Jeko Putin?kulturni_optimista wrote:Političke korektnosti radi, više se Mile puta sastao sa Putinom nego svi ostali političari iz BiH za ovih 20 i kusur godina.
Dok se Dodik sa njim sastaje vise nego normalan svijet, nesto tu ne stima.
Jeko Putin?kulturni_optimista wrote:Političke korektnosti radi, više se Mile puta sastao sa Putinom nego svi ostali političari iz BiH za ovih 20 i kusur godina.
Vala zadnjih godina obojica se nemaju skim sastat nego jedan sa drugimkulturni_optimista wrote:Političke korektnosti radi, više se Mile puta sastao sa Putinom nego svi ostali političari iz BiH za ovih 20 i kusur godina.
Bake kod Trumpa a Guardian u hodniku na 5 minuta sa Putinom.kulturni_optimista wrote:Političke korektnosti radi, više se Mile puta sastao sa Putinom nego svi ostali političari iz BiH za ovih 20 i kusur godina.
Dodik je izgradio karijeru iliti stekao popularnost onog casa kada je poceo govoriti protiv BiH, Teherana, Alije, Harisa, Bakira...a Bakir ga samo usput spomene.kulturni_optimista wrote:Pa dobro, svako ide gdje mu ljepše. S tim što Mile ne pominje Bakira, a ovaj Mileta svako dva dana... Neki bi rekli odraz inferiornosti.

Nije tačno al haj.kulturni_optimista wrote:Pa dobro, svako ide gdje mu ljepše. S tim što Mile ne pominje Bakira, a ovaj Mileta svako dva dana... Neki bi rekli odraz inferiornosti.

Ne može tako, klikaj na Miletovu sliku kao što sam ja. Pravda za Milorada.Maraschino wrote:ja dvaput klikno u crveno polje.
evo znackearchi_a wrote:Otišao milorad na formulu i ponio značAka. Jupiiiii.Imal đe snimak kako mu kači, ili vjerujemo miloradu na riječ kao i obično?

vatrogasac wrote:Udarne vijesti na Miletovoj televiziji. Jel' još neki medij osim RTRS-a i Kremlin.ru objavio vijest o ovom susretu?
Dok agdaši iz Bijeljine izdaše Predsjednika.

...ja od sinoc kliXam na crveno....Maraschino wrote:ja dvaput klikno u crveno polje.

Putinova mimika mi više odgovara za tekst :"ebo te, ovaj lik baš ima fetiš da se slika sa mnom. Plaća milione... But whyyyyyy?!? “bh.tornjak wrote:razgovor je bio veoma konstruktivan...
Kako bi mu dodo slatko olizao anus!Peda Petrol wrote:![]()