Zna Zeljko gdje ce da sjedne
Milorad Dodik ALL ABOUT
- bingov buraz
#62001 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel ono Ivanka iza?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#62002 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidim šerbe po stolovima,samo da premijerki Željku ne uvale kakve poturičke poslastice da jede i ne poturče ga,mada sam siguran da su ga
šumski bezbjednjaci upozorili na rizike.Sigurno se tu sada mota onaj Hojt Jee preobučen u konobara i poturčava slobodarske lidere,samo mu
je to preostalo od kada ga je Guardian proglasio olupinom i istjerao iz dolazeće administracije.

šumski bezbjednjaci upozorili na rizike.Sigurno se tu sada mota onaj Hojt Jee preobučen u konobara i poturčava slobodarske lidere,samo mu
je to preostalo od kada ga je Guardian proglasio olupinom i istjerao iz dolazeće administracije.

- problemnatravunu
#62003 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Vidim šerbe po stolovima,samo da premijerki Željku ne uvale kakve poturičke poslastice da jede i ne poturče ga,mada sam siguran da su ga
je to preostalo od kada ga je Guardian proglasio olupinom i istjerao iz dolazeće administracije.![]()
-
Qoom
#62004 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Želim da svi forumaši dobiju pritisak i nek se jebu
-
channel10
#62005 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cvijanović prisustvovala Trumpovom molitvenom doručku

Sta je ovo majko mila, svima su im oci posvadjane. Crnadak, leMi, sad i koZelj

Sta je ovo majko mila, svima su im oci posvadjane. Crnadak, leMi, sad i koZelj
- moa
#62006 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel to ona jedina pravi selfie?channel10 wrote:Cvijanović prisustvovala Trumpovom molitvenom doručku
Sta je ovo majko mila, svima su im oci posvadjane. Crnadak, leMi, sad i koZelj![]()
- bh.tornjak
#62007 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
channel10 wrote:Cvijanović prisustvovala Trumpovom molitvenom doručku
Sta je ovo majko mila, svima su im oci posvadjane. Crnadak, leMi, sad i koZelj![]()
eeeee....dje (kome) ga gVardijan uvali.....oci ispadaju
- horkesh
#62008 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Željka odmah pored Ivanke, obje mlade, plave, lijepe, skoro isti kaputić imaju... Siguran sam da se mnogo puta u toku večeri neko Željki obratio s "Hellou Ivanka... oh sorry!"
- GeeTnT
#62009 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..ona je pokusavala da istovremeno uprati pogledom obje trase puta prema BG..Crnadak je to isto radio sa juznim tokom...channel10 wrote:Cvijanović prisustvovala Trumpovom molitvenom doručku
-
channel10
#62010 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A sta je sa leMijem
. Sto njemu jedno oko ide malo ljevlje
? Vjerovatno bjezi ka majci Svbiji......
- prljavi Hare
#62011 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GeeTnT wrote:..ona je pokusavala da istovremeno uprati pogledom obje trase puta prema BG..Crnadak je to isto radio sa juznim tokom...channel10 wrote:
Guardian nema ništa s tim,kad on plodi i belegiju aplicira to ovako izgleda
- mO k3
#62012 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jedno oko u mesnici drugo u pekari ...
a mozda ima i dildo u dupetu ??
a mozda ima i dildo u dupetu ??
- GandalfSivi
#62013 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sad kontam, mogao bih saznati gdje je Zeljko veceras, upasti u to drustvo i opaliti selfi samo da se izvadim za onaj potop od pitanja o hurmasicama...
- Point.
#62014 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
- prljavi Hare
#62015 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Point. wrote:Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
Fuj!
- GandalfSivi
#62016 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako prepoznati stariju generaciju? Jos uvijek muntaji koke na Dzonijeve stihove... Sta ima “da ti pricam o slobodi”prljavi Hare wrote:Point. wrote:Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
Fuj!
- prljavi Hare
#62017 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GandalfSivi wrote:
Kako prepoznati stariju generaciju? Jos uvijek muntaji koke na Dzonijeve stihove... Sta ima “da ti pricam o slobodi”Nema slobode, rat i krediti nas sjebase...
Na Džonija se nekad muntalo,ove sad bi te gledale ko da im fatihu učiš!
P.S.Point,ti izvini!Nije do tebe,već sam zaista probao zamisliti takav seksualni odnos i.....,gadno je,puno gadno!
- bingov buraz
#62018 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gleda supu vadi sarmu 
- bosan
#62019 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nevjerovatno dokle su srozali srpski narod da ovakvi kretenski potezi jos uvijek piju vode kod tog naroda . Znam da i nasi govnari nisu nizasta ali ipak ovakve idiotske poteze jos ne rade . Nek im je bog na pomoci sa ovim karikaturamachannel10 wrote:Cvijanović prisustvovala Trumpovom molitvenom doručku
- SaraFina
#62020 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tvoj patriJotizam jePoint. wrote:Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
Žrtvuj se!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#62021 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja se upisujem za ove dobrovoljno...da pomognem gardijanu.prljavi Hare wrote:
Namibijske nerotkinje željno iščekuju proširenje saradnje!!!
- GandalfSivi
#62022 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znam, gdje ba nije... Haman Majkicku zamisljatiprljavi Hare wrote:GandalfSivi wrote:
Kako prepoznati stariju generaciju? Jos uvijek muntaji koke na Dzonijeve stihove... Sta ima “da ti pricam o slobodi”Nema slobode, rat i krediti nas sjebase...
Na Džonija se nekad muntalo,ove sad bi te gledale ko da im fatihu učiš!![]()
![]()
![]()
P.S.Point,ti izvini!Nije do tebe,već sam zaista probao zamisliti takav seksualni odnos i.....,gadno je,puno gadno!
- problemnatravunu
#62023 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Point. wrote:Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
Fuj!
- jao_situacije
#62024 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ogadi mi kahvuprljavi Hare wrote:Point. wrote:Boze kako je lijepa Zeljka, zelim da vodim ljubav sa njom na cebetu od ovce, uz ritmicko pucketanje potake u kaminu, da joj milujem nabrekle grudi i gricnem hemeroid. Pricali bi o slobodi duboko u noc, o poskupljenju struje i slikali selfije, pili rasol i vodili ljubav, nagi, ko Adam i Eva, od Boga dani. Pisem ovak tekst uz melodije jednog od Matica, ko te ljubi ovih dana, oh Zeljka zeljo moja.
Fuj!
- jao_situacije
#62025 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
moro sam gledati donaldovu malu par minuta da dođem sebi od ovih opisa koitusa
inače osim donaldove male zapelo mi je za oko dvoje ljudi za ivankinim stolom naka crnkinja i lik koji pilje u premijera dok svi drugi gledaju u donalda
sumnjivo
da nisu kakvi agenti iz aida, da nisu podmetnuli hurmašice i šerbe, moraćemo to ispitati
inače osim donaldove male zapelo mi je za oko dvoje ljudi za ivankinim stolom naka crnkinja i lik koji pilje u premijera dok svi drugi gledaju u donalda
sumnjivo
da nisu kakvi agenti iz aida, da nisu podmetnuli hurmašice i šerbe, moraćemo to ispitati