Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
trinidad

#6251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by trinidad »

lesinar_banjaluka wrote:@daltone...

vidim da jako dobro baratas sa materijom..svi si shvatio,totalno si nas provalio....ti jedini ovde imas viziju,resenje problema za drzavu BIH...ja te samo pitam...A STA CEKAS? pobijes govna i gotova stvar...
ma dalton ti je caco ovog foruma...moderatori blagonaklono gledaju na njegovo piskaranje, ko alija na svojeglavog sina...
dallton

#6252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

ako dallton izmislja sta je ovo ispod? jesu ovo ti miroljubivi?

jelde sad vam se ne svidja podsjecanje na ovo, kontate moglo bi biti belaja a niste vise u prilici da ubijate nekaznjeno, a onda razmisljate sta ce vam vrijeme donijeti? sad bi svi ko lesinari da kazu "ma ne mislimo mi na to vise" - ne mislite vi, al ima ko misli :-D
veljaca

#6253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

@ draganbl - na zalost mislim da se nismo shvatili ( necu namjerno reci da ne zelimo da se shvatimo ... )
Ja jesam nesvjesno ( ne NAMJERNO ) izvukao tvoju recenicu ( ako si se uvrijedio IZVINI ) i onda na osnovu nje ( recenice ) a ne tebe kao osobe ( jos jesnom podvlacim - nisam te nigdje u svome postu SPOMENUO ) podcrtao tezu da pojedinci nastoje IZJEDNACITI sve sto se desavalo od '92 na ovamo .... I ti me onda napadnes i uvrijedis. Da je bilo ko drugi - zaboli me uvce, ali sam shvatio da si ti ( kao i ja ) normalan covjek i da smo mi BUDUCNOST ove nase BiH ....
Moras priznati da je ne mali broj ljudi koji zastupaju gore navedenu tezu. To sam ja htio podcrtati ....
karanana

#6254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by karanana »

prica se prica da rusi dolaze
Mahalac

#6255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mahalac »

Za vlast nije dovoljna velka glava i znat svirati gusle nego 43 poslanika tu, ovdje :lol: :lol: :lol: :lol:

by Milorad Dodik ..yesterday :D

..nama bi se definitvnoi trebala isplacivati neka vrsta naknade sto moramo zivjeti u komsiluku s cc-ima :(
Rafael

#6256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

Mahalac wrote:Za vlast nije dovoljna velka glava i znat svirati gusle nego 43 poslanika tu, ovdje :lol: :lol: :lol: :lol:

..nama bi se definitvnoi trebala isplacivati neka vrsta naknade sto moramo zivjeti u komsiluku s cc-ima :(
Odseli :D
Orbini

#6257 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Orbini »

Jel to onaj Galijasevic sto je utvrdio da je uhapseni Bosnjak u Americi za teroristicke planove - obucen u kampovima Kaide kod Zenice, bio jedna od glavnih koljaca u elMudzahidu, pohvaljen od Alije i Cerica licno za zalaganje, upucen od strane IZ da osnuje celiju u Americi,.. samo je zaboravio dodati da je isti proveo sav rat u Banjaluci reketirajuci i izasao iz BL 96-te. :D

Nego, Mile nam prodobi Covica u Mostaru. Koji li su to talovi pali, da mi je samo znati,..
Da nece biti po staroj narodnoj "dva loša ubise Miloša"
Rafael

#6258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

Orbini wrote:Jel to onaj Galijasevic sto je utvrdio da je uhapseni Bosnjak u Americi za teroristicke planove - obucen u kampovima Kaide kod Zenice, bio jedna od glavnih koljaca u elMudzahidu, pohvaljen od Alije i Cerica licno za zalaganje, upucen od strane IZ da osnuje celiju u Americi,.. samo je zaboravio dodati da je isti proveo sav rat u Banjaluci reketirajuci i izasao iz BL 96-te. :D

Nego, Mile nam prodobi Covica u Mostaru. Koji li su to talovi pali, da mi je samo znati,..
Da nece biti po staroj narodnoj "dva loša ubise Miloša"
Krst ili ti križ
kiky

#6259 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

ma pusti rusa, ba ....
žalostan i jadan je ko s rusima prdi u isti čabar ...
kiky

#6260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

srbi su trebali poštovat priznanje rbih od strane un-a par godina prije toga ...
Rafael

#6261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

kiky wrote:srbi su trebali poštovat priznanje rbih od strane un-a par godina prije toga ...
Bošnjaci i Hrvati su prije toga morali poštovati ustav bivše SRBiH,po kojem se nijedna krupna odluka nije mogla donijeti bez saglasnosti sva tri naroda. :D
lesinar_banjaluka

#6262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by lesinar_banjaluka »

dallton wrote:
lesinar_banjaluka wrote:@daltone...

vidim da jako dobro baratas sa materijom..svi si shvatio,totalno si nas provalio....ti jedini ovde imas viziju,resenje problema za drzavu BIH...ja te samo pitam...A STA CEKAS? pobijes govna i gotova stvar...
nisam ja ubica, to bi bio tudji recept (pogodi ciji)...bolje ovako lagano, rasprava, zatezanje, protok vremena i jacanje legitimiteta zgrada u novom sadu...
ma daj dalton...nema od tebe nista..ne trebaju nama ljudi koji ce lagano(kakvu imas korist od toga)...sve pobiti i gotovo...i efikasno i efektivno
detroit-mercy

#6263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Nego Lesinar, kakvi su komentari u B. Luci danas oko formalnog urucenja zahtjeva za clanstvo u NATOu, mislim Dodo vam prodaje pricu da je protiv toga, te referendum, te ovo, te ono. A ono, jednoglasnom odlukom predsjednistva gazi se ka clanstvu.
behavac

#6264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by behavac »

detroit-mercy wrote:kakvi su komentari u B. Luci danas oko formalnog urucenja zahtjeva za clanstvo u NATOu, mislim Dodo vam prodaje pricu da je protiv toga, te referendum, te ovo, te ono. A ono, jednoglasnom odlukom predsjednistva gazi se ka clanstvu.
Pa u sustini nije ovdje toliko protivljenje za NATO, a i ne vidim posebnu korist...
Tipa nije bas da jedva cekamo ali ako oni insistiraju da im se prikljucimo sto se nas tice moze...
Meni licno ne pada na pamet ratovati za NATO po Iraku, kao nigdje, ali oni koji su spremni na to za neke pare...samo naprijed, meni ne smeta...
Jesu oni nas bombardovali ali eto oprostili smo im...dok u Srbiji za sad fura neutalnost jer su im jos svjeze rane od Kosova a zato ni NATO ne insitira na ulasku Srbije...pustaju ih da ostanu neutralni...
lesinar_banjaluka

#6265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

detroit-mercy wrote:Nego Lesinar, kakvi su komentari u B. Luci danas oko formalnog urucenja zahtjeva za clanstvo u NATOu, mislim Dodo vam prodaje pricu da je protiv toga, te referendum, te ovo, te ono. A ono, jednoglasnom odlukom predsjednistva gazi se ka clanstvu.
sve je rekao behavac...nema uopste neke tenzije oko ulaska u nato...sta vise,ja podrzavam...moras nekome placari REKET...pa nek to onda bude nato pakt

sto se tice protivljenja,to je jos jedna medijska loziona...kao studenti protiv nato pakta...izadju na ulice,a ono ...izadje 20 studenata i 50 novinara..i ta vest na udarnom terminu sve jedne TV stanice i internet portala...

nidje veze..

idemo dalje :)
b_stulic

#6266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by b_stulic »

Moze li se zakljucati ova tema molim vas... Pa zar ovaj papak zasluzuje da se o njemu otvori 255 stranica? Dajte da se okrenemo drugim stvarima.
detroit-mercy

#6267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Nego vidim da si voljan za pricu, pa ovako jedno licno pitanje. Danas sutra Borac zaigra jos bollje nego sada, u repki imas jedno 4 standardna igraca Borca.
Susret BiH - Srbija, za koga bi navijao?
1gorstak

#6268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

b_stulic wrote:Moze li se zakljucati ova tema molim vas... Pa zar ovaj papak zasluzuje da se o njemu otvori 255 stranica? Dajte da se okrenemo drugim stvarima.
Smetaju li ti i one trake upozorenja na kojim pise MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE MINE .....

Da li se i tim minama daje previse paznje ?
zemomak

#6269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zemomak »

Čanković: Predat zahtjev za referendum
Image
Predstavnici nevladine organizacije SNP "Izbor je naš" predali su danas Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) zahtjev za raspisivanje referendum o ulasku BiH u Nato, koji je potisima podržalo 3 000 građana Srpske.

Predsjednik SNP-a Dane Čanković rekao je Srni da je ova nevladina organizacija, polazeći od pretpostavke da se članstvo u Nato savezu ostvaruje po principu dobrovoljnosti, 24. juna započela sa prikupljanjem potpisa građana RS koji traže da se na to suštinsko pitanje za RS odgovor da na referendumu.

"Ukoliko postoje odluke institucija RS o pristupanju tom savezu one su u svojoj suštini nelegitimne, jer za tako važno pitanje političari nisu dobili povjerenje naroda", smatra Čanković.

On zaključuje da bi političari građanima RS mogli ponuditi i druge mogućnosti, od vojne neutralnosti do ulaska u Organizaciju za kolektivnu bezbjednost, čije su članice Rusija, Bjelorusija, Jermenija i druge zemlje, pa tek onda ako su i te članice zainteresovane za ulazak u NATO, da istovremeno sa njima uđe u taj vojni savez.
:D :D :D
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić predaće danas u Briselu zvaničan zahtjev BiH za pristupanje Akcionom planu za članstvo u NATO (MAP), koje je posljednja stepenica pred ulazak u Alijansu.

Nakon što je na Samitu NATO-a u Bukureštu od 1. do 4. aprila prošle godine BiH pozvana u program Intenziviranog dijaloga, ispunjeni su preduslovi za pristupanje programu MAP.

(--- NO LINKS ---/Srna)

na prvu sam pomislio da se radi o onom drugom referendumu :lol:
Rafael

#6270 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rafael »

detroit-mercy wrote:Nego vidim da si voljan za pricu, pa ovako jedno licno pitanje. Danas sutra Borac zaigra jos bollje nego sada, u repki imas jedno 4 standardna igraca Borca.
U čijoj repki da igraju ti igrači Borca ?
detroit-mercy

#6271 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

Rafael wrote:
detroit-mercy wrote:Nego vidim da si voljan za pricu, pa ovako jedno licno pitanje. Danas sutra Borac zaigra jos bollje nego sada, u repki imas jedno 4 standardna igraca Borca.
U čijoj repki da igraju ti igrači Borca ?
Ne pravi se glup, u repki drzave u kojoj njihov tim igra.
doktor78

#6272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by doktor78 »

Mahalac wrote:Za vlast nije dovoljna velka glava i znat svirati gusle nego 43 poslanika tu, ovdje :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa on je 1998. imao samo 2 poslanika u Skupstini RS-a (i uprkos tome postao premijer), kome sad on prosipa suplju?
lesinar_banjaluka

#6273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

pa iskreno..da igra za BIH par igraca borca...veroatno bih navijao za njih...jer sam lokal patriota...! nesto slicno,kad igra borac i partizan...uvek cu navijati za borac..iako sam celi zivot ,po opredeljenju grobar...
detroit-mercy

#6274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

lesinar_banjaluka wrote:pa iskreno..da igra za BIH par igraca borca...veroatno bih navijao za njih...jer sam lokal patriota...! nesto slicno,kad igra borac i partizan...uvek cu navijati za borac..iako sam celi zivot ,po opredeljenju grobar...
Za njih, znaci za igrace Borca ili za repku u cjelini...........
cyprus

#6275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cyprus »

lesinar_banjaluka wrote:pa iskreno..da igra za BIH par igraca borca...veroatno bih navijao za njih...jer sam lokal patriota...! nesto slicno,kad igra borac i partizan...uvek cu navijati za borac..iako sam celi zivot ,po opredeljenju grobar...
Igro je Grujić :D
Locked