Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
archi_a

#61751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Gledam snimak emisije na ftv i slusam pricu predraga ceranica. :-) :shock:
Covjek je dekan na fakultetu bezbjednosti u Bluci!
Akademik, lebac ti ebem!!! Sta prica taj monstrum, ljudi dragi, nije moguce. Kakva je to siva masa. Njega slusaju i na njega ce se ugledati brucosi,studenti. Ljudiiiii, nevjerovatno.

Update: kao mala pomoc koja moze pomoci onima koji ce se jos baviti tematikom i koji ce eventualno ucestvovati u raspravama sa igracima rezima milorada dodika, kao sto je i ovaj ceranic.
Probajte pronaci video snimak, na kojem dodik, par dana prije 9. davajuci izjavu vezano za nepojavljivanje pripadnika OSBIH na paradi, u kamere kaze:" necu da pricam o njima! U stroju ce biti policija rs, veterani rs..... i za kraj najavljujem nesto posebno sto pripremamo, ali necu vam sad reci nista o tome. To je nesto novo u pi si-ju. Vidjet cete ih!!!" Uz cinican osmjeh na kraju, njega i prisutnih poltrona oko njega. Pokazalo se da su to ovi bilderi.
Last edited by archi_a on 30/01/2018 15:13, edited 2 times in total.
Maraschino

#61752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

llull wrote:Dobar je Mektic nema sta jos samo kad bi naucio da se izrazava i svoj akcenat doveo u red ... Pa krv mu njegovu kad ga neko slusa ispada veci Djikan od Lukaca...
aj ne seri...sto bi rek'o preCednik
Maraschino

#61753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

archi_a wrote:Gledam snimak emisije na ftv i slusam pricu predraga ceranica. :-) :shock:
Akademik, lebac ti ebem!!! Sta prica taj monstrum, ljudi dragi, nije moguce. Kakva je to siva masa. Njega slusaju i na njega ce se ugledati brucosi,studenti. Ljudiiiii, nevjerovatno.
Ko su njima profesori i ostali obrazovni radnici, dobro su u pameti. :roll:
llull

#61754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by llull »

Maraschino wrote:
llull wrote:Dobar je Mektic nema sta jos samo kad bi naucio da se izrazava i svoj akcenat doveo u red ... Pa krv mu njegovu kad ga neko slusa ispada veci Djikan od Lukaca...
Vidi ovog ... Kako se on meni uspizdio ... ne da na Mektica ... pa lik je ljakse, ne kazem da je los ali ljakse ...
Maraschino

#61755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

llull wrote:
Maraschino wrote:
Vidi ovog ... Kako se on meni uspizdio ... ne da na Mektica ... pa lik je ljakse, ne kazem da je los ali ljakse ...
s'kim je takav je pocev od preCednika pa na nize.
ako ce ti biti lakse, takvih je u bih preko 80% politicara.
archi_a

#61756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Onima kojih se tice!
Momci, da li stvarno mislite da vec sve nije dokumentovano ovjereno i predato osobama od povjerenja, da niste otkriveni i da "izvrsenje" nece pokrenuti kontrareakciju?!?
Malko ste se preracunali. Linija ide od davaoca E usluga, preko izvrsioca do nalogodavca. U slucaju aktiviranja plana A, dolazi do aktiviranja protumjere A i B! :wink:
GandalfSivi

#61757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

archi_a wrote:

Pade mi na pamet odnos oplodjene voditeljice prema gostima, samo prvih desetak sekundi :)

zrakomlat

#61758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

Tomahawk11 wrote:Eno PreCjednik zabranio juniverzitet de RS da se ide na naučne skupove na bh nivou....pa i jes, šta se ima naučiti od tzv.BiH, jedino da ti kakvu hurmašicu podvale, pa da pobudališ :-? :oops:
evo nešto s predavanja, s jednog naučnog skupa
Image
seln

#61759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

archi_a wrote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Saslusavanje redova Mektica"... bad cop (Lukac) - good cop (izblajhana).

Koja idolatrija, kru' te... "zar ti mislis da postoji nesto sto Vucic ne zna".
mO k3

#61760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

seln wrote:
archi_a wrote:

sta rece ovaj lukac na 50:40 ljiuljani fasisticka obiljezja??
channel10

#61761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Maraschino wrote:
archi_a wrote:Gledam snimak emisije na ftv i slusam pricu predraga ceranica. :-) :shock:
Ko su njima profesori i ostali obrazovni radnici, dobro su u pameti. :roll:
A ko kaze da su u pameti? Da su u pameti, ne bi radili ovo sto rade :mrgreen:
problemnatravunu

#61762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

zrakomlat wrote:
Tomahawk11 wrote:Eno PreCjednik zabranio juniverzitet de RS da se ide na naučne skupove na bh nivou....pa i jes, šta se ima naučiti od tzv.BiH, jedino da ti kakvu hurmašicu podvale, pa da pobudališ :-? :oops:
Image
Image
duminjo

#61763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by duminjo »

Svaka cast ljudima koji mogu odgledati neku emisiju na ovom kanalu. Ja sam pokuso par puta. Svaki put do 4-5 min i ne moze vise zeludac, da GA jebes.
muha_sa

#61764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

duminjo wrote:Svaka cast ljudima koji mogu odgledati neku emisiju na ovom kanalu. Ja sam pokuso par puta. Svaki put do 4-5 min i ne moze vise zeludac, da GA jebes.
:thumbup:

ni ja ne kontam---taj kanal ne postoji u mojoj listi kanala
seln

#61765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

[*]
mO k3 wrote:
seln wrote:
archi_a wrote:

sta rece ovaj lukac na 50:40 ljiuljani fasisticka obiljezja??
A tek onaj karinas iz boracke organizacije..."drzavna zajednica Bosna i Hercegovina".
Je li moguce imati toliko ispran mozak, pored interneta, satelitskih antena i ostalih hepeka?
vatrogasac

#61766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Vidi ti sad ovog belaja...
Stoltenberg je za list "Politika" naveo i da proširenje NATO-a nije usmjereno protiv Rusije.

"Danas dvije zemlje zapadnog Balkana žele da se pridiruže alijansi. Podržavamo težnje obje zemlje i radimo sa svojim prijateljima u Skoplju i Sarajevu kako bismo im pomogli na putu ka članstvu u NATO", rekao je Stoltenberg.

On je naglasio da je NATO posvećen jačanju partnerstva sa Srbijom, ali uz potpuno poštovanje njene vojne i političke neutralnosti.

"Kao i kod svih nacija, Srbija je slobodna da bira svoje partnere i to uvijek mora biti tako. U potpunosti poštujem njenu neutralnost", kazao je sekretar NATO-a.
GandalfSivi

#61767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Postovani forume, zelio bih sa vama podijeliti jednu dilemu. Dakle, planirao sam u nedjelju praviti hurmasice. Sada, pitanje je da li je to dozvoljeno. Zelim napomenuti da nikada ne bih napravio baklavu, ruzicu ili gluho bilo tulumbe, ali nisam siguran gdje stojimo sa hurmasicama, pa ako moze savjet ili preporuka, zahvalan bih bio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#61768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

GandalfSivi wrote:Postovani forume, zelio bih sa vama podijeliti jednu dilemu. Dakle, planirao sam u nedjelju praviti hurmasice. Sada, pitanje je da li je to dozvoljeno. Zelim napomenuti da nikada ne bih napravio baklavu, ruzicu ili gluho bilo tulumbe, ali nisam siguran gdje stojimo sa hurmasicama, pa ako moze savjet ili preporuka, zahvalan bih bio.
Kolega, ti si prespavo raspravu, imaš malo gore priču o hurmašicama.
Ali, ako ti je mrsko čitati, evo ukratko - ne može!
Nemoj da te đavo navarati!
Sići ćeš sa PreCjednikovog puta....ko će te onda vraćati :roll: :mrgreen:
jazzer

#61769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

GandalfSivi wrote:Postovani forume, zelio bih sa vama podijeliti jednu dilemu. Dakle, planirao sam u nedjelju praviti hurmasice. Sada, pitanje je da li je to dozvoljeno. Zelim napomenuti da nikada ne bih napravio baklavu, ruzicu ili gluho bilo tulumbe, ali nisam siguran gdje stojimo sa hurmasicama, pa ako moze savjet ili preporuka, zahvalan bih bio.
Tako se i pocinje..danas hurmasica, ma nece mi nista biti..sutra dvije hurmasice..
onda kontas ''pojedoh pleh hurmasica a i dalje sam privrzen vrijednostima voljenog vodje, mogao
bih ja jednu baklavu, bas mi se nesto jede..pojedes baklavu i, dok kazes ''agda'' :) , pocinjes blebetati
o krizi u Sumskoj republici, zlocinackoj tvorevini, ukidanju genocidne tvorevine i slicne nebuloze..

Zato, ni pod razno hurmasicu. Radije uzmi srpsku snitu :) . Bolja je od hurmasice
a ne skodi :) .
seln

#61770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

jazzer wrote:
Tako se i pocinje..danas hurmasica, ma nece mi nista biti..sutra dvije hurmasice..
onda kontas ''pojedoh pleh hurmasica a i dalje sam privrzen vrijednostima voljenog vodje, mogao
bih ja jednu baklavu, bas mi se nesto jede..pojedes baklavu i, dok kazes ''agda'' :) , pocinjes blebetati
o krizi u Sumskoj republici, zlocinackoj tvorevini, ukidanju genocidne tvorevine i slicne nebuloze..

Zato, ni pod razno hurmasicu. Radije uzmi srpsku snitu :) . Bolja je od hurmasice
a ne skodi :) .
Kakave bre snita... jedi gibanicu, da te ceo svet razume.
swanfilter

#61771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by swanfilter »

Sudeci po Tatjani i Slavici, moze. Miran si. Sumnja se pojavljuje kod baklave ...
GandalfSivi

#61772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Hvala vam svima na odgovorima, mislim da cu se za svaki slucaj drzati podalje od svega sto se u agdu umace...
asker

#61773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Ovih providnih nikako ne mogu :roll: , cuj hurmasica. Sljedece je eto ja na google-u trazio recept a izbaci mi Islamska Deklaracija pdf free download.
zrakomlat

#61774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

problemnatravunu wrote:
zrakomlat wrote:
Image
Image
Auuu

Ovo poprima oblik epidemije, vidi i ruskinje :shock:
Jesu li povučeni kakvi kontra potezi.
House

#61775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

:D
Locked