Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
kiky

#12176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

Normalan.ba wrote:
kiky wrote:zadnja vijest ...
100% provjereno ...
milorad je gey ...
:D
jesi li ti izvor ? :D
čović ...
al nemoj nikom pričat ...
kiky

#12177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

nego ...
gdje nam je mile ...
Mali_Vuk

#12178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

zoom66 wrote:
kiky wrote:nego ...
gdje nam je mile ...
u djenovi :D
:lol:
felipe kajetano

#12179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

kiky wrote:
Normalan.ba wrote:
kiky wrote:zadnja vijest ...
100% provjereno ...
milorad je gey ...
jesi li ti izvor ? :D
čović ...
haVeru to vam je vec ljubavni trokut..zipa djale :D
Hemel

#12180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

zoom66 wrote:
gdje nam je mile ...
na pripremama...
kiky

#12181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

čović ...
:D[/quote]

haVeru to vam je vec ljubavni trokut..zipa djale :D[/quote]

felipe, stari, ništa nebrini ...
all we need is love ...
kiky

#12182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

zoom66 wrote:
gdje nam je mile ...
znao sam da je gey ...
bicebolje

#12183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bicebolje »

Šta je ustvari ova međunarodna krizna grupa ? U zadnje vrijeme stalno nagone vodu na Dodikov mlin.
USKORO ZATVARANJE OHR-a

Pitanje zatvaranja OHR-a u BiH već je riješeno i to će se desiti uskoro, izjavio je direktor za Balkan Međunarodne krizne grupe, Marko Prelec.

Govoreći o tome kako pomiriti suprotstavljene zahtjeve za jačanje nadležnosti entiteta i one za jačanje unitarne BiH, Prelec kaže da bi to, ukoliko se govori o povratku nadležnosti za koje entiteti, odnosno Republika Srpska, ne smatraju da se dobro sprovode na nivou BiH, trebalo učiniti u skladu sa realnošću.

On ocjenjuje da će se morati "blago ojačati državni nivo" nakon što BiH pristupi EU, te da su to odluke koje će morati biti donesene "u drugoj političkoj klimi, za osam, devet, deset godina".
vonSchtigliz

#12184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vonSchtigliz »

kiky wrote:
zoom66 wrote:
gdje nam je mile ...
znao sam da je gey ...
nije on nikakav gey vec obicna pedercina :lol:
Hodidid

#12185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

Slicnih navoda u proteklih 15 godina je bilo koliko hoces. Uostalom zar Mile nece dotad ukinuti Bosnu? Pa obecao nam je to u Varcar Vakufu neki dan.
drug bevc

#12186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drug bevc »

druze gazda vrati nam felipea

ostah sam nema mi ko đale čuvat,

ko u drugova partizana 10 na 1

:bih:
pustopoljina

#12187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

ne znas ti, nisi nikad bio banovan :P
nokte izgrizla dok nije proradilo :skoljka:
pustopoljina

#12188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pustopoljina »

imas zato sevap upisan, kazem ja- liberalni kveker :lol: :run:
Real Khan

#12189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Real Khan »

zoom66 wrote:
pustopoljina wrote:ne znas ti, nisi nikad bio banovan :P
nokte izgrizla dok nije proradilo :skoljka:
chu ne znam, znam ba :D pomilovali me 2003-ce k'o ja tebe 2010-te :D :D :D
Pa lijepo od vas braćo...na temi o Miletu se 'milujete' a da znate da ovaj topic i djeca čitaju :D Evo onom mlađem sinu sam naredio da uši začepi :D
Vala, i ova tema ode k đavlu, jer nam Mile nije odavno ispalio nekakvu novu sočnu secesionističku izjavu, eupm :D
zlatiborka

#12190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zlatiborka »

:?

Stvarno bio Dodi u Djenovi... :?: :?:
vivaldi

#12191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

zlatiborka wrote::?

Kakva Djenova, cjepa drva..vidis vremena, a i svinjokolj ce brzo..
Mali_Vuk

#12192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

vivaldi wrote:
zlatiborka wrote::?

Kakva Djenova, cjepa drva..vidis vremena, a i svinjokolj ce brzo..
Pa obavjestite ga za to dok je vrijeme, da se skloni čovjek :D
hercegovac_pravi

#12193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

Za SNSD je od ustavnih promjena jedino prihvatljiva provedba presude Suda za ljudska prava iz Strasbourga. BiH je svojevrsna zajednica dva entiteta i tri konstitutivna naroda i to će tako i ostati!
A referendum :shock: WTF..neće zar opet pobjeći ko zadnja fukara i ne sprovesti referendum ili se nema damu čim se malo zaprijeti sa druge strane. A ja se ponadao da su se i "veliko-srbi" malo promjenili a oni uvjek isti.
Mali_Vuk

#12194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

hercegovac_pravi wrote:
Za SNSD je od ustavnih promjena jedino prihvatljiva provedba presude Suda za ljudska prava iz Strasbourga. BiH je svojevrsna zajednica dva entiteta i tri konstitutivna naroda i to će tako i ostati!
A referendum :shock: WTF..neće zar opet pobjeći ko zadnja fukara i ne sprovesti referendum ili se nema damu čim se malo zaprijeti sa druge strane. A ja se ponadao da su se i "veliko-srbi" malo promjenili a oni uvjek isti.
Ovo sve je već rečeno i najavljeno i na ovim stranicama. U suštini ostaje samo puki strah da se sačuva entitet i ništa više. Kakvo crno otcjepljenje kakvi bakrači. Ali da će još biti pokušaja budalesanja, biće.
Socijalista

#12195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

Ma dajte ljudi, Dodo je fenomen :D
zavrzlama

#12196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

uskoro ce dodik biti ko rihana, ujka semu

.....
sekiracija

#12197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sekiracija »

Socijalista wrote:Ma dajte ljudi, Dodo je fenomen :D
Dodo je fenomen i po.
Real Khan

#12198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Real Khan »

Mali_Vuk wrote:
hercegovac_pravi wrote:
Ovo sve je već rečeno i najavljeno i na ovim stranicama. U suštini ostaje samo puki strah da se sačuva entitet i ništa više. Kakvo crno otcjepljenje kakvi bakrači. Ali da će još biti pokušaja budalesanja, biće.
Mislim da je ovo pravi način kako dokinuti ustavnu diskriminaciju, kao i samo postojanje entiteta RS pod ovim nazivom (nemam ništa protiv postojanja entiteta ili decentralizacije, ali imam mnogo toga protiv "srpskog", "hrvatskog" i "bošnjačkog" entiteta). Dakle, treba češće tužiti državu BiH (ovakvu kakva jeste) pred sudom u Strazburu. Dakle, sada je do pravnika da do temelja izmijene Ustav kroz presude Europskog suda za ljudska prava jer je važeći Ustav BiH od prvog do zadnjeg slova DISKRIMINATORAN prema svim građanima koji nisu "konstitutivni narodi". Ima tu sasvim dovoljno prostora za kvalitetne pravnike, ali pitanje je koliko postoji volje i muda da se takva pitanja pokreću... Sjećam se da su se Dervi Sejdiću svi smijali kada je prvi put izjavio da će tužiti BiH i da će je dobiti na sudu... i vidite sad' kakva je priča aktuelna.
sumirprimus

#12199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

bicebolje wrote:Šta je ustvari ova međunarodna krizna grupa ? U zadnje vrijeme stalno nagone vodu na Dodikov mlin.
USKORO ZATVARANJE OHR-a

Pitanje zatvaranja OHR-a u BiH već je riješeno i to će se desiti uskoro, izjavio je direktor za Balkan Međunarodne krizne grupe, Marko Prelec.

Govoreći o tome kako pomiriti suprotstavljene zahtjeve za jačanje nadležnosti entiteta i one za jačanje unitarne BiH, Prelec kaže da bi to, ukoliko se govori o povratku nadležnosti za koje entiteti, odnosno Republika Srpska, ne smatraju da se dobro sprovode na nivou BiH, trebalo učiniti u skladu sa realnošću.

On ocjenjuje da će se morati "blago ojačati državni nivo" nakon što BiH pristupi EU, te da su to odluke koje će morati biti donesene "u drugoj političkoj klimi, za osam, devet, deset godina".
ICG ti je glas iz sjene... :D
njihove procjene i nisu njihove bas...
vjerovatno je procjena njihovih bosova,da je udovoljavanje miletu manji problem za njih...
nokia6170

#12200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nokia6170 »

SNSD i ljudi u njemu nisu glupi i ova prica oko provodjenja presude Evropskog suda za ljudska prava je samo bacanje prasine u oci i prolongiranje neminovnog.

Jer ce taj isti Evropski sud u narednih 10 godina donositi sve vise i vise presuda koje ce imati za posljedicu ukidanje svih oblika diskriminacije na svim nivoima vlasti. Sejdic i Finci je samo pocetak tog procesa. Slucaj nije izolovan i predsjednistvo i nacin biranja clanova istih je samo vrh ledenog brijega.

Nadam se da ce i dalje SNSD i RS insistirati na prilagodjavanju Ustava presudama Evropskog suda za ljudska prava.

Srpska politika jednostavno ne zeli da pravi kompromise i cini jedino ono sto mora...tako je i sa ovom presudom.

Oni su izabrali put cekanja sudskih presuda da bi se nesto potvrdilo i mijenjalo...tako je bilo i sa ratnim zlocinima i sa genocidom i sa gradjanskim ratom, pa i sa diskriminacijom...nema veze, drzava se ne pravi za 10 godina, vec polako i sigurno decenijama.
Locked