Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Maraschino

#67676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

General War wrote:

Dodik je to izjavio predstvaljajući svoj konfuzni paket mjera koje bi pomogle gospodarski oporavak ustvrdivši da Središnja banka BiH ne bi trebala držati svoje valutne depozite u Deutsche Bank nego bi ih trebala povući u BiH i njima otkupljivati vrijednosnice koje bi izdavali eniteti.
:lol: :lol:

da svoj tariguz zalaze za stabilnu KM
Last edited by Maraschino on 23/11/2018 20:03, edited 1 time in total.
Maraschino

#67677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

IzudinES wrote:
pa jeli kraj radnog vremena ili nije? :lol:
Bismiletom Izo pisi poslije aksama, moze se ograjsati. :D
Billy The Pljuc

#67678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

SaraFina wrote:Treba ljiljane okačiti na svako moguće mjesto. Da crkne laktaško govedo.

I ispred one zgradurine u B.L takodjer.
Jako si mi draga forumasica al' valjda ti je jasno da nema tih m.da da se to i uradi, nemoj da te ovo sve bas toliko pogadja.
vatrogasac

#67679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

General War wrote:
Dodik odgovorio DonalduTrampu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je kazao da je odgovorio američkom predsjedniku Donaldu Trampu na čestitku povodom Dana državnosti BiH i da ga je obavijestio da to nije praznik BiH kako se predstavlja.

Od predsjednika Sjedinjenih Američkih Država sam dobio čestitku za Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Ja sam mu odgovorio na tu čestitku i poslao sam mu pismo koje je već otišlo. Rekao sam mu da to nije moj dan, kao ni Srba. Kao što nikada nije ni bio. To je stvar spekulacija :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: i da nije obaviješten da Bosna i Hercegovina nema svoj dan državnosti", kazao je Dodik na vanrednoj konferenciji za novinare, koju je održao u Istočnom Sarajevu.

Dodik je dalje naveo da je Trampa obavijestio i to da mogu govoriti o evro integracijama, ali ne i integracijama u NATO.

"Odluka o pristupanju u NATO nikada nije donešena. To je laž da je donešena. Pitajte američku ambasadorku. Ona neće biti ni donešena. Srpski narod nema pvojerenje u NATO. Mi smo povrijeđeni i pogođeni bombama NATO-a".

Komentarišući pismo koje je dobio od Trampa, on je rekao da na pismo gleda, bez obzira što se ne slaže sa sadržajem, kao početak uspješne komunikacije.

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp čestitao je Dan državnosti Bosne i Hercegovine predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku i članovima Predsjedništva Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću.

"Uvaženi članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u ime američkog naroda, izražavam iskrene i najbolje želje vama i građanima Bosne i Hercegovine povodom proslave Dana državnosti 25. novembra. Sjedinjene Države su posvećene čvrstom prijateljstvu i partnerstvu sa Bosnom i Hercegovinom i podršci njenom suverenetitetu i teritorijalnom integritetu. Nastavićemo davati podršku aspiracijama vaše zemlje ka evroatlanskim institucijama, uključujući članstvo u NATO-u i Evropskoj uniji. Sjedinjene Države ostaju opredijeljene da rade sa novim vlastima, kada budu formirane, na nastavku provođenja reformi koje su neophodne za napredovanje Bosne i Hercegovine na njenom evropskom putu."

Na kraju pisma, kako su prenijele agencije, predsjednik SAD navodi da se pridružuje građanima Bosne i Hercegovine u njihovom obilježavanju Dana državnosti i da se raduje jačanju odnosa dviju država u godinama koje dolaze.

BN TV
Pa u picku materinu :jbt:
Ovi bosanski Srbi stvarno ne mogu bez belaja, hoće Mile iz Laktaša da uđe u historiju kao Gavrilo Princip iz Bosanskog Grahova.
ibizza

#67680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

Maraschino wrote:

Kada je Silajdzic nazivao stvari pravim imenom a time iritirao Dodika, prvo je popljuvan od nas.

Hoce li i jedan Srbin reci da je ovo krsenje zakona?
Jebo bi ga Hare istog momenta danas.

Al jock, bolji Zlaja i. Suljo Tihic(RS niko ne moze ukinuti).
mayab

#67681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
SaraFina

#67682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Billy The Pljuc wrote:
SaraFina wrote:Treba ljiljane okačiti na svako moguće mjesto. Da crkne laktaško govedo.

Jako si mi draga forumasica al' valjda ti je jasno da nema tih m.da da se to i uradi, nemoj da te ovo sve bas toliko pogadja.
U pravu si :kiss:
MarshalDodik

#67683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MarshalDodik »

Covke namigne Miletu :arrow: Mile nabaci :arrow: Dzafko pospremi zicer :arrow: zenicki SDA svojim glasom spasava HDZ = narod uredno pusi :bih:

Mile ogrni se zastavom, osvestavaj svaki predjeni korak, parama iz centralne banke finansiraj odlazak OHR-a i zabrinutog :izet:
Nero Histrion

#67684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nero Histrion »

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/98 ... voren.html

Inzko uputio ostru notu PP BiH Miloradu Dodiku i istakao da je plaho ljut i da to ne moze tako te da moraju svi da se dogovore. Zao mi sto se covjek ovaj zvani Valentin ovoliko brine i sekira. I eto sad mora opet sjest i izvjestaje pisat. Jah. :oops:
Qoom

#67685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Image
Nero Histrion

#67686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nero Histrion »

MarshalDodik wrote:Covke namigne Miletu :arrow: Mile nabaci :arrow: Dzafko pospremi zicer :arrow: zenicki SDA svojim glasom spasava HDZ = narod uredno pusi :bih:

Mile ogrni se zastavom, osvestavaj svaki predjeni korak, parama iz centralne banke finansiraj odlazak OHR-a i zabrinutog :izet:

Zabrinuti se zabrine svaki drugi dan, a s novim PreSednikom ce svaki dan, pa svako pola dana, e sto mi je zao sto se Zabrinuti brine 'volko, valja ga nedze fino zbrinut pa nek se zabrine za sta drugo. :D :bih:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#67687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Što ona sirovina Tramp namjerno provocira Guardiana..... :-)

A ovo sa izdavanjem šumskih vrijednosnica? :? :lol: :lol: :lol: I neka neko kaže da Guardian nije genije.Sad se smijete a šumske obveznice
će vrijediti kao suho zlato čim u Žabarima i Pelagićevu pokulja nafta svom snagom.Upućeni kažu da se jasno čuje kako zemlja grgolji,drhti,
sprema se za erupciju nafte. :lol: :lol: :lol:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#67688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Qoom wrote:Image
Je li ovo, ne daj Boze, helikopter naseg Guardiana? :?
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#67689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

IzudinES wrote:
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
helikopter nema gume, :lol:

Kod naseg Guardiana nema sta nema i nema sta ne moze. ;-)

Ono "glupane" ti oprastam ovaj put, jer vidim da si novi ovdje i jos nisi prosao svu azbuku i abecedu o nasem Guardianu. :lol:
horkesh

#67690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

IzudinES wrote:
helikopter nema gume, glupane :lol:
Ma, nema. Ako je to Mile dekretom odredio, onda ne smije da ima :lol:

Image
Ima Bosne_Bice Bosne

#67691 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

horkesh wrote:
Image

Ovak'i 'elikopter ce da kupi i nas Guardian, dosta vise one konzerve. ;-)
vatrogasac

#67692 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

horkesh wrote:
Image

Ovak'i 'elikopter ce da kupi i nas Guardian, dosta vise one konzerve. ;-)
Koji ste vi? Uvalili bi presjedniku helikopter sa turskom zastavom. Da se prefarba ona zastava na repu u zastavu RS-a jer gdje god Predsjednik sjedi iza njega treba da bude srpska zastava. Ma cijeli helikopter prefarbati kao što su Talijani ovu sada konzervu što ga voza. :mrgreen:
Vilajet_Bosna

#67693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vilajet_Bosna »

IzudinES wrote:Mora se maket i slika sa dzamijom i postaviti nova :lol:

ili da na slici budu i dzamija i pravoslavna i katolicka crkva inace kontejner :thumbup:

ostro su krenuli :run:

Image

zašto MAKET samo sliku, morel ikako i džamija, mislim ono po starom četničkom receptu , eksploziv, kamion, bager. kasnije zasjest oko hajdučke vatre, pletara brlje, sahan čvaraka i slanine, gusle o tome kako su turci nabijali nejač pred džamijom na kolac pa se taj obEkat morao uklonuti i tako.
escobar__

#67694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by escobar__ »

Vilajet_Bosna wrote:
IzudinES wrote:Mora se maket i slika sa dzamijom i postaviti nova :lol:

ili da na slici budu i dzamija i pravoslavna i katolicka crkva inace kontejner :thumbup:

ostro su krenuli :run:

Image

zašto MAKET samo sliku, morel ikako i džamija, mislim ono po starom četničkom receptu , eksploziv, kamion, bager. kasnije zasjest oko hajdučke vatre, pletara brlje, sahan čvaraka i slanine, gusle o tome kako su turci nabijali nejač pred džamijom na kolac pa se taj obEkat morao uklonuti i tako.
Imaju oni i ublaženu varijantu kulturocida, uklanjanje džamija s umjetničkih djela. Davno izmajstorisali etničko čišćenje, kulturocid, genocid, patentirali koncept sekundarne i tercijarne grobnice, ispraksali se u klanju, spaljivanju živih ljudi, silovanju djevojčica i dječaka i tako dalje, i tako dalje. Ne treba sumnjat u njihove sposobnosti kao zvijeri.
vatrogasac

#67695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

"Šta vi imate protiv Teherana? Teheran je lijep grad! Jeste bili tamo? Ima manje džamija neg' što ima u Sarajevu." Mile više voli Teheran možda zbog ovoga, ali mi tu nešto ne štima. 8-)

Image
bunk

#67696 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Treba obavezno podrzati ovaj prdCjednikov nastup protiv Trumpa i cak ga pogurati da napravi twitter acc i onda posalje par tvitova tom Trumpu da ga stavi gdje mu je mjesto.
Takve akcije mogu samo dobro zavrsit :mrgreen:
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#67697 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hame_ »

Billy The Pljuc wrote:
Ima... Sejfo :thumbup: :bih:

Image

Image

Image

Image

Billy The Pljuc

#67698 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Billy The Pljuc »

Hame_ wrote:
Billy The Pljuc wrote:
Ima... Sejfo :thumbup: :bih:

Image

Image

Image

Image

Moj Hame, to ti je samo jedan incident... :lol:.
AmiĐa_Idriz

#67699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Sejfudina da zamjeni Mektića :izet:
bunk

#67700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

"U ime američkog naroda i vlade SAD-a šaljem narodu Bosne i Hercegovine najveće čestitke povodom proslave Dana državnosti. SAD su predane jakom partnerstvu sa Bosnom i Hercegovinom, podržavajući njen suverenitet i teritorijalni integritet", napisao je Pompeo u čestitci.

On je dodao kako će Amerika sarađivati sa novim vlastima Bosne i Hercegovine, jednom kada se ona oformi kako bi se nastavio proces reformi neophodnih da BiH ostvari svoje aspiracije ka zapadnim integracijama.

"Želimo vam sve najbolje u slavlju ovog važnog datuma i radujem se jačanju prijateljstva između dvije nacije", zaključuje se u čestitci.
Locked