nova zastava PC-ija
Inzko u UN-u: RS sebe oslovljava kao državu i žele referendume koji nisu u njihovoj nadležnosti
Hvala Allahu!Otkad Guardian nije bilo na televiziji!
Након бурне сједнице НСРС,гост Дневника предсједник Републике Милорад Додик![]()
![]()
![]()
Након бурне сједнице републичког парламента, гост Дневника предсједник Републике Милорад Додик.
Дневник је у 19:30.
ja radim oko ovih gifovaprljavi Hare wrote:Hvala Allahu!Otkad Guardian nije bilo na televiziji!
Након бурне сједнице НСРС,гост Дневника предсједник Републике Милорад Додик![]()
![]()
![]()
Након бурне сједнице републичког парламента, гост Дневника предсједник Републике Милорад Додик.
![]()
![]()
![]()
Molim cijenjene kolege da prate jer ja neću moći zbog nekih kratkotrajnih obaveza a kompilacija se mora updejtovati!!
"Ко је тај и шта он ради уопште?Додик је упитао ко се данас боји Инцка?
"Ко је тај и шта он ради уопште?![]()
![]()
То је очигледно смишљено да би се на локалном нивоу
направила нека позиција утицаја на јавно мњење у вези са мном. Јасно ћу рећи - Република Српска је у БиХ унијела своју државност, територију и ефективну власт.![]()
У БиХ је ушао народ који није имао идеју да је формира, већ јединствену и независну Српску", нагласио је Додик.
Он је истакао да је развој међународних околности довео до тога да се створи БиХ као неодрживи монструм који
је служио само странцима да покажу своје присуство.

jao_situacije wrote:ja radim oko ovih gifovaprljavi Hare wrote:Hvala Allahu!Otkad Guardian nije bilo na televiziji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Molim cijenjene kolege da prate jer ja neću moći zbog nekih kratkotrajnih obaveza a kompilacija se mora updejtovati!!
premijer Zeljko je za njega frajer i po.....daddy-kool wrote:Hem izdajnik, hem nema onu mušku stvar.
Možda izdajnica?
kapetan na BELU LADJU....archi_a wrote:Ko da prepusti?!? Nikaaaaaaad!! Zna se kako se ponasaju najhrabriji i pravi kapetani na brodovima. El preSidente del laktasenko je iskusni i hrabri moreplovac sa jahte. To je vec opste poznata stvar. Viva libre i tako dalje.
Tako i treba kolega ali trebamo biti svjesni da ako likvidaraju Guardiana i šumsku,porodični život kao takav će svakako nestati.archi_a wrote:Ja ocekujem da neko drugi preuzme pracenje lika i djela veceras. Ja necu moci. Smoren sam od sinoc. Ostao budan i uz el preSidenta do 04:30 i jutros ranom zorom bio tu, braneci njegovu zaostavstinu. Sramota je reci ali veceras cu se posvetiti malo porodici.
Naravno ako to neko propusti Guardian je specijalni gost u vremenskoj prognozi a javice se uzivo i u Stanje na Putevimaprljavi Hare wrote:Hvala Allahu!Otkad Guardian nije bilo na televiziji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ne lažu moji izvori,Guardian će kao onomad Nidžo Špirić sa krompirom,biti gost u vremenskoj prognozi gdje će narodu objasniti kakobingov buraz wrote:Naravno ako to neko propusti Guardian je specijalni gost u vremenskoj prognozi a javice se uzivo i u Stanje na Putevima

skupljac_zeljeza wrote:A ko voli Mileta neka mu ...
U mlinu se nameljavalo
U naćvama nakuvavalo
U kući, muško čedo rađalo
Rodila mu pšenica bjelica
Narasla mu glavica kupusa
K’o u Majkićke guzica
nastavljamo.jao_situacije wrote:nato plaćenici su pokušali unijeti džepne harpove u skupštinu, i ometati rad, ali ih je guardianska služba spriječila na vrijeme.

zasluzenoarchi_a wrote:Ja ocekujem da neko drugi preuzme pracenje lika i djela veceras. Ja necu moci. Smoren sam od sinoc. Ostao budan i uz el preSidenta do 04:30 i jutros ranom zorom bio tu, braneci njegovu zaostavstinu. Sramota je reci ali veceras cu se posvetiti malo porodici.