Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
155_mm

#38501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

santrac wrote:i zasto mislite da bi neko imao problem u banja luci ako nosi dres bih,shvatite ovo,gradjani rs su ravnodusni na bih,znaci svejedno nam dal neko u banja luci nosi dres bih ili italije isto tako kad igra bih,budem ja u kaficima niti ko navija protiv bih niti za bih,jedino oni koji su se kladili u kladionici :mrgreen: .imate pogresnu sliku.gradjane rs to toliko i ne zanima mi smo svjesni da zivimo u bih ali isto tako znamo da imamo i rs koja nam garantuje sva prava,osjecamo se kao sto trebamo svoj na svome.
a onima sto su igrom slucaja prezivjeli genocide tu gdje ste vi danas svoji na svome ko njima garantuje njihova prava? ko njima garantuje da te policajac nece baciti u rijeku zajedno sa dvije bebe i suprugom? ko njima garantuje da im sutra nece osvanuti pravoslavna crkva na privatnoj zemlji?
pa juznoafricka republika u svojim najgorim danima u nekim stvarima vam nije ravna.
santrac

#38502 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Erazmo_25 wrote:Probosanske političke snage trebaju učiniti maksimum da se Milorad Dodik (ima lijepo prezime, znači DOŠLJAK) održi na vlasti u RS-u.
Zašto??
Pa sam Milorad Dodik doprinosi da se krasta (op.cit. Abdulah Sidran) zvana RS osuši i sama otpadne.
Lošom privatizacijom i ekonomskom politikom je doprinio tome da je RS danas prazna ljuštura!!
te tvoje probosanske snage mogu djelovati ondje gdje imju podrsku a u rs nemaju..a ako je kod nas losa situacija losa a kod vas dobra kako to da su nam plate jednake :mrgreen:
and

#38503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by and »

santrac wrote:nije tacno ta presuda sa presudom o agresiji nema veze,,bih je srbiju tuzila za agresiju i sud u hagu je presudii da srbija nije izvrsila agresiju na bih,,provjeri malo bolje,
pa eto taj sud je presudio da je genocid počinila vojska i policija rs.e sad jel po tebi normalno i moguće da postoje institucije koje su zvanično počinile genocid?sad treba da takve institucije omoguće građanima bih zagarantovano pravo na jednakost na cijeloj teritoriji bih?
muha_sa

#38504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

santrac wrote: a sta bi ti konkretno,da nama ti iz federacije biras politicare,ustav je takav kakav je a on je takav da u njemu pise da se bih sastoji od rs i federacije,gradjanji rs uredju politickki,kukturni zivot republike srpske,gradjani federacije uredju politicki kulturni zivot federacije,mi odlucujemo dal ce nam na oznakama mjesta pisati cirilica ili latinica,vi odlucujete dal ce vam trotoari biti zelene boje ili ne :mrgreen: to je trenutno tako i to je potpiso i vas alija.i to je fer.
iz ustava uzmi što ti se svidja a ono što ne ignoriši :thumbup: opstruiraj napredak BiH do makismuma.
-rahat patnja pa ko izdura :thumbup:
santrac

#38505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

155_mm wrote:
santrac wrote:i zasto mislite da bi neko imao problem u banja luci ako nosi dres bih,shvatite ovo,gradjani rs su ravnodusni na bih,znaci svejedno nam dal neko u banja luci nosi dres bih ili italije isto tako kad igra bih,budem ja u kaficima niti ko navija protiv bih niti za bih,jedino oni koji su se kladili u kladionici :mrgreen: .imate pogresnu sliku.gradjane rs to toliko i ne zanima mi smo svjesni da zivimo u bih ali isto tako znamo da imamo i rs koja nam garantuje sva prava,osjecamo se kao sto trebamo svoj na svome.
a onima sto su igrom slucaja prezivjeli genocide tu gdje ste vi danas svoji na svome ko njima garantuje njihova prava? ko njima garantuje da te policajac nece baciti u rijeku zajedno sa dvije bebe i suprugom? ko njima garantuje da im sutra nece osvanuti pravoslavna crkva na privatnoj zemlji?
pa juznoafricka republika u svojim najgorim danima u nekim stvarima vam nije ravna.
a kakve veze ima ustav sa tim policajcem taj policajac se treba dobro kazniti i to je to,a sta bi ti da policiju u rs saljete vi iz federacije,zanimljivo nema,sta,i necemo o genocidu pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu pa srbi ne bruje o tome svaki dan,imajte dostojanstva prema nevinim zrtvama.
mirsek

#38506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirsek »

Ali se ja kao Bosnjak ne osjecam kao na svome u RS koja je i moja jer tako pise u ustavu BIH,a prava ti ne garantuje RS nego ustav BIH, Komisija za ljudska prava i osnovne slobode i to po standardima evropske konvencije o ljudskim pravima koja se primjenjuje u BIH tako da sto se tice tvojih prava zasticenih si kao bijeli medvjed i ta izvlakusa da ti RS prepuna grobnica i zlocina garatuje tvoja prava govori o tome kako u biti i ne zelis ravnopravnost nego da se pusti da u RS Srbi rade sta hoce i onda ce biti sve OK.
Ali prokleti ustav BIH ti ne da da Srbi rade sta hoce u RS tako da se to mora mijenjati. :bih:
santrac

#38507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

and wrote:
santrac wrote:nije tacno ta presuda sa presudom o agresiji nema veze,,bih je srbiju tuzila za agresiju i sud u hagu je presudii da srbija nije izvrsila agresiju na bih,,provjeri malo bolje,
pa eto taj sud je presudio da je genocid počinila vojska i policija rs.e sad jel po tebi normalno i moguće da postoje institucije koje su zvanično počinile genocid?sad treba da takve institucije omoguće građanima bih zagarantovano pravo na jednakost na cijeloj teritoriji bih?
pa genocid je pocinila i hrvatska pa postoji,pa turska pa postoji,pa njemacka pa postoji itd td,i to mnogo vise nego onaj u srebrenici,onaj ko je pocini to treba da odgovara al kakve veze ja kao obican gradjan imam veze sa tim koje ubijo ljude nek trune u zatvoru koga jebe.
santrac

#38508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

mirsek wrote:
Ali se ja kao Bosnjak ne osjecam kao na svome u RS koja je i moja jer tako pise u ustavu BIH,a prava ti ne garantuje RS nego ustav BIH, Komisija za ljudska prava i osnovne slobode i to po standardima evropske konvencije o ljudskim pravima koja se primjenjuje u BIH tako da sto se tice tvojih prava zasticenih si kao bijeli medvjed i ta izvlakusa da ti RS prepuna grobnica i zlocina garatuje tvoja prava govori o tome kako u biti i ne zelis ravnopravnost nego da se pusti da u RS Srbi rade sta hoce i onda ce biti sve OK.
Ali prokleti ustav BIH ti ne da da Srbi rade sta hoce u RS tako da se to mora mijenjati. :bih:
ne osjecam se ni ja u sarajevu sa sve zelinim trotoarima svoj na svome,ili kako ja da navijam za bih kad na tribinama 90 posto su ratne muslimanske zastave plus crvene turske sa mjesecom i td,jbg to je neka realnost i onaj ko hoce da to mijenja nek krene prvo od svog dvorista
sumirprimus

#38509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

santrac wrote: pa genocid je pocinila i hrvatska pa postoji,pa turska pa postoji,pa njemacka pa postoji itd td,i to mnogo vise nego onaj u srebrenici,onaj ko je pocini to treba da odgovara al kakve veze ja kao obican gradjan imam veze sa tim koje ubijo ljude nek trune u zatvoru koga jebe.
i tu dolazimo do seksualne poze 69...
hrvatska njemacka i turska su drzave...
rs to nikad nije bila,nije, niti ce... :)
i hrvatska i njemacka su debelo kaznjene za svoje zlocine,turska ni dan danas ne moze u eu..al djabe ja to tebi...
obiko si ti bika oko plota vodat jele... :)
muha_sa

#38510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

santrac wrote: ne osjecam se ni ja u sarajevu sa sve zelinim trotoarima svoj na svome,ili kako ja da navijam za bih kad na tribinama 90 posto su ratne muslimanske zastave plus crvene turske sa mjesecom i td,jbg to je neka realnost i onaj ko hoce da to mijenja nek krene prvo od svog dvorista
:lol: :lol: :lol: :lol:
155_mm

#38511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

santrac wrote: a kakve veze ima ustav sa tim policajcem taj policajac se treba dobro kazniti i to je to,a sta bi ti da policiju u rs saljete vi iz federacije,zanimljivo nema,sta,i necemo o genocidu pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu pa srbi ne bruje o tome svaki dan,imajte dostojanstva prema nevinim zrtvama.
cuj policija i ustav nemaju veze? :-) u rs policija i ustav izgleda i nemaju nikakve veze.

jeli mozda treba izgraditi nekoliko katolickih crkvi i nekoliko dzamija u jasenovcu da bi se adekvatno postivale zrtve genocida na nacin kako se to radi u rs.
santrac

#38512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

kako je hrvatska kaznjena za zlocine i kakve veze ima tursko ne ulazenje u eu sa genocidom,rs nije drzava rs je ozvanicila svoje medjunarodno postojanje posle srebrenice uostalo zasto je vas alija potpiso rs,,
and

#38513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by and »

santrac wrote:
and wrote:
pa genocid je pocinila i hrvatska pa postoji,pa turska pa postoji,pa njemacka pa postoji itd td,i to mnogo vise nego onaj u srebrenici,onaj ko je pocini to treba da odgovara al kakve veze ja kao obican gradjan imam veze sa tim koje ubijo ljude nek trune u zatvoru koga jebe.
nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.
sumirprimus

#38514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

nema ba medjunarodnog postojanja rs-aa
doduse kome ja ba.samo ti tako nastavi i ti i bratija ti,pa cete opet plakat.. :thumbup:
pa kako lazete pas vas maslom lizo ne bi...
sami sebe doduse,jerbo rijetko koga vise mozete lagat... :)
and

#38515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by and »

santrac wrote:kako je hrvatska kaznjena za zlocine i kakve veze ima tursko ne ulazenje u eu sa genocidom,rs nije drzava rs je ozvanicila svoje medjunarodno postojanje posle srebrenice uostalo zasto je vas alija potpiso rs,,
koji dan je krsna slava rs?na dan potpisivanja dejtona?
što ti smetaju zeleni trotoari?kakva je trava u banja luci?farbate li?
mirsek

#38516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirsek »

santrac wrote:kako je hrvatska kaznjena za zlocine i kakve veze ima tursko ne ulazenje u eu sa genocidom,rs nije drzava rs je ozvanicila svoje medjunarodno postojanje posle srebrenice uostalo zasto je vas alija potpiso rs,,
Potpisao entitet a ne federalnu jedinicu ili drzavu , dakle prvo Evropska konvencija o ljudskim pravima, Ustav BIH pa onda kad se to sprovede vidjeces da cemo svi biti zadovoljni jer svi zelimo da nam je fino i da imamo prava u nasoj BIH jel tako? :thumbup:
Mister Yes

#38517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.
sumirprimus

#38518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Mister Yes wrote:
santrac wrote: pola miliona srba je pobijeno u jasenovcu
Sve dok vas u školama uče da je u Jasenovcu pobijeno pola miliona Srba nema vam napredka. Šteta.
pa dobro je spali su sa 700k na 500k..
mislim ono,uporedis ukupone zrtve u ww2 i smjeurija ziva... :D
sumirprimus

#38519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

i jos ima peltju rec,kako to nikad ne koriste u dnevno politicke svrhe... :tctctc
Alfons Kauders

#38520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

muha_sa wrote:
santrac wrote: ne osjecam se ni ja u sarajevu sa sve zelinim trotoarima svoj na svome,ili kako ja da navijam za bih kad na tribinama 90 posto su ratne muslimanske zastave plus crvene turske sa mjesecom i td,jbg to je neka realnost i onaj ko hoce da to mijenja nek krene prvo od svog dvorista
:lol: :lol: :lol: :lol:
ne kontam ovu prozivku za zelene trotoare, molim da mi neko iz teherana objasni...

jer koliko ja znam, i trotoari u rs su zeleni... zapravo sve je zeleno, nidje asfalta...
santrac

#38521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

institucije omoguće građanima bih zagarantovano pravo na jednakost na cijeloj teritoriji bih?[/quote]
pa genocid je pocinila i hrvatska pa postoji,pa turska pa postoji,pa njemacka pa postoji itd td,i to mnogo vise nego onaj u srebrenici,onaj ko je pocini to treba da odgovara al kakve veze ja kao obican gradjan imam veze sa tim koje ubijo ljude nek trune u zatvoru koga jebe.[/quote]
nisam pročitao presude međunarodng suda u kojima piše da su hrvatska,turska počinile gencid?prosvijetli me.što se tiče njemačke nisam siguran da postoje ss trupe,gestapo,da kukasti krst imaju u obilježjima,da pri vladi imaju zvanično tijelo koje ima zadatak da pomogne optuženim i OSUĐeNIM ratnim zlčincima kao što je slučaj sa rs.
genocid koji je dokazan i potvrđen u presudama međunarodnih sudova i rezoluciji vijeća evrope nije pojedinačni zločin.genocid ne može počiniti pojedinac.za to mora postojati neki plan.[/quote]
nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,
155_mm

#38522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

santrac cijelo vrijeme gusla o tome sta je alija potpiso u dejtonu. a jadan i nezna da su "njegovi" potpisali da se srpski narod u BiH odrice prava na odcjepljenje od iste. ustvari tacnije receno pravo na otcijepljenje samo uz suglasnost ostala dva naroda.
a mile ih godinama dere u zdrav mozak sa nekim referendumom.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#38523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

šta 500 iljada :shock: ...milion!
Alfons Kauders

#38524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

santrac wrote: nisi cuo za genocid turaka nad jermenima to je sad i francuski parlament potvrdio,a ko je pobio u jasenovcu 500 hiljada srba.,
eto 500... zar nije 700?
sumirprimus

#38525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

:lol: :lol: bla bla bla...
nas i masona dvesta miliona...
covjece koje fakin dilužnl stejt of majnd..da nismo prosli sve sto smo prosli,reko bi covjek,ovo neka zajebancija... :evil:
Locked