Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Rijesena jedna dilema
Jos ovo za Kipar....mozda Dzevada poslati
Ja mislim da su Dzevdo ,Lazanski i Kesic dobili otkaz
Bolan, spreca, gdje ces tako....i ti izgleda fasovo od hurmasica i agde
Dzevdo dozivotni agent 001 PreCjednikova desna ruka, uvazeni analiticar.....bgm, hitno u Lukavicu u dom zdravlja (pazi da te plafon ne pritisne )
Tomahawk11 wrote:Rijesena jedna dilema
Jos ovo za Kipar....mozda Dzevada poslati
Ja mislim da su Dzevdo ,Lazanski i Kesic dobili otkaz
Bolan, spreca, gdje ces tako....i ti izgleda fasovo od hurmasica i agde
Dzevdo dozivotni agent 001 PreCjednikova desna ruka, uvazeni analiticar.....bgm, hitno u Lukavicu u dom zdravlja (pazi da te plafon ne pritisne )
Dzevad je vec ispuho....jedino ako ga ko napuse ponovo sa dosta valute mozda i krehne i povuce
prljavi Hare wrote:Ko ba trolla? Moderacija?Ustavni Sud?Iko?Išta?
Navodno Soroš plaća trolove da pišaju po liku i djelu precednika na ovoj temi. Moderacija ne reaguje jer je podmazana novcem iz njegovih crnih fondova, koje Soroš btw. puni prodajom srBskih krajnika sa Kosova
Tomahawk11 wrote:Alo, mojne se sprdati sa PreCjednikom
Najjaca tema na forumu a i dalje
I jos se neko nadje da spomene Bakira u istoj recenici sa PreCjednikom
Imate li dusu?
Moj Hare, vidis ti dokle je doslo.....niko nema postovanja prema liku i djelu
Klasična zamjena teza.Dođu da trollaju i optuže poštene učesnike na temi i Guardianove fanove da to isto rade.Šta uradi ta "Islamska
deklaracija" sa ljudima?
Navodno Soroš plaća trolove da pišaju po liku i djelu precednika na ovoj temi. Moderacija ne reaguje jer je podmazana novcem iz njegovih crnih fondova, koje Soroš btw. puni prodajom srBskih krajnika sa Kosova
Jasno!"Žuta kuća"!
Moderaciju sam licno vidio ispred hotela Tuzla, i to devetog januara...sto li?