seln wrote:
Kod njega niko ne jurisa na parlament, jer se niko ne usudjuje ni zucnuti protiv njega. I u tvojoj matici jurisaju na parlament, je li zbog toga losa drzava?
Mrzis li ti samo Bosnjake zbog onog poraza '93 ili si fakat ljubitelj diktatura? I to u entitetu koji je protjerao 200.000 Hrvata....
I kako tebi ne dosadi lajati tvoju bolesnu mrznju protiv bosnjaka, ustaso?
Zanimljivo sve ono što govorite da će se dogodit RS-u se dogodi nama u Federaciji, da ne nabrajam sad, znate vi što i kako...
A dodo ima titin stil vladanja koji za prosječnog građanina RS se ovako da najbolje izrazit legendarnom rečenicom:
Druže Tito ti si krao a i nama si dao,
ovi kradu nama ne dadu...
Što se mene tiče, najradije bih ga vidio kao premijera Federacije ili oba entiteta.
On je pripadnik Saveza reformskih snaga, stranke za koju sam nekad glasao, stranka koja nije negirala, Srbe, Hrvate, Muslimane kao komunjare a opet je bila zajednička, primarno se sve u svemu tako i ponaša.
A to što brani RS, pa to mu je dužnost to mu i u svim papirima piše, šta misliš da se ne treba Mujezinović borit za Federaciju?
Ili da treba bit nešto drugo a ne Srbin, Bosanac?
Koliko ja znam ne negira više BiH ni on ni njegovi, i opet ne valja.
A i političar je, govori ono što većina njegovih potencijalnih birača želi čuti.
Više od njega ima stvarne podrške i pomoći Srebrenici nego od sarajevskih političara.
A na kraju krajeva evo i u par postova iznad ste potvrdili da su sve druge stranke i političari u RS gori od njega.
Druga je stvar što bi vi da dođe neki gori ili tvrđi jer mislite da bi MZ isti tren ukinula RS.
On je sudjelovao u svim ustupcima koje je RS dala zadnjih godina, često nevoljko ali ih je uradio.
Ne izgleda mi nemoguće ni da se pod njim promijeni i naziv koji nam svima smeta.
Uostalom trebali ste podržat Prud svi vi koji ste stalno protiv nečega ili nekoga ko pukuša nešto promijenit a pogotovo protiv onih koji su u stanju donijet bolji život (ako nisu vaši istomišljenici).
A što se tiče protjeranih Hrvata, protjeran je isti broj sa područja pod Bošnjacima. Je li trebam i tebe mrzit?
Treba nastavit korak po korak ka normalnoj državi, kad proces stane iz bilo kojeg razloga, koliko god nam se čini da je opravdan nečim, zapravo idemo unatrag.
I nisu ovo promišljanja nekog ustaše kako si naveo, nego čovjeka koji bi živio u naprednijoj i bogatijoj državi a koja bi uzgred bila i ona u kojoj je odrastao.