Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
cindrlimindrli

#38251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

santrac wrote:dodik je 1990 godine imo 7 stanova u beogradu,i firmu koja je u to vrijeme obrcala 30 miliona njemackih maraka to je ko sad 200 milina km,
Ma pusti ljubomorne duse, Mile je tih godina bio redovni kolumnista za Forbes magazin, od njega su ucili najbolji,
Donald Trumph, Warren Buffet, Bill Gates i rahmetli Steve Jobs. Cak je bilo ozbiljnih prijedloga da Silkonska Dolina
promijeni ime u Krkan's Field, sve je zajebao onaj ludi svaba, tradicionalni srpski neprijatelj, Schvarzenegger. Cuj
7 stanova u Bg, obzirom na sve drugo sto je u taj vakat posjedovao to nije vrijedno spomena. Dok su djihatlije jos
koristile plug i volove Miletov stari je Laktasima defilovao u zlatnom traktoru kojeg je korporacija John Deer napravila
za njega.
duh_sa_sjekirom

#38252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by duh_sa_sjekirom »

santrac wrote: Da je meni da ti skontas da je on ipak presednik republike srpske u kojoj ti ne zivis i uopste taj covjek nema veze sa ekonomskom situacijom u federaciji,,a inace je dobra jel tako,,,,drugo druze moj ja i ne znam ko je vas presednik u federaciji ali znam dobro da krade vise od dodika,,,dodik je 1990 godine imo 7 stanova u beogradu,i firmu koja je u to vrijeme obrcala 30 miliona njemackih maraka to je ko sad 200 milina km,
Ma znam ja to, jaro, pa i Bill Gates je od njega učio, a Abramoviča je birvaktile po cigare slao...
Veliki je to stručnjak. :D A prije svega veliki preCednik, čak i Obama u poređenju s njim izgleda k'o miš.
fantom slobode

#38253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fantom slobode »

On je i jedini preCednik. Takvog majka ne radja. Njega samo ...... moze na svijet donijet'. On donosi blagostanje svakoj zemlji, samo steta sto je spreman jedino da pomogne sumskoj. On jedini brani sumstvo gdje god stigne na pravi nacin, cini ekonomska cuda, jedan od rijetkih kojem je uspjelo da postigne veci broj penzionera od radnika, dize rafinerije iz mrtvih, iz ostalih firmi se iznose pare u velikim koferima, napravi aerodrom sad pa sad...to sve govori koliko se dobro zivi u sumskoj otkad je preCednik glavni i jedini. Oplodjava sumske nerotkinje, odjebaje razne emirasare tamo neke Amerike, sa Putinom je kafu pio, jer je isti to zarko zelio. Monika mu se saginjala, Tomo ga uputio da je Bosanac...sta reci lose o toj gromadi, laktaskom plemenitom zastitniku. Kakav je, jos bi i Kacavendi izasao u susret, kad toliko voli da dahce. Prica se da se to vec desilo, zato se vladika zeli zamonasiti, jer ne bi poslije preCednika nijednog dohvatio.

Mi smo mu svi zahvalni za sve sto je ucinio za vascelo sumstvo, neka preCednice, i oni bi da ih ti vodis, ali eto neka Tomo zasad glumi vodju. Lepo mu stoji.
mO k3

#38254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Dodik nam je postao hobi ,sta kada hobi ove godine napusti političku scenu ,bude nakautiran od strane mz .... :shock: :shock:
Max Bunker

#38255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Max Bunker »

Stvarno nisam zelio da pisem ista vezano za ovu pricu oko F BiH i RS-a jer mi lici na onu narodnu " Rugao se lonac loncu a oba su suplja " ( kod nas u Federaciji je kao i malo bolje nego u RS-u i tu i tamo ima neke nade ) ali moram ovo da napisem, kada se pise o selidbi Srba iz RS-a.
Mom rodjaku iz Foce ( ne krvna linija ), brat od komsije Srbina je za kucu u Foci nudio desetak hiljada maraka ( ima tu i mrva neke bastice nesto ). Danas, taj komsija prodaje svoju kucu u Foci i ne moze da je proda jer ode u Srbiju, kod sina u Novi Sad.
cadburry

#38256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cadburry »

Max Bunker wrote:Stvarno nisam zelio da pisem ista vezano za ovu pricu oko F BiH i RS-a jer mi lici na onu narodnu " Rugao se lonac loncu a oba su suplja " ( kod nas u Federaciji je kao i malo bolje nego u RS-u i tu i tamo ima neke nade ) ali moram ovo da napisem, kada se pise o selidbi Srba iz RS-a.
Mom rodjaku iz Foce ( ne krvna linija ), brat od komsije Srbina je za kucu u Foci nudio desetak hiljada maraka ( ima tu i mrva neke bastice nesto ). Danas, taj komsija prodaje svoju kucu u Foci i ne moze da je proda jer ode u Srbiju, kod sina u Novi Sad.
:lol: :lol: :lol:

Odlična ilustracija politike Milorada Dodika i bijede u koji gura manji entitet, ali nisam mogao da se ne nasmijem podvučenom. Podsjeti me na poređenje "poder'o bi je ko Fočak rodni list". :D Sorry na offtopicu.
Max Bunker

#38257 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Max Bunker »

cadburry wrote:
Max Bunker wrote:Stvarno nisam zelio da pisem ista vezano za ovu pricu oko F BiH i RS-a jer mi lici na onu narodnu " Rugao se lonac loncu a oba su suplja " ( kod nas u Federaciji je kao i malo bolje nego u RS-u i tu i tamo ima neke nade ) ali moram ovo da napisem, kada se pise o selidbi Srba iz RS-a.
:lol: :lol: :lol:

Odlična ilustracija politike Milorada Dodika i bijede u koji gura manji entitet, ali nisam mogao da se ne nasmijem podvučenom. Podsjeti me na poređenje "poder'o bi je ko Fočak rodni list". :D Sorry na offtopicu.
:lol: :lol:
Mahinalno
muha_sa

#38258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

santrac wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:
santrac wrote: NEMOJ da se uzbudjujes rs je godisnje u minusu oko 3500 stanovnika,nije to toliki minus,sa druge strane nemate vi bas toliko dobar natalitet,kao sto ti ovde pretstvaljas,,gdje ima medjeda,u semberiji,posavini onolikoj krajini,sta bi vi dali da imate jednu semberiju..
Dok ti skontaš da su ovoj zemlji u minusu samo obični smrtnici, dok tvoj preCednik pravo obezbjeđuje 10 koljeno (prvih 9 je već osigurao), ostaćeš krivih leđa rintajući po Semberiji... :D
Da je meni da ti skontas da je on ipak presednik republike srpske u kojoj ti ne zivis i uopste taj covjek nema veze sa ekonomskom situacijom u federaciji,,a inace je dobra jel tako,,,,drugo druze moj ja i ne znam ko je vas presednik u federaciji ali znam dobro da krade vise od dodika,,,dodik je 1990 godine imo 7 stanova u beogradu,i firmu koja je u to vrijeme obrcala 30 miliona njemackih maraka to je ko sad 200 milina km,
:thumbup:
ne znam šta se oni bune :-) ako krade nas krade a ne ove federalce.
Bosnolog

#38259 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Image
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=86339

Coban bi da skupi stado i naseli ga po sumskoj koje je SANU i Milosevic zrtvovao i pogubio kao sto su uradili Martic i Karadzic,...

Sta bi sa onim ruskim dobrovoljcima kao i ruskim drzavljanstvima za ove nesretne pacenike,.....?????
http://www.pravda.rs/2012/12/01/ekskluz ... rane-srbe/

Ovako je Zloba imao plan da naseli protierane Srbe iz tzv. RSK na Kosovo,..

Mile zaceplja bure a rupa sve vise jer ga korozija nagriza sve jace,..

Drs se Mile jos si ziv,.... :D

155_mm

#38260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

muha_sa wrote: :thumbup:
ma ljubomora dzihadlijsko vatikanska!
sta oni imaju u federacij: alijnog malog, onog maticara iz samca i salkinog malog neznas koji je jadniji. jedino sto malo valja je onaj covic jer on plaho postuje preCednika ono pravo haverski ali i to je slabo.
a na drugoj strani gromade kao sto je preCednik, pa kacavenda, pa majkiceva, pa nemanja pa zmaj od sipova i da ne nabrajam dalje jer bi mi prije istekla garancija na tastaturu nego bi sve gromade iz sumske ovdje utipkao.
muha_sa

#38261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

155_mm wrote:
sta oni imaju u federacij: alijnog malog, onog maticara iz samca i salkinog malog neznas koji je jadniji. jedino sto malo valja je onaj covic jer on plaho postuje preCednika ono pravo haverski ali i to je slabo.
a na drugoj strani gromade kao sto je preCednik, pa kacavenda, pa majkiceva, pa nemanja pa zmaj od sipova i da ne nabrajam dalje jer bi mi prije istekla garancija na tastaturu nego bi sve gromade iz sumske ovdje utipkao.
zaboravio si Vlajkija :-) gromadu od covjeka--takvog nikad imali niste niti cete imat.
155_mm

#38262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

muha_sa wrote:
155_mm wrote:
zaboravio si Vlajkija :-) gromadu od covjeka--takvog nikad imali niste niti cete imat.
nisam mogao od ljubomore da i njega jos uvrstim u ovaj spisak velikana. pretesko je to za male federacijske duse.
cindrlimindrli

#38263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

155_mm wrote:nisam mogao od ljubomore da i njega jos uvrstim u ovaj spisak velikana. pretesko je to za male federacijske duse.
Vlajkija manje vise, ali izostaviti takvu intelektualnu gromadu kao sto je Pantelija Curguz je neoprostivo.
155_mm

#38264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

cindrlimindrli wrote:
155_mm wrote:nisam mogao od ljubomore da i njega jos uvrstim u ovaj spisak velikana. pretesko je to za male federacijske duse.
Vlajkija manje vise, ali izostaviti takvu intelektualnu gromadu kao sto je Pantelija Curguz je neoprostivo.
ma tastatura mi pri kraju a nemam rezervne pa se ne usudjujem u tu avanturu popisa moralnih, politickih, vjerskih, kulturnih, ekonomskih i ostalih sumskih gromada.

da su svi okeani tinta presusli bi na tom popisu. :D
chupacabra

#38265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by chupacabra »

Nemojte mi na mog Fredija Krugera, da nije njega ja nebi znao da postoji zelena transverzala od Turske, preko Kosova i Sandzaka, Federacije BiH, pa do samog Beca. Moj dobri profesor, sta sam ja svasta naucio od tog neprikosnovenog mozga okruzenog manekenskom lobanjom.
chupacabra

#38266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by chupacabra »

cindrlimindrli wrote:
Dovoljno je da se zoves Pantelija Curguz pa da ljudi odmah prepoznaju tvoje Einstanske intelektualne sposobnosti.
Hodidid

#38267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

Jesi siguran da je Miletova firma obrcala 30 miliona maraka prije rata?
Srachka

#38268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Srachka »

ništa o tom smeću nema se više reći :evil:
Maharadza

#38269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Hodidid wrote:Jesi siguran da je Miletova firma obrcala 30 miliona maraka prije rata?
Ako misliš "na papiru", svakako! Ipak je guardian u pitanju! On i od govana napravi profit! :oops:
Ridjobrki

#38270 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Vazdan kontam o onom smanjenju broja učenika u RS jer je NEMOGUĆE da se smanjuje natalitet eresa. Nije tačno da se upisuje sve manje prvačića a to što statistike vele more se tumačiti vako il nako...

Niko nije razmatrao mogućnosti tipa:

1. Manje je osnovaca jer su inteligentniji od svojih vršnjaka iz nePreCednikovog entiteta pa završavaju više razreda u jednoj godini. Tako je u RS skraćeno vrijeme školovanja i time je postignut impuls boljeg i racionalnijeg upravljanja školama. Direktori škola čija djeca ne mogu ispratiti impuls da vrate mandate.

2. Da bi se zadržala geometrijska progresija stope rasta ekonomije RS neophodna je kvalifikovana radna snaga i nema se vremena djecu zadržavati u školi predugo dok tržište rada čeka.

3. Dokazano je da djeca prve kontakte sa cigaretama, alkoholom i drogama ostvaruju upravo u osnovnoj školi pa je bitno da se to suzbije. Manje osnovaca, manje budućih drogoša i metalika koji ne dijele muzički ukus sa PreCednikom.

4. Dosta djece odlazi kroz projekte saradnje na školovanje u osnovne škole Rusije i Srbije da bi RS bila radnom snagom kompatibilna sa ogromnim projektima koji dolaze tokom vrste južnim a koji će se implementirati ovih dana.

5. Programi vlade "Mali srpski poduzetnik" i "Voćarčić - stočarčić" i posebne kreditne linije IRB-a njima namijenjene čine školu suvišnom i najmlađima daju šanse da se odmah okušaju u vodama stabilne, uspješne i prosperitetne ekonomije RS.
webby-x

#38271 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by webby-x »

Valjda će do "izumiranja srpskog naroda u RS-u" ovi
u Federaciji barem napraviti funkcionalnu Vladu?
Last edited by webby-x on 29/04/2013 21:29, edited 1 time in total.
heckler

#38272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by heckler »

Ridjobrki wrote:Vazdan kontam o onom smanjenju broja učenika u RS jer je NEMOGUĆE da se smanjuje natalitet eresa. Nije tačno da se upisuje sve manje prvačića a to što statistike vele more se tumačiti vako il nako...

Niko nije razmatrao mogućnosti tipa:

1. Manje je osnovaca jer su inteligentniji od svojih vršnjaka iz nePreCednikovog entiteta pa završavaju više razreda u jednoj godini. Tako je u RS skraćeno vrijeme školovanja i time je postignut impuls boljeg i racionalnijeg upravljanja školama. Direktori škola čija djeca ne mogu ispratiti impuls da vrate mandate.

2. Da bi se zadržala geometrijska progresija stope rasta ekonomije RS neophodna je kvalifikovana radna snaga i nema se vremena djecu zadržavati u školi predugo dok tržište rada čeka.

3. Dokazano je da djeca prve kontakte sa cigaretama, alkoholom i drogama ostvaruju upravo u osnovnoj školi pa je bitno da se to suzbije. Manje osnovaca, manje budućih drogoša i metalika koji ne dijele muzički ukus sa PreCednikom.

4. Dosta djece odlazi kroz projekte saradnje na školovanje u osnovne škole Rusije i Srbije da bi RS bila radnom snagom kompatibilna sa ogromnim projektima koji dolaze tokom vrste južnim a koji će se implementirati ovih dana.

5. Programi vlade "Mali srpski poduzetnik" i "Voćarčić - stočarčić" i posebne kreditne linije IRB-a njima namijenjene čine školu suvišnom i najmlađima daju šanse da se odmah okušaju u vodama stabilne, uspješne i prosperitetne ekonomije RS.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#38273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

webby-x wrote:Valjda će do "izumiranja srpskog naroda u RS-u" ovi
u Federaciji barem napraviti funkcionalnu Vladu?
Pitanje je na mjestu ali 'nako nešto kontam - i ovima u Srpskoj bi bilo daleko korisnije da nisu imali nikakvu vladu od vlada Premijera-PreCednika, kontinuiteta i impulsa. A radim svaki dan sa organima vlasti RS i znam dobro o čemu pričam.
santrac

#38274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

mO k3 wrote:Dodik nam je postao hobi ,sta kada hobi ove godine napusti političku scenu ,bude nakautiran od strane mz .... :shock: :shock:
dodik je vama opsesija,ja mislim da oprilike na 23 posto teritorije boluju bolest zvana.Dodiikkkk..
santrac

#38275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Locked