prijaviću vas.arzuhal wrote:Tako i trebahorkesh wrote:Vasković poentiraoStatisti, poredani kao čunjevi preko puta Dodika, opravdali su ukazano povjerenje.![]()
Kakva crna opozicija u RS-u. Prvo, tamošnji narod će nakon te emisije zapamtiti samo da Mile gradi svašta nešto, a idućih sedam dana će raspredati o tome kako im je Dodik svima šuknuo i, najvažnije, kako je spriječio unitarizaciju i centralizaciju mrske BiH.
To je tamo glavna, moglo bi se reći i jedina, tema koja je važna. Ekonomija im je potpuno nebitna. Baš bih volio vidjeti stranku iz RS-a koja u platformu stavi samo ekonomski program, bez proglasa o zaštiti srpstva i najveće tekovine naroda - RS-a.
Drugo, ne možeš ti biti opozicija kad je jedini cilj SzP-a da rade isto što i Dodik, samo sa svojim ljudima.
Nema tu nikakve suštinske, pa čak ni formalne razlike. To se vidjelo i po onom Ivanićevom izvođenju vojnika za 9. januar, mislio je tad da će poentirati među patriotskim življem![]()
Referendum, NATO, prenošenje ovlasti... Uvijek su se oni posafali uz Mileta.![]()
Treba da pobijedi partija na čelu s čovjekom koji je na američkoj crnoj listi i koji ne zna sad kako sjahati s tigra nacionalizma - na čijim leđima je suvereno vladao i vlada svojom kneževinom u administrativno-pravnoj terminologiji poznatoj i kao "Republika Srpska" više od decenije - a da preživi taj pad, pa mora ili gurati do krajnjih granica (odvajanje, secesija, Rusija, referendumi) ili napraviti zaokret i sebi pripremiti giljotinu (ublažavanje stavova, kompromis, bla-bla) zbog interesa RS-a, a znamo da on svoj interes stavlja ispred interesa RS-a i naroda.
Tako da je pobjeda SNSD-a na čelu s Dodikom dobra vijest za BiH. Najveću podršku će imati od austrijskih nacista u vlasti, umivenih srbijanskih radikala u naprednjačkim košuljama, a nešto i od ruske strane, tek koliko Rusima već treba da prcaju EU i Ameriku...
Jer suštinske razlike u opoziciji i nema, pa je bolje da ostane Mile koji je već zasr'o momački, da dovrši taj posao...
Milorad Dodik ALL ABOUT
- jao_situacije
#60601 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
hizo ramidovic
#60602 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nakon praznine u predsjednistvu tzv. bih, koja je nastala odlaskom neponovljivog i nikad prezaljenog borislava paravca, konacno iz boljeg dijela tzv. bih jedna lijepa vijest ili kako bi neki kazali - napokon pravi covjek na pravom mjestu u pravo vrijeme:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /171226016
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-o ... /171226016
Last edited by hizo ramidovic on 26/12/2017 10:46, edited 1 time in total.
- horkesh
#60603 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jao_situacije wrote: prijaviću vas.

- mayab
#60604 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo treba da bude obavezno stivo na Ekonomskim faksovima u Šumskoj
http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=73965
.
.
.
.
Laki je malo nervozan
8:49 - 8:55
http://rtrs.tv/av/pusti.php?id=73965
.
.
.
.
Laki je malo nervozan
8:49 - 8:55
- arzuhal
#60605 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zar sam to stvarno naglas napisao?jao_situacije wrote:prijaviću vas.arzuhal wrote:Tako i trebahorkesh wrote:
Vasković poentirao![]()
Kakva crna opozicija u RS-u. Prvo, tamošnji narod će nakon te emisije zapamtiti samo da Mile gradi svašta nešto, a idućih sedam dana će raspredati o tome kako im je Dodik svima šuknuo i, najvažnije, kako je spriječio unitarizaciju i centralizaciju mrske BiH.
To je tamo glavna, moglo bi se reći i jedina, tema koja je važna. Ekonomija im je potpuno nebitna. Baš bih volio vidjeti stranku iz RS-a koja u platformu stavi samo ekonomski program, bez proglasa o zaštiti srpstva i najveće tekovine naroda - RS-a.
Drugo, ne možeš ti biti opozicija kad je jedini cilj SzP-a da rade isto što i Dodik, samo sa svojim ljudima.
Nema tu nikakve suštinske, pa čak ni formalne razlike. To se vidjelo i po onom Ivanićevom izvođenju vojnika za 9. januar, mislio je tad da će poentirati među patriotskim življem![]()
Referendum, NATO, prenošenje ovlasti... Uvijek su se oni posafali uz Mileta.![]()
Treba da pobijedi partija na čelu s čovjekom koji je na američkoj crnoj listi i koji ne zna sad kako sjahati s tigra nacionalizma - na čijim leđima je suvereno vladao i vlada svojom kneževinom u administrativno-pravnoj terminologiji poznatoj i kao "Republika Srpska" više od decenije - a da preživi taj pad, pa mora ili gurati do krajnjih granica (odvajanje, secesija, Rusija, referendumi) ili napraviti zaokret i sebi pripremiti giljotinu (ublažavanje stavova, kompromis, bla-bla) zbog interesa RS-a, a znamo da on svoj interes stavlja ispred interesa RS-a i naroda.
Tako da je pobjeda SNSD-a na čelu s Dodikom dobra vijest za BiH. Najveću podršku će imati od austrijskih nacista u vlasti, umivenih srbijanskih radikala u naprednjačkim košuljama, a nešto i od ruske strane, tek koliko Rusima već treba da prcaju EU i Ameriku...
Jer suštinske razlike u opoziciji i nema, pa je bolje da ostane Mile koji je već zasr'o momački, da dovrši taj posao...
Pu, izem ti lajavu tastaturu...

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60606 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vela havle vela kuvvete illa billah...šejtane, nalet te biloarzuhal wrote: Zar sam to stvarno naglas napisao?![]()
Pu, izem ti lajavu tastaturu...
Da nisi đe kakvih hurmašica sa jakom agdom, pa ti se pamet pomutila
- spreca
#60607 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta kaze shupak laktaski....moje najvece dostignuce je borba PROTIV FUNKCIONALNE BiH......a neki ga ovdje hvale da je pomeo ovog profesora ...sa ovakvim voditeljom profesora je mogla pomesti i moja strina
- Acid25
#60608 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jesam. Možda nešto i napravim kasnije. Trenutno nemam volje.jao_situacije wrote:kolega jesi vidio ideje za filmske postereAcid25 wrote:
Belosvetski ološ. Ništa drugo.
- spreca
#60609 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U pravu je profesor Milojevic......u ovoj emisiji je on bio sam protiv svih njih...samo se on nije uvlacio rudonji u shupak...a voditelj ce izgleda ostati tamo kao i onaj profesor celavi brko drugi s desna,nemoze ih ni traktor izvuci iz rudonjinog shupkaTipicoti wrote:Sta rece onaj tzv. ekonomista Aleksa Milojević :
- RS zaradi 120 miliona a mora vratiti 1 milijardu duga na godisnjem nivou
- Kinezi su greska, dobili rudnike besplatno
- HE Stanari tj. Kinezi izvoze struju u inostranstvo, RS od toga nema nista
- Autoputevi su greska, bolje makadam a ulagati u fabrike
- RS je u duznistvom ropstvu
- Ekonomska kriza 2009. sa RS-om nije imala nikakve veze
- itd, itd ...
Ali Mile je na sve imao odgovor, pokazao mu je ...![]()
- shake69
#60610 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Malo protrcao kroz ovaj link rtrs s Laktashenkom u glavnoj ulozi. Pa ovaj covjek je vazio i vrtio one otrcane fraze u studiju skoro 80% od skoro dva sata emisije iako je jos pet gostiju bilo!! 
- problemnatravunu
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60613 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jasno se na ovom gifu vidi da Guardian kao napeta struna čeka da lažni profesori i ekonomisti kažu šta imaju,pa da im Guardian pokaže koliko
ustvari pojma nemaju i da se sami suoče sa svojim neznanjem i besposlicom.
Minimalna plata u šumskoj povećana je za 15KM i nema dileme u šta narod treba uložiti ova sredstva!!!

- arzuhal
#60614 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je zato što u analnoj duplji PreŚjednika nema azota pa se more disati normalno, njima je tamo super!spreca wrote:U pravu je profesor Milojevic......u ovoj emisiji je on bio sam protiv svih njih...samo se on nije uvlacio rudonji u shupak...a voditelj ce izgleda ostati tamo kao i onaj profesor celavi brko drugi s desna,nemoze ih ni traktor izvuci iz rudonjinog shupkaTipicoti wrote:Sta rece onaj tzv. ekonomista Aleksa Milojević :
- RS zaradi 120 miliona a mora vratiti 1 milijardu duga na godisnjem nivou
- Kinezi su greska, dobili rudnike besplatno
- HE Stanari tj. Kinezi izvoze struju u inostranstvo, RS od toga nema nista
- Autoputevi su greska, bolje makadam a ulagati u fabrike
- RS je u duznistvom ropstvu
- Ekonomska kriza 2009. sa RS-om nije imala nikakve veze
- itd, itd ...
Ali Mile je na sve imao odgovor, pokazao mu je ...![]()
-
Tipicoti
#60615 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po naredjenju M.Dodika banjalucke ulice se opet kite (ratnim) zastavama RS-a.Takodje na novoizgradjenom autoputu ``9.januar``na svakih 5 km visi srpska trobojka.
OHR i (schlaf)Inzko trebaju nametnuti zakon da pored svake entitetske zastave (RS) i drugih zastava na jarbolima, banderama itd na teritoriji BiH, mora da bude i zvanicna zastava drzave Bosne i Hercegovine koja mora biti iste velicine ili veća.
Ovo sto radi Dodik po RS-u i Covic po Hercegovini je licemjerje i pišanje po BiH.

Na tabli pise samo na cirilici ``granicni prelaz``, nema latinice. Ali zato ima na engleskom.

A ovako bi to trebalo biti, mada zastavu Herceg-Bosne treba zabraniti...
Livno
OHR i (schlaf)Inzko trebaju nametnuti zakon da pored svake entitetske zastave (RS) i drugih zastava na jarbolima, banderama itd na teritoriji BiH, mora da bude i zvanicna zastava drzave Bosne i Hercegovine koja mora biti iste velicine ili veća.
Ovo sto radi Dodik po RS-u i Covic po Hercegovini je licemjerje i pišanje po BiH.

Na tabli pise samo na cirilici ``granicni prelaz``, nema latinice. Ali zato ima na engleskom.

Livno
- horkesh
#60616 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja kad vidim ovakve izraze naše nemoći i prizivanja stranog faktora da nešto uradi, hoće zlo da mi bude. Dokle, ba, više da očekujemo da će drugi da urade za nas nešto što mi ne možemo i nećemo?Tipicoti wrote: OHR i (schlaf)Inzko trebaju nametnuti zakon da pored svake entitetske zastave (RS) i drugih zastava na jarbolima, banderama itd na teritoriji BiH, mora da bude i zvanicna zastava drzave Bosne i Hercegovine koja mora biti iste velicine ili veća.
To u Livnu je zastava Kantona 10, mada je i kao takva proglašena neustavnom, ali boli HDZ brigaTipicoti wrote:
Livno
-
Tipicoti
#60617 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ti i ja znamo da ovo samo strani faktor moze i mora da nametne.
Ne mislis valjda da ce Dodik ispostovati odluku Ustavnog suda BiH po ovom pitanju ako do toga dodje.
Ne mislis valjda da ce Dodik ispostovati odluku Ustavnog suda BiH po ovom pitanju ako do toga dodje.
- horkesh
#60618 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oslanjanje na to da će strani faktor promijeniti nešto što mi ne možemo i apeliranje da se nešto nametne je od probosanske politike učinilo bogalja koji stalno ispruža ruku i traži da mu se nešto udijeli.Tipicoti wrote:I ti i ja znamo da ovo samo strani faktor moze i mora da nametne.
Đe je sad Hare da opet organizuje neku šatorijadu, da li ispred OHR-a ili na Koševu.
A dok strani faktor to odradi za nas, mi ćemo dotle da se posvetimo bitnim pitanjima, poput podjele kolača (omiljena Baketova fraza) u ministarstvima i upravnim odborima, ha ja.
-
Tipicoti
#60619 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa to ti i hocu da kazem, a i ti si sam odgovorio na svoje pitanje.
Ovaj problem moze samo strani faktor da rijesi. Nasim ``probosanskom`` politicarima je vaznija vlastita guzica i podjela kolača (omiljena Baketova fraza) u ministarstvima i upravnim odborima ....
Njima ove zastave ne smetaju, ali obicnog gradjanina boli.
Ovaj problem moze samo strani faktor da rijesi. Nasim ``probosanskom`` politicarima je vaznija vlastita guzica i podjela kolača (omiljena Baketova fraza) u ministarstvima i upravnim odborima ....
Njima ove zastave ne smetaju, ali obicnog gradjanina boli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60620 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On smatra da trenutnom odlukom predsjednik Republike Srpske izlazi ususret svima ovima koji su ovo tražili, bošnjačkoj politici i jednom dijelu međunarodnih institucija koji to nisu htjeli.
Šta hoće ovaj Ivanić
Kakvo izlaženje u susret Bošnjacima i odlazećoj
Meni se čini da bi on da nasanka predsjednika
- arzuhal
#60621 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ništa od Ivanića, iduće godine Bošnjaci u RS-u neka glasaju ili za Aćimovića ili Dodika, trećeg nema.
- prljavi Hare
#60622 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bošnjaci za Guardiana!100%!!!
Fino sam ja govorio da je krmeća glava čista prevara!Samo Guardian legenda!!!
Fino sam ja govorio da je krmeća glava čista prevara!Samo Guardian legenda!!!
- prljavi Hare
#60623 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Stižu dorati u MUP šumske!!

Uskoro i konji u policiji Srpske![]()
Pripadnici MUP-a RS će naredne godine biti opremljeni i konjima, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60624 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kolega, ovo na slici je čistokrvni srpski zekanprljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
Uskoro i konji u policiji Srpske![]()
Pripadnici MUP-a RS će naredne godine biti opremljeni i konjima, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.
- bingov buraz
#60625 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bolje da su Galijasevica preuredili za tu namjenu.
U zadnje vrijeme je i najvjernijim gledaocima PTPC dosadio.
U zadnje vrijeme je i najvjernijim gledaocima PTPC dosadio.