Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
bh.tornjak

#63651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Kejn wrote:Kažu večeras će neki Mato da gostuje kod Guardiana
valjda je za ovo gostovanje naucio napamet sve sto treba da suti....
mayab

#63652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

bh.tornjak wrote:
Kejn wrote:Kažu večeras će neki Mato da gostuje kod Guardiana
valjda je za ovo gostovanje naucio napamet sve sto treba da suti....
Ko je taj Mato, pravo ga često Guardian ugošćuje, a on skoro ni da bekne, ne kontam... :?: :skoljka:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#63653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Šta sere ova Karleuša o Guardianu? :? :-) Guardianovi koncerti su jedni od najposjećenijih,iako on nikada nije stremio nastupima na nekim
velikim stadionima jer preferira porodičnu šatorsku atmosferu prilikom svojih nastupa.Vrijeme je za jedan nastup na velikoj sceni gdje bi
Guardian pokazao ko je i šta je na estradnom nebu.Kako Guardian svakako u oktobru prelazi na tzv državni nivo,koncert treba organizovati na
Koševu uz razglas i lasere na svjetskom nivou i kada se iz grla 100 K obožavalaca bude prolamalo "Mile!Mile!",ova lažna pjevačica će konačno
shvatiti da je pogriješila profesiju i da samo može da se uhvati plesa oko kakve šipke. :mrgreen:

Image
Ovako će izgledati Guardianov koncert! :izet: Back vokali i plesačice biće Dušanka Majkić,Milica Marković,specijalni gost Zmaj iz Šipova,inače
budući Ministar prosvjete u vladi rš. :-D

Image :kiss:
horkesh

#63654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

prljavi Hare wrote:
Šta je značenje ove toge, je li to podsjećanje na rimski period RS-a? :-D
prljavi Hare

#63655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

horkesh wrote:
prljavi Hare wrote:
To je zaštitni stolnjak!Guardian unese sve svoje emocije prilikom nastupa zbog čega tokom pjevanja pomalo i bljuje,pa da bi se zaštitilo odijelo
Guardian navuče preko sebe stoljnak. :mrgreen:
archi_a

#63656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Guardijan je kapacitet!!! Dijafragmom gura snažno a trileri, gornja i donja laga se lome jabučicom u grlu i gušom. :lol:
prljavi Hare

#63657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

archi_a wrote:Guardijan je kapacitet!!! Dijafragmom gura snažno a trileri, gornja i donja laga se lome jabučicom u grlu i gušom. :lol:
Guardianove izvedbe analiziraju se i izučavaju u vodećim operskim kućama u svijetu,a i šire. :mrgreen:
bh.tornjak

#63658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

archi_a wrote:Guardijan je kapacitet!!! Dijafragmom gura snažno a trileri, gornja i donja laga se lome jabučicom u grlu i gušom. :lol:
aaaa....tu smo....ono kad gVardijanu otekne tj. nadodje glOva, to znaci da je gVardijan imao neki solisticki koncerat.....pa mu otekne gusa i nabrekne glOva
Fudo387

#63659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

horkesh wrote:
prljavi Hare wrote:
Puko mu kurton.
Guardian je to.
archi_a

#63660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

bh.tornjak wrote:
aaaa....tu smo....ono kad gVardijanu otekne tj. nadodje glOva, to znaci da je gVardijan imao neki solisticki koncerat.....pa mu otekne gusa i nabrekne glOva
Ne znam kako se toga ranije nismo dotakli, al u principu to je to. Guardijan je u svom selu bio poprilično poznat baš po tim mogućnostima lomljenja zraka koji izlazi korištenjem snažne dijafragme + jabučica i guša. Uspjevao je da pronađe recept, koristeći gušu za stvaranje karakterističnog jodlanja, al ne na alpski način već to zvuči oštrije, emotivnije, kao kod pravog srbina gdje jodl prelazi u triler. :D

Tomahawk11
Globalni moderator

#63661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote:Šta sere ova Karleuša o Guardianu? :? :-) Guardianovi koncerti su jedni od najposjećenijih,iako on nikada nije stremio nastupima na nekim
velikim stadionima jer preferira porodičnu šatorsku atmosferu prilikom svojih nastupa.Vrijeme je za jedan nastup na velikoj sceni gdje bi
Guardian pokazao ko je i šta je na estradnom nebu.Kako Guardian svakako u oktobru prelazi na tzv državni nivo,koncert treba organizovati na
Koševu uz razglas i lasere na svjetskom nivou i kada se iz grla 100 K obožavalaca bude prolamalo "Mile!Mile!",ova lažna pjevačica će konačno
shvatiti da je pogriješila profesiju i da samo može da se uhvati plesa oko kakve šipke. :mrgreen:

Image
Ovako će izgledati Guardianov koncert! :izet: Back vokali i plesačice biće Dušanka Majkić,Milica Marković,specijalni gost Zmaj iz Šipova,inače
budući Ministar prosvjete u vladi rš. :-D

PreCjednik je i odgovorio kako spada:
"Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju RS na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona :mrgreen: . Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju", rekao je Milorad Dodik, prilikom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci :lol: :lol: .
Ne može više čovjek na miru ni pobjedu nad antifašizmom obilježiti :twisted: :mrgreen:
"Prvo, nemoj da ti 'pjevaljka' j**e mater džukačku! :shock: Drugo, hajde ti u Banjoj Luci napravi miting, a ja paralelno u Banjoj Luci koncert pa da vidimo koga narod više podržava. Mrš :lol: :lol: ", poručila je Karleuša Dodiku.
Pogledaj ti tog bezobrazluka, pa ovako samo PreCjednik smije da se izražava :oops:
splinter

#63662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by splinter »

:pisnuo: :pisnuo:
prljavi Hare

#63663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Meni nije jasno i u dubokom sam šoku zbog ružnih riječi upućenih Guardianu od strane ove Karleuše,Guardianu koji u životu nije upotrijebio
nikakvu psovku ili tešku riječ,nikada nikoga nije uvrijedio niti verbalno napao.Blag pristup ljudima i pažljivo birane najljepše riječi su ono na što
smo navikli od Guardiana,a ništa drugo ni ne očekujemo od našeg idola što i priliči vjerniku Guardianovog kalibra,nosiocu ordena Svetog Save
prvog reda.Takav način izražavanja gaje i svi Guardianovi fanovi,kojima i sam pripadam i ponosan sam zbog toga..... :-D

Ma nek' ova Karleuša jebe mater i nek' ne sere! :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

OBAVJEŠTAJNI PODACI
Institucije sumnjaju da se neki streljački i airsoft klubovi u BiH koriste za regrutaciju ekstremista

Evo i ovi iz tzv. BiH izgleda dolaze tobe.
mayab

#63665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

BREJKING NJUZ !!!

Predsjednik Republike Srpske i budući Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik se veoma ozbiljno sprema za predstojeću kampanju.

Naime, kako saznajemo Predsjednik Dodik se priprema aktivnim radom u teretani i vježbanjem plesa koji če uključiti u svoje nastupe na predizbornim skupovima SNSD-a za izbore u oktobru 2018.

“Ja sam gledao šta su to novi trendovi i primijetio sam da ovi mladi izvođači ove moderne muzike što imaju na desetine miliona pregleda najviše furaju ove golišave vizuelne efekte. Evo koga god pogledate – Severina, Rasta, Jala, Buba, Cvija. Shvatio sam da je Mitar Mirić dosta izašao iz mode, a i taj narodnjački stil s harmonikom i tamburicom se sve manje sluša. Zato sam odlučio da idem u teretanu i da svom nastupu pod šatorima dodam malo golotinje, malo modernizacije, malo tog new age štiha. Sada redovno idem u teretanu kako bih do oktobra bio utegnut k’o mina i mogao da pokažem sve svoje adute”, rekao je Dodik.

Ono što je strateški cilj Milorada Dodika u ovoj kampanji, kako tvrde izvori bliski predsjedniku, jeste da privuče što više mladih ljudi da glasaju za SNSD… ili barem ono mladih što je ostalo u Republici Srpskoj.

Kako saznajemo, postoji šansa da će Dodik napraviti i duet sa nekim od poznatiji pjevača za mlađu populaciju, te da će zamijeniti pjesmu s kojom će nastupati na predizbornim skupovima.
Image
prljavi Hare

#63666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Vidjeće sada poturice i izdajnici kad se Guardian uradi u teretani i pokaže svoje i inače moćno tijelo koje je san desetina hiljada žena! :izet:

Spavaš li mirno Karleušo? :mrgreen:

Image
vatrogasac

#63667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Treba čuvati iskrice mudrosti velikog vođe. Tek buduće generacije će se diviti Predsjednikovoj dalekovidosti.

Image
Toffee karamela

#63668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

Image

Upravo na N1, odmetnuta pevaljka, o voljenom vođi

"KOLIKO JA ZNAM TOG ČOVEKA NIKO NE VOLI" :shock:
vatrogasac

#63669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Toffee karamela wrote:
Volimo ga mi svi ovdje . :kiselavoda:
I evo, da mu se lično obratim: Ostavi me na miru, čuvaj Cecinu djecu, vozajte se helikopterom o trošku sirotinje i uživajte! Nemoj da me nazivaš pjevaljkom, jer ako sam ja pjevaljka, za tebe je vjerovatno ona sa nanogicom dama! Vi ste za mene polusvijet i vaše vrijeme je odzvonilo! Ne plašim te se, a doći će vrijeme kad se ni narod takvih više neće plašiti, rekla je Jelena.
bh.tornjak

#63670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Toffee karamela wrote: Upravo na N1, odmetnuta pevaljka, o voljenom vođi

zgrozen sam..... :shock: :shock: :shock:
prljavi Hare

#63671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Nema ta nesretna Karleuša pojma kako je to voljeti svog Guardiana iskreno i iz srca! :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#63672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

ko je ova karleuša, poznaje li je iko
kontaktirati dževada i miroslava za informacije i savjete

ako mene pitate - odmah uhapsiti
prljavi Hare

#63673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

japin_mutapi wrote:ko je ova karleuša, poznaje li je iko
kontaktirati dževada i miroslava za informacije i savjete

ako mene pitate - odmah uhapsiti
Koliko sam ja shvatio,ona je pjevaljka...i podanički element. :)
Point.

#63674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Od ove pjevaljke i narikače muž ganja krpenjaču u Stambolu gradu, tim pod imenom Beşiktaş. Njega u Srbiji zovu Murat i nije ni čudo što ova laje na Baju. Od toliko urmašica i agde što joj muz konzumira dole, mora da je i nju zarazilo.
prljavi Hare

#63675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Point. wrote:Od ove pjevaljke i narikače muž ganja krpenjaču u Stambolu gradu, tim pod imenom Beşiktaş. Njega u Srbiji zovu Murat i nije ni čudo što ova laje na Baju. Od toliko urmašica i agde što joj muz konzumira dole, mora da je i nju zarazilo.
A tu smo znači? :izet: Sad je sve jasno! :mrgreen:
Locked