Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
baxul

#41651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by baxul »

milorad dodik da se zahvali ftv-u što su ga izvukli iz mrtvih (bar što se tiče njegovog glasačkog tijela).
muha_sa

#41652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

baxul wrote:milorad dodik da se zahvali ftv-u što su ga izvukli iz mrtvih (bar što se tiče njegovog glasačkog tijela).
:thumbup:

jebo ih on a oni njega.
Chisum

#41653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chisum »

Uvijek se divim novinarima koji imaju strpljenja da s ovim govedom razgovaraju drzeci neki nivo... Sa takvom seljacinom, koja se vec nakon dvije recenice i gardom i rjecnikom vrati tamo odakle je i krenula - na stocnu pijacu, nije lako odrzati razgovor na nivou prikladnom jednoj ozbiljnoj politickoj emisiji, jer se ljakse potrudi da sve to vrlo brzo sroza do samog dna, pravo dole u blato, gdje se osjeca svoj na svome.

Zato njemu i slicnim ratarima na nasoj politickoj sceni najvise leze oni gutaci sperme tipa Mate Djakovica i slicnih, koji mu idu niz dlaku, kesere se na one njegove seoske poshalice i pitaju ga ono sto on zeli ga da pitaju.
bingov buraz

#41654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

ZPP wrote:Duska alapaca pravia, spusti je Ronhil uvijek na svoj nivo i na kraju cijeli intervju lici na svadju muza i zene i svede se na to ko ce kome vise suknuti.

Da mi je docekati da ga Stankovic jos jednom zovne u Nedjeljom u 2, ono je razvaljivanje bilo a ne ovo...
Amin, nepotreban intervju, nisam ni gledao, ne vjerujem I da hocu.
p206

#41655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Mile strajks agejn

neka ga jos 10 godina, svoje sljedbenike pravi dijasporom u sopstvenoj državi, i to siromašnom dijasporom...šta ćeš ljepše

al izgleda da mu gori pod nogama, čim je prihvatio intervju na FTV...ne sviđa se Vučiću, opozicija mu puše za vratom,al ja sam uz Mileta
Država

#41656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

bingov buraz wrote:
ZPP wrote:Duska alapaca pravia, spusti je Ronhil uvijek na svoj nivo i na kraju cijeli intervju lici na svadju muza i zene i svede se na to ko ce kome vise suknuti.

Da mi je docekati da ga Stankovic jos jednom zovne u Nedjeljom u 2, ono je razvaljivanje bilo a ne ovo...
Ni ja nisam gledao, niti ću.

Tog bizona samo treba ignorisati. Sve što njemu treba jeste da ga mi iz FBiH napadamo. To mu je najboljio predizborni adut...

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#41657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

bingov buraz wrote:

nisam ni ja gledao intervju, ali mi nije jasna fascinacija Dodikom...

vole ga Srbi... mada mislim da ga vole uinat Bošnjacima. razvaljuje državu, kažu... kakav tek debil moraš biti da ti krkan i lažov razvaljuje državu na pismen način. ko li je tu kriv?

ovo sa "vraćanjem popularnosti"... to Dodika bojkotuju neki mediji pa se ne može "prodati" svojim biračima i oni bi ga zaboravili? :lol:

dakle, krkan i lažov vrhunske kategorije, koji argumentuje varoškim doskočicama. ovakvog se ne može postiditi, ne može ga se argumentovano pobiti, onim ljudima koji u njemu vide išta pozitivno.

a i ono što je Stanković uradio, ako ćemo tjerati mak na konac, bilo je šupački. nije baš u okvirima novinarske etike. a razlog što je upalilo je to što je PUBLIKA koja je to gledala PISMENIJA (i bukvalno, i politički), od one koja je ovo gledala. mogla je vidjeti krkanluk. za to nije bilo ni potrebno da ono Stanković uradi... al eto...
andr0id

#41658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by andr0id »

Srbi su takav narod taj. Naucili bijedno i zaostalo da zive. Bave se tom politikom u inat bosnjacima i hrvatima.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Martinez_

#41659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Martinez_ »

andr0id wrote:Srbi su takav narod taj. Naucili bijedno i zaostalo da zive. Bave se tom politikom u inat bosnjacima i hrvatima.

Tako pišu i gore na Prvi mart temi za Suljagića. Kažu valja jer nervira Šumare. Tako da je taj osećaj obostran nemojte se zavaravati. Verovatno mnogi i Komšića vole jer škutori pizde.

Svaki minut posvećen Dodiku na FTV diže mu popularnost za 5 promila. Bio je pre godinu dana već prežaljen, a sad mu je opet sa publicitetom porasla popularnost za 10% i izgledno pobeđuje na narednim izborima. Neverovatno
Last edited by Martinez_ on 17/02/2014 22:15, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#41660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Martinez_ wrote:
andr0id wrote:Srbi su takav narod taj. Naucili bijedno i zaostalo da zive. Bave se tom politikom u inat bosnjacima i hrvatima.

Tako pišu i gore na Prvi mart temi za Suljagića. Kužu valja jer nervira Šumare. Tako da je taj osećaj obostran nemojte se zavaravati.

Svaki minut posvećen Dodiku na FTV diže mu popularnost za 5 promila. Bio je pre godinu dana već prežaljen, a sad mu je opet sa publicitetom porasla popularnost za 10% i izgledno pobeđuje na narednim izborima. Neverovatno
pa šta čekaju sa gostovanjem na RTRS Lagumdžija, Izetbegović, Suljagić, Komšić?
DaffyDuck

#41661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DaffyDuck »

Chmoljo wrote:
bingov buraz wrote:

nisam ni ja gledao intervju, ali mi nije jasna fascinacija Dodikom...

vole ga Srbi... mada mislim da ga vole uinat Bošnjacima. razvaljuje državu, kažu... kakav tek debil moraš biti da ti krkan i lažov razvaljuje državu na pismen način. ko li je tu kriv?

ovo sa "vraćanjem popularnosti"... to Dodika bojkotuju neki mediji pa se ne može "prodati" svojim biračima i oni bi ga zaboravili? :lol:

dakle, krkan i lažov vrhunske kategorije, koji argumentuje varoškim doskočicama. ovakvog se ne može postiditi, ne može ga se argumentovano pobiti, onim ljudima koji u njemu vide išta pozitivno.

a i ono što je Stanković uradio, ako ćemo tjerati mak na konac, bilo je šupački. nije baš u okvirima novinarske etike. a razlog što je upalilo je to što je PUBLIKA koja je to gledala PISMENIJA (i bukvalno, i politički), od one koja je ovo gledala. mogla je vidjeti krkanluk. za to nije bilo ni potrebno da ono Stanković uradi... al eto...
Evo dio, pitala ga je je li mu federacija kriva za najnize penzije, je li federacij kriva sto ima 40.000 + manje zaposlenih danas nego 2006. Pitala ga je sta je s juznim tokom, njegov odgovor je bio da ga federacija opstruira na sta je ona izvadila kopiju pisma namjere koju je njemu poslao Niksic sacestitkom I pitanjem kako I federacija moze da ucestvuje. Uglavnomzena ga je napalaargumentima a njegovi odgovori su uglavnom bili KRIVA JE FEDERACIJA
casica

#41662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by casica »

sistem spojenih posuda, jaci dodik-jaci, lupam izetbegovic

zasto bas sad, kad narod prica socijalnu pricu, dodo na ftv prica svoje stare glupe price????
Danguba

#41663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Martinez_ wrote:

Tako pišu i gore na Prvi mart temi za Suljagića. Kažu valja jer nervira Šumare. Tako da je taj osećaj obostran nemojte se zavaravati. Verovatno mnogi i Komšića vole jer škutori pizde.

:-) :-)

ako ovo dize popularnost, onda stvarno njegovi glasaci ne zasluzuju nista bolje od ovoga sto imaju.

hoces da budem iskren, ja mu ne bih dao ni mjesnu zajednicu da predstavlja sa ovakvim vokabularom i pijacarskim ponasanjem ali eto, nekome pase.

pa mi svoje skoro na bandijere stavljamo i smjenjivat cemo ih ako treba svaki mjesec a u eresu ne smiju da iskazu svoje nezadovoljstvo.

...i sta kazes, u inat bosnjacima :-)
spacek

#41664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:39, edited 1 time in total.
daddy-kool

#41665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Martinez_ wrote: Tako pišu i gore na Prvi mart temi za Suljagića. Kažu valja jer nervira Šumare. Tako da je taj osećaj obostran nemojte se zavaravati. Verovatno mnogi i Komšića vole jer škutori pizde.

PreCednik je ipak nepravaziđen. Ne treba njemu teheranska FTV da diže rejting, on je došao da podigne rejting FTVu. Došao je među đihatlije da pokaže da ga nije strah vehabija sa pčelama, miliona turaka i arapa iz najnižih slojeva, demonstanata koji hoće da destabilizuju šumsku, i raznoraznih evropskih probisvjeta koji hoće da prenesu nadležnosti iz šumske na nivo tzv. BiH.

A i Duška bi se vala morala strpiti i čekati na svoj red, sve po zakonu, onoliko ženske ljubomore odavno nisam vidio.
XOX100

#41666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by XOX100 »

spacek wrote:Kada predsjednik jednog entiteta kontinuirano govori o separatistickim namjerama i djeluje na slabljenju drzave direktnim krsanjem Ustava - Dejtona u koji se kune kad mu treba nije sankcionisan - ovdje napretka nema, jer EU je upravoglavni krivac jer dopusta takav govor i djelovanje istog idiota koji moze da radi sta hoce...kao i nebrojeno mnogo puta - Zapad se pokazao licemjernim po pitanju sankcionisanja separatista, nacionalista i fasista koji govorom siju mrznju, destabilizuju procese integracija i kontinuirano podizu tenzije...dok god se tolerise Dodik nama napretka nema!
Ma koliko jadan bio i njegova retorika izlizana, nanosi svima u BiH jednako štetu.

Ne znam zašto EU i zapad to tolerišu, ali kad bolje skontam - upravo su bošnjaci najugroženiji narod u BiH po svakom pitanju, te je očito da EU i dalje provodi politiku na štetu Bošnjaka - muslimana u Evropi...To su činili od '92 do '95, to čine i dan danas...ovako nesređeno stanje u BiH upravo EU potencira kako bi Bošnjake maltretirala, što dokazuje i ponašanje Dodika koje se toleriše godinama!
To je tacno. EU snosi citavu odgovornost za ovakvo politicko stanje u BiH.
Oni dopustaju ovoj budali da srlja politickim bulevarom seljackim vokubularom i gestima.
Ipak, zapitajmo se da li je PeCe jaca poslije 6 godina Dodikove vladavine, ili slabija ??
Ja mislim da je puno slabija.
Rasprodato je sve sto je vrijedilo u tom entitetu.
Sad su na red dosli rudnici.
Pustimo Dodika jos 4 godine. Tesko je slusati Dodikove bljuvotinje ali fakti govore da je manji entitet puno oslabio za vrijeme njegove vladavine. Zasto da to prekidamo ako zelimo da PeCe nestane ?
Basvod

#41667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Basvod »

spacek wrote:Kada predsjednik jednog entiteta kontinuirano govori o separatistickim namjerama i djeluje na slabljenju drzave direktnim krsanjem Ustava - Dejtona u koji se kune kad mu treba nije sankcionisan - ovdje napretka nema, jer EU je upravoglavni krivac jer dopusta takav govor i djelovanje istog idiota koji moze da radi sta hoce...kao i nebrojeno mnogo puta - Zapad se pokazao licemjernim po pitanju sankcionisanja separatista, nacionalista i fasista koji govorom siju mrznju, destabilizuju procese integracija i kontinuirano podizu tenzije...dok god se tolerise Dodik nama napretka nema!
Ma koliko jadan bio i njegova retorika izlizana, nanosi svima u BiH jednako štetu.

Ne znam zašto EU i zapad to tolerišu, ali kad bolje skontam - upravo su bošnjaci najugroženiji narod u BiH po svakom pitanju, te je očito da EU i dalje provodi politiku na štetu Bošnjaka - muslimana u Evropi...To su činili od '92 do '95, to čine i dan danas...ovako nesređeno stanje u BiH upravo EU potencira kako bi Bošnjake maltretirala, što dokazuje i ponašanje Dodika koje se toleriše godinama!
Na istom tom zapadu potpuno legalno djeluju separatisticki pokreti i stranke. Demokratija. Nije do Dodika i stranaka nego do onih koji glasaju za njega.
Danguba

#41668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

upravo tako :thumbup:

mene vise brinu ''nasi'' predstavnici koji nikako da se ujedine(bar po nekim pitanjima) i da zauzmu jasan stav po bitnim pitanjima za drzavu bih a i bosnjake u njoj.
samo lud covjek moze vjerovati ovim eu hostaplerima. izdali su sve vrijednosti '92-'95 god. gledajuci kako se mucki protjeruje i ubija jedan narod.
daddy-kool

#41669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Danguba wrote: samo lud covjek moze vjerovati ovim eu hostaplerima. izdali su sve vrijednosti '92-'95 god. gledajuci kako se mucki protjeruje i ubija jedan narod.
:thumbup:
Koje vrijednosti?

Takođe ne postoji država EU, nego FR, UK i DE kao velike sile u Evropi. Dvije su bile otvoreno protiv nas, a treća je bila neutralna. Mi nismo imali saveznika na ovom kontinentu, i trčati po EU zahtjevima i volji nema nekog smisla.
Martinez_

#41670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Martinez_ »

Danguba wrote:
Martinez_ wrote:

:-) :-)

ako ovo dize popularnost, onda stvarno njegovi glasaci ne zasluzuju nista bolje od ovoga sto imaju.

hoces da budem iskren, ja mu ne bih dao ni mjesnu zajednicu da predstavlja sa ovakvim vokabularom i pijacarskim ponasanjem ali eto, nekome pase.

pa mi svoje skoro na bandijere stavljamo i smjenjivat cemo ih ako treba svaki mjesec a u eresu ne smiju da iskazu svoje nezadovoljstvo.

...i sta kazes, u inat bosnjacima :-)
Pa nego kako nego u inat. Kažu, Bošnjaci bi koliko sutra da ruše RS i postave im Komšiće. Pa kad biraju među svojima, boje se izdajnika, ubačenih elemenata pa da bi znali koji je pravi, kao lakmus služi bošnjačka javnost. Kome oni najveću pažnju posvećuju, taj je pravi. Pa onom Hadžiomeroviću Dodik je večiti dužnik, koliko mu je procenata u karijeri namakao.

Važi i obratno, možda u nešto manjoj meri ali model je istovetan. Ko genocidašima dira u živac, taj je pravi.

Bilo i biće jer je BiH podeljeno društvo.

To večeras nisam gledao ali znam da je Dodikovo natpljuvavanje sa bilo kim u Sarajevu samo plus za njega. Kao i ova tema od milion plus strana.

I u Beogradu je svojevremeno bilo daleko ozbiljnijih demonstracija nego u ostalim republikama. To je normalno, manjinski faktor na periferiji je jedinstven, u centru ne preti neposredna opasnost pa ima i više previranja. Na stranu što Sarajevo još nije našlo svog favorita koji bi ispratio glas naroda.
Antifriz+

#41671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Antifriz+ »

dert

#41672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dert »

Dodo krkan je :izet: UCIJENJEN, debelo :izet: :izet: UCIJENJEN od SVRBIJE!!!!!!!!!!!!!!!!On laprda i jede govna sto MORAAAAAAAAAAAAAA.
guber90

#41673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by guber90 »

dert wrote:Dodo krkan je :izet: UCIJENJEN, debelo :izet: :izet: UCIJENJEN od SVRBIJE!!!!!!!!!!!!!!!!On laprda i jede govna sto MORAAAAAAAAAAAAAA.
Prestalo je to da MORA jesti govna, sada mu se vec osladilo :D.
golfiista

#41674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by golfiista »

Onakav primitivac je ogledalo današnje Bosne i Hercegovine-strašno. FTV treba kazniti sa najvećom mogućom kaznom, u udarnom terminu promovišu onakav seljakluk i to sa umišljajem, znali su ko je i kakav je. Fuj za šta ja plaćam pretplatu.
bingov buraz

#41675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

casica wrote:sistem spojenih posuda, jaci dodik-jaci, lupam izetbegovic

zasto bas sad, kad narod prica socijalnu pricu, dodo na ftv prica svoje stare glupe price????
Pitanje na mjestu.

primjetno se raja manje pali na njegovo laprdanje,samim tim gubi podrsku svog glasackog tijela jer ako ne zivcira Turke koja je njegova svrha uopste :mrgreen:
Locked