Ti ne razumiješ. Saće ti @Pexinli Hare, @čaika, @Texel i ostali (svi Pederalci) sve objasniti koliko mi iz Pederacije obožavamo preCednika, oplođivača nerotkinja, širom bh. entiteta Republika srpska, a i šire.Svitanje wrote:Kao što i ja moram platiti svaku kaznu za parkiranje koju mi prilijepe za šajbu i svaki račun koji mi pošalju tako i svi ostali moraju.Ne daj Bože da ja nešto hvalim puno Dodika.Ovo kad pišem pišem iz perspektive FBiH i ovdje su ovi lopovi usmerevali pažnju 2-3 godine na Dodika da bi pokrivali vlastita nedjela i ublehe.Ne zato što njima stvarno taj Dodik smeta.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Svitanje wrote: Znao bi i "ostalo" da ti je zena nerotkinja.![]()
Dakle,krivična odgovornost za djela/nedjela i odgovornost pred Bogom ostaje.Nju ne uklanja pohvala za dva tunela.![]()
Milorad Dodik ALL ABOUT
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Svitanje
#39577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne mislim da me tema zanima.Ja komentiram osobu kao političku ličnost a s kim se valja po krevetu neka vode računa prodavači posteljine.....i ostalih rekvizita.....PipiDugaDevetka wrote:Ti ne razumiješ. Saće ti @Pexinli Hare, @čaika, @Texel i ostali (svi Pederalci) sve objasniti koliko mi iz Pederacije obožavamo preCednika, oplođivača nerotkinja, širom bh. entiteta Republika srpska, a i šire.
- ljetna kiša
#39578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Srpsku ću da vodim do samostalnosti!
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... fVsb6zpx_Z
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/milor ... ostalnosti
Čini mi se da ovo niko nije postavio a prenijeli su uglavnom svi mediji.
- muha_sa
#39579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ljetna kiša wrote:Dodik: Srpsku ću da vodim do samostalnosti!
- Danguba
#39580 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Pokušavam da dođem do svakog čoveka u Republici Srpskoj da mu objasnim kako ću voditi zemlju do njene pune slobode i samostalnosti. Narod prepoznaje spekulante, a ja to nisam", naglasio je predsednik SNSD-a.
i onda idu aerodromi, autoputevi, kosmodromi, busotine, zgradurine...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39581 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To znamo da pokušavaš, viđen si kod Željka Vulića iako te nije bilo tamo. Mašala!Danguba wrote:"Pokušavam da dođem do svakog čoveka u Republici Srpskoj da mu objasnim kako ću voditi zemlju do njene pune slobode i samostalnosti. Narod prepoznaje spekulante, a ja to nisam", naglasio je predsednik SNSD-a.![]()
![]()
![]()
![]()
i onda idu aerodromi, autoputevi, kosmodromi, busotine, zgradurine...![]()
![]()
- čaika
#39582 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svitanje wrote:Kao što i ja moram platiti svaku kaznu za parkiranje koju mi prilijepe za šajbu i svaki račun koji mi pošalju tako i svi ostali moraju.Ne daj Bože da ja nešto hvalim puno Dodika.Ovo kad pišem pišem iz perspektive FBiH i ovdje su ovi lopovi usmerevali pažnju 2-3 godine na Dodika da bi pokrivali vlastita nedjela i ublehe.Ne zato što njima stvarno taj Dodik smeta.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Svitanje wrote: Znao bi i "ostalo" da ti je zena nerotkinja.![]()
Dakle,krivična odgovornost za djela/nedjela i odgovornost pred Bogom ostaje.Nju ne uklanja pohvala za dva tunela.![]()
Hvaliti Guardiana je isto kao hvaliti Mercedes, BMW, Porše, Ferari. I najgori vozač kad proba odmah zna da je to ono pravo, prava mašina bez folirancije i marketinga.
Zato druže @Svitanje, slobodno opusti dušu, pusti neka iz tebe provali izliv najnježnije ljubavi za našeg velikana, neka te ne sputava javna priroda foruma. Evo mi svi smo do ušiju zaljubljeni u Guardiana i ne stidimo se da to pokažemo. Među svojima si, rado prihvatamo sve istomišljenike ali izdajnike proganjamo do pakla i natrag.
-
Svitanje
#39583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čaika wrote: Zato druže @Svitanje, slobodno opusti dušu, pusti neka iz tebe provali izliv najnježnije ljubavi za našeg velikana, neka te ne sputava javna priroda foruma. Evo mi svi smo do ušiju zaljubljeni u Guardiana i ne stidimo se da to pokažemo. Među svojima si, rado prihvatamo sve istomišljenike ali izdajnike proganjamo do pakla i natrag.
Ljubav ne poznaje entitetske granice,ali baš toliko zaljubljen nisam.
Dobro,ako vam ne odgovara eto izbori 2014. su za godinu dana pa ga možete smijeniti ili svesti na podnošljivu mjeru.Ja baš toliko ne pratim političare iz RS,ali ako mene pitate,sudeći narativno,ne po onome što čine jer ne pratim,mislim da biste trebali ojačati Ivanića i Čavića.
I inače,RS i FBiH djeluju kao spojene posude pa ako nešto ovdje mijenjate tamo će se samo po sebi osjetiti.Samo je pitanje jel' nabolje il' nagore?
- čaika
#39584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svitanje wrote:čaika wrote: Zato druže @Svitanje, slobodno opusti dušu, pusti neka iz tebe provali izliv najnježnije ljubavi za našeg velikana, neka te ne sputava javna priroda foruma. Evo mi svi smo do ušiju zaljubljeni u Guardiana i ne stidimo se da to pokažemo. Među svojima si, rado prihvatamo sve istomišljenike ali izdajnike proganjamo do pakla i natrag.![]()
Ljubav ne poznaje entitetske granice,ali baš toliko zaljubljen nisam.
Dobro,ako vam ne odgovara eto izbori 2014. su za godinu dana pa ga možete smijeniti ili svesti na podnošljivu mjeru.Ja baš toliko ne pratim političare iz RS,ali ako mene pitate,sudeći narativno,ne po onome što čine jer ne pratim,mislim da biste trebali ojačati Ivanića i Čavića.
I inače,RS i FBiH djeluju kao spojene posude pa ako nešto ovdje mijenjate tamo će se samo po sebi osjetiti.Samo je pitanje jel' nabolje il' nagore?
Da ojačamo te izdajnike?
Nikad neću moći shvatiti ljude poput tebe, koji za šaku petro-dolara izdaju sve svetinje Šumske, i rade protiv naše ikone blagostanja - Guardiana. Stidi se sebe i svojih postupaka, ostaće ljaga koju će i tvoja djeca nositi, a Ivanić i Čavić će te zaboraviti i šutnuti čim njihovi mentori zavrnu finansijsku slavinu.
- madner
#39585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da nam Dodo jos ostane bar 8 godina.

- Tiger 033
#39586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik: "Republiku Srpsku ću voditi do slobode i samostalnosti"
"Pokušavam doći do svakog čovjeka u Republici Srpskoj i objasniti mu kako ću voditi zemlju do njezine pune slobode i samostalnosti. Narod prepoznaju spekulante, a ja to nisam", naglasio je predsjednik SNSD-a.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je KAKO će Srpsku voditi do njezine pune slobode i samostalnosti.
"Gdje god prođem vidim objekte koje sam ja pravio. Hajmo vidjeti da vidimo što su uradili oni prije mene, a koji bi da se vrate. Neću gubiti vrijeme da im odgovaram, njihova mržnja me ne dotiče, ja ne mrzim nikog", naglasio je Dodik.
Dodik je uvjeren kako će na izborima sljedeće godine narod podržati njegovu politiku i dovesti ga do uvjerljive pobjede.
Srpska bez proljeća u mladalačkom zanosu
"Pokušavam doći do svakog čovjeka u Republici Srpskoj i objasniti mu kako ću voditi zemlju do njezine pune slobode i samostalnosti. Narod prepoznaju spekulante, a ja to nisam", naglasio je predsjednik SNSD-a.
Dodik je za beogradski tjednik "Pečat" rekao kako se u Republici Srpskoj neće ostvariti nikakvo proljeće, te kako je Srpska u mladalačkom zanosu da bude još ljepša i jača.
"Grupa studenata na ulici ne znači revoluciju, niti se tako smjenjuje vlast. Stranci su shvatili kako od iduće godine stupa na snagu novi četvorogodišnji mandat političkih struktura i sada u paničnim pokušajima nastoje da vrate stare podanike na vlast. Princip je uvijek isti, prvo se ide s krminilazacijom. To pokušavaju otkad se bavim politikom i da je bilo ma šta što mogu iskoristiti, Milorad Dodik danas ovdje ne bi bio. Ali, nisu našli ništa. Zato su našli veze Mladena Ivanića u privatizaciji 'Kristal banke' za jedan euro, pa o tome šute, jer im trebaju poltroni", istakao je Dodik.
On je rekao kako opozicija pokušava staviti predsjednika SNS-a Aleksandra Vučića na mjesto svog barjaktara na izborima sljedeće godine, računajući da bi to mogao biti odgovor na njegovu raniju podršku DS-u i njezinom tadašnjem lideru Borisu Tadiću.
Snagu Srpske ne mogu ugroziti
"Ali, i angažman Vučića i predsjednika Srbije Tomislava Nikolića bio je dosta prisutan u nekim ranijim vremenima. I to se smatralo normalnim. Zato je na odluci Beograda i ključne stranke vlasti da li će se distancirati od ovdašnje politike ili će otvoreno nekoj strani dati podršku. Dabome, od toga će zavisiti i budući odnosi", naglasio je Dodik.
Na pitanje je li ga strah da bi opozicija na predstojećim izborima mogla uzdignuti i da sve ono što je aktualna vlast gradila godinama dovede u pitanje, Dodik je rekao kako je siguran da ne može.
"Snagu Srpske koju smo postavili, ne mogu ugroziti. Nazad više nitko ne može da nas odvuče. Ali, oni koji se nude kao alternativa, ne mogu da vuku dalje. Svi su oni već bili vlast i u njihovo vrijeme Srpska je jedva preživljavala. Ne vjerujem ni da je Srbiji stalo do toga da ovdje dođu stranke servilne prema strancima i da jednog dana Republika Srpska bude ispražnjena. Vjerujem da Srbija želi autentičnu politiku, jaku Srpsku i podršku Srbiji", istakao je Dodik.
On je naglasio da će vladajuća koalicija u Srpskoj i dalje voditi autentičnu politiku po kojoj je Srpska već sad u mnogo čemu samostalna.
"Ne sumnjam da to pretjerano ne odgovara Beogradu, jer je i prethodna vlast Borisa Tadića zbog toga imala problema. Ali, pogubno je za Republiku Srpsku da se njezina politika određuje u Beogradu. Srbija treba da zauzme stav da mi svoj identitet čuvamo u skladu s Daytonskim sporazumom, čiji je ona jamac. To je lakše braniti, nego ulaziti u spiralu da se Banja Luka zove iz Beograda kako bi se vršili pritisci zarad interesa Beograda. Mi Srbiju volimo, ali sami bolje znamo šta je za nas najbolje. A najbolje za sve je da svatko vodi svoju politiku u skladu sa svojim interesima, a ne iz jednog centra koji se zove Beograd", naglasio je Dodik.
Dodik "nije ničiji"
Dodik je istaknuo kako nije ničiji i da zbog njega nitko u Srbiji ne može dobiti packe, jer ne visi o vratu Beogradu, već samo pokušava pokazati svima, od Koštunice, Tadića, do Vučića da ima izvorni legitimitet, da radi u interesu svog naroda, čiju značajnu pokršku uživa sve ove godine.
"To moraju znati. Ali, da je Srbija u isto vrijeme stavljala do znanja koja je njena uloga ovdje u provođenju i čuvanju Daytonskog sporazuma i borila se za Kosovo, danas bi njezina uloga bila značajno bolja. Kada su je izbili iz priče o BiH, shvatili su da će je i dalje moći kinjiti i ponižavati. A onog časa kada Beograd pomisli da će moći primati naredbe centara moći i prenositi ih Banja Luci, stradale su i Srbija i Republika Srpska. Na taj način samnom ne mogu i nisu mogli razgovarati. I kada je Boris Tadić u nekoliko navrata pokušao neku poruku da mi prenese, od mene bi čuo odgovor i gotovo redovno bio je na strani mog obrazloženja. Tako je bilo i s Koštunicom", rekao je Dodik.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je KAKO će Srpsku voditi do njezine pune slobode i samostalnosti.
"Gdje god prođem vidim objekte koje sam ja pravio. Hajmo vidjeti da vidimo što su uradili oni prije mene, a koji bi da se vrate. Neću gubiti vrijeme da im odgovaram, njihova mržnja me ne dotiče, ja ne mrzim nikog", naglasio je Dodik.
Dodik je uvjeren kako će na izborima sljedeće godine narod podržati njegovu politiku i dovesti ga do uvjerljive pobjede.
Srpska bez proljeća u mladalačkom zanosu
Dodik je za beogradski tjednik "Pečat" rekao kako se u Republici Srpskoj neće ostvariti nikakvo proljeće, te kako je Srpska u mladalačkom zanosu da bude još ljepša i jača.
"Grupa studenata na ulici ne znači revoluciju, niti se tako smjenjuje vlast. Stranci su shvatili kako od iduće godine stupa na snagu novi četvorogodišnji mandat političkih struktura i sada u paničnim pokušajima nastoje da vrate stare podanike na vlast. Princip je uvijek isti, prvo se ide s krminilazacijom. To pokušavaju otkad se bavim politikom i da je bilo ma šta što mogu iskoristiti, Milorad Dodik danas ovdje ne bi bio. Ali, nisu našli ništa. Zato su našli veze Mladena Ivanića u privatizaciji 'Kristal banke' za jedan euro, pa o tome šute, jer im trebaju poltroni", istakao je Dodik.
On je rekao kako opozicija pokušava staviti predsjednika SNS-a Aleksandra Vučića na mjesto svog barjaktara na izborima sljedeće godine, računajući da bi to mogao biti odgovor na njegovu raniju podršku DS-u i njezinom tadašnjem lideru Borisu Tadiću.
Snagu Srpske ne mogu ugroziti
"Ali, i angažman Vučića i predsjednika Srbije Tomislava Nikolića bio je dosta prisutan u nekim ranijim vremenima. I to se smatralo normalnim. Zato je na odluci Beograda i ključne stranke vlasti da li će se distancirati od ovdašnje politike ili će otvoreno nekoj strani dati podršku. Dabome, od toga će zavisiti i budući odnosi", naglasio je Dodik.
Na pitanje je li ga strah da bi opozicija na predstojećim izborima mogla uzdignuti i da sve ono što je aktualna vlast gradila godinama dovede u pitanje, Dodik je rekao kako je siguran da ne može.
"Snagu Srpske koju smo postavili, ne mogu ugroziti. Nazad više nitko ne može da nas odvuče. Ali, oni koji se nude kao alternativa, ne mogu da vuku dalje. Svi su oni već bili vlast i u njihovo vrijeme Srpska je jedva preživljavala. Ne vjerujem ni da je Srbiji stalo do toga da ovdje dođu stranke servilne prema strancima i da jednog dana Republika Srpska bude ispražnjena. Vjerujem da Srbija želi autentičnu politiku, jaku Srpsku i podršku Srbiji", istakao je Dodik.
On je naglasio da će vladajuća koalicija u Srpskoj i dalje voditi autentičnu politiku po kojoj je Srpska već sad u mnogo čemu samostalna.
"Ne sumnjam da to pretjerano ne odgovara Beogradu, jer je i prethodna vlast Borisa Tadića zbog toga imala problema. Ali, pogubno je za Republiku Srpsku da se njezina politika određuje u Beogradu. Srbija treba da zauzme stav da mi svoj identitet čuvamo u skladu s Daytonskim sporazumom, čiji je ona jamac. To je lakše braniti, nego ulaziti u spiralu da se Banja Luka zove iz Beograda kako bi se vršili pritisci zarad interesa Beograda. Mi Srbiju volimo, ali sami bolje znamo šta je za nas najbolje. A najbolje za sve je da svatko vodi svoju politiku u skladu sa svojim interesima, a ne iz jednog centra koji se zove Beograd", naglasio je Dodik.
Dodik "nije ničiji"
Dodik je istaknuo kako nije ničiji i da zbog njega nitko u Srbiji ne može dobiti packe, jer ne visi o vratu Beogradu, već samo pokušava pokazati svima, od Koštunice, Tadića, do Vučića da ima izvorni legitimitet, da radi u interesu svog naroda, čiju značajnu pokršku uživa sve ove godine.
"To moraju znati. Ali, da je Srbija u isto vrijeme stavljala do znanja koja je njena uloga ovdje u provođenju i čuvanju Daytonskog sporazuma i borila se za Kosovo, danas bi njezina uloga bila značajno bolja. Kada su je izbili iz priče o BiH, shvatili su da će je i dalje moći kinjiti i ponižavati. A onog časa kada Beograd pomisli da će moći primati naredbe centara moći i prenositi ih Banja Luci, stradale su i Srbija i Republika Srpska. Na taj način samnom ne mogu i nisu mogli razgovarati. I kada je Boris Tadić u nekoliko navrata pokušao neku poruku da mi prenese, od mene bi čuo odgovor i gotovo redovno bio je na strani mog obrazloženja. Tako je bilo i s Koštunicom", rekao je Dodik.
- PipiDugaDevetka
#39587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To znamo, dođi nam opet!Milorad Dodik, preCednik wrote:"Pokušavam doći do svakog čovjeka u Republici Srpskoj i objasniti mu kako ću voditi zemlju do njezine pune slobode i samostalnosti. Narod prepoznaju spekulante, a ja to nisam", naglasio je predsjednik SNSD-a.
U potpisu:
Željko Vulić
- Alfons Kauders
#39588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta 8,madner wrote:Da nam Dodo jos ostane bar 8 godina.
80... barem 80
- mO k3
#39589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
treba priznati da je dodik u ovome trenutku ,najjaci kvazi "politicar" u bih ,zapravo moron ,ali treba i priznati da se bih nista nije moglo bolje desiti nakon rata . Gledajuci sa aspekta dobara prodo je sve sta je mogao ,prodao je zlatnu koku telekom i samim tim je zadnjih godina ocuvao socijalni mir i dao stanovnicima manjeg enititeta dojam da im je svaki danom bolje . Eh sada kula od karata se urusava lagano ,ali sigurno ,sta ce se onda prodati ,kako se se dalje socijalni mir kupovati ?
Kokice u ruke
i gledati razvoj situacije , ekonomski naprdak u manjem entitetu koji postoji u njegovoj glavi i na papiru

Kokice u ruke
- shiljak
-
Svitanje
#39591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ama prati tekst,ja sam to napisao samo pod uslovom da vi niste zadovoljni Guardianom.Ako jeste,onda ga držite 1000 godina.A što se tiče Čavića i Ivanića,mentori neće zavrnuti slavine.čaika wrote: Nikad neću moći shvatiti ljude poput tebe, koji za šaku petro-dolara izdaju sve svetinje Šumske, i rade protiv naše ikone blagostanja - Guardiana. Stidi se sebe i svojih postupaka, ostaće ljaga koju će i tvoja djeca nositi, a Ivanić i Čavić će te zaboraviti i šutnuti čim njihovi mentori zavrnu finansijsku slavinu.
Hvaljen Guardian!
- PipiDugaDevetka
#39592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fino sam te upozorio na svrhu ove teme:
Hvaljen sinko na vijeke vjekova.
Svitanje wrote:Ne mislim da me tema zanima.Ja komentiram osobu kao političku ličnost a s kim se valja po krevetu neka vode računa prodavači posteljine.....i ostalih rekvizita.....PipiDugaDevetka wrote:Ti ne razumiješ. Saće ti @Pexinli Hare, @čaika, @Texel i ostali (svi Pederalci) sve objasniti koliko mi iz Pederacije obožavamo preCednika, oplođivača nerotkinja, širom bh. entiteta Republika srpska, a i šire.
Vidim shvatio si. Pohvala za tebe.Svitanje wrote:
Hvaljen Guardian!
Hvaljen sinko na vijeke vjekova.
- texel
#39593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@svitanje je garant jedan od sretnika koji je usao u program ovog novog naprednog korjenovanja sa onim sadnicama ljesnjaka sa sjemenom tartufa na korjenu! posto mnogi nisu htjeli da beru jabuke na preCednickim plantazama, guardian je iznasao modalitet sa tartufima tako da veliko blagostanje i bogacenje suncanih stanovnika tek predstoji!
- Danguba
#39594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...a nafta, zlato, plin...sve se to nudi sljedbenicima i stovaocima preCednika a shipak izdajnicima.texel wrote:@svitanje je garant jedan od sretnika koji je usao u program ovog novog naprednog korjenovanja sa onim sadnicama ljesnjaka sa sjemenom tartufa na korjenu! posto mnogi nisu htjeli da beru jabuke na preCednickim plantazama, guardian je iznasao modalitet sa tartufima tako da veliko blagostanje i bogacenje suncanih stanovnika tek predstoji!
- čaika
#39595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baš si našao mjesto da tražiš nezadovoljne Guardianom! Da nisi spominjao te izdajnike ovaj pokušaj forsirane pomirljivosti i dobrote bi možda zavarao neke naivce. Dođi u Šumsku da se uvjeriš da je Guardian u zenitu popularnosti među njegovim vjernim i dobrim šumskim narodom.Svitanje wrote:Ama prati tekst,ja sam to napisao samo pod uslovom da vi niste zadovoljni Guardianom.Ako jeste,onda ga držite 1000 godina.A što se tiče Čavića i Ivanića,mentori neće zavrnuti slavine.čaika wrote: Nikad neću moći shvatiti ljude poput tebe, koji za šaku petro-dolara izdaju sve svetinje Šumske, i rade protiv naše ikone blagostanja - Guardiana. Stidi se sebe i svojih postupaka, ostaće ljaga koju će i tvoja djeca nositi, a Ivanić i Čavić će te zaboraviti i šutnuti čim njihovi mentori zavrnu finansijsku slavinu.
Hvaljen Guardian!
Za nas, die hard Guardianove fanove prestao si da postojiš kada si pomenuo tu dvojicu plaćenika u pozitivnom kontekstu! Tvoji mračni mentori su se zajebali kada su krenuli na Guardiana! Uskoro će to sami uvidjeti.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#39596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mada ovo u šumskoj znaju i trogodišnjaci,činjenice treba ponavljati zbog lažova i prevaranata iz opozicije..
PreCednika znamo kao blagog i saosjećajnog čovjeka,što je dokazao i ovoga puta komentarišući o poznatom psihopati
i lažovu Željku Vuliću koji na nagovor izdajničke opozicije,čini sve kako bi zaustavio ekonomski napredak šumske.Vulić
baljezga nešto o nekakvoj privatnoj imovini,samo kako bi spriječio nove investicije i na taj način zadovoljio svoje
nalogodavce Čavića i Ivanića,kao i njihove mračne finansijere stacionirane u glavnom gradu Mađarske.
Jovičića treba smijeniti zbog mlake reakcije šumske policije vezano za psihičkog bolesnika Vulića koji je konačno
smješten na psihijatriju,gdje i pripada,a tamo treba smjestiti i Mladena Bosića.Za Čavića i Ivanića sasvim bi dovoljan
bio obični zatvor.
Sve dobro u Hercegovini donio je Dodik
SRNA
Sve što je urađeno u Hercegovini bilo je za mandata aktuelnog predsedika Republike Srpske Milorada Dodika, a, uprkos krizi, ovo je regija na Balkanu sa najviše pokrenutih investicija, ocenio je danas član trebinjskog Gradskog odbora SNSD-a Luka Petrović.Petrović, koji je i odbornik u Skupštini grada, naveo je na pres-konferenciji u Trebinju da je u završnoj fazi saobraćajnica preko Čemerna, što svojevremeno ni SFRJ nije uspela da uradi, te da je pokrenuta gradnja Hidroelektrane “Dabar”, projektno započeta 1985. godine, kao i druge faze HE “Dubravnik”.
On je napomenuo da je počela realizacija projekta tekstilne industrije u Hercegovini, završava se kliničko-bolnički centar u Nevesinju, te da je pružena podrška ozbiljnim investitrima koji otvaraju nova radna mesta u Hercegovini.![]()
“Aktuelna vlast u Trebinju optužuje SNSD da je ugasio niz trebinjskih preduzeća, a neće da prizna da je ovakav koncept privatizacije bio ideja Mladena Ivanićau čijem mandatu je vlast digla ruke od državnih preduzeća i rasparčala državnu imovinu”, tvrdi Petrović.
On je naveo da se u Trebinju dešava da se izriču opaske na račun Srpske pravoslavne crkve, dodajući da je crkva sa Vojskom Republike Srpske najzaslužnija za stvaranje Srpske i da predstavlja njenu žilu kucavicu.
Govoreći o radu aktuelne vlasti u Trebinju, Petrović je naglasio da je “SNSD u ovom gradu konstruktivna opozicija”, te da “nema još šta ni kritikovati -
osim, brzopleto planiranog budžeta, blokiranih investicija, kulture i sporta pred bankrotom”.
“SNSD neće mirno stajati i gledati kako se urušava naš grad”, naglasio je Petrović.
Govoreći o krivičnim prijavama grada protiv bivšeg načelnika i pojedinih odgovornih NN lica u Upravi Fudbalskog kluna “Leotar”, Petrović je ocenio da je to politička nemoć koja je na ovaj način prvi put uputrebljena u Republici Srpskoj.
PreCednika znamo kao blagog i saosjećajnog čovjeka,što je dokazao i ovoga puta komentarišući o poznatom psihopati
i lažovu Željku Vuliću koji na nagovor izdajničke opozicije,čini sve kako bi zaustavio ekonomski napredak šumske.Vulić
baljezga nešto o nekakvoj privatnoj imovini,samo kako bi spriječio nove investicije i na taj način zadovoljio svoje
nalogodavce Čavića i Ivanića,kao i njihove mračne finansijere stacionirane u glavnom gradu Mađarske.
Додик: Вулићи заведени од опозиције![]()
Извор: Агенције
Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је бањалучка породица Вулић заведена од опозиције, те да су у овом случају државни органи требало много раније да реагују.![]()
Фото:
Коментаришући позив лидера СДС-а Младена Босића да министар унутрашњих послова Српске Радислав Јовичић поднесе оставку, Додик је рекао да Босић покушава да искористи сваки случај да би "направио пометњу".
Додик је навео да је јуче у Бањалуци полиција потпуно законито реаговала, као и да је градска управа законито поступала.
Он је додао да нико није дирао имовину Жељка Вулића, већ да је приступни пут који се налазио на градском земљишту сада промијењен и налази се, такође, на градском земљишту.![]()
![]()
(Pristupni put bio na gradskom zemljištu,sada je promijenjen i opet je na gradskom zemljištu.![]()
![]()
)
Додик је изразио жаљење што породица Вулић није нашла начин да са званичним институцијама Града постигне договор и што је дозволила да буде изманипулисана.
Jovičića treba smijeniti zbog mlake reakcije šumske policije vezano za psihičkog bolesnika Vulića koji je konačno
smješten na psihijatriju,gdje i pripada,a tamo treba smjestiti i Mladena Bosića.Za Čavića i Ivanića sasvim bi dovoljan
bio obični zatvor.
- PipiDugaDevetka
#39597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
LudniicccaaaaОн је додао да нико није дирао имовину Жељка Вулића, већ да је приступни пут који се налазио на градском земљишту сада промијењен и налази се, такође, на градском земљишту.![]()
Zato su oni bageri i kašikari toliko dugo mijenjali pristupni put.
- mO k3
#39598 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neznam jeste li vidjeli ,ali postoji jedan zvanicni "video" kada su ovoga Vulica odvodili i jedan video koji je snimio jedan od gradjana sa okolnih zgrada i sasvim se razlikuju
- mO k3
#39599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma dze su ovi svedi , kula se lagano obrusava , imali su blagi "ekonomski" uspon dok je dolazila dijaspora ,sta ce biti sljedeci godina?.....Banjalučki ugostitelji: Gastarbajteri nisu što su nekad bili
Da se ekonomska kriza osjeti i u novčanicima gastarbajtera potvrđuju banjalučki ugostitelji, koji kažu da zarada nikada nije bila manja.
U odnosu na prošle godine, promet je dosta slabiji, ali i generalno posjeta gastarbajtera restoranima je opala. Sada profitiraju mesnice i tržni centri u kojima se kupuje sve neophodno za dobru sjedeljku kod kuće, jer očigledno je da se para za luksuz više nema.
Vlasnik restorana "Orhideja MB" Dalibor Ćutković kaže da situacija nikada nije bila gora, piše "Press RS".
- Posjećenost naših ljudi iz Švedske i Norveške, od kojih nekada nisi mogao da nađeš slobodnu stolicu u lokalu, ove godine drastično je opala. Ako su i došli u Banjaluku, sjede kod kuće. Nekada se znalo po nekoliko jagnjadi okrenuti za noć, danas je to daleko manje. Ja sam, recimo, ovo ljeto na mjesec dana angažovao pevaljku, jer znam da naši ljudi vole da se provesele, ali džaba. Samo sam u gubitku. Kriza je, i to se ove godine i te kako osjeti. Promet je porastao jedva 20 odsto - priča Ćutković.
U restoranu "Kazamat" kažu da ne mogu ovu sezonu da porede sa prošlom, jer tada nisu radili, ali na osnovu dosadašnje situacije, promet je povećan tek za 20 odsto, što im nije bio plan.
- Gostiju ima, ne možemo da kažemo da ih nema. Nemamo parametar po kojem bismo mogli da uporedimo ovu sa prošlim godinama jer nismo radili, ali smo primijetili, recimo, da gastarbajteri slabo ostavljaju bakšiš, što je jedan od pokazatelja pravog stanja - ističu u "Kazamatu".
Ništa drugačija situacija nije ni u restoranu "Vrbas", a to potvrđuje direktor Boro Kajkut, koji kaže da je posjeta gastarbajtera u odnosu na prethodne godine i te kako slabija.
- Situacija nije ni za pohvalu ni za pokudu. Gostiju ima, ali primijetili smo, recimo, da je broj Šveđana mnogo manji. Najviše ih je iz Austrije i Njemačke. Što se tiče zarade, porasla je tek za 30 odsto. Mislim da je problem i loše vrijeme, jer tek nedavno je počelo pravo ljeto - ističe Kajkut.
Menažer restorana "Stara Ada" Milenko Maksimović kaže da oni nemaju problema sa manjkom gostiju, naročito gastarbajtera, ali ne mogu da se pohvale nekom izvanrednom posjetom.
- U odnosu na prošlu godinu, primjetan je pad posjeta od nekih 10 do 20 odsto, ali očekujemo da će to da se nadoknadi u avgustu. Mnogi su još na moru ili nisu ni krenuli. Što se tiče nas, svako veče je veselo, muziku imamo, tako da se ne žalimo. Gosti su raspoloženi, jedino što ne ostavljaju svi bakšiš, kako je to prije bilo. Međutim, najvažnije nam je da je njima ugodno i da nam se opet vrate - kaže Maksimović.
Stojan Marić, Banjalučanin iz Švedske, kaže da je ovo ljeto dva puta bio u restoranu i to ne zbog krize nego jer mu ne odgovara glasna muzika.
- Ostario sam ja za te gungule, djeca moja idu svako veče, ali supruga i ja okupljamo društvo kod kuće. Kupimo dobre meze i pića i kao da smo u restoranu - kaže Marić.
Jedan od malobrojnih gastarbajtera iz Norveške koji je svako veče u restoranima kaže da se rado vraća u rodni kraj, najviše da vidi stare prijatelje, ali i da bi se, kako on kaže, dobro najeo i napio za male pare.
- Evo, baš neko veče otišao sam u jedan od banjalučkih restorana. Bilo nas je desetak. Jelo se i pilo čitavu noć, ali baš onako kvalitetno, nismo štedjeli ni na čemu. Kada je konobar došao da naplati, račun je iznosio oko 300 KM. Za te pare u Norveškoj bismo možda supruga i ja mogli da izađemo na večeru i neko dobro vino, ali ne i ostalih 13 ljudi koji su tu noć bili sa nama. A da vam ne pričam o zabavi koju napravi naš čovjek. Ma nema toga u Norveškoj, oni niti gdje idu, niti se s kim druže. Kada naš čovjek zafešta, gori zemlja - kaže sagovornik Pressa.
Vlasnik restorana "Slap" Mithad Hajdarpašić kaže da u njegovom restoranu najviše ima "Šveđana", ali da se generalno broj prepolovio. Kaže da je jedan od glavnih razloga niska cijena ljetovanja u Turskoj, Španiji i Grčkoj. On dodaje da se nekada u "Slap" nije moglo ući bez rezervacije, kolika je gužva bila, a danas radi sa 30 odsto kapaciteta.
- Pored svega toga, imam i dodatni problem - neprepoznavanje onog što je zaista kvalitetno od strane vlasti. Moji gosti bivaju tri-četiri puta legitimisani dok dođu do "Slapa", što je nečuveno. Prošle godine došla tri visokosituirana momka, hteli da ostanu mjesec dana i da se provode, otišli četvrti dan zbog policije, i ne moram ništa više da vam objašnjavam - kaže Hajdarpašić.
totalno ekonmski slom je u toku
- texel
#39600 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
BRANISLAV BORENOVIĆ, POTPREDSJEDNIK PDP-A:
Milorad Dodik treba da podnese ostavku, jer je dao do znanja da stoji iza slučaja čija je žrtva porodica Vulić!
Utorak | 30.07.2013.
Policija nije došla po nalogu ministra, već po nalogu prvog čovjeka RS, koji je svojim kasnijim izjava jasno dao do znanja da je iza svega očigledno on - rekao je Borenović nakon što je danas zajedno s odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banja Luka Aleksandrom Zolakom održao pres-konferenciji ispred porodične kuće Željka Vulića
Branislav Borenović
Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović dao je danas podršku porodici Željke Vulića u odbrani njihove imovine u Banjoj Luci te istakao da predsjednik RS-a Milorad Dodik treba da podnese ostavku, jer je svojim izjavama dao do znanja da stoji iza cijelog slučaja čija je žrtva porodica Vulić.
-Policija nije došla po nalogu ministra, već po nalogu prvog čovjeka RS, koji je svojim kasnijim izjava jasno dao do znanja da je iza svega očigledno on - rekao je Borenović nakon što je danas zajedno s odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banja Luka Aleksandrom Zolakom održao pres-konferenciji ispred porodične kuće Željka Vulića.
Borenović navodi da Dodik treba da podnese ostavku i na taj način da zaustavi sve što se dešava s građanima RS-a, kao i, kako je rekao, ovu vrstu "otimačine i da se pokaže odgovornim čovjekom, ako želi da to bude u ovom momentu“.
Upitao je i zašto predsjednik RS-a nikada nije došao da razgovara sa Slavkom Vulić, koja plače jer je njen sin Željko završio na psihijatriji, a unuci "povrijeđeni“ , već je "poslao specijalnu policiju“.
-Možete li zamisliti te hrabrosti - poslati sto policijaca ovdje da pretuku jednu porodicu i sutra reći da su zavedeni od opozicije - upitao je potpredsjednik PDP-a.
Borenović je izričit da je njegova obaveza kao poslanika u Skupštini RS-a i Zolaka kao odbornika, da štite građane, jer su ih oni birali, a "od onih koji žele da otimaju zemlju, da tuku ljude, omalovažavaju građane RS-a i da otimaju njihovu imovinu“.
-Željko Vulić već godinama apeluje na javnost RS, na inspekcije, na poslanike, na ministre, na vlast, na opoziciju da dođu da vide šta se dešava. Željko Vulić brani svoju imovinu od nekoga ko pravi impozantnu imovinu, iza koje očigledno stoji prvi čovjek RS Milorad Dodik - tvrdi Borenović.
On je kazao da su odbijanja da se o ovom slučaju raspravlja u republičkom i gradskom parlamentu pokazala da postoje određene nepravilnosti u slučaju izgradnje objekta "Grand trade“ neposredno uz imanje Vulića.
Majka Željke Vulića, Slavka, ponovila je poziv predsjedniku RS da dođe i vidi šta se dešava s njenom porodicom te zatražila da njen sin bude pušten s liječenja u Klinici za psihijatriju.
Ispričala je i šta se 26. jula dešavalo kod njihove porodične kuće, kada je došao veliki broj policajaca, koje, kako je navela, oni nisu željeli da povrede, ali oni jesu njene članove porodice koji samo brane svoju imovinu.
Policija je 26. jula privela Željka Vulić, nakon što je sa sinovima branio prilaz svom imanju od velikog broja uniformisane i interventnog voda policije koja je angažirana po zahtjevu gradskih vlasti.
U intervenciji policije kod Vulića povrijeđena je potkoljenica i komandiru Jedinice za podršku CJB Banja Luka Slaviši Trifkoviću, koji se, po riječima načelnika Klinike za traumatologiju dr. Nikole Bojića oporavlja, te je otpušten na kućnu njegu.
Po riječima načelnice Klinike za psihijatriju dr. Nere Zivlak, Željko Vulić je medicinski zbrinut u toj klinici. Njegovo stanje je poboljšano i svakodnevno se procjenjuje, na osnovu čega će biti odlučeno o tome kad će biti otpušten.
Stari put, koji je bio predmet spora s firmom "Grand trade“ Mile Radišića, a koji su Vulići koristili 40 godina, više ne postoji. Sada je to dio zemljišta Mile Radišića, koji uz posjed Vulića gradi veliki poslovno-stambeni prostor.
Taj prostor je ograđen limenom ogradom, dok je Vulićima s druge strane ulice prekopan mali puteljak do kuće.
Iz policije su najavili krivično gonjenje Željka Vulića zbog sumnje da je počinio krivična djela sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje i napad na službeno lice.
Njegovim sinovima uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja - ometanje državnog organa u obavljanju javnih funkcija, nakon čega su pušteni na slobodu pošto su s ocem 26. jula bili privedeni.
(Fena/av)
PreCedniče, ne obraćaj pažnju na ove karikature od opozicije. Oni žele po svaku cijenu zaustaviti privredni boom širom sunčane republike ali neće uspjeti! Kad si ti prije rata pravio namještaj i imao milione, ovakvi su žicali za kifle! Samo naprijed do konačnog rješenja!
Milorad Dodik treba da podnese ostavku, jer je dao do znanja da stoji iza slučaja čija je žrtva porodica Vulić!
Utorak | 30.07.2013.
Policija nije došla po nalogu ministra, već po nalogu prvog čovjeka RS, koji je svojim kasnijim izjava jasno dao do znanja da je iza svega očigledno on - rekao je Borenović nakon što je danas zajedno s odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banja Luka Aleksandrom Zolakom održao pres-konferenciji ispred porodične kuće Željka Vulića
Branislav Borenović
Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović dao je danas podršku porodici Željke Vulića u odbrani njihove imovine u Banjoj Luci te istakao da predsjednik RS-a Milorad Dodik treba da podnese ostavku, jer je svojim izjavama dao do znanja da stoji iza cijelog slučaja čija je žrtva porodica Vulić.
-Policija nije došla po nalogu ministra, već po nalogu prvog čovjeka RS, koji je svojim kasnijim izjava jasno dao do znanja da je iza svega očigledno on - rekao je Borenović nakon što je danas zajedno s odbornikom PDP-a u Skupštini grada Banja Luka Aleksandrom Zolakom održao pres-konferenciji ispred porodične kuće Željka Vulića.
Borenović navodi da Dodik treba da podnese ostavku i na taj način da zaustavi sve što se dešava s građanima RS-a, kao i, kako je rekao, ovu vrstu "otimačine i da se pokaže odgovornim čovjekom, ako želi da to bude u ovom momentu“.
Upitao je i zašto predsjednik RS-a nikada nije došao da razgovara sa Slavkom Vulić, koja plače jer je njen sin Željko završio na psihijatriji, a unuci "povrijeđeni“ , već je "poslao specijalnu policiju“.
-Možete li zamisliti te hrabrosti - poslati sto policijaca ovdje da pretuku jednu porodicu i sutra reći da su zavedeni od opozicije - upitao je potpredsjednik PDP-a.
Borenović je izričit da je njegova obaveza kao poslanika u Skupštini RS-a i Zolaka kao odbornika, da štite građane, jer su ih oni birali, a "od onih koji žele da otimaju zemlju, da tuku ljude, omalovažavaju građane RS-a i da otimaju njihovu imovinu“.
-Željko Vulić već godinama apeluje na javnost RS, na inspekcije, na poslanike, na ministre, na vlast, na opoziciju da dođu da vide šta se dešava. Željko Vulić brani svoju imovinu od nekoga ko pravi impozantnu imovinu, iza koje očigledno stoji prvi čovjek RS Milorad Dodik - tvrdi Borenović.
On je kazao da su odbijanja da se o ovom slučaju raspravlja u republičkom i gradskom parlamentu pokazala da postoje određene nepravilnosti u slučaju izgradnje objekta "Grand trade“ neposredno uz imanje Vulića.
Majka Željke Vulića, Slavka, ponovila je poziv predsjedniku RS da dođe i vidi šta se dešava s njenom porodicom te zatražila da njen sin bude pušten s liječenja u Klinici za psihijatriju.
Ispričala je i šta se 26. jula dešavalo kod njihove porodične kuće, kada je došao veliki broj policajaca, koje, kako je navela, oni nisu željeli da povrede, ali oni jesu njene članove porodice koji samo brane svoju imovinu.
Policija je 26. jula privela Željka Vulić, nakon što je sa sinovima branio prilaz svom imanju od velikog broja uniformisane i interventnog voda policije koja je angažirana po zahtjevu gradskih vlasti.
U intervenciji policije kod Vulića povrijeđena je potkoljenica i komandiru Jedinice za podršku CJB Banja Luka Slaviši Trifkoviću, koji se, po riječima načelnika Klinike za traumatologiju dr. Nikole Bojića oporavlja, te je otpušten na kućnu njegu.
Po riječima načelnice Klinike za psihijatriju dr. Nere Zivlak, Željko Vulić je medicinski zbrinut u toj klinici. Njegovo stanje je poboljšano i svakodnevno se procjenjuje, na osnovu čega će biti odlučeno o tome kad će biti otpušten.
Stari put, koji je bio predmet spora s firmom "Grand trade“ Mile Radišića, a koji su Vulići koristili 40 godina, više ne postoji. Sada je to dio zemljišta Mile Radišića, koji uz posjed Vulića gradi veliki poslovno-stambeni prostor.
Taj prostor je ograđen limenom ogradom, dok je Vulićima s druge strane ulice prekopan mali puteljak do kuće.
Iz policije su najavili krivično gonjenje Željka Vulića zbog sumnje da je počinio krivična djela sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje i napad na službeno lice.
Njegovim sinovima uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja - ometanje državnog organa u obavljanju javnih funkcija, nakon čega su pušteni na slobodu pošto su s ocem 26. jula bili privedeni.
(Fena/av)
PreCedniče, ne obraćaj pažnju na ove karikature od opozicije. Oni žele po svaku cijenu zaustaviti privredni boom širom sunčane republike ali neće uspjeti! Kad si ti prije rata pravio namještaj i imao milione, ovakvi su žicali za kifle! Samo naprijed do konačnog rješenja!