GeeTnT wrote:Skoro klix objavio neku pricu o Gaffoglio Electric Bus...i prvi komentar je bio: „Meni ovaj bus isti Ramiz Salkic“...

Tu su neđe....
GeeTnT wrote:Skoro klix objavio neku pricu o Gaffoglio Electric Bus...i prvi komentar je bio: „Meni ovaj bus isti Ramiz Salkic“...

To Guardiane!Tipicoti wrote:
WTF![]()
![]()
![]()
....................
![]()
![]()

horkesh wrote:Guardian mu je dao priliku da se sam disciplinuje, a vidjet ćemo da li će Salkić prihvatiti ovu dobronamjernu kritiku
Ovaj lijevo k'o da je iz Four Lions.Acid25 wrote: To Guardiane!
Udario je Guardian u financijske strukture kalifata.
Ovim potezom je prouzrokovana znatna šteta Salkićevoj terorističkoj ćeliji.
Manje love više nervoze.
Treba uskoro očekivati odmazdu džihadista.
Navodno je Bake već pripremio 20tak džihadista da prave probleme. Imaju zadatak da obore sve krstove koji se nalaze u blizini entitetske granice.

Ma nek' je i pet milja, samo nek' je redovna...... reče Ramizarzuhal wrote:horkesh wrote:Guardian mu je dao priliku da se sam disciplinuje, a vidjet ćemo da li će Salkić prihvatiti ovu dobronamjernu kritiku
arzuhal wrote:horkesh wrote:Guardian mu je dao priliku da se sam disciplinuje, a vidjet ćemo da li će Salkić prihvatiti ovu dobronamjernu kritiku
Ko ba ne može?archi_a wrote:Jel svjestan guardijan da ne moze izdati naredbu za umanjenje plate Salkicu?!?
Ili ce i ovo biti prica bez pokrica?
Hoceć li se smijati kada Guardian nabije Ramiza nogom u guzicu pa mu ukine platu i protjera ga u pederaciju?archi_a wrote:Jel svjestan guardijan da ne moze izdati naredbu za umanjenje plate Salkicu?!?
Ili ce i ovo biti prica bez pokrica? Nesto kao:"marka je bacena", pa da vidolimo na sta ce izaci.
Acid25 wrote:Hoceć li se smijati kada Guardian nabije Ramiza nogom u guzicu pa mu ukine platu i protjera ga u pederaciju?archi_a wrote:Jel svjestan guardijan da ne moze izdati naredbu za umanjenje plate Salkicu?!?
Ili ce i ovo biti prica bez pokrica? Nesto kao:"marka je bacena", pa da vidolimo na sta ce izaci.
Btw. Post prijavljen moderaciji. Ti se nasao govoriti da Guardian ne može.![]()
![]()
![]()
Ovaj desno je Ramizov mali. Inače vođa terorističke ćelije u Koljanima.horkesh wrote: Ovaj lijevo k'o da je iz Four Lions.
Često on navrati i kenja po Guardianu, ali može mu se pored ovakve soroševske administracije.prljavi Hare wrote:Acid25 wrote:Hoceć li se smijati kada Guardian nabije Ramiza nogom u guzicu pa mu ukine platu i protjera ga u pederaciju?archi_a wrote:Jel svjestan guardijan da ne moze izdati naredbu za umanjenje plate Salkicu?!?
Btw. Post prijavljen moderaciji. Ti se nasao govoriti da Guardian ne može.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A djelovao mi je ovaj @archi sumnjivo,a možda se i kakve agde natovario.
Prestani jesti poturičke poslastice i sam sebe disciplinuj!archi_a wrote:![]()
Nemojte ljudi ko Boga vas molim. Ja sam "nas".
Samo nisam siguran da je dos'o pravi momenat za otkrivanje svih karata. Jos su dusmani jaki, ne treba otkrivati sve karte do "kristalne noci"!
Jesi naš al' u žutom, poturice, pročitan si k'o "Kovčežić za istoriju, jezik i običaje Srba sva tri zakona"! Mi nikad ne klečimo, plačipi**imo i nekog molimo k'o balinčad, nego junačaki i hajdučki zbodemo s leđa. A tebi je još janjičarski bensilah ukapan agdom...archi_a wrote:![]()
Samo nisam siguran da je dos'o pravi momenat za otkrivanje svih karata. Jos su dusmani jaki, ne treba otkrivati sve karte do "kristalne noci"!
ma plesni ga odmah sa 20%...tu nema price.prljavi Hare wrote:Prestani jesti poturičke poslastice i sam sebe disciplinuj!archi_a wrote:![]()

Krajnje je vrijeme da se Ra... Archi sam disciplinuje, da smanji doživljaje i pripazi šta priča!prljavi Hare wrote:Prestani jesti poturičke poslastice i sam sebe disciplinuj!archi_a wrote:![]()
aldinjo wrote:Šta napraviše od ove teme!? Glupa tema, glupi postovi. Ovakve se glupost ne brišu? Može se komotno i zaključati tema.