Maharadza wrote:_mufljuz_ wrote:ne valja slika fali tespih i kalašpo mogucnosti RPG a vrlo pozeljno dinamit pakovan u RAP...
![]()
sablju noz i slicne hladne rekvizite necemo - da ne bi nastala epidemija insomnije
![]()
Idealno riješenje
Maharadza wrote:_mufljuz_ wrote:ne valja slika fali tespih i kalašpo mogucnosti RPG a vrlo pozeljno dinamit pakovan u RAP...
![]()
sablju noz i slicne hladne rekvizite necemo - da ne bi nastala epidemija insomnije
![]()
je l sjece glave chetaljoidima? i hoda carsijom sa nozem i sabljom i tekbira?mO k3 wrote:Arapi , Arapi .....
Danas me na ulici sretne jedan Arap i reče , imali u Bosni kake zemlje kupit , da dovedem familije
Ovo je vec drugi slucaj da je neki forumas imao bliski kontakt sa nekim od tih 50 000 000 000 ArapamO k3 wrote:Arapi , Arapi .....
Danas me na ulici sretne jedan Arap i reče , imali u Bosni kake zemlje kupit , da dovedem familije
pa sto mu nisi reko da ima u laktasima..........ali uslov od precednika je da prvo mora napraviti dzamijumO k3 wrote:Arapi , Arapi .....
U mahovljanim nedaleko od aerodroma ima džamijaspreca wrote:pa sto mu nisi reko da ima u laktasima..........ali uslov od precednika je da prvo mora napraviti dzamijumO k3 wrote:Arapi , Arapi .....
Danas me na ulici sretne jedan Arap i reče , imali u Bosni kake zemlje kupit , da dovedem familijeI da se ezan mora cuti do banja luke
ja mislim da ce uskoro poceti kavkazci poceti sa kupovinom zemljemO k3 wrote:U mahovljanim nedaleko od aerodroma ima džamijaspreca wrote:pa sto mu nisi reko da ima u laktasima..........ali uslov od precednika je da prvo mora napraviti dzamijumO k3 wrote:Arapi , Arapi .....
Danas me na ulici sretne jedan Arap i reče , imali u Bosni kake zemlje kupit , da dovedem familijeI da se ezan mora cuti do banja luke
spreca wrote:ja mislim da ce uskoro poceti kavkazci poceti sa kupovinom zemljemO k3 wrote:U mahovljanim nedaleko od aerodroma ima džamijaspreca wrote: pa sto mu nisi reko da ima u laktasima..........ali uslov od precednika je da prvo mora napraviti dzamijuI da se ezan mora cuti do banja luke
..........nisam znao za dzamiju......ali jos jedna nece smetati
Dodiko filozofija je ..ako mu ne mozes nista onda mu se pridruzi.To smo vidjeli sad sa Tomom i Zlajom....prljavi Hare wrote: To je zato što Guardianu ne smetaju te građevine.
Samo se vi zezajte, Dodo je najveći srpski političar poslije Miloševića - taj će biti u stanju (ako ga bošnjaci održe na vlasti, pod uslovom_majevica_ wrote:Dodiko filozofija je ..ako mu ne mozes nista onda mu se pridruzi.To smo vidjeli sad sa Tomom i Zlajom....prljavi Hare wrote: To je zato što Guardianu ne smetaju te građevine.
Tako i sa dzamijama sutra ce podrzati gradnju dzamija...
zato i jesmo svi zdušno za preCednika.oakville wrote:Samo se vi zezajte, Dodo je najveći srpski političar poslije Miloševića - taj će biti u stanju (ako ga bošnjaci održe na vlasti, pod uslovom_majevica_ wrote:Dodiko filozofija je ..ako mu ne mozes nista onda mu se pridruzi.To smo vidjeli sad sa Tomom i Zlajom....prljavi Hare wrote: To je zato što Guardianu ne smetaju te građevine.
Tako i sa dzamijama sutra ce podrzati gradnju dzamija...) sam kamene temeljce za džamije postavljati. A na munare reflektore da se vidi svuda šta je on napravio, jer čovjek ima smisao za PR kao rijetko ko.
znam da si mrtav ozbiljan pa ti se moram izvinit što se nasmijahprljavi Hare wrote:Guardian je ovakve izjave u prošlosti davao jer je bio hipnotisan i konstantno drogiran od strane imperijalističkih i
djihatlijskih obavještajaca,a njih je tek sada moguće zaustaviti pošto je Dževad locirao njihove centre.Obzirom na
preCedničke gabarite on je bio drogiran najtežim opojnim narkoticima,a spasilo ga je kada je digao prvi kredit koji
ga je iščupao iz kandži narkomanije i klošarluka.![]()
Sada se poduzimaju opsežne mjere kako bi se strani špijuni onemogućili da poture Guardianu drogu,svako jelo i piće
prije preCedničke konzumacije prvo proba Rajko Vasić,što se može primjetiti po većini njegovih izjava i pisanija
po blogu.

Ovisi on o necemu drugom... iz Afganistana...madner wrote:Rajko izdrzi, Afganistan ovisi o tebi.
prljavi Hare wrote:Guardian je ovakve izjave u prošlosti davao jer je bio hipnotisan i konstantno drogiran od strane imperijalističkih i
djihatlijskih obavještajaca,a njih je tek sada moguće zaustaviti pošto je Dževad locirao njihove centre.Obzirom na
preCedničke gabarite on je bio drogiran najtežim opojnim narkoticima,a spasilo ga je kada je digao prvi kredit koji ga je iščupao iz kandži narkomanije i klošarluka.![]()
Sada se poduzimaju opsežne mjere kako bi se strani špijuni onemogućili da poture Guardianu drogu,svako jelo i piće
prije preCedničke konzumacije prvo proba Rajko Vasić,što se može primjetiti po većini njegovih izjava i pisanija
po blogu.
Srpska na ceremoniji u Sarajevu?![]()
Republika Srpska bi mogla promijeniti odluku i učestvovati na obilježavanju centralne manifestacije povodom početka Prvog svjetskog rata, rekao je Martin Pamer, novi ambasador Austrije u BiH.martin pamer.jpg ”Razgovarao sam sa predsjednikom Dodikom na tu temu. On je izrazio spremnost da razmotri učešće RS na ceremoniji prilikom gostovanja Bečke filharmonije. Ali jasno je da je uslov da ceremonija ne bude protiv RS, protiv Srbije ili Srba. Vjerujem da je ova stogodišnjica odlična prilika da BiH izazove određenu pažnju na probleme ove zemlje, koji su u suštini ekonomski, a ne etno-nacionalni”, rekao je Pamer za “Nezavisne novine