Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
LBVIEW

#38226 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

Hodidid wrote:Emko je odavno potrosena roba u javnom prostoru. Beograd nije nikad uspio kapitalizirati u politickom smislu 1990-tih taj njegov reziserski ugled koji je stekao 1980-tih. Zadnjih 10 godina covjeka niko vani ne ferma ni dva posto sto su konacno uvidjeli i u BG.
:thumbup:

Ja bih ovo protumacio jednostavnom racunicom- kad ulaganja,u ovom slucaju u rezisera koji bi kao celom svetu trebao prezentirati nekakvu srpsku istinu,dobrano premase dobit, a ona se,jel'te, mjeri po tome koliko je "bitnih" ljudi iz svoje branse "peobratio" u cilju promjene percepcije javnog mijenja u civiliziranom dijelu svijeta o srpskoj politici i Srbima opcenito, onda se fino "butika" zatvori, a doticni nabije "nogom u guzicu" i pocasti kartom u jednom smijeru. Samo da mu na pamet, bas k'o ideloskom drugu,kumu i bratu po sundu Bregovicu, ne padne kontaktirati nekog kod nas poput "Batmen-a" koji bi ga objerucke prihvatio i obezbjedio uvjete za "umjetnicki" angazman doticnom.
A ovaj mastokosni bi se sad, da ima ono sto nema i da je ono sto nije,ovog trena trebao zamonasiti,pozeljno u istom manastiru k'o i brat mu po vjeri i svjetonazoru Kacavenda. :D
mO k3

#38227 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:Ode Nemanja u ilegalu,UNDERGROUND. :mrgreen:

Nema više koga da sisa od kako nema Bote,ali preCednikovo vime ima dovoljno kapaciteta i za Emira,i za nerotkinje. :oops:
'Ajduk :D
santrac

#38228 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

.
santrac

#38229 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

It_is_a_Leclerc wrote:
santrac wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Bošnjaka je sve više, Srba sve manje, a Hrvati, ako se ovako nastavi, idu na nivo nacionalne manjine.

Svi koji misle drugačije nisu informisani.

Tu uključujem i PreCednika. :-D
nema veze broj sa tim,u bih i postuji kostutivnost da brojni narod ne majorozivo onaj manje brojni.
Apsolutno se slažem.

Ja govorim o demografiji. Omladina srpske narodnosti masovno ide u Srbiju na školovanje gdje i ostaje nakon fakulteta, jer su tamo prilike za profesionalni uspjeh nešto veće, a o Hrvatima iz BiH na školovanju u Zagrebu već i legende kruže. Jedino je Bošnjaka više zato što građani Sandžaka Sarajevo vide kao poslovnu, obrazovnu ili neku drugu destinaciju, a tu su i povratnici.
Daleko od toga da likujem zbog toga što je nekog naroda manje ili više. Samo iznosim činjenice.
APSULUTNO SE NE SLAZEM i popis ce to pokazati.kakva je situacija sa hrvatima ne znam,ali sto se tice republike srpske mogu sigurno reci 90 posto omladine u republici srpskoj sto upisuje fakultet upisuje ga u republici srpskoj,banja luka,bijeljina,istocno sarajevo,,to odlazenje u bg je bilo oprilike do 2004-2005,,to da se neko sad seli iz rs u srbiju radi boljeg zivota vjeruj da ne znam za takve slucajeve u republici srpskoj,jel vec plate u rs imaju i policajci i doktori i nastavnici,profesori,,jedino ljeti idu neki baustelci u bg ali ta sifra je zanemarljiva,,sa druge strane bosnjaci su 90ih mnogo vise odselili na zapad od srba i posle rata su mnogi povukli i nekog iz svoje famelije ili su se zenili sa djevojkama iz bosne,kazem zapamti ovaj moj post a popis ce sve pokazati.
radostan dan

#38230 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by radostan dan »

Mister Yes wrote:
Lično mislim da ovaj nije Miletov već Draganov :D Miletovi su odavno izgubili moral za internet propagandu. :evil:
ja pošteno radim svoj posao, u skladu sa mogućnostima.
izbriši ovaj post, odbiće mi štab dnevnicu.
Co0l

#38231 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

santrac wrote: APSULUTNO SE NE SLAZEM i popis ce to pokazati.kakva je situacija sa hrvatima ne znam,ali sto se tice republike srpske mogu sigurno reci 90 posto omladine u republici srpskoj sto upisuje fakultet upisuje ga u republici srpskoj,banja luka,bijeljina,istocno sarajevo,,to odlazenje u bg je bilo oprilike do 2004-2005,,to da se neko sad seli iz rs u srbiju radi boljeg zivota vjeruj da ne znam za takve slucajeve u republici srpskoj,jel vec plate u rs imaju i policajci i doktori i nastavnici,profesori,,jedino ljeti idu neki baustelci u bg ali ta sifra je zanemarljiva,,sa druge strane bosnjaci su 90ih mnogo vise odselili na zapad od srba i posle rata su mnogi povukli i nekog iz svoje famelije ili su se zenili sa djevojkama iz bosne,kazem zapamti ovaj moj post a popis ce sve pokazati.
Tako je,ne idu vise studenti iz PC-ija u Srbiju na studiranje,kazu da je i tamosnjim Srbima vise na vrh glave Bosanaca pa i nisu vise tako dobrodosli :oops:
A i tacno je da su Bosnjaci puno vise nego Srbi 90-tih odlazili sa svojih ognjista.uglavnom na ljetovanja u poznata turisticka mjesta poput Omarske,Manjace,Trnopolja,Luke Brcko,Batkovica,Srebrenice i slicnih rezorta gdje im je bilo toliko dobro da se do dana danasnjeg jos nisu vratili iz njih :thumbup:
Mister Yes

#38232 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

santrac wrote:APSULUTNO SE NE SLAZEM i popis ce to pokazati.kakva je situacija sa hrvatima ne znam,ali sto se tice republike srpske mogu sigurno reci 90 posto omladine u republici srpskoj sto upisuje fakultet upisuje ga u republici srpskoj,banja luka,bijeljina,istocno sarajevo,,to odlazenje u bg je bilo oprilike do 2004-2005,,to da se neko sad seli iz rs u srbiju radi boljeg zivota vjeruj da ne znam za takve slucajeve u republici srpskoj
Pa kako onda objašnjavaš nestanak ljudi sa prostora manjeg entiteta? Vanzemaljci opet otimaju?
LBVIEW

#38233 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

santrac wrote:

APSULUTNO SE NE SLAZEM i popis ce to pokazati.kakva je situacija sa hrvatima ne znam,ali sto se tice republike srpske mogu sigurno reci 90 posto omladine u republici srpskoj sto upisuje fakultet upisuje ga u republici srpskoj,banja luka,bijeljina,istocno sarajevo,,to odlazenje u bg je bilo oprilike do 2004-2005,,to da se neko sad seli iz rs u srbiju radi boljeg zivota vjeruj da ne znam za takve slucajeve u republici srpskoj,jel vec plate u rs imaju i policajci i doktori i nastavnici,profesori,,jedino ljeti idu neki baustelci u bg ali ta sifra je zanemarljiva,,sa druge strane bosnjaci su 90ih mnogo vise odselili na zapad od srba i posle rata su mnogi povukli i nekog iz svoje famelije ili su se zenili sa djevojkama iz bosne,kazem zapamti ovaj moj post a popis ce sve pokazati.
Srbi imaju negativan prirodni prirastaj jos od 90-tih.Uz to,migracija nakon rata jeste isla u jednom smjeru - prema Srbiji,pogledaj samo istocnu BiH, osim Bijeljine, i samo ce ti se kasti.Za razliku od Srba, Bosnjaci su nakon rata imali pozitivan prirodni prirastaj i pozitivan migracijski saldo(uglavnom iz Sandzaka i Kosova).Sve u svemu, niti jedni niti drugi jos nisu povratili gubitak stanovnistva u ratu, ali , dok je broj Bosnjaka rastao, Srba se smanjivao, tako da Bosnjaka sada procentualno prvi put u historiji ima vise od 50%. :D
Last edited by LBVIEW on 29/04/2013 11:50, edited 1 time in total.
Mister Yes

#38234 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

radostan dan wrote:
Mister Yes wrote:
Lično mislim da ovaj nije Miletov već Draganov :D Miletovi su odavno izgubili moral za internet propagandu. :evil:
ja pošteno radim svoj posao, u skladu sa mogućnostima.
izbriši ovaj post, odbiće mi štab dnevnicu.
Pa šta sam ja rekao? Situacija je takva da "u skladu sa mogućnostima" znači 0 bodova. Nisam nikad sumnjao u namjere i želju ali kada se nama čime onda je bolje birati bitke :D
radostan dan

#38235 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by radostan dan »

jah... :-)
santrac

#38236 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Srbi imaju negativan prirodni prirastaj jos od 90-tih.Uz to,migracija nakon rata jeste isla u jednom smjeru - prema Srbiji,pogledaj samo istocnu BiH, osim Bijeljine, i samo ce ti se kasti.Za razliku od Srba, Bosnjaci su nakon rata imali pozitivan prirodni prirastaj i pozitivan migracijski saldo(uglavnom iz Sandzaka i Kosova).Sve u svemu, niti jedni niti drugi jos nisu povratili gubitak stanovnistva u ratu, ali , dok je broj Bosnjaka rastao, Srba se smanjivao, tako da Bosnjaka sada procentualno prvi put u historiji ima vise od 50%. :D[/quote]
ti gledas samo stvari koje ti odgovaraju,prirodni prirastaj moze nadikanditi samo 50 hiljada vise stradalih bosnjaka u ratu nista vise,,a sad idemo doseljenih 30 hiljada srba iz krajine ce nadoknaditi bosnjake iz sandzaka,zar ne,,,e sad dolazim da se u toku rata i posle rata bar 3 puta vise bosnjaka odselilo na zapad od srba,iz prostog razloga sto zapad nije tad htjeo da prima toliko puno srpskih izbjegliva kao bosnjackih,,,
LBVIEW

#38237 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

santrac wrote:Srbi imaju negativan prirodni prirastaj jos od 90-tih.Uz to,migracija nakon rata jeste isla u jednom smjeru - prema Srbiji,pogledaj samo istocnu BiH, osim Bijeljine, i samo ce ti se kasti.Za razliku od Srba, Bosnjaci su nakon rata imali pozitivan prirodni prirastaj i pozitivan migracijski saldo(uglavnom iz Sandzaka i Kosova).Sve u svemu, niti jedni niti drugi jos nisu povratili gubitak stanovnistva u ratu, ali , dok je broj Bosnjaka rastao, Srba se smanjivao, tako da Bosnjaka sada procentualno prvi put u historiji ima vise od 50%. :D
ti gledas samo stvari koje ti odgovaraju,prirodni prirastaj moze nadikanditi samo 50 hiljada vise stradalih bosnjaka u ratu nista vise,,a sad idemo doseljenih 30 hiljada srba iz krajine ce nadoknaditi bosnjake iz sandzaka,zar ne,,,e sad dolazim da se u toku rata i posle rata bar 3 puta vise bosnjaka odselilo na zapad od srba,iz prostog razloga sto zapad nije tad htjeo da prima toliko puno srpskih izbjegliva kao bosnjackih,,,[/quote]

Otkud te cifre o "tri puta vise "iseljenih Bosnjaka,ti to onako iz glave? :-)
Ako je tako k'o sto ti kazes, otkud onako slabo naseljena istocna Bosna? Srbi u Bosni jedino po pitanju demografije dobro
stoje u banjaluckoj regiji i oko Bijeljine, ostatak sumske, od Mrkonjica na zapadu do Foce na istoku se naprosto topi, sto uslijed negativnog prirodnog prirastaja sto migracije stanovnistva.Ljudi su k'o zna koliko puta do sada postirali demografske izvjestaje entitetskih statistickih zavoda gdje se jasno vidi negativni demografski trend u sumskoj jos od rata, a pozitivni u Federaciji. Uzmi sinko u ruku olovku, pa pomnozi tu razliku s brojem godina od rata otkako se statistika vodi i samo ce ti se kasti.Pa onda fino taj trend extrapoliraj u buducnost i skontat ces da se radi o eksponencijalnoj krivulji s bazom manjom od jedan.
santrac

#38238 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

Otkud te cifre o "tri puta vise "iseljenih Bosnjaka,ti to onako iz glave? :-)
Ako je tako k'o sto ti kazes, otkud onako slabo naseljena istocna Bosna? Srbi u Bosni jedino po pitanju demografije dobro
stoje u banjaluckoj regiji i oko Bijeljine, ostatak sumske, od Mrkonjica na zapadu do Foce na istoku se naprosto topi, sto uslijed negativnog prirodnog prirastaja sto migracije stanovnistva.Ljudi su k'o zna koliko puta do sada postirali demografske izvjestaje entitetskih statistickih zavoda gdje se jasno vidi negativni demografski trend u sumskoj jos od rata, a pozitivni u Federaciji. Uzmi sinko u ruku olovku, pa pomnozi tu razliku s brojem godina od rata otkako se statistika vodi i samo ce ti se kasti.Pa onda fino taj trend extrapoliraj u buducnost i skontat ces da se radi o eksponencijalnoj krivulji s bazom manjom od jedan.[/quote]
E pa tebi treba sve nacrtati pa pola koji su odselili iz rs za vrijeme rata su otisli na zapad svedska,danska,njemacka,austrija,pa onda koliko je amerika primila bosanskih izbjeglica,,80 posto izbjeglih na zapad od 92-95 su bosnjaci istalih 20 posto hrvati,pa gdje su izbjeglice iz vlasenice,foce,rogatice,zvornika,bijeljine,puna ih je svedska,,rs gubi prirodnim prirastajem od 3-4 hiljade stanovnika to nije neka tajnaod rata pa do ovamo je izgubila nekih 40-50 hiljada stanovnika,,,a nemoj molim te o buducnosti,sad cu ti reci sto su bosnjacki politicari fustrirani ne samo zato sto ste svedeni na nekih 25 posto bih vec zato sto 80 bosnjackog stanovnistva zivi u gradovima,i sad mene ce neko ubijediti da ce bosnjaci imati dobar natalitet za 15 god,hoce ali malo sutra edin koji zivi u tuzli u dvosobnom stanu i ozeni neku edinu i pritom oboje rade kod nekog privatnika.. gledajuci gradski mentalitet ljudi nece sigurno imati vise od dvoje djece,
duh_sa_sjekirom

#38239 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by duh_sa_sjekirom »

santrac wrote: E pa tebi treba sve nacrtati pa pola koji su odselili iz rs za vrijeme rata su otisli na zapad svedska,danska,njemacka,austrija,pa onda koliko je amerika primila bosanskih izbjeglica,,80 posto izbjeglih na zapad od 92-95 su bosnjaci istalih 20 posto hrvati,pa gdje su izbjeglice iz vlasenice,foce,rogatice,zvornika,bijeljine,puna ih je svedska,,rs gubi prirodnim prirastajem od 3-4 hiljade stanovnika to nije neka tajnaod rata pa do ovamo je izgubila nekih 40-50 hiljada stanovnika,,,a nemoj molim te o buducnosti,sad cu ti reci sto su bosnjacki politicari fustrirani ne samo zato sto ste svedeni na nekih 25 posto bih vec zato sto 80 bosnjackog stanovnistva zivi u gradovima,i sad mene ce neko ubijediti da ce bosnjaci imati dobar natalitet za 15 god,hoce ali malo sutra edin koji zivi u tuzli u dvosobnom stanu i ozeni neku edinu i pritom oboje rade kod nekog privatnika.. gledajuci gradski mentalitet ljudi nece sigurno imati vise od dvoje djece,
:D
Zato preCednik obilazi sela širom rs, taslaći i oplođuje gdje stigne...
Ako guardian nastavi ovim tempom i intenzitetom oplođavanja, prema procjenama entitetskog zavoda za statistiku, natalitet bi u ovom bosanskom entitetu za narednih desetak godina moga narasti na čak 15 %. :shock:
Kažu da će se preCedniku u oplođavanju, taslaćenju i širenju kvalitetnog DNK pridružiti i Emil Vlajki, Pantelija Ćurguz, Baja Mali Knindža i još neka elitna ime političkog i javnog života u rs-u...
LBVIEW

#38240 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

santrac wrote:Otkud te cifre o "tri puta vise "iseljenih Bosnjaka,ti to onako iz glave? :-)
stoje u banjaluckoj regiji i oko Bijeljine, ostatak sumske, od Mrkonjica na zapadu do Foce na istoku se naprosto topi, sto uslijed negativnog prirodnog prirastaja sto migracije stanovnistva.Ljudi su k'o zna koliko puta do sada postirali demografske izvjestaje entitetskih statistickih zavoda gdje se jasno vidi negativni demografski trend u sumskoj jos od rata, a pozitivni u Federaciji. Uzmi sinko u ruku olovku, pa pomnozi tu razliku s brojem godina od rata otkako se statistika vodi i samo ce ti se kasti.Pa onda fino taj trend extrapoliraj u buducnost i skontat ces da se radi o eksponencijalnoj krivulji s bazom manjom od jedan.
E pa tebi treba sve nacrtati pa pola koji su odselili iz rs za vrijeme rata su otisli na zapad svedska,danska,njemacka,austrija,pa onda koliko je amerika primila bosanskih izbjeglica,,80 posto izbjeglih na zapad od 92-95 su bosnjaci istalih 20 posto hrvati,pa gdje su izbjeglice iz vlasenice,foce,rogatice,zvornika,bijeljine,puna ih je svedska,,rs gubi prirodnim prirastajem od 3-4 hiljade stanovnika to nije neka tajnaod rata pa do ovamo je izgubila nekih 40-50 hiljada stanovnika,,,a nemoj molim te o buducnosti,sad cu ti reci sto su bosnjacki politicari fustrirani ne samo zato sto ste svedeni na nekih 25 posto bih vec zato sto 80 bosnjackog stanovnistva zivi u gradovima,i sad mene ce neko ubijediti da ce bosnjaci imati dobar natalitet za 15 god,hoce ali malo sutra edin koji zivi u tuzli u dvosobnom stanu i ozeni neku edinu i pritom oboje rade kod nekog privatnika.. gledajuci gradski mentalitet ljudi nece sigurno imati vise od dvoje djece,[/quote]

Cuj mu samo spike majke ti: vi k'o biva zivite u gradovima i nemate se gdje siriti, a mi cemo se rasplodavati po sirokim sumskim prostranstvima gdje ima vise mededa po km kvadratnom nego sumnjaka. :lol: ,kakvu vam to gudru dila precedenik, kad bi je plasirali na zapad obogatili bi se preko noci. :D S kim cete se jadan ne bio rasplodavati, da nece mozda precednik ili Kacavenda na turneju, ono kad vas vec hebu nek urade i nesto zarad poboljsavanja nataliteta.Znas li ti ista o starosnoj strukturi stanovnistva kod vas, da vam nece babe poceti radati? :D -toliko godina negativnog prirodnog prirastaja ne znaci samo akutni gubitak stanovnistva vec generira puno veci demografski problem dugorocno, al dzaba je nekima govoriti. :-)
vee-jay

#38241 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

ja uopste ne kontam zasto vi diskutujete o brojkama ... mislim, ako imate visak vremena, onda udrite, ali meni je relevatnije na ovoj temi pisati o potencijalima dodikovog prdeza nego o tim glupostima... :-)
Mister Yes

#38242 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

duh_sa_sjekirom wrote: :D
Zato preCednik obilazi sela širom rs, taslaći i oplođuje gdje stigne...
Ako guardian nastavi ovim tempom i intenzitetom oplođavanja, prema procjenama entitetskog zavoda za statistiku, natalitet bi u ovom bosanskom entitetu za narednih desetak godina moga narasti na čak 15 %. :shock:
Kada za 20 godina u Banja Luci čuješ kako se zovu "brate Srbine" i "sestro Srpkinjo" znat ćeš da su ogromne šanse da jesu prava braća i sestre. Dobro polubraća i polusestre ali da ne idemo u detalje :D
santrac

#38243 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

LBVIEW wrote:
santrac wrote:Otkud te cifre o "tri puta vise "iseljenih Bosnjaka,ti to onako iz glave? :-)
E pa tebi treba sve nacrtati pa pola koji su odselili iz rs za vrijeme rata su otisli na zapad svedska,danska,njemacka,austrija,pa onda koliko je amerika primila bosanskih izbjeglica,,80 posto izbjeglih na zapad od 92-95 su bosnjaci istalih 20 posto hrvati,pa gdje su izbjeglice iz vlasenice,foce,rogatice,zvornika,bijeljine,puna ih je svedska,,rs gubi prirodnim prirastajem od 3-4 hiljade stanovnika to nije neka tajnaod rata pa do ovamo je izgubila nekih 40-50 hiljada stanovnika,,,a nemoj molim te o buducnosti,sad cu ti reci sto su bosnjacki politicari fustrirani ne samo zato sto ste svedeni na nekih 25 posto bih vec zato sto 80 bosnjackog stanovnistva zivi u gradovima,i sad mene ce neko ubijediti da ce bosnjaci imati dobar natalitet za 15 god,hoce ali malo sutra edin koji zivi u tuzli u dvosobnom stanu i ozeni neku edinu i pritom oboje rade kod nekog privatnika.. gledajuci gradski mentalitet ljudi nece sigurno imati vise od dvoje djece,

Cuj mu samo spike majke ti: vi k'o biva zivite u gradovima i nemate se gdje siriti, a mi cemo se rasplodavati po sirokim sumskim prostranstvima gdje ima vise mededa po km kvadratnom nego sumnjaka. :lol: ,kakvu vam to gudru dila precedenik, kad bi je plasirali na zapad obogatili bi se preko noci. :D S kim cete se jadan ne bio rasplodavati, da nece mozda precednik ili Kacavenda na turneju, ono kad vas vec hebu nek urade i nesto zarad poboljsavanja nataliteta.Znas li ti ista o starosnoj strukturi stanovnistva kod vas, da vam nece babe poceti radati? :D -toliko godina negativnog prirodnog prirastaja ne znaci samo akutni gubitak stanovnistva vec generira puno veci demografski problem dugorocno, al dzaba je nekima govoriti. :-)[/quote]
NEMOJ da se uzbudjujes rs je godisnje u minusu oko 3500 stanovnika,nije to toliki minus,sa druge strane nemate vi bas toliko dobar natalitet,kao sto ti ovde pretstvaljas,,gdje ima medjeda,u semberiji,posavini onolikoj krajini,sta bi vi dali da imate jednu semberiju..
duh_sa_sjekirom

#38244 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by duh_sa_sjekirom »

santrac wrote: NEMOJ da se uzbudjujes rs je godisnje u minusu oko 3500 stanovnika,nije to toliki minus,sa druge strane nemate vi bas toliko dobar natalitet,kao sto ti ovde pretstvaljas,,gdje ima medjeda,u semberiji,posavini onolikoj krajini,sta bi vi dali da imate jednu semberiju..
Dok ti skontaš da su ovoj zemlji u minusu samo obični smrtnici, dok tvoj preCednik pravo obezbjeđuje 10 koljeno (prvih 9 je već osigurao), ostaćeš krivih leđa rintajući po Semberiji... :D
Nass

#38245 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nass »

Nešto nam se Dodik ušutio..... :) Čim je ušutio, nečega se prepao :D
Maharadza

#38246 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maharadza »

Nass wrote:Nešto nam se Dodik ušutio..... :) Čim je ušutio, nečega se prepao :D
Prati dešavanja oko ovih hapšenja u kriminalnoj pederaciji u nadi da će se ista konačno raspasti i guardianu konačno otvoriti put da proširi blagostanje i prenese 'rajske plodove' iz šumske i na ovaj dio Bosne. Sa guardianom do raja na zemlji. :cool:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
santrac

#38247 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by santrac »

duh_sa_sjekirom wrote:
santrac wrote: NEMOJ da se uzbudjujes rs je godisnje u minusu oko 3500 stanovnika,nije to toliki minus,sa druge strane nemate vi bas toliko dobar natalitet,kao sto ti ovde pretstvaljas,,gdje ima medjeda,u semberiji,posavini onolikoj krajini,sta bi vi dali da imate jednu semberiju..
Dok ti skontaš da su ovoj zemlji u minusu samo obični smrtnici, dok tvoj preCednik pravo obezbjeđuje 10 koljeno (prvih 9 je već osigurao), ostaćeš krivih leđa rintajući po Semberiji... :D
Da je meni da ti skontas da je on ipak presednik republike srpske u kojoj ti ne zivis i uopste taj covjek nema veze sa ekonomskom situacijom u federaciji,,a inace je dobra jel tako,,,,drugo druze moj ja i ne znam ko je vas presednik u federaciji ali znam dobro da krade vise od dodika,,,dodik je 1990 godine imo 7 stanova u beogradu,i firmu koja je u to vrijeme obrcala 30 miliona njemackih maraka to je ko sad 200 milina km,
vee-jay

#38248 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

Dodik je Kaligula, njemu je strah nepoznat.
mO k3

#38249 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Haj ti nadi vremena kod tolika žena koje samo njega čekaju .... :D
Nass

#38250 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nass »

Ja mislim da ga je ona šut-karta od Američke administracije ohladila i napokon zabrinula :D
Locked