asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
sacekaj malo.....da precedniku glava splahne.....
ovako nabubrena nece moci stat na plakat...
asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
bh.tornjak wrote:asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
ti mislis da ce obozavaoci gVardijana letjeti u svemir da bi se divili njegovom liku....Maraschino wrote:bh.tornjak wrote:asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
ovako nabubrena nece moci stat na plakat...![]()
![]()
tu ni jumbo plakati nece pomoci...jedino da mu plakat prostremo na livadi
šta ti misliš da je guardian nekakav čovječuljak od metar ipo, kako da stane u ovo francusko smećeMaraschino wrote:vatrogasac wrote:Vidi sad ovog belaja sa federalnim Sarajevom...
Izvori “EuroBlica” iz vrha najveće političke partije u RS tvrde da bi jedina prepreka Dodikovoj kandidaturi za poziciju srpskog člana Predsedništva BiH upravo mogla da bude bezbednosne prirode.
Naši sagovornici iz vrha SNSD, koji su insistirali na anonimnosti, tvrde nam da bi pobeda aktuelnog predsednika RS u predstojećoj izbornoj trci za najvišu funkciju u Sarajevu otvorila brojne bezbednosne probleme koji bi, kako ističu, morali da se rešavaju “u hodu”.
– Svaki Dodikov dolazak na sednicu Predsedništva BiH morale bi da obezbeđuju jake policijske snage, a ista procedura provodila bi se i prilikom njegovog odlaska iz Sarajeva. To bi podrazumevalo i angažovanje specijalnog blindiranog vozila, kao i stalno menjanje ruta kojima bi srpski član Predsedništva BiH ulazio i izlazio iz federalnog Sarajeva – objašnjavaju naši sagovornici.
https://www.blic.rs/vesti/republika-srp ... du/82g5gn4![]()
![]()
za tebe preCednice, moze i tenkom samo dok im motore remontuju.
biz'te djeco ide preCednik

bh.tornjak wrote:asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
cek malo....pa nije gVardijan iz Brke...Toffee karamela wrote:ne znam što ste se svi svezali tih militantnih prometala zemlja - vazduh - voda ko da je naš Guardian neki militantan lik pa su vam prve asocijacije uz njega nosači aviona ili VBR![]()
ja sam sigurna da on u dubini svoje prostosrdačne šumske duše najviše čezne za nekim kamiončetom...poput ovog na kome je ko mlad piljar transportovao paprike na zagrebačku pijacu...prvo paprike onda ronhil
![]()
bh.tornjak wrote:
cek malo....pa nije gVardijan iz Brke...
ponijelo me....Toffee karamela wrote:bh.tornjak wrote:
cek malo....pa nije gVardijan iz Brke...![]()
ne kontam šta ste htjeli reći naredniče?
Ok, ima logike.bh.tornjak wrote:asker wrote:Braco, jel rano da pocnem lijepit plakate?
u redu jebh.tornjak wrote:
ponijelo me....
zamijenio sam paprike...zelenu salatu i mladi luk
mjestani Brke su poznati po salati zelenoj i mladom luku (koji je isto zelen)....pa sam mislio se i gVardijan bavio tim zelenisom.....ali jok....on samo paprije ...crvene i zute....nista zeleno
Do-vest ce u na-su av-li-juuuuupici wrote:
živeo prdCenik![]()
![]()
![]()

samo jedan je prdCenik i more da mu pljunete pod prozor savez za poturice...Borenović o Dodikovoj kandidaturi: Pobijedit ćemo ga i konačno poslati u političku penziju
precednikov ulazak ....pici wrote:
dolazak prdCenika pred prdCenistvo... 2500 pusaka na trebevicu ako zatreba... samo da mu dlaka padne s glOve... teHerandjije
bh.tornjak wrote:

bh.tornjak wrote:Nad Grmecom zora svice
na put kreni precednice.
Nad Grmecom sunce sija
radujem se Teheranu i ja...