Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
veljaca

#40426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

tokivoki1 wrote:
veljaca wrote:
veljaca wrote:tokivoki1 = grkgrk :shock:

Po nalogu PreCednika licno ....

Slijedi i odojak .....

PreCednik kada casti - ne skrtari .... :D

Mozda ga ukljuci i u oplodnju .... :P
Sta kazes tokivoki1 ?
nisam grk vec srbin,,,a bil volio da ti je precednik nekoga bliskoga oplodio.
Nisam ni rekao da si grk - nego dupli grk: grkgrk ......

PreCednik oplodjuje samo po PC-u i malo po Srbiji a ja ne zivim tamo ..... :izet: i ne bih volio ....
tokivoki1

#40427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

Paranoid wrote:Nismo mi zaslužili ovakvu gromadu od PreCednika, mi smo rulja...PreCednik da je pametan da ode na KiM pa da onom Erdoganu u lice skreše ono njegovo: "..aj ne seri"... ne bi Erdogan ni minutu proveo na Kosovu.

PreCjednik Kosova Milorad Dodik...kako to gordo zvuči..
hahaha vec na internet mrezama se siri da su se vise bosnjaci uvrijedili na erdoganovu izjavu,da je kosovo njegova druga zemlja,a bosnjaci mislili da je to bosna,,da nema vas ne bi bilo ni viceva..
Alfons Kauders

#40428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

tokivoki1 wrote:
Paranoid wrote:Nismo mi zaslužili ovakvu gromadu od PreCednika, mi smo rulja...PreCednik da je pametan da ode na KiM pa da onom Erdoganu u lice skreše ono njegovo: "..aj ne seri"... ne bi Erdogan ni minutu proveo na Kosovu.

PreCjednik Kosova Milorad Dodik...kako to gordo zvuči..
hahaha vec na internet mrezama se siri da su se vise bosnjaci uvrijedili na erdoganovu izjavu,da je kosovo njegova druga zemlja,a bosnjaci mislili da je to bosna,,da nema vas ne bi bilo ni viceva..
ne znam puno viceva o bosnjacima... ali znam dosta o bosancima... dakle o tebi i dodiku, barem po nikolicu...
Država

#40429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Da nema nas ne bi bilo ni vas...
tokivoki1

#40430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

Država wrote:Da nema nas ne bi bilo ni vas...
upravo tako ako mislis na porijeklo necije :D
i kakav dupli grk sta onaj prethodni prica.
mO k3

#40431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pomahnitali mile .... :-)
Styling

#40432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Cijenim da ce do izbora Mile pasti k'o kruska.

Osim ako ne primjen dobri stari recept homogeniziranja srpskog naroda zbog iminentnih napada vehabija i mudzahedina iz Federacije na suverenost RS-a i samog preCednika. S tim u vezi i postavljanje patrola policije na entitetskoj granici i lagao dizanje tenzija medju narodom (o ovome je vec otvorena posebna tema).
tokivoki1

#40433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

Styling wrote:Cijenim da ce do izbora Mile pasti k'o kruska.

Osim ako ne primjen dobri stari recept homogeniziranja srpskog naroda zbog iminentnih napada vehabija i mudzahedina iz Federacije na suverenost RS-a i samog preCednika. S tim u vezi i postavljanje patrola policije na entitetskoj granici i lagao dizanje tenzija medju narodom (o ovome je vec otvorena posebna tema).
i ja isto to cijenim :D jedino ga komentari sa klixa mogu spasiti,ali sobzirom da klix i nije popularan u rs,,padaaaaa. :-D
Danguba

#40434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

mO k3 wrote:Pomahnitali mile .... :-)
ne zajebaji...ovih dana ovolika mi je glava :D

Image
It_is_a_Leclerc

#40435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

tokivoki1 wrote:

i ja isto to cijenim :D jedino ga komentari sa klixa mogu spasiti,ali sobzirom da klix i nije popularan u rs,,padaaaaa. :-D
Ne znam za vas, ali ja sam ovog geliptera prijavio u najspecijalnije tužilaštvo PC-a. Sad već nema sumnje da su ove zloguhe prijetnje padom precednika u ambis, zapravo financirane iz Ugarske, a sve u cilju da se uspori razbuktali napredak šumske privrede, spriječi mir na bliskom istoku, ne pronađu modaliteti za ublažavanje svjetske ekonomske krize.

Ti si, bez sumnje, ili SDS-ovac ili vehabija sa pčelama, što je nama, iskrenim ljubiteljima lika i djela najvećeg sina srpskog naroda još od Zmaja od Šipova, potpuno isto.
seln

#40436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

It_is_a_Leclerc wrote:
Ti si, bez sumnje, ili SDS-ovac ili vehabija sa pčelama

'ta ce pcele....
kad preCednik dovede svoje dalekometne krave, bice "bjezte noge, usra' vas".
mO k3

#40437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

tokivoki1 wrote:

Los Dzes biseru :) nego ti ko nisi iz sunčanog entiteta ....
seln

#40438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

BHCluster wrote:Birač izgubio još jednu firmu: Litvanci blokirali i Mehaniku

PreCednik ukida Litvansku banku Ukio Bankas!!!

Bolje je da preCednik da Litvancima 150 miliona, nego da se drogiraju. :D
Alfons Kauders

#40439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:

:lol: :lol: :lol:

A onda valja dati jos 250 miliona Cesima i milijardu i kusur Slovencima, pa 400 miliona Teheranu za one tuzbe...

Ali Guardian mrzi drogu i one trave sto puse ljevicarski pederi koji mu ne smiju uci u ovalni ured. Ima se, moze se.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#40440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Alfons Kauders wrote:
seln wrote:

:lol: :lol: :lol:

A onda valja dati jos 250 miliona Cesima i milijardu i kusur Slovencima, pa 400 miliona Teheranu za one tuzbe...

Ali Guardian mrzi drogu i one trave sto puse ljevicarski pederi koji mu ne smiju uci u ovalni ured. Ima se, moze se.

Bude li imalo istine u Vaskovićevom tekstu vezano za rafineriju......,koliko tek u Rusiji ima narkomana. :mrgreen:
Alfons Kauders

#40441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

prljavi Hare wrote:Bude li imalo istine u Vaskovićevom tekstu vezano za rafineriju......,koliko tek u Rusiji ima narkomana. :mrgreen:
Ma sta taj teheransko-ugarski placenik zna.

To je samo patka, kakva rafinerija u Pozarevcu, pa s milijardama s escrowa RS moze kupiti taj kurac od rafinerije iz temelja.
madner

#40442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

Sa milionima!

Kakve milijarde :D
daddy-kool

#40443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Da li je to ovaj escrow račun?
OBJAVLJENO: 30.09.2013. 07:40 | AUTOR: B .S.

Na posebnom escrow računu Republike Srpske, na kojem su deponovana sredstva od privatizacije i sukcesije ovog entiteta, nalazi se skoro 13 miliona maraka, dok je prije šest godina na tom istom računu bilo 1,5 milijardi maraka.
Vidim da su SDS izdajnici dobro odradili posao, pa sada i običan svijet vjeruje kako para nema. Para ima, one su date za razvoj. A ima i još posebniji račun, za koji ne znaju ove barabe, ali zna preCednik. :D

Kako je krenulo, ne bi me začudilo da preCednik opali i referendum prije izbora.
BHCluster

#40444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

tokivoki1 wrote:jbt pa ovde ima bolesnih ljudi,,e brate vucic nasuko dodika a postavio ga odmah do presednika nikolica,,dodik sjedi u prvom redu i to redom vucic,nikolic pa dodik,koliko ima ministara srbije,poptresednik srbije,pa potpresednik stranke,pa potparol stranke,,i svi oni sjede negdje drugo da bi dodik bio tu gdje i jeste,i na kraju u federaciji vijest ,vucic nasuko dodika,,pa vi ne mozete ni poraz dostojamstveno prihvatiti,,sjetite se svih prica kako srbija okrece ladja rs i dodiku,kad ono dodo u prvom redu,,i sta se onda desava,vi nadjete iglu u plastu sijena i proglasite neku vasu pobjedu,msm zbog zdravlja vaseg definitivno narod u rs ne treba glasati za dodika,pucete psihicki skroz,
Evo kako

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#40445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Buhahhaha sada vidi ovaj video ,jeli ovaj ppk ne zagrli i ne spomenu dodoleta , odma protestni notu slati !!!

:D
Paranoid

#40446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

mO k3 wrote:Buhahhaha sada vidi ovaj video ,jeli ovaj ppk ne zagrli i ne spomenu dodoleta , odma protestni notu slati !!!

:lol: :lol: ...vjerovatno sad PreCednik smišlja taktiku kako da Vučiću uzvrati...narednih dana na PTPC očekuj vadjenje arhivskih snimaka o Vučiću u BiH i njegovim (zlo)djelima...

PreCedniče...sad ili nikad!
prljavi Hare

#40447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Šta se ima preCednik grliti sa kojekakvim potpreCednicima?Grle se preCednici sa preCednicima. :mrgreen:
veljaca

#40448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

prljavi Hare wrote:Šta se ima preCednik grliti sa kojekakvim potpreCednicima?Grle se preCednici sa preCednicima. :mrgreen:

I to ne sa svima - samo sa sebi ravnim PreCednicima .....

Kazu jutros nestao odojak Vucicev .... Svjedok kaze da je otmicar slican Vlajkiju - covjeku odanom PreCedniku .... :D
video

#40449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by video »

Auuuu sto ovaj miki maus naprica svasta protiv presjednika nam velikog :run:

Neces ti moci tako kad te slavuj dikaci :twisted:
prljavi Hare

#40450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

video wrote:Auuuu sto ovaj miki maus naprica svasta protiv presjednika nam velikog :run:

Neces ti moci tako kad te slavuj dikaci :twisted:

Slavuj i Živković optužuju Bosića da u svom izlaganju non-stop spominje BiH,a nikako šumsku i to sve dokazuje. :mrgreen:
To smo mi znali i ranije.Dok se preCednik bori protiv litvanske mafije,Miki Maus sa svojim ministrima gradi i
unaprijeđuje tamnicu naroda zvanu BiH. :oops:

P.S.Evo Milice Marković.....erotika... :run:
Locked