zivim onde gdje zivi moj narod od 7 vijekasumirprimus wrote:a inaĆe ti živiš u srbiju, makedoniju?ddaa wrote:HAHAHA pa zar se vi jos lozite na turke,gdje su bili turci 92-95 ,gdje su sad turci koji su 10 puta vise puta ulozili para u srbiju u makedonu nego u federaciju,,procitali su oni vas vama je dovoljno reci par lijepih rijeci i vi sirite noge,lukavi su ti turci,procitali su vas lako vama lijepe rijeci a srbiji i makedoniji pare,
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
ddaa
#39026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#39027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
aaa u pećinama..okddaa wrote:zivim onde gdje zivi moj narod od 7 vijekasumirprimus wrote:a inaĆe ti živiš u srbiju, makedoniju?ddaa wrote:HAHAHA pa zar se vi jos lozite na turke,gdje su bili turci 92-95 ,gdje su sad turci koji su 10 puta vise puta ulozili para u srbiju u makedonu nego u federaciju,,procitali su oni vas vama je dovoljno reci par lijepih rijeci i vi sirite noge,lukavi su ti turci,procitali su vas lako vama lijepe rijeci a srbiji i makedoniji pare,
- madner
#39028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji. 
- Altsa
#39029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa vidis da zivi jos uvijek u pecini kao prije 7 vekovaddaa wrote:PA I VI TVRDITE DA GOVORITE BOSAANSKIM A SVI U REGIONU TAJ NOVI JEZIK NAZIVAJU BOSNJACKIM,,A NIJE NI ISTAMBUL NI ISTANBUL,,VEC,,CARIGRADkamen spoticanja wrote:bez ikakve zelje da se upustam u diskusiju jedna digresijaddaa wrote:a ako prodate telekom mozda i zlaja i sulja kupe vilu u istambulu kao sto je lepi hare![]()
![]()
![]()
grad se zove istaNbul
-
dede merdzane
#39030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fino je to sto imate traktore i asfalt do granice opcine Tuzla. Jos samo Kosovo fali.
-
ddaa
#39031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupirajumadner wrote:Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji.
-
ddaa
#39032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vama fali neki 77 posto necegadede merdzane wrote:Fino je to sto imate traktore i asfalt do granice opcine Tuzla. Jos samo Kosovo fali.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#39033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
de malo Tanaskovića konsultuj ko će kome noge širit, a ko Rumenki u šupak viritddaa wrote:ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupirajumadner wrote:Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji.
-
sumirprimus
#39035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ddaa wrote:zivim onde gdje zivi moj narod od 7 vijekasumirprimus wrote:a inaĆe ti živiš u srbiju, makedoniju?ddaa wrote:HAHAHA pa zar se vi jos lozite na turke,gdje su bili turci 92-95 ,gdje su sad turci koji su 10 puta vise puta ulozili para u srbiju u makedonu nego u federaciju,,procitali su oni vas vama je dovoljno reci par lijepih rijeci i vi sirite noge,lukavi su ti turci,procitali su vas lako vama lijepe rijeci a srbiji i makedoniji pare,
- fantom slobode
#39036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dobro si...JoseMujica wrote:
de malo Tanaskovića konsultuj ko će kome noge širit, a ko Rumenki u šupak virit
- texel
#39037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj PreCednikov "lobista" je zahebao sve američke i izraelske lobističke agencije
Fakat se vidi manjak sredstava u šumskom zdravstvenom fondu, pogotovo u odsjeku za duševne i mentalne bolesti
Sad će njemu dr. moderator dati inekciju za smirenje...
Fakat se vidi manjak sredstava u šumskom zdravstvenom fondu, pogotovo u odsjeku za duševne i mentalne bolesti
Sad će njemu dr. moderator dati inekciju za smirenje...
- madner
#39038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?ddaa wrote:ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupirajumadner wrote:Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji.
- kamen spoticanja
#39039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...madner wrote:Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?ddaa wrote:ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupirajumadner wrote:Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji.
-
ddaa
#39040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
-
ddaa
#39041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?[/quote]
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...[/quote]
po cemui si ti zakljucio da je nikolic probosanski politicar..po kojoj izjavi tacno?
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...[/quote]
po cemui si ti zakljucio da je nikolic probosanski politicar..po kojoj izjavi tacno?
- p206
#39042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
opet ovaj sa platama, mislim da smo tu laž već apsolvirali...
džaba je ponavljaš, ne može postati istina
džaba je ponavljaš, ne može postati istina
- kamen spoticanja
#39043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac 
-
costacurta
#39044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U NEKOLIKO manjih incidenata vezanih za sinoćnih derbi Partizana i Crvene zvezde povrijeđeno je oko 20 osoba, a policija je privela 104 navijača, među kojima je devetero maloljetno, javio je dopisnik agencije Anadolija (AA).
Među privedenima ima 25 stranih državljana, 20 njih iz BiH, potvrđeno je iz MUP-a Srbije.
Znači brate, tuga!
Kako bre "strani" MUPe bre?!
Precedniče?! Razreši ovaj nesporazum sa Dačićem. Čuj stranci u rođenoj zemlji?!..................
- texel
#39045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma uopšte ne čitam šta ti pišeš, nego vidim da si puko ko tromblon, a moderator je tu da nas poštedi budala.ddaa wrote:pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
- madner
#39046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na sta spade kuce Njegosa, prije par decenija ni za desetine milijardi se nije odustajalo od amputacije noge.kamen spoticanja wrote:jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...madner wrote:Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?ddaa wrote: ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupiraju
-
ddaa
#39047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jos kad bi ti znao sta u srbiji i u hrvatskoj znaci rijec bosanac,,,evo ti nikolica pa procitaj sta on misli o tome, Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.kamen spoticanja wrote:po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac
"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,
-
ddaa
#39048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa ako ne citas sto pozivas moderatora,valjda svako ima pravo na svoje misljenje,ne slazem se ni ja sa tvojim pa ne pozivam da te izbrisu,texel wrote:Ma uopšte ne čitam šta ti pišeš, nego vidim da si puko ko tromblon, a moderator je tu da nas poštedi budala.ddaa wrote:pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
- kamen spoticanja
#39049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
aaa pa sto se onda izvinjavao ako je sve ok?ddaa wrote:jos kad bi ti znao sta u srbiji i u hrvatskoj znaci rijec bosanac,,,evo ti nikolica pa procitaj sta on misli o tome, Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.kamen spoticanja wrote:po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac
"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,
rade turci radeee
- Tiger 033
#39050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Yes...al' je BH Telekom jos uvijek NAŠddaa wrote:bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,