puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,Mister Yes wrote:Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
santrac
#38526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
sumirprimus
#38527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to ti je licno aminovo precednik nam vrliAlfons Kauders wrote:eto 500... zar nije 700?santrac wrote: nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,
- Alfons Kauders
#38528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
imate li vi geografiju u skolama? posto vidim da istoriju nemate...santrac wrote:puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,Mister Yes wrote:Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
- mirsek
#38529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.[/quote]
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,[/quote]
Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.[/quote]
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,[/quote]
Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??
-
santrac
#38530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
a mile ih godinama dere u zdrav mozak sa nekim referendumom.
-
sumirprimus
#38531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
santrac wrote:puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,Mister Yes wrote:Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
nema ovde pomoči...
- Alfons Kauders
#38532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zelis otčepljenje?santrac wrote:pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
daj neke detalje, ne znam treba li ti vodoinstalater ili ljekar...
- Paranoid
#38533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
santrac wrote:pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
-
santrac
#38534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,[/quote]mirsek wrote:nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.
Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??[/quote]
jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,
- Mister Yes
#38535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Problem je u broju legendo. Ukupno je u drugom svjetskom ratu poginulo oko pola miliona Srba a ti nam ovdje hoćeš reči da su svi ubijeni u Jasenovcu. Crni santrače.santrac wrote:puuu puuu ne treba srbe uciti o jasenovcu i ne trebaju srbi to pisati al zato ogranicen genocid na ogranicenom prostoru 50 manji nego sto je ucinjen nad vama ,e to treba spominjati ,,ma nemookk,pu puu,g,a,de,Mister Yes wrote:Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zar ga nije vladika otčepio?Alfons Kauders wrote:zelis otčepljenje?santrac wrote:pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
daj neke detalje, ne znam treba li ti vodoinstalater ili ljekar...
-
santrac
#38537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ljepse je haris govorio 100 posto bih,,ajd zdravo,razlika izmedju nas i vas je sto je nama i ovako dobro,Paranoid wrote:santrac wrote:pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.155_mm wrote:santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
a mile ih godinama dere u zdrav mozak sa nekim referendumom.![]()
jes jes...Mile odma kaže: "referendum" i ono poznato "aj sad zdra'o"....
- Alfons Kauders
#38538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne ismijava niko jasenovac, vec tebesantrac wrote: jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,
- Alfons Kauders
#38539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i zacepioJoseMujica wrote: zar ga nije vladika otčepio?
pa ponovio proces par tisuca puta
- JoseMujica
#38540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok boga ti nisu došli do 500 tisućaAlfons Kauders wrote:i zacepioJoseMujica wrote: zar ga nije vladika otčepio?
-
santrac
#38541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Problem je u broju legendo. Ukupno je u drugom svjetskom ratu poginulo oko pola miliona Srba a ti nam ovdje hoćeš reči da su svi ubijeni u Jasenovcu. Crni santrače.[/quote][/quote]
nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
- Alfons Kauders
#38542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
700!JoseMujica wrote:dok boga ti nisu došli do 500 tisućaAlfons Kauders wrote:i zacepioJoseMujica wrote: zar ga nije vladika otčepio?
-
sumirprimus
#38543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
fola doslo podjebavat,
mrsh i ti i tvoje ko neko zgrozavanje u sto hiljada jes cuo pizdek jedna-...
sto ne odes na savu pa im viknes preko grane za jasenovac,nego si ovde doso srat i prodavat govna...
mrsh i ti i tvoje ko neko zgrozavanje u sto hiljada jes cuo pizdek jedna-...
sto ne odes na savu pa im viknes preko grane za jasenovac,nego si ovde doso srat i prodavat govna...
- Paranoid
#38544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa BiH jeste 100%...a to što ti misliš da živiš u imaginarnoj državi to je tvoj problem, kao i Miletov, medjutim ne sikiram se je za Milete, nego šta ćeš ti...santrac wrote:ljepse je haris govorio 100 posto bih,,ajd zdravo,razlika izmedju nas i vas je sto je nama i ovako dobro,Paranoid wrote:santrac wrote: pa jesam ja igdje napiso da zelim otcepljenje,ja kazem i sad tebi ponavljam,prihvatimo svi ovakav ustav kakav je i ok je,,ja sa ovakvom bih ne da sam zadovoljan vec sam prezadovoljan,,,a mile vama odgovara kad god spomene vas politicar promjenu ustava on odgovori,referendum,i svaka mu cast na tome,nema igranja sa ustavom.![]()
jes jes...Mile odma kaže: "referendum" i ono poznato "aj sad zdra'o"....
...i ne zaboravi da je u katastru te imaginarne države jako puno, punooo zemlje uknjižene na one koji su za BiH 100%..
- Alfons Kauders
#38545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jeste pobijeno oko 100 hiljada... samo zaboravljas reci da zrtve nisu bile iskljucivo srbi...santrac wrote: nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
ali kraj vaseg sjevernokorejskog obrazovnog sistema nista me ne cudiKilled est. around 100,000[1][2] consisting of:
Serbs 45–52,000
Roma 15–20,000
Jews 12–20,000
Croats and Muslims 5–12,000
- JoseMujica
#38546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
samo idot može porediti stratišta u političke svrhe, a debil se igrat s brojevima mrtvih tako što pumpa broj ko da žali što nije pobijeno više ljudisantrac wrote: nek je pobijeno i 100 hiljada to je 15 puta vise nego u srebrenici,poenta je da to vi omalovazavate dok svako normalan srebrenicu i jasenovac nikako ne moze uporediti,
-
santrac
#38547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
onaj go govori rijec.tisuca.treba da ga bude sramota izgovoriti rijec,jasenovac,nebitno dal je rijec o 100 hiljada ili 500...srebrenicu a pogotov jasenovac iz postovanja prema zrtvama vise ne spominjem,
- mirsek
#38548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne skreci sad sa teme, da li si za postivanje Ustava BIH i provedbe obavezujuce Evropske konvencije o ljudskim pravima i ravnopravnosti svih naroda i gradjana u cijeloj BIH ??[/quote]santrac wrote:nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,mirsek wrote:nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.
jesam,skroz za OVAJ USTAV BIH,, u jasenovcu je pobijeno 700 hiljada ljudi od kojih je 500 hiljada srba,i sram vas bilo sto to ismijavate a ocekujete neko postovanje za srebrenicu i 8 hiljada,,[/quote]
E fino, onda prvo moras ukinuti krsnu slavu entiteta jer to krsi ustav BIH kao i obiljezja i naziv entiteta jer se odnosi samo na jedan narod a druga 2 se ne spominju i oznacavaju. Vidis dakle da ne postuje tvoja vlada OVAJ USTAV BIH i mora se nesto uciniti po tom pitanju slazes li se ?
- Alfons Kauders
#38549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
odlika svih patriJota na internetu... bilo da se radi o 700k u jasenovcu, 300k u bleiburgu ili 300k u bosni...JoseMujica wrote: samo idot može porediti stratišta u političke svrhe, a debil se igrat s brojevima mrtvih tako što pumpa broj ko da žali što nije pobijeno više ljudi
lesinarska posla
-
sumirprimus
#38550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tako je to kad se ćetalji raćunaju u antifašiste... 
pa im se sve brojke izmeešale i pomešale...
pa im se sve brojke izmeešale i pomešale...