Milorad Dodik ALL ABOUT
- MMM1977
#67501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobiše Zvizdić i Novalić još jedan mandat, aferim 
- Maraschino
#67502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta kaze, raspustit ce sve srpske kadrove iz drzavnih institucija. 
-
lajkujMe
#67503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pitanje vrlo jednostavno, po zakonu i pravilniku da li savjetnik predsjednika BIH mora da se javlja na posao u predsjednistvo.
Pitam cisto da znam hoce li Nemanja biti redovni gost Sehera
- mO k3
#67504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pozelio se peksin Sehera pa preko Mileta hoce nazad ... pas mu mater jebolajkujMe wrote:Pitanje vrlo jednostavno, po zakonu i pravilniku da li savjetnik predsjednika BIH mora da se javlja na posao u predsjednistvo.
-
archi_a
#67505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prvi zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, upućen njegovim kolegama Šefiku Džaferoviću i Željku Komšiću, bio je da povećaju budžete svojih kabineta.
Dodik je svojim kolegama u Predsjedništvu predložio da svakom od tri kabineta obezbijede po milion KM za humanitarne aktivnosti. No, i Komšić i Džaferović su, tvrde naši izvori, bili kategorični i rekli da to ne dolazi u obzir.
Svi imaju više od nas, a Predsjedništvo BiH je najznačajnija institucija u BiH. I mi ovo trebamo povećati u budžetu za 2019.godinu, riječi su kojim je Dodik svoj zahtjev obrazložio Komšiću i Džaferoviću.
Paradoksalno ili ne, ali prvi Dodikov radni dan protekao je u znaku pokušaja finansijskog jačanja jedne institucije BiH na uštrb Republike Srpske, jer su entiteti ti koji obezbjeđuju budžet institucija Bosne i Hercegovine i koji bi izdvojili željene milione.
- Maraschino
#67506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Megaloman misli da mu je to entitet pa u proslom mandatu sebi duplo veci budzet obezbijedio. Iz njega je finansirao i kurtu i murtu i tako kupovao naklonost.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemojte tako, pa PreCjednik ima humanitarne aktivnosti i to treba razumjeti.
Povodom proslave inaguracije i njega i Željke mu u njega, trebalo je dovesti Cecu.
Ona dolazi republičkim helikopterom, dakle treba nasuti goriva.
Široke narodne mase će gledati na TV uživo prenos. Kud ćeš veće humanitarne aktivnosti?
Pa onda obilasci raznoraznih sindikata radnika...
Pa kad dođu kakvi predstavnici drugih država, nema više South Osetia i slično, sad dolaze predsjednici zaoprave
Povodom proslave inaguracije i njega i Željke mu u njega, trebalo je dovesti Cecu.
Ona dolazi republičkim helikopterom, dakle treba nasuti goriva.
Široke narodne mase će gledati na TV uživo prenos. Kud ćeš veće humanitarne aktivnosti?
Pa onda obilasci raznoraznih sindikata radnika...
Pa kad dođu kakvi predstavnici drugih država, nema više South Osetia i slično, sad dolaze predsjednici zaoprave
- General War
#67508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sas ti vidit kad se nagne na centralnu banku i visak para tamo.155_mm wrote:u prijevodu "poptpisite vi meni moje kredite a ja vec sad potpisujem vase"Kako kaže, unaprijed je spreman da potpiše sve i jednu odluku za razvojni program u FBiH, ali će isto to tražiti od kolega iz FBiH da učine u RS-u. On je rekao da je ranije imao negativna iskustva i da takve stvari ubuduće neće intervenisati.
![]()
![]()
![]()
![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#67509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardianu kao preCjedavajućem treba dati sve ovlasti nad Centralnom Bankom a Guverneru CB dati otkaz jer je njegovo radno mjestoGeneral War wrote:Sas ti vidit kad se nagne na centralnu banku i visak para tamo.155_mm wrote:u prijevodu "poptpisite vi meni moje kredite a ja vec sad potpisujem vase"Kako kaže, unaprijed je spreman da potpiše sve i jednu odluku za razvojni program u FBiH, ali će isto to tražiti od kolega iz FBiH da učine u RS-u. On je rekao da je ranije imao negativna iskustva i da takve stvari ubuduće neće intervenisati.
![]()
![]()
![]()
![]()
nepotrebno sad kad je Guardian tu.Neće nikakav glupi i ograničeni budžet ograničavati Guardiana da pokreće investicione cikluse ili da
naštampa par milijardi KM-a ako ustreba.
Sam Guardian je i prije isticao da su hitno potrebne radikalne fiskalne reforme,ima tamo najmanje milijarda KM viška koja se može odmah
investirati kako bi mladi ostali u zemlji.
- bunk
#67510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Najbolje da se to investira u povecanje plata svim budzetksim korisnicima.
I tako potpomogne realni sektor.
Povecanjem potrosnje.

I tako potpomogne realni sektor.
Povecanjem potrosnje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja se izvinjavam, sigurno nije u zloj namjeri, ali - imaju dvije milijarde viškaprljavi Hare wrote: Sam Guardian je i prije isticao da su hitno potrebne radikalne fiskalne reforme,ima tamo najmanje milijarda KM viška koja se može odmah
- prljavi Hare
#67512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Ja se izvinjavam, sigurno nije u zloj namjeri, ali - imaju dvije milijarde viškaprljavi Hare wrote: Sam Guardian je i prije isticao da su hitno potrebne radikalne fiskalne reforme,ima tamo najmanje milijarda KM viška koja se može odmah
Pa šta se čeka???

- bunk
#67513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razvojni ciklus Vol.2
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#67514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čeka se da PreCjednik smijeni sve Srbe (čitaj - izdajice), da dogovori ovoj dvojici hajvana koji su tu ko fol (zna se ko je PreCjednik
), e onda kreću investicioni ciklusi, kreće blagostanje na teritoriji cijele BiH...mala je cijena naštampati dvije milijarde KM koliki će prosperitet zavladati.
- bunk
#67515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Od svega je najbolje sto su te dvije milje slobodne i nikome se ne moraju vratiti..pa onda mozda da presdejnik razmisli o investiranju te dvije milje i onda da ih pretvori u 5 
- prljavi Hare
#67516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian tačno zna šta je milijarda,a ova dvojica nedokaznih amatera ako to ne znaju neka puste da radi onome ko zna.Tomahawk11 wrote:Čeka se da PreCjednik smijeni sve Srbe (čitaj - izdajice), da dogovori ovoj dvojici hajvana koji su tu ko fol (zna se ko je PreCjednik), e onda kreću investicioni ciklusi, kreće blagostanje na teritoriji cijele BiH...mala je cijena naštampati dvije milijarde KM koliki će prosperitet zavladati.
Samo štampaj!!!
- bunk
#67517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A u buducnosti vec vidim ciji se lik nazire na novcanici od milijardu km 
- Maraschino
#67518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne treba tu neka pamet, dati mu da investira u jos jedan vocnjak. Kazu da je onaj tijesan Igoru i da prijeti da ce prijeci na bElo.bunk wrote:Od svega je najbolje sto su te dvije milje slobodne i nikome se ne moraju vratiti..pa onda mozda da presdejnik razmisli o investiranju te dvije milje i onda da ih pretvori u 5
- General War
#67519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel i mi sad trebamo uzgajati prasice da se ima sta zaplijenit ako ne placamo BHTV ili more u janjadima?Tomahawk11 wrote:Čeka se da PreCjednik smijeni sve Srbe (čitaj - izdajice), da dogovori ovoj dvojici hajvana koji su tu ko fol (zna se ko je PreCjednik), e onda kreću investicioni ciklusi, kreće blagostanje na teritoriji cijele BiH...mala je cijena naštampati dvije milijarde KM koliki će prosperitet zavladati.
- General War
#67520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tzv: globalnibunk wrote:![]()
Razvojni ciklus Vol.2
- General War
#67521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nezvanicno se saznaje da je pred BH ambasadom u Sloveniji vec nastao red za izdavanje radnih viza u tzv BiH.Tomahawk11 wrote:Čeka se da PreCjednik smijeni sve Srbe (čitaj - izdajice), da dogovori ovoj dvojici hajvana koji su tu ko fol (zna se ko je PreCjednik), e onda kreću investicioni ciklusi, kreće blagostanje na teritoriji cijele BiH...mala je cijena naštampati dvije milijarde KM koliki će prosperitet zavladati.
- MarshalDodik
#67523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik izjavio je danas da će i kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine putovati s pasošem Srbije.
-Nemam šta da mijenjam, ja sam Srbin. Više volim Srbiju, nego BiH. BiH je moje radno mjesto i ništa više – rekao je Dodik
-Nemam šta da mijenjam, ja sam Srbin. Više volim Srbiju, nego BiH. BiH je moje radno mjesto i ništa više – rekao je Dodik
- muha_sa
#67524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bezkuracMarshalDodik wrote:Milorad Dodik izjavio je danas da će i kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine putovati s pasošem Srbije.
- Maraschino
#67525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
koja budala...samo gubljenje vremena sa njimMarshalDodik wrote:Milorad Dodik izjavio je danas da će i kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine putovati s pasošem Srbije.