo bi volio da mi neko od prisutnih entitelija kaze sta mu ovo znaci...i vjeruju li fakat oni u ovo?
-
dallton
#9113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne da vjeruju nego vjeruju vjeruju...ono gore boldirano "zelje, volje i potreba srpskog naroda" u stvari znaci "zelje za klanjem djece, silovanjima, otvaranjem konclogora i tako to..." - moras sebi prevesti tekst sa srpskog ne mozes citati bukvalnokamen spoticanja wrote:zelio bih samo da znam koji su to ostali narodi koji su zeljeli manji entitet...ruski dobrovoljcikamen spoticanja wrote: Kuzmanović je podsetio na to da je RSp stvorena pre 17 godina, kao izraz želje, volje i potreba, pre svega, srpskog naroda, ali i drugih, koji ovde žive.![]()
eto samo bi volio da mi neko od prisutnih entitelija kaze sta mu ovo znaci...i vjeruju li fakat oni u ovo?
evo da ti pomognem u prevodu
politicka fraza na srpskom=tacan prevod
"izraz demokratske volje" = imamo zelju da pokoljemo nesrbe
"utemeljena u pravu" = otvarali smo konclogore
"zelja naroda" = palili smo tudje kuce i silovali zene
"potreba naroda" = izvrsili smo genocid
"u duhu tradicije" = lazemo da nismo nista lose ucinili i da smo pobjednici
"zdrava ekonomija" = nemamo hljeba da jedemo, ali moze korijenje
"nema diskriminacije" = srbi mogu ubijati bez obzira na zakon
"zastita od preglasavanja" = svaki glas koji nije srpski se ne racuna pod ljudski glas i
treba biti ugusen (bukvalno)
"za slovo dejtona" = procitali samo samo dva slova (republika srpska)
......ima toga dosta, moze se ovaj rjecnik prosiriti
Last edited by dallton on 15/03/2010 19:18, edited 2 times in total.
-
kost_u_grlu
#9114 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pojma ti nemas niti o demografskoj situaciji, niti o Kosovu, pricaj bolje o onome sto znas...kamen spoticanja wrote:slazem se da ovakva situacija nece dugo trajati na sjeveru kosova...potrebeno je jako malo vremena da potentni albanci prebace broj srba u tom regionu...dakle situacija slicna nasoj...svjesni su toga i dodik i beogradska centrala...zato im se zuri da bar sta usicare...ovako taktika albanaca je jasna...rahat patnja do potpunog iseljenja srba ...dallton wrote:ma dobro oni prijete stalnim nasiljem na sjeveru kosova, znaci rade na tome da se situacija ne smiri - al s obzirom da su s druge strane albanci koji bas nisu dobrodusni prema srbima, a tu je i mz koja moze i zazmiriti na svasta nesto, ne bi ja rekao da ce to nasilje kojim srbi prijete na kosovu dugo trajati
Albanci ne zive nigde severno od Ibra, ima ih samo u jednom naselju Kosovske Mitrovice(Bosnjacka mahala), ali to je minoran broj, sve iznad, Leposavic, Zubin Potok...nema Albanaca, pa tako i ne mogu nikakvim natalitetom prevagnuti.
A i da nije tako, te tvoje "potentne" teorije su na nivou srednjeg veka, ako takav plan imas i za BIH moram da te razocaram, to nece uspeti, to je luzerska politika, niti imate natalitet, niti ce iko dopustiti da takvim planom nekog oteras.
- kamen spoticanja
#9115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma jasno mi je to...ali ko su ovi drugi...galijasevic more bit' ?dallton wrote:ne da vjeruju nego vjeruju vjeruju...ono gore boldirano "zelje, volje i potreba srpskog naroda" u stvari znaci "zelje za klanjem djece, silovanjima, otvaranjem konclogora i tako to..." - moras sebi prevesti tekst sa srpskog ne mozes citati bukvalnokamen spoticanja wrote:zelio bih samo da znam koji su to ostali narodi koji su zeljeli manji entitet...ruski dobrovoljcikamen spoticanja wrote: Kuzmanović je podsetio na to da je RSp stvorena pre 17 godina, kao izraz želje, volje i potreba, pre svega, srpskog naroda, ali i drugih, koji ovde žive.![]()
- kamen spoticanja
#9116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tako su govorili i za presevsku dolinukost_u_grlu wrote:Pojma ti nemas niti o demografskoj situaciji, niti o Kosovu, pricaj bolje o onome sto znas...kamen spoticanja wrote:slazem se da ovakva situacija nece dugo trajati na sjeveru kosova...potrebeno je jako malo vremena da potentni albanci prebace broj srba u tom regionu...dakle situacija slicna nasoj...svjesni su toga i dodik i beogradska centrala...zato im se zuri da bar sta usicare...ovako taktika albanaca je jasna...rahat patnja do potpunog iseljenja srba ...dallton wrote:ma dobro oni prijete stalnim nasiljem na sjeveru kosova, znaci rade na tome da se situacija ne smiri - al s obzirom da su s druge strane albanci koji bas nisu dobrodusni prema srbima, a tu je i mz koja moze i zazmiriti na svasta nesto, ne bi ja rekao da ce to nasilje kojim srbi prijete na kosovu dugo trajati
Albanci ne zive nigde severno od Ibra, ima ih samo u jednom naselju Kosovske Mitrovice(Bosnjacka mahala), ali to je minoran broj, sve iznad, Leposavic, Zubin Potok...nema Albanaca, pa tako i ne mogu nikakvim natalitetom prevagnuti.
A i da nije tako, te tvoje "potentne" teorije su na nivou srednjeg veka, ako takav plan imas i za BIH moram da te razocaram, to nece uspeti, to je luzerska politika, niti imate natalitet, niti ce iko dopustiti da takvim planom nekog oteras.
no cekajte ...ako vam je vec mrsko traziti po knjizicama bliske povjesti...
i tjesite se...zlo nikad nije ostalo ne kaznjeno
nego moze li jedan vic...
pita albanac srbina u mitrovic posto ti je ta kuca...kaze srbin 5 miliona dolara...kaze njemu albanac evo tebi 10 miliona pa ti idi odmah u london,da se ne peglamo opet kad te budem selio iz beograda
- Maraschino
#9117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kamen spoticanja wrote:Duboki temelji Republike Srpske
i kad ovo citam jasno mi je da je gebles bio jedan fino gospodin s ljudskim osobinama![]()
koji pjesnik...samo mu jos gusle fale...
- texel
#9118 Re: RS-Crna Gora specijalne veze
ThanxHypo-Alpe-Adria wrote:Svaka čast.texel wrote:Kako ukrasti cash , zaj.ebati svoj narod i ponovo doci na vlast? Evo par trikova od Mr. DoDicka:
1. Specijalne veze
2. Referendum
3. Tuzbe protiv nekih muslimana
4. Bojkot FTV-a
5. Povlacenje iz BH institucija
6. Uvodjenje Rusa i Srba u ekonomiju
7. Dovodjenje Dzevada Galijasevica u raznorazne emisije na PTPC
8. Odrzati entitetsko glasanje
9. Otjerati strane sudije i tuzioce
10. I jos na kraju koja kocijaska psovka, bacanje BH zastave sa stola, docekivanje ratnih zlocinaca, negiranje genocida i ratnih zlocina, itd..
Nadam se iskreno da ce srpski narod u BiH imati dosta koristi i fajde od ovih FAMOZNIH poteza Mr. DoDicka.. Bar po 50 KM u dzep ili sl..
Cheers
Trebalo se ovoga svega ovoga sjetiti i pobrojati.
ne pišem ovdje !
-
stari grad Visegrad
#9119 Re: RS-Crna Gora specijalne veze
Sve zemlje koje su uspostavile "specijalne veze" sa republikom srpskom, su najveci neprijatelji drzave Bosne i Hercegovine.
Svim zemljama koje koje ponizavaju Bosni i Hercegovinu uspostavljajuci te veze samo rs pokazuju svoje pravo lice i svoje namjere.
Svim tim zemljama treba ukazati isto nepostovanje kao sto ga oni ukazuju nasoj drzavi.
Prvi necemo od njih nista uvoziti, radije cemo uvoziti npr. iz Egipta koji je 10x jeftiniji i drugih zemalja.
Sve ih ignorisati i uspostaviti ekonomske veze sa prijateljima u svijetu.
Necemo se druziti sa neprijateljima BiH.
Svim zemljama koje koje ponizavaju Bosni i Hercegovinu uspostavljajuci te veze samo rs pokazuju svoje pravo lice i svoje namjere.
Svim tim zemljama treba ukazati isto nepostovanje kao sto ga oni ukazuju nasoj drzavi.
Prvi necemo od njih nista uvoziti, radije cemo uvoziti npr. iz Egipta koji je 10x jeftiniji i drugih zemalja.
Sve ih ignorisati i uspostaviti ekonomske veze sa prijateljima u svijetu.
Necemo se druziti sa neprijateljima BiH.
- and
#9120 Re: RS-Crna Gora specijalne veze
mislim da ljubav nije obostrana i da crna gora neće uspostavljati nikakve specijalne veze.
-
dallton
#9121 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e bas ce neko srbe da pita da li im se ide u nato 
-
kost_u_grlu
#9122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Necu uopste da vam kvarim radost, na ovoj temi je toliki sovinizam, ismevate Dodika, a isti ste ko on, isti sovinizam, recnik mrznje, samozavaravanje... licite ko jaje jajetu.dallton wrote:srbija je vec propala - od najvecih, najboljih i najpametnijih do minusa u svakom pogledu ...od "srbija do beca" do "nemoj tu rjec koja pocinje sa g(enocid) da stavljas u taj komad papira koji zoves rezolucija"...kost_u_grlu wrote:Blago vama, ima te vi svoju radost, svakodnevno se hrabrite kako Srbija samo sto nije propala![]()
Bolje ista nego nista, nada umire zadnja...
uostalom, rasprava je o pcu, koju smo za razliku od srbije i kosova, uspjeli da zadrzimo u svojim granicama....
za tih 50 posto na kojima se osjecamo kao stranci ti se ne brini: ne osjecamo se kao stranci ni sekunde, srbi bez oruzja i jna nisu sto su bili to je proslost, tamo su nam i kuce i imanja koje nam ne moze niko odnijeti, i da ti dam glavni argument - za razliku od putovanja srba na kosovo nas ne zaustavlja ni UN niti nam trebaju pasosi da idemo u SVOJU zemlju (za razliku od srba koji su stranci na kosovu)
uh da zaboravio sam - prije jedno 5 mjeseci SDP je organizovao sastanak glavnog odbora stranke u prijedoru - kad ce ova tadicea "demokratska" stranka da organizuje sastanak u pristinitoliko o strancima
- vee-jay
#9123 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
yeah!!! svi smo mi ISTI!!!!!!!!!!!!!!!!kost_u_grlu wrote: Necu uopste da vam kvarim radost, na ovoj temi je toliki sovinizam, ismevate Dodika, a isti ste ko on, isti sovinizam, recnik mrznje, samozavaravanje... licite ko jaje jajetu.
- bijelo_dugme
#9124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dallton wrote:srbija je vec propala - od najvecih, najboljih i najpametnijih do minusa u svakom pogledu ...od "srbija do beca" do "nemoj tu rjec koja pocinje sa g(enocid) da stavljas u taj komad papira koji zoves rezolucija"...kost_u_grlu wrote:Blago vama, ima te vi svoju radost, svakodnevno se hrabrite kako Srbija samo sto nije propala![]()
Bolje ista nego nista, nada umire zadnja...
uostalom, rasprava je o pcu, koju smo za razliku od srbije i kosova, uspjeli da zadrzimo u svojim granicama....
za tih 50 posto na kojima se osjecamo kao stranci ti se ne brini: ne osjecamo se kao stranci ni sekunde, srbi bez oruzja i jna nisu sto su bili to je proslost, tamo su nam i kuce i imanja koje nam ne moze niko odnijeti, i da ti dam glavni argument - za razliku od putovanja srba na kosovo nas ne zaustavlja ni UN niti nam trebaju pasosi da idemo u SVOJU zemlju (za razliku od srba koji su stranci na kosovu)
uh da zaboravio sam - prije jedno 5 mjeseci SDP je organizovao sastanak glavnog odbora stranke u prijedoru - kad ce ova tadicea "demokratska" stranka da organizuje sastanak u pristinitoliko o strancima
- kamen spoticanja
#9125 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ti nama samo povecavas radost...od jna junaka...preko kosovskih dzelata...do internet loosera...srbija do tokiakost_u_grlu wrote:Necu uopste da vam kvarim radost, na ovoj temi je toliki sovinizam, ismevate Dodika, a isti ste ko on, isti sovinizam, recnik mrznje, samozavaravanje... licite ko jaje jajetu.