Acid25 wrote:"Dok je Srba, biće i rata!"Maraschino wrote:Mislim da nisu toliko ludi.bh.tornjak wrote: braca Rusi ce njih halalit radi svojih interesa...a ovi ce zaslijepljeni ljubavlju prema majcici Rusiji i pravoslavnoj braci krenuti u belaj....
Nejma sanse da budu ista veci nego naprotiv.
-Sofoklo, 465. pr.Kr.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- bh.tornjak
#62801 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Acid25
#62802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi kao nebeski narod nemaju potrebu da sjede. Oni su ti neđe između lebdim i letim.Maraschino wrote:Mozda odsjeku granu na kojoj sjede da bi stablo bilo jace.
Dakle, nije moguće da prežagaju granu na kojoj sjede.
Dakle, artiljerija PALI!!!

- Maraschino
#62803 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...i onda, ''cigani lete u nebo''...Acid25 wrote:Srbi kao nebeski narod nemaju potrebu da sjede. Oni su ti neđe između lebdim i letim.Maraschino wrote:Mozda odsjeku granu na kojoj sjede da bi stablo bilo jace.
Dakle, nije moguće da prežagaju granu na kojoj sjede.
Dakle, artiljerija PALI!!!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#62804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Dok je Srba, biće i rata!"Acid25 wrote:Mislim da nisu toliko ludi."Maraschino"]
braca Rusi ce njih halalit radi svojih interesa...a ovi ce zaslijepljeni ljubavlju prema majcici Rusiji i pravoslavnoj braci krenuti u belaj....
Nejma sanse da budu ista veci nego naprotiv.
-Sofoklo, 465. pr.Kr.[/quote]
Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.
I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.
I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kurac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kurac.
Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kurac bre! Satreše nas.
Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kurac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi kurac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.
Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kurac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite. Satreše nas.
Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac. Epilog se da naslutiti...
- bh.tornjak
#62805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nastavk price:prljavi Hare wrote:
Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.
I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.
I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kurac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kurac.
Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kurac bre! Satreše nas.
Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kurac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi kurac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.
Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kurac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite. Satreše nas.
Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac. Epilog se da naslutiti...
" I onda...u pola noci 12. Marta 1958 godine.....puce grom ....i zemlja zadrhta.
Kurceviti narod nije ni slutio da se rodio najkurcevitiji medju kurcevima...."
za nastavak price ostat ce te uskraceni....
idem da organizujem proslavu rodjendana nasem Gvardijanu Kurcubicu
- prljavi Hare
#62806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je kolega!Planovi za proslavu rođendana našeg Guardiana privode se kraju,prekosutra ludilo!!!bh.tornjak wrote: nastavk price:
" I onda...u pola noci 12. Marta 1958 godine.....puce grom ....i zemlja zadrhta.
Kurceviti narod nije ni slutio da se rodio najkurcevitiji medju kurcevima...."
za nastavak price ostat ce te uskraceni....
idem da organizujem proslavu rodjendana nasem Gvardijanu Kurcubicu

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakav je ovo muk, nije valjda da su svi otišli na dodjelu medalje 
- Toffee karamela
#62808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
imamo posla, znaš li ti koji je dan sutraTomahawk11 wrote:Kakav je ovo muk, nije valjda da su svi otišli na dodjelu medalje

- atmel
#62810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta ce reći. Teško je kad nemaš više šta ni napisati. Posra se čovjek danas na žrtve genocida. Čekam samo komentar, ko si ti da seres protiv našeg Guardiana.Tomahawk11 wrote:Kakav je ovo muk, nije valjda da su svi otišli na dodjelu medalje
-
amko761
#62811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije valjda da ovo stavljanje smajlija i šprdanje tipa ''vidi mu glave'' po internetu nema efekta u stvarnom životu?
Nemoguće.
Nemoguće.
- bh.tornjak
#62812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragi Precednice....
....jutro rano ustadoh i zahvali se Bogu na svemu i odmah sam mu uputio dovu za tvoje zdravlje.
Danas je Tvoj dan gVardijane nas.....danas prije 60 ljeta ugledao si svjetlo dana i sunce koje se radja iznad brda shumske republike....
neki ce reci da se tada rodio jedan od stotina hiljada neotesanih seljacica...ali....
Ti si ih uvjerio u suprotno....pokazao si od malena da imas moc i duh vodje, alfa muzijaka, oplodjivaca,investitora,mirotvorca,humanitarca, muza....oca.....djeda...traktoriste....
Tvoja svestranost i nesebicnost se desava jednom u hiljadu godina.....jer u istoriji niko nije uspio za kratko vrijeme svojim podanicima da produzi zivot za 4,5 godina.....ja.ja.....4,5 godine po glavi...
neki ce reci da te boli quratz sta ce oni jesti u tim produzetcima...ali to nije tako....to znam ja a znas i TI.....da nije tako ti bi njima odjednom produzio zivot za predeset godina.....a bolje je ovako na rate, jer na rate su svejedno oni krezubi djuturumi i naucili....ali o tom potom....
nego, Ti si najveci drzavnik s ovih prostora....suvereno vladas vec godinama...neki ce reci da si diktator....a znaju da lazu.....i bog i svijet zna da imaju izbori svako malo....a to sto tebe narod bira....a koga drugog da izaberu pored Tebe....???
ko svaki put izadje sa strajkacima i popije po jednu...?
pa....Ti.....ti si taj koji dodje i plati po jednu brlju ili pivkana i razlaz....
A sta bi oni iz Saveza za islamizaciju uradili....?
oni bi placali brlju i puvu sve dok strajkaci nebi pocrkali.....
jooojjj...ode ja skroz dugo i nasiroko i svasta napisa a htio sam samo da ti za tvoj rodjendan jebem sve dje ista imas....
zivjeli....
....jutro rano ustadoh i zahvali se Bogu na svemu i odmah sam mu uputio dovu za tvoje zdravlje.
Danas je Tvoj dan gVardijane nas.....danas prije 60 ljeta ugledao si svjetlo dana i sunce koje se radja iznad brda shumske republike....
neki ce reci da se tada rodio jedan od stotina hiljada neotesanih seljacica...ali....
Ti si ih uvjerio u suprotno....pokazao si od malena da imas moc i duh vodje, alfa muzijaka, oplodjivaca,investitora,mirotvorca,humanitarca, muza....oca.....djeda...traktoriste....
Tvoja svestranost i nesebicnost se desava jednom u hiljadu godina.....jer u istoriji niko nije uspio za kratko vrijeme svojim podanicima da produzi zivot za 4,5 godina.....ja.ja.....4,5 godine po glavi...
neki ce reci da te boli quratz sta ce oni jesti u tim produzetcima...ali to nije tako....to znam ja a znas i TI.....da nije tako ti bi njima odjednom produzio zivot za predeset godina.....a bolje je ovako na rate, jer na rate su svejedno oni krezubi djuturumi i naucili....ali o tom potom....
nego, Ti si najveci drzavnik s ovih prostora....suvereno vladas vec godinama...neki ce reci da si diktator....a znaju da lazu.....i bog i svijet zna da imaju izbori svako malo....a to sto tebe narod bira....a koga drugog da izaberu pored Tebe....???
ko svaki put izadje sa strajkacima i popije po jednu...?
pa....Ti.....ti si taj koji dodje i plati po jednu brlju ili pivkana i razlaz....
A sta bi oni iz Saveza za islamizaciju uradili....?
oni bi placali brlju i puvu sve dok strajkaci nebi pocrkali.....
jooojjj...ode ja skroz dugo i nasiroko i svasta napisa a htio sam samo da ti za tvoj rodjendan jebem sve dje ista imas....
zivjeli....
- vatrogasac
#62813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Otelo ti se. 'oće to.bh.tornjak wrote:Dragi Precednice....
zivjeli....
- arzuhal
#62814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: "Suprotstavit ću se SAD i Rusiji ako rade mimo interesa RS"
http://ba.n1info.com/a248306/Vijesti/Vi ... sa-RS.html
Gvardijan će oploditi i Rusiju i Ameriku, ako samo barnu i u najmanji interes Intergalaktičkog saveza opština entiteta RS
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima da im oplodi sve nerotkinjearzuhal wrote:![]()
Gvardijan će oploditi i Rusiju i Ameriku, ako samo barnu i u najmanji interes Intergalaktičkog saveza opština entiteta RS
Svakako znamo da je PreCjednik proglasio RS neutralnom, dakle državetinom cvijeća i mira
Znamo da bi to svakako bilo pogubno i za Amerikance i Ruse, nikakve šanse ne bi imali
A možda izazove Lebrona Jamesa i Kirilenka na košarkaški obračun, šutanje trica, mada ni tu nemaju nikakve šanse.
Igralo bi se, naravno, u Laktašima
- SaraFina
#62816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote:Ima da im oplodi sve nerotkinjearzuhal wrote:![]()
Gvardijan će oploditi i Rusiju i Ameriku, ako samo barnu i u najmanji interes Intergalaktičkog saveza opština entiteta RS![]()
Svakako znamo da je PreCjednik proglasio RS neutralnom, dakle državetinom cvijeća i miranema, dakle, govora o oružanom sukobu.
Znamo da bi to svakako bilo pogubno i za Amerikance i Ruse, nikakve šanse ne bi imali![]()
A možda izazove Lebrona Jamesa i Kirilenka na košarkaški obračun, šutanje trica, mada ni tu nemaju nikakve šanse.
Igralo bi se, naravno, u Laktašima
Jasno je već odavno da je Dodik hajvan. Ali da ovo izjavi neko od naših političara, mi bi crkavali od šege i ismijavali ga danima. Njega što je najadnije i ne ismijavaju u tom RS-u. Koji je to mentalni sklop? Vjeruju li u ove njegove nebuloze ili su toliko postali zatupljeni, da im potpuno svejedno što ta luda sirovina laje bitno je da se očuva makar dio velikosrpskog projekta?
I ovo za Hrvate što govori i podršci koju uživa neka se prognani iz RS zahvale retardu Čoviću. On mu prećutno daje podršku za ove nebuloze i oni debili HDZ-ovski koji žele zapišati dio teritorije FBIH. Na sramotu im bilo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kolegice sa forumske linije, izgleda da su hurmašice radile, a nije isključeno da je bilo i velike količine agdeSaraFina wrote:
Jasno je već odavno da je Dodik hajvan. Ali da ovo izjavi neko od naših političara, mi bi crkavali od šege i ismijavali ga danima. Njega što je najadnije i ne ismijavaju u tom RS-u. Koji je to mentalni sklop? Vjeruju li u ove njegove nebuloze ili su toliko postali zatupljeni, da im potpuno svejedno što ta luda sirovina laje bitno je da se očuva makar dio velikosrpskog projekta?
I ovo za Hrvate što govori i podršci koju uživa neka se prognani iz RS zahvale retardu Čoviću. On mu prećutno daje podršku za ove nebuloze i oni debili HDZ-ovski koji žele zapišati dio teritorije FBIH. Na sramotu im bilo.
Kako drugačije da objasnim ovakvo pisanje o našem PreCjedniku?
Mada, PreCjednik će to razumjeti i sam je više puta bio drogiran od strane điHatlija, pa je tako zloupotrijebljen i prenesene su neke nadležnosti na nivo tzv.BiH, priznao je genocid, pričao svašta, ali jasno je i pticama na grani šta se zapravo tu desilo.
Što se tiče saveznika južnih...no, pa on je bitan kotač osovine, narod je tek sredstvo za izvršenje cilja
Nadam se da se neće ponoviti ovo trovanje hurmašicama i agdom, jer možeš doći u stanje delirijuma, onda više nema povratka
- SaraFina
#62818 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neću fakat. U pravu si TomoTomahawk11 wrote:Kolegice sa forumske linije, izgleda da su hurmašice radile, a nije isključeno da je bilo i velike količine agdeSaraFina wrote:
I ovo za Hrvate što govori i podršci koju uživa neka se prognani iz RS zahvale retardu Čoviću. On mu prećutno daje podršku za ove nebuloze i oni debili HDZ-ovski koji žele zapišati dio teritorije FBIH. Na sramotu im bilo.![]()
Kako drugačije da objasnim ovakvo pisanje o našem PreCjedniku?![]()
Mada, PreCjednik će to razumjeti i sam je više puta bio drogiran od strane điHatlija, pa je tako zloupotrijebljen i prenesene su neke nadležnosti na nivo tzv.BiH, priznao je genocid, pričao svašta, ali jasno je i pticama na grani šta se zapravo tu desilo.
Što se tiče saveznika južnih...no, pa on je bitan kotač osovine, narod je tek sredstvo za izvršenje cilja![]()
Nadam se da se neće ponoviti ovo trovanje hurmašicama i agdom, jer možeš doći u stanje delirijuma, onda više nema povratka![]()
Ponijelo me! Halali preCjedniče i dodji nam u Šeher akoBogda i donesi prosperitet i nadu kao što si gradjanima sunčanijeg entiteta.
P.S valja sam se malo ispravila?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62819 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCjednik je milostiv i, kao što rekoh, shvatiće on da si malo skrenula s puta, ali da ćeš se vratitiSaraFina wrote: Neću fakat. U pravu si Tomo![]()
Ponijelo me! Halali preCjedniče i dodji nam u Šeher akoBogda i donesi prosperitet i nadu kao što si gradjanima sunčanijeg entiteta.
P.S valja sam se malo ispravila?
-
glockov kolac
#62820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Srbi u BiH i Srbiji imaju političare kakve zaslužuju - mnogo se kurče bez pokrića.
- arzuhal
#62821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodonije Veliki može sam sebi da pročita misli!
Dodik: Znam ime kandidata SNSD-a za predsjednika Srpske
Dodik: Znam ime kandidata SNSD-a za predsjednika Srpske
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#62822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Čuj kandidata, zna budućeg PreCjednika RS....i još 10 koljena unaprijed....Kasparov je bio mala maca u šahu u odnosu na PreCjednikovo viđenje unaprijed šta će se desiti.
- arzuhal
#62823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gvardijan je Talj na kvadrat: u vrhunskoj kombinatorici žrtvuje skoro svu privredu, poljoprivredu i kulturu RS-a, a spreman je dati i pola stanovništva, samo da zbuni protivnika i odnese maestralnu pobjedu na kraju!Tomahawk11 wrote:Čuj kandidata, zna budućeg PreCjednika RS....i još 10 koljena unaprijed....Kasparov je bio mala maca u šahu u odnosu na PreCjednikovo viđenje unaprijed šta će se desiti.
- prljavi Hare
#62824 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GUARDIAN JE GENIJE:REGULARNOST IZBORA U ŠUMSKOJ NADGLEDAĆE RUSKI MOTORISTI!!!
navodno obezbijedili pošteni i regularni izbori.Naravno da su patriote iz Guardianove stranke glasali protiv ovakvog prenosa nadležnosti
,
a da ne govorimo o opasnostima koje mogu uzrokovati skeneri i video kamere jer je opšte poznato da te demonske naprave zrače......štetna
zračenja.
Da bi se osigurali fer i pošteni izbori,Guardian je pozvao pripadnike ruske motorističke bande koji će za puno manji
iznos pratiti i nadgledati regularnost izbora,nego što bi se potrošilo za nabavku radioaktivnih skenera i kamera.
Motoristi imaju
veliko iskustvo u nadgledanju izbora,nadgledali su već izbore na Krimu,Južnoj Osetiji,Pridnestrovlju,Donjecku i Lugansku.Svi ovi izbori
prošli su u najboljem redu i u skladu sa najmodernijim demokratskim dostignućima.
Postoji i mogućnost dolaska dodatnih posmatrača izbora koji su pokazali interes da pomognu u održavanju poštenih izbora,a riječ je o
pripadnicima iranskog "Hezbollaha".

Nekakvi budalaši su uveli zakon po kojem bi se na glasačkim mjestima u tzv BiH koristio video nadzor i skenirali glasački listići čime bi se“Noćni vukovi“ uskoro u Srpskoj
Nedjeljnik Newsweek tekst počinje svojim saznanjima da će 15 članova "Noćnih Vukova" 19. marta doći u Srbiju i BiH kako bi
"istražili kulturni uticaj ruske imperije na Balkanu". Prema istom izvoru, tura nosi naziv "Ruski Balkan" i tokom nje
vjerovatno će se sastati sa političkim predstavnicima Republike Srpske, prenosi Radio Slobodna Evropa.
Kako se navodi,planirano je da Noćni vukovi u Banjaluci dobiju i svoje prostorije,odakle bi, prema informacijama policijskih agencija,trebalo da nadgledaju izbore najavljene za oktobar ove godine![]()
![]()
, ali i da pruže podršku Miloradu
Dodiku i njegovim koalicionim partnerima.
http://www.rtvbn.com/3899902/nocni-vuko ... -u-srpskoj
navodno obezbijedili pošteni i regularni izbori.Naravno da su patriote iz Guardianove stranke glasali protiv ovakvog prenosa nadležnosti
a da ne govorimo o opasnostima koje mogu uzrokovati skeneri i video kamere jer je opšte poznato da te demonske naprave zrače......štetna
zračenja.
iznos pratiti i nadgledati regularnost izbora,nego što bi se potrošilo za nabavku radioaktivnih skenera i kamera.
veliko iskustvo u nadgledanju izbora,nadgledali su već izbore na Krimu,Južnoj Osetiji,Pridnestrovlju,Donjecku i Lugansku.Svi ovi izbori
prošli su u najboljem redu i u skladu sa najmodernijim demokratskim dostignućima.
Postoji i mogućnost dolaska dodatnih posmatrača izbora koji su pokazali interes da pomognu u održavanju poštenih izbora,a riječ je o
pripadnicima iranskog "Hezbollaha".
-
amko761
#62825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
VIdim oporavilo se od šoka od neki dan i ponovo počelo ismijavanje po forumima po internetima. Fino, fino. Ima to smisla, ima.