ja sam bez riječi, grlo mi se steže, u šoku sam...ko će odgovorit ovom mazlumu iz Tuzle u GVardijanovo ime

Mujezinovic je bivsi ambasador samo mu to jos nisu javili.archi_a wrote:
Kako kakoIz Moskve 700 bh. studenata čestitalo Dan nezavisnosti BiH
Studenti iz cijele Bosne i Hercegovine, njih 700, koji ovih dana borave u Moskvi u sklopu projekta Studentski pohodi sastali su se s ambasadorom Bosne i Hercegovine u Rusiji, Mustafom Mujezinovićem.
Studenti su zajedno s predsjednikom Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu (SPUS) Merimom Serdarevićem, u razgovoru sa ambasadorom Mujezinovićem, istakli potrebu dodatnog jačanja prijateljskih odnosa Bosne i Hercegovine s Rusijom, te su istakli kako žele u Rusiji vidjeti pravog prijatelja.
Ambasador je također informisao studente da je Rusija veoma prijateljski nastrojena prema Bosni i Hercegovini, te da posjeta ovako velike grupe studenata, najveća od uspostavljanja diplomatskih odnosa između naše dvije države, umnogome doprinosi tome.
Studenti su zajedno s ambasadorom Bosne i Hercegovine s Crvenog trga u Moskvi svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitali Dan nezavisnosti BiH

Novinar na Radio televiziji Republike Srpske (RTRS) izvijestio je kako je „situacija teška u općinama sa većinskim srpskim stanovništvom Livanjskog kantona“, a sa „oštrom zimom suočili su se i povratnici u Lušci Palanku /mjesto kod Sanskog Mosta/, gdje su putevi neprohodni.“
Prilog je emitovan u Dnevniku 2 na RTRS u ponedjeljak navečer.
vatrogasac wrote:
Novinar na Radio televiziji Republike Srpske (RTRS) izvijestio je kako je „situacija teška u općinama sa većinskim srpskim stanovništvom Livanjskog kantona“, a sa „oštrom zimom suočili su se i povratnici u Lušci Palanku /mjesto kod Sanskog Mosta/, gdje su putevi neprohodni.“

Izdajnički i zulumĆarski mediji sve ove godine pokušavali su od Guardiana napraviti babarogu,pa bi jedan dio neupućenog naroda u BiH(nije više
GUARDIAN:NISAM BABAROGA!!!![]()
![]()
![]()
Bosna i Hercegovina nema šta da se brine, poručio je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru televiziji N1.
Kaže da očekuje pobjedu na izborima u oktobru i da ''Bosna i Hercegovina nema šta da se brine'' jer će ''sve raditi po Ustavu''.
Lider SNSD-a je kazao da ''nije baborga''.
Komentarišući svoj današnji boravak u zgradi Predsjedništva Bosne i Hercegovine u Sarajevu, Dodik je rekao da nije to prvi put da je bio tamo i da nije ni važna zgrada koliko je važna atmosfera.
"Ja ću se kandidovati za člana Predsjedništva, svi relevantni pokazatelji, čak i naših političkih protivnika, pokazuju da je to izvjesna pobjeda. Poradićemo na tome veoma žestoko. Nama je stalo da u Predsjedništvu provodimo politike u skladu sa Ustavom.Bosna i Hercegovina nema šta
da se brine, ona je ono što je po Ustavu i ja ću to poštovati. Nisam ja taj koji kako pokušavaju da naprave neku babarogu, ne, samo poštivanje Ustava'', kazao je Dodik u razgovoru za N1.
Prema njegovom mišljenju, današnji događaj i predaja odgovora iz Upitnika Evropske komisije, veoma je važan za BiH. Dodao je da evropski put ne treba biti zaustavljen, ali da odgovori moraju biti u skladu s Mehanizmom koordinacije.
(BN/N1)

"Причама о паравојсци РС, покушавају да сакрију истину о огормном наоружању у ФБиХ"
Каже да је Предсједништво БиХ 2015. промијенило ранију одлуку о уништавању дијела наоружања у Федерацији, и да у том ентитету сада постоји и више од 100 хаубица које могу у свако вријеме да буду употријебљене.
Да би се то сакрило, каже, пласиране су приче о наоружавању полиције Српске.
Предсједник Српске каже да је члан Предсједништва Младен Иванић пропустио да спријечи доношење одлуке да
се тешко наоружање не уништи: "Желим да народ у Републици Српској зна да постоје документа у којима је Младен Иванић пропустио да спријечи доношење те одлуке о изузимању од уништења и да у том погледу негдје по ФФиХ стоји 100 и нешто хаубица које су спремне
и које могу да буду употребљене."
vatrogasac wrote:
dusa draga.....sav se stopio....ko sladoledproblemnatravunu wrote:Divi lole ....
![]()
![]()
Kako se samo smješka stari lisac....Nanjušio krv!problemnatravunu wrote:Divi lole ....
![]()
![]()
Sve je ok sa Guardianom.On je majo prozujao oko tih EU budalaša i razgulio u državetinu.Narod mora shvatiti da od oktobra mjeseca oveasker wrote:Moze li iko potvrditi da se Precednik vratio ziv i zdrav iz tzv Sarajeva?
Gledao sam gostovanje Mate Djakovica kod Zeljke Cvijanovic, ali ne upratih da je Precednik na sigurnom![]()
Kud je Bog dao -17, pa Teherandzije tekbiraju cijeli dan, pa oni tzv borci ISIL-a blokirali ceste...............slucajnost?
@Hare?????
prljavi Hare wrote:Sve je ok sa Guardianom.On je majo prozujao oko tih EU budalaša i razgulio u državetinu.Narod mora shvatiti da od oktobra mjeseca oveasker wrote:Moze li iko potvrditi da se Precednik vratio ziv i zdrav iz tzv Sarajeva?
Gledao sam gostovanje Mate Djakovica kod Zeljke Cvijanovic, ali ne upratih da je Precednik na sigurnom![]()
Kud je Bog dao -17, pa Teherandzije tekbiraju cijeli dan, pa oni tzv borci ISIL-a blokirali ceste...............slucajnost?
@Hare?????
godine,Guardian se mora brinuti za cijelu BiH,jbg tako kaže Ustav a Guardian je legalista.Sve i da neće,mora po Ustavu.
SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je danas za N1 da očekuje pobjedu na izborima u oktobru i da ''Bosna i Hercegovina nema šta da se brine'' jer će ''sve raditi po Ustavu''

Acid25 wrote:Kada Guardian dobije izbore tzv. BiH nema šta da se brine, jer je neće ni biti.
Veštačkoj tvorevini tzv. BiH se približio kraj!
I da je politika duplih standarda dovedena do savršenstva.arzuhal wrote:Vidjećemo da li će Gugl i za 9. januar, slobodarski praznik Dana Republike Srpske ovako reagovati. Ako bude ignorisao srpski praznik, to će biti znak da Srpska nema šta tražiti na internetu.
SmokingMan wrote:Dodik:Saznajemo iz našeg bliskog izvora kako među prisutnim studentima na ovom nelegalnom skupu u Moskvi nije bilo srba...