Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
channel10

#42251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Tomos wrote:Kaže dodik srbiji daju 150 mgw struje bog te onako zamisli šta Alija potpisao on im vraća uslugu za pomoć u ratu putem struje i svega ostalog šta su nam radili, šta napravi bog ga ne ubio samo srpstvo samo izrael od kud izrael da njima pomaže kako su mudri pravi federaciju kao novu palestinu i tako je predstavlja kakvo je ovo uređenje i šta će bit od nas.
Udahni loma :lol:
guber90

#42252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by guber90 »

Tomos wrote:Kaže dodik srbiji daju 150 mgw struje bog te onako zamisli šta Alija potpisao on im vraća uslugu za pomoć u ratu putem struje i svega ostalog šta su nam radili, šta napravi bog ga ne ubio samo srpstvo samo izrael od kud izrael da njima pomaže kako su mudri pravi federaciju kao novu palestinu i tako je predstavlja kakvo je ovo uređenje i šta će bit od nas.
Bila je diskusija o tome sta bi bilo kada bi TE Tuzla prestala sa radom, tada bi se samo kupila struja od drugih zemalja, koje bi pojacale kolicinu proizvedene struje, ista situacija je i ovdje, nema sanse da se ovo daje onako, kako sam ja shvatio struja ide u mrezu, a odatle se dijeli dalje. U biti sada samo hidro i termo elektrane rade jace da bi Srbija imala dovoljno struje, koju kupuje od nas. Ako im termoelektrana Nikola Tesla ispadne skroz van funkcije mislim da ce se i TE Tuzla morati ukljuciti, pod uslovom da ima dovoljno vode za rad, jer ona i ne radi trenutno punim kapacitetom, tek oko 200 MGW.

Ovo sam ja napisao na osnovu onoga sto se diskutovalo kada je bila ugrozena TE Tuzla, stoga moguce da nije u potpunosti tacno, ali mislim da je blizu istine.
Edin H.

#42253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Maharadza wrote: 'eroj naš, pravi baJa! :oops:
Hrabar je :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#42254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Kad mislis da ovaj bolid ne moze nize, ono u ovakvoj situaciji vodi rat sa BN televizijom :?
MAJMUNE!!!!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#42255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

DROGIRANA,BEZOBRAZNA,ALKOHOLISANA,NEKULTURNA,AGRESIVNA
I BAHATA NOVINARKA BNTV,PREKIDALA I VRIJEĐALA GUARDIANA-BAJU I NA
KRAJU ODGURNULA NJEGOVOG TJELOHRANITELJA!
:lol: :lol: :lol:

"Ti si bezobrazna,prekidaš me.Bježi tamo!Bježi!" :lol: :lol: :lol:
"Ti ćeš meni određivati listu prioriteta.Praviš razdor između republičke
i lokalne vlasti.Bježi tamo!" :lol: :lol: :lol:
argyle

#42256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

Super Baja u akciji (od 1:30)
MMM1977

#42257 Re: Odg: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by MMM1977 »

prljavi Hare wrote:DROGIRANA,BEZOBRAZNA,ALKOHOLISANA,NEKULTURNA,AGRESIVNA

Nije normalan majke mi, sad sam gledao, malo je falilo da joj šamar zvekne
SmokingMan

#42258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Havatar wrote:Image
Vidno zabrinut,vidno smršao nekih 100.g.
DaffyDuck

#42259 Re: Odg: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DaffyDuck »

MMM1977 wrote:
prljavi Hare wrote:DROGIRANA,BEZOBRAZNA,ALKOHOLISANA,NEKULTURNA,AGRESIVNA

Nije normalan majke mi, sad sam gledao, malo je falilo da joj šamar zvekne
Dobro ga je pitala je li mu Beograd vazniji od Semberije. Nek neko stavi link
Co0l

#42260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

Bezobrazluk ove novinarke nema granica!Ocito je da se radi o psihicki poremecenoj osobi koja,zbog svoje bolesti,nije uspjela da se ubaci na listu za oplodnju pa se sada sveti PreCedniku na ovakav nacin u ovako teskim trenucima za Republiku :shock:

Cuj jel' Beograd preci od Semberije :-) Pa sta ima prece od Beograda,kravo jedna! :evil:
ambienta

#42261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ambienta »

Nije vrijedan niti on niti bilo ko od politicara u BiH , kao sto rece Mirza Tanović sinoć , "vidi ga koliki je taman da nosa vreče pjeska u Bijeljini..."

btw. moram samo jednu digresiju , postoji isto na youtube video sa naslovom parafraziram : "dodik prca bulu" ili tako nesta , kada je drzak sa novinarkom FTV , i onda su komentari iz manjeg entiteta bili tipa hahhahaa ili odobravanje , sta li ce sad da komentarisu ???
čaika

#42262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Co0l wrote:Bezobrazluk ove novinarke nema granica!Ocito je da se radi o psihicki poremecenoj osobi koja,zbog svoje bolesti,nije uspjela da se ubaci na listu za oplodnju pa se sada sveti PreCedniku na ovakav nacin u ovako teskim trenucima za Republiku :shock:

Cuj jel' Beograd preci od Semberije :-) Pa sta ima prece od Beograda,kravo jedna! :evil:
Žene su tako komplikovane. Mogla je lijepo ova nerotkinja da objasni: Dragi predsjedniče, ja sam ta i ta, nerotkinja, jako se plašim da će zbog poplave doći do zastoja u ustavnom procesu oplodnje nerotkinja. Ja ne mogu više da čekam, biološki sat mi otkucava, možete li me odmah oploditi? Ili najkasnije večeras, na kraju sam strpljenja, molim vas Guardiane oplodite me!

Da je tako lijepo zamolila sve bi bilo u redu. Guardian bi sagledao situaciju i sažalio se, iako dotična izdajnica nije ni blizu kandidatkinje za izvanrednu hitnu oplodnju.

Očigledno je Centar iz Budimpešte našao način da doturi novu tranšu dolara bez pokrića i u ovakvoj situaciji, istražni organi bi se trebali ozbiljnije posvetiti ovome. Šta će nam Šumska ako Centar pravi ujdurme protiv Guardiana svakodnevno?
155_mm

#42263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

ambienta wrote:Nije vrijedan niti on niti bilo ko od politicara u BiH , kao sto rece Mirza Tanović sinoć , "vidi ga koliki je taman da nosa vreče pjeska u Bijeljini..."

btw. moram samo jednu digresiju , postoji isto na youtube video sa naslovom parafraziram : "dodik prca bulu" ili tako nesta , kada je drzak sa novinarkom FTV , i onda su komentari iz manjeg entiteta bili tipa hahhahaa ili odobravanje , sta li ce sad da komentarisu ???
pa sta fali na primjer "dodik prca bulu pravoslavnu". sve je u okvirima ustava i zakona. :D
Drvosjeca iz Dejcica

#42264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Btw. Vijeće ministara BiH neće donijeti odluku proglašenja vandrednog stanja na cijeloj teritoriji BiH jer ministri iz RS-a nisu podržali taj prjedlog s obrazloženjem da je inicijativa zakasnila.

Sramota da se i ovakve situacije koriste u političke svrhe. :(
Paranoid

#42265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Btw. Vijeće ministara BiH neće donijeti odluku proglašenja vandrednog stanja na cijeloj teritoriji BiH jer ministri iz RS-a nisu podržali taj prjedlog s obrazloženjem da je inicijativa zakasnila.

Baja je dao instrukcije ministrima iz eresa kako bi "opravdano" tražio pomoć od Putina...
Havatar

#42266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Havatar »

"Šteta u RS veća od milijardu"

Banjaluka -- Predsjednik RS Milorad Dodik rekao da je šteta u RS veća od milijardu konvertibilnih maraka i da bez pomoći regiona i šire ne mogu biti sanirane posljedice.

Image
mO k3

#42267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Btw. Vijeće ministara BiH neće donijeti odluku proglašenja vandrednog stanja na cijeloj teritoriji BiH jer ministri iz RS-a nisu podržali taj prjedlog s obrazloženjem da je inicijativa zakasnila.

Nista ovo se Kada tada mora rijesiti ohr i eu ne očekivati ništa jer im je očito u vidu ovakva luđačka košulja ...
mayab

#42268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Co0l wrote:Bezobrazluk ove novinarke nema granica!Ocito je da se radi o psihicki poremecenoj osobi koja,zbog svoje bolesti,nije uspjela da se ubaci na listu za oplodnju pa se sada sveti PreCedniku na ovakav nacin u ovako teskim trenucima za Republiku :shock:

guber90

#42269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by guber90 »

Grujo wrote:Угурсуз јесте, ал док вас нервира, добро је. 8-)
To je ono logika nevalja nama, al i vama smeta, pa cemo da ga trpimo :lol: , a on je meni licno vise smijesan lik nego da mi smeta, al hajd, glasaj za njega ako ti je dobar i to je to :).
daddy-kool

#42270 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Ti mora da si neki opasan izdajnik, jer svi znaju da guardiana-baju ovdje složno podržavamo. Prokleti će ti biti dolari bez zlatnog pokrića kada si spreman ubacivati sumnju u preCednika.
Skijaš

#42271 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Mislim da griješiš, za značajan dio forumaša Dodik je heroj. Kako je on osakatio ekonomiju manjeg entiteta, to bi malo ko uradio. Više bi milosti imao Nezim Halilović.
almir90

#42272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by almir90 »

Zašto se nama u Federaciji ne omogući glasanje za SNSD? Ja bih prvi glasao, ako može da se dodijeli Miletu mandat od 10 godina, mislim da mu je to dovoljno za posao koji radi. :lol: :izet:
Danguba

#42273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Grujo wrote:
Skijaš wrote:
Mislim da griješiš, za značajan dio forumaša Dodik je heroj. Kako je on osakatio ekonomiju manjeg entiteta, to bi malo ko uradio. Više bi milosti imao Nezim Halilović.
Краде Курта, краде Мурта, краду на помоћи овом јадном народу, а сад више неће моћи ништа више ни да се украде, фала Богу.
i sta preostaje, srbovanje uz mekinje. :D
daddy-kool

#42274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Grujo wrote:Ма и на боровој кори, ал у слободици се све издура :D
Normalno, a i zdravije je od prejedanja masnom i teškom hranom. @prljavi hare je već napomenuo kako je ovo novi projekat šumskog zdravstva u makrobiotičkoj ishrani i unapređenju zdravlja šumskih ljudi, još od vremena guardianovog kumašina Škrbića.
DoZeN

#42275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DoZeN »

Sta sada vam valja RTV BN? u Federaciji ? BUHAHAHAHA
Pa ce te opet oplesti po BN kada budu pustali film NOZ ili film Srebrenica Izdani grad ili Baju Malog Knindzu :D
To se zove BIH
Locked