Milorad Dodik ALL ABOUT
-
glockov kolac
#41701 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duška je ovo fino odradila, nije gubila živce sa međedom. Jeste u jednom momentu kad je spomenu "etničko čišćenje" u Sarajevu. Argumentima ga je pobijala, al džaba, to je stoka koja je navikla da svi klimaju glavom oko njega i njega istina i argumenti ne zanimaju.
A to što Srbi u PC glasaju za njega, to govori više o njima, a ne njemu. Dodik je njima oličenje Kraljevića Marka koji ne da Turcima da gaze oranje, i on igra na ono što oni žele čuti i vidjeti.
Dodik će završiti kao i svi srpski vladari, njegovi ćemu presuditi na ovaj ili onaj način, prije ili kasnije.
A to što Srbi u PC glasaju za njega, to govori više o njima, a ne njemu. Dodik je njima oličenje Kraljevića Marka koji ne da Turcima da gaze oranje, i on igra na ono što oni žele čuti i vidjeti.
Dodik će završiti kao i svi srpski vladari, njegovi ćemu presuditi na ovaj ili onaj način, prije ili kasnije.
-
Basvod
#41702 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma jok. Srbi generalno ne smatraju Bosnjake bitnim sto se tice ocuvanja RS i nezavisnosti. Greska ali takvo je misljenje rasprostranjeno. Na tu temu, on dobija glasove u svoji odnosima sa MZ. Srbi strahuju od MZ a ista se primirila od kad je Dodik na vlasti. Kako je to uspio... vjerujem da niko ne zna tacno.OldMayor wrote:A kako je trebala pricati s njim? Mozda kao voditelji na rtrs-u koji mu vire iz supka i postavljaju pitanja.Basvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
Koliko god da je unistila u ovoj emisiji, on je opet pobjednik srpskog naroda u RS-u.
I nama u federaciji mora biti jasno da je svaki povik ukinimo rs dodatni glas za Dodika. Dodika na vlasti odrzavamo mi, bosnjaci i bosanci. Jer da nema price o ukidanju rs-a koja se stalno povlaci, pa taj lik ne bi mogao na sta dobiti glasove.
On im cuva srspku, koja je zagarantovana ustavom, utuvio im je u glavu da ako njega nema onda nema ni rs-a, ali hej ko da je iko od njih i prociao ustav.
Bosnjaci kao Bosnjaci niti Dodika mogu dici niti ga spustiti. On u Sarajevo odlazi relaksiran samo da bi Bosnjake nervirao i na taj nacin priredio jeftinu zabavu za one koji usput pogledaju sta Mile prica muslimanima.
- Altsa
#41703 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a kako bi ti sa najvecim primitivcem sto je izrodio srpski narod...mozda po beckiBasvod wrote:Sta ja znam... ljudi su razliciti, neko gleda ovako, neko onako.mO k3 wrote: Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapu
Meni licno je intervju trijunf gluposti, nekulture i jada. Alapaca i rmpalija. Imam osjecaj, da nema kamera kako bi on njoj odvalio samarcinu, ona bi njega pljunula a onda bi se poseksali u WCu.
- Adriatic
#41704 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cilj ostvaren: RS ponovo homogenizirana, a u Federaciji se vraćamo sa klasnog na nacionalni interes.
"Jebo demonstracije, vidi šta ovaj Dodik priča, ne smijemo se dijeliti ......"
I vuk sit i ovce na broju.
- Altsa
#41705 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nista se vise nisu homogenizirali nakon ovog intervjua...ne mogu zamisliti sta ce se desiti ako on opet pobijedi...jos 4 godine patnje i sranjaaaaAdriatic wrote:Cilj ostvaren: RS ponovo homogenizirana, a u Federaciji se vraćamo sa klasnog na nacionalni interes.
- Paranoid
#41706 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Duška sinoć nije očitala lekciju samo Dodiku, nego i PTPC-u, a Furtuli je pokazala osnove iz "vodjenja emisije".
- seln
#41707 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta je tebi, koji moj? Je li to neko krije?DoZeN wrote:ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RSspacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. On se savrseno zadrzava na suhim rijecima, ali kao predsjenik entiteta vrijeme je da snosi odgovornost i ne znam sta vise ceka EU sa osudama za destabiliziciju drzave, pa i regiona!
I Hajder je samo govorio, pa je snosio odgovornost iako nisu stajala djela iza rijeci. U ovom slucaju, direktno podrivanje drzave od strane osobe koja je predsjednik eniteta - itekako treba da snosi i odgovornost...
Naravno da bi voljeli da nestane ta u krvi i protjerivanju stvorena genocidna tvorevina. Ne moze niko sebe zvati moralnom osobom, a ne zeljeti da ta nakaza nestane.
- Tiger 033
#41708 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
+18
ako moderator smatra da slika nije adekvatna... molim istog da je obrise
http://www.zaslike.com/files/xb6p58x3pnwvj4e8mq2c.jpg
ako moderator smatra da slika nije adekvatna... molim istog da je obrise
http://www.zaslike.com/files/xb6p58x3pnwvj4e8mq2c.jpg
- BHCluster
#41709 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kratko i jasno ona je NOVINARKA.Paranoid wrote:Duška sinoć nije očitala lekciju samo Dodiku, nego i PTPC-u, a Furtuli je pokazala osnove iz "vodjenja emisije".
- Danguba
#41710 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
..sto ni jedan novinar od Stankovica na ovamo nije uspio.mO k3 wrote:Možeš reci sta hoćeš , ali Duška ga odradi pošteno , skidam joj kapuBasvod wrote:Ajoooj pocetka.Antifriz+ wrote:Ko da dolazi Mik Dzeger u Sarajevo.
Senad i jedan i drugi, Mato...ne znas bili mu titrali ili pusili dok postavljaju pitanje a svrse na njegov odgovor.
- Danguba
#41711 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
et, do ovoga intervjua sarajevo nije znalo sta preCednik misli i trabunja odnosno, on je glasnogovornik svojih glasaca i mnogih drugih koji za njega ne glasaju.Adriatic wrote:Cilj ostvaren: RS ponovo homogenizirana, a u Federaciji se vraćamo sa klasnog na nacionalni interes.
-
_majevica_
#41712 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bio je naivan al vise nije naivan.Od sinoc vise nije ni nevin.Danguba wrote:et, do ovoga intervjua sarajevo nije znalo sta preCednik misli i trabunja odnosno, on je glasnogovornik svojih glasaca i mnogih drugih koji za njega ne glasaju.Adriatic wrote:Cilj ostvaren: RS ponovo homogenizirana, a u Federaciji se vraćamo sa klasnog na nacionalni interes.
- seln
#41713 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Evo ga, Dodikovac 1/1...i ti patis od amnesia serbicus...zaboravio si da Katalonija nije nastala etnickim ciscenjem i genocidom.Martinez_ wrote:Pa neverovatno da ne vide kako je ova poslednja neprimerena reakcija došla posle Bakirove pretnje. Mogu samo zamisliti premijera Španije kako javno poručuje Kataloncima ''iz ove zemlje možete izneti samo ono malo na cipelama...''DoZeN wrote:ima Dodine akcije na reakcije iz Federacije,treba da budete iskreni vi iz Federacije i da kazete da bi voljeli da ne bude RSspacek wrote:Stvar je da Dodik direktno krsi ustav i po svim zakonima trebao bi biti sankcionisan zbog separatistickog djelovanja. On se savrseno zadrzava na suhim rijecima, ali kao predsjenik entiteta vrijeme je da snosi odgovornost i ne znam sta vise ceka EU sa osudama za destabiliziciju drzave, pa i regiona!
I Hajder je samo govorio, pa je snosio odgovornost iako nisu stajala djela iza rijeci. U ovom slucaju, direktno podrivanje drzave od strane osobe koja je predsjednik eniteta - itekako treba da snosi i odgovornost...
- seln
#41714 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Covjek je covjeku ogledalo.Basvod wrote:Meni ova emisija najvise lici na svadju bivsih ljubavnika.travnik wrote:Dodik đilkoš i papagaj koji ponavlja isto, a Duška isto đilkoš, al' inteligentniji, te poltron.Al bukvalno.
-
archi_a
#41715 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Poznati "spiner", precednik dodo prosiruje kapacitete kampusa i ubacuje nove lezaje za svoje vjerne studente.
Sta ga briga, on sebi obezbjedi prvi esalon u borbi protiv eventualnih demonstranata. Bice trobojki i povika: ovo je srbija... Ne damo precednika....... zivili, lol
Sta ga briga, on sebi obezbjedi prvi esalon u borbi protiv eventualnih demonstranata. Bice trobojki i povika: ovo je srbija... Ne damo precednika....... zivili, lol
- Danguba
#41716 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
studente je kupio u pravi cas sada slijede borci preko ledja pantelijinih i eto nama preCednika jos cetiri godine.archi_a wrote:Poznati "spiner", precednik dodo prosiruje kapacitete kampusa i ubacuje nove lezaje za svoje vjerne studente.![]()
o ja, stari oprobani trik...stvoris problem i pojavis se kao spasilac.
- BHCluster
#41717 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
_majevica_ wrote: Bio je naivan al vise nije naivan.Od sinoc vise nije ni nevin.
- madner
#41718 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaju se od ranije.
Postao sam mistican
Postao sam mistican
-
oakville
#41719 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Taman kad nestane nada da bošnjaci imaju bilo kakvu politiku, ponovo sam pozitivno iznenađen konkretnim potezima usmjerenim na očuvanje dodika na vlasti 
-
hizo ramidovic
#41720 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
evo ih!
izdajnici, placenici, palikuce i rusitelji pocinju sa svojim aktivnostima rusenja slobodarske republike:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nekoliko ... /140218069
oni bi da smijene panteliju curguza (k'o da su ga oni postavljali), narodnog 'eroja, veterana, prvoborca i najodanijeg precednikovog coveka!?
moze, ali malo morgen, izdajnici!!!
izdajnici, placenici, palikuce i rusitelji pocinju sa svojim aktivnostima rusenja slobodarske republike:
oni bi da smijene panteliju curguza (k'o da su ga oni postavljali), narodnog 'eroja, veterana, prvoborca i najodanijeg precednikovog coveka!?
- BHCluster
#41721 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hizo ramidovic wrote:evo ih!

Nezahvalna pashcad.
-
hizo ramidovic
#41722 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pogledaj ti samo tih izdajnickih, huliganskih faca! precednik im sve obezbedio, najkvalitetnije korijenje za njih izvadjeno, pticijeg mlijeka im dao, a oni mu ovako vracaju!BHCluster wrote:
Nezahvalna pashcad.
e, nece moci, ruljo izdajnicka!!!
- BHCluster
#41723 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidi sta sam im napravio...hizo ramidovic wrote:pogledaj ti samo tih izdajnickih, huliganskih faca! precednik im sve obezbedio, najkvalitetnije korijenje za njih izvadjeno, pticijeg mlijeka im dao, a oni mu ovako vracaju!BHCluster wrote:
Nezahvalna pashcad.
e, nece moci, ruljo izdajnicka!!!

a oni meni ovako!
- Danguba
#41724 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemojte tako
Ovo su sve novinari dosli da uzmu intervju od jednog pacenika koji se usudio da protestuje.

Ovo su sve novinari dosli da uzmu intervju od jednog pacenika koji se usudio da protestuje.

- seln
#41725 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je!Danguba wrote:Nemojte tako![]()
Vidite da 90% prisutnih drzi kamere i mikrofone.