Ako mislis da ovaj broj postova nesto govori, otidji na Nasa Stranka sve sto ste zeljeli da znate - imaju veci broj procentualno za 6 mjeseci nego Dodik za 4 godine. A o Harisu nemoj ni govoriti, neko ide u New York u Waldorf Astoriu, a neko u Doboj na pivo od pola km, svako prema svom nivou.drug bevc wrote:broj postova o liku i dijelu našeg vožda sve govori.![]()
a referendum je obicna predizborna supljača velikog vožda za ovčice u rs kao i priča vezira hareta od sarajva za ovčice u federaciji o ukidanju rs .
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
luckypot
#11976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- felipe kajetano
#11977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
luckypot wrote: Ako mislis da ovaj broj postova nesto govori, otidji na Nasa Stranka sve sto ste zeljeli da znate - imaju veci broj procentualno za 6 mjeseci nego Dodik za 4 godine. A o Harisu nemoj ni govoriti, neko ide u New York u Waldorf Astoriu, a neko u Doboj na pivo od pola km, svako prema svom nivou.
ciji je babo jaci
P.S
Pivo je dzabana.
- felipe kajetano
-
luckypot
#11979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema tu ko sta jaci biti, sve je do stila zivota, nekome putovanja, a nekom traktor i pivo. Svako tezi svojoj prirodnoj okolini.
- felipe kajetano
#11980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slazem se, ipak radije preferim 'ladnu pivu i kaVurnu kao i presidente, kad dodjes castim teluckypot wrote:Nema tu ko sta jaci biti, sve je do stila zivota, nekome putovanja, a nekom traktor i pivo. Svako tezi svojoj prirodnoj okolini.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
klixober
- pici
#11983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
e e ...taj Vlak taj Vlak.....dje je VlakovoĐŽa
- pici
-
PalaSa Marsa
- mO k3
#11986 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
drug bevc wrote:broj postova o liku i dijelu našeg vožda sve govori.![]()
a referendum je obicna predizborna supljača velikog vožda za ovčice u rs kao i priča vezira hareta od sarajva za ovčice u federaciji o ukidanju rs .
- zemomak
#11987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Од Пала до Лукавице новим путем кроз Српску
Подијели
Вијести 28.09.2010 17:18 1
ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик данас је у насељу Павловац отворио пут Лукавица - Загони - Јасик - Пале за коју је Влада РС издвојила 14 милиона КМ
Од те цифре 10 милиона КМ је издвојено из Развојног програма то јест од средстава продаје "Телекома" , а четири милиона из Дирекције за путеве РС.
Додик је истакао да је овај пут национално питање, стратешки важно за РС, а посебно за град Источно Сарајево, наглашавајући да ово није дио предизборне кампање већ "кампања за бољи живот".
Подсјећајући да је током изградње пута било великих тешкоћа јер локална заједница није ријешила обавезе о имовинско-правним односима у износу од 1,5 милиона КМ, он је рекао да је Влада завршила и тај посао.
"Ова комуникација први пут повезује град Источно Сарајево и РС територијом Српске и она за нас има државни, стратешки и национални интерес, што демантује све оне који кажу да се овдје ништа не улаже", истакао је Додик и додао да је Влада Српске у посљедње четири године на подручју Источног Сарајева уложила 100 милиона КМ.
Према његовим ријечима, саобраћајница ће промијенити начин живота у овом крају, омогућити бољу комуникацију робе, услуга и људи, те повећати вриједност укупног капитала и омогућити бољу комуникацију са Јахорином.
Додик је истакао да му није свеједно што се на данашњем отварању пута нису појавили ни градоначелник Источног Сарајева ни начелници општина мада су обавијештени о догађају.
Он је поновио да је ова саобраћајница од стратешког и националног интереса и нагласио да је био у праву онај који је дао идеју о њеној градњи и нагласио да политичари вриједе само по ономе што оставе иза себе, јер најбоље говоре дјела.
Додик је подсјетио да је прије три године у надлежност града Источно Сарајево, како би направили савремену градску управу, предата зграда Телекома, а до данас није стављена у функцију, због чега размишља "да се објекат стави у неку републичку намјену".
Директор "Путева РС" Младен Лазендић истакао је да је у овај регионални пут дужине 16 километара уграђено 400 000 кубика ископа, 100 000 кубика насипа и око 40 000 кубика асфалта.
Лазендић је истакао да је ово једна модерна саобраћајница, а да је током изградње било великих проблема јер је требало ријешити многе имовинско правне односе и измјеститити 400 киловолтни далековод.
"Све смо то успјешно завршили захваљујући Влади РС на челу са премијером Додиком", истакао је он и додао да ће у наредној години бити завршена и реконструкција пута од Јасика до Тријангле у дужини од око четири километра за шта је, према процјенама, потребно око 2,5 милиона КМ.
Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Младен Зиројевић изразио је задовољство што му је допала част да предсједнику Владе РС захвали за све што је учинио за Источно Сарајево.
Зиројевић је истакао да ће ова путна комуникација умногоме одредити судбину овог града, учинити га квалитетнијим за живљење и направити једну нову димензију и увезати шест општина града преко територије РС.
Он је додао да ће ова путна комуникација допринијети отварању Јахорине према туристима из цијелог свијета, помоћи транспорт и развој сектора пољопривреде на овим просторима, те мотивисати многе инвеститоре да улажу у овај град.
Данашњој церемонији присуствовали су и министри из Владе РС и Савјета министара БиХ и посланици у Народној скупштини РС и парламенту БиХ.
Подијели
Вијести 28.09.2010 17:18 1
ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик данас је у насељу Павловац отворио пут Лукавица - Загони - Јасик - Пале за коју је Влада РС издвојила 14 милиона КМ
Од те цифре 10 милиона КМ је издвојено из Развојног програма то јест од средстава продаје "Телекома" , а четири милиона из Дирекције за путеве РС.
Додик је истакао да је овај пут национално питање, стратешки важно за РС, а посебно за град Источно Сарајево, наглашавајући да ово није дио предизборне кампање већ "кампања за бољи живот".
Подсјећајући да је током изградње пута било великих тешкоћа јер локална заједница није ријешила обавезе о имовинско-правним односима у износу од 1,5 милиона КМ, он је рекао да је Влада завршила и тај посао.
"Ова комуникација први пут повезује град Источно Сарајево и РС територијом Српске и она за нас има државни, стратешки и национални интерес, што демантује све оне који кажу да се овдје ништа не улаже", истакао је Додик и додао да је Влада Српске у посљедње четири године на подручју Источног Сарајева уложила 100 милиона КМ.
Према његовим ријечима, саобраћајница ће промијенити начин живота у овом крају, омогућити бољу комуникацију робе, услуга и људи, те повећати вриједност укупног капитала и омогућити бољу комуникацију са Јахорином.
Додик је истакао да му није свеједно што се на данашњем отварању пута нису појавили ни градоначелник Источног Сарајева ни начелници општина мада су обавијештени о догађају.
Он је поновио да је ова саобраћајница од стратешког и националног интереса и нагласио да је био у праву онај који је дао идеју о њеној градњи и нагласио да политичари вриједе само по ономе што оставе иза себе, јер најбоље говоре дјела.
Додик је подсјетио да је прије три године у надлежност града Источно Сарајево, како би направили савремену градску управу, предата зграда Телекома, а до данас није стављена у функцију, због чега размишља "да се објекат стави у неку републичку намјену".
Директор "Путева РС" Младен Лазендић истакао је да је у овај регионални пут дужине 16 километара уграђено 400 000 кубика ископа, 100 000 кубика насипа и око 40 000 кубика асфалта.
Лазендић је истакао да је ово једна модерна саобраћајница, а да је током изградње било великих проблема јер је требало ријешити многе имовинско правне односе и измјеститити 400 киловолтни далековод.
"Све смо то успјешно завршили захваљујући Влади РС на челу са премијером Додиком", истакао је он и додао да ће у наредној години бити завршена и реконструкција пута од Јасика до Тријангле у дужини од око четири километра за шта је, према процјенама, потребно око 2,5 милиона КМ.
Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Младен Зиројевић изразио је задовољство што му је допала част да предсједнику Владе РС захвали за све што је учинио за Источно Сарајево.
Зиројевић је истакао да ће ова путна комуникација умногоме одредити судбину овог града, учинити га квалитетнијим за живљење и направити једну нову димензију и увезати шест општина града преко територије РС.
Он је додао да ће ова путна комуникација допринијети отварању Јахорине према туристима из цијелог свијета, помоћи транспорт и развој сектора пољопривреде на овим просторима, те мотивисати многе инвеститоре да улажу у овај град.
Данашњој церемонији присуствовали су и министри из Владе РС и Савјета министара БиХ и посланици у Народној скупштини РС и парламенту БиХ.
- kiky
#11988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
čini mi se da je nešto takvo namjeravo ...

-
hercegovac_pravi
#11989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoćeš..aha...evo jedva čekamo da Ustav detaljno mjenjamo...Rajko Kuzmanović, kome za pet dana ističe predsednički mandat, poručio je da je Srbija, kao garant Dejtonskog mira, od potpisivanja tog sporazuma uvek bila uz RS kad je to bilo potrebno.
"Ja sam predsednika Tadića upoznao sa time da se u BiH nakon izbora pripremaju ponovo predlozi da se radikalno menja Ustav i da se stvara jedno drugačije državno uređenje. Mi smatramo da nikakav novi i drugačiji oblik državnog uređenja ne može biti", rekao je Kuzmanović
-
luckypot
#11990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma promjene se desavaju kroz evoluciju a ne revoluciju...Aprilski paket je bila 'revolucija' zato je i odbijen, sad smo opet na sinama evolucije...Puna podrska Dejtonu, Dodiku i borbi za Kosovo.hercegovac_pravi wrote:Hoćeš..aha...evo jedva čekamo da Ustav detaljno mjenjamo...Rajko Kuzmanović, kome za pet dana ističe predsednički mandat, poručio je da je Srbija, kao garant Dejtonskog mira, od potpisivanja tog sporazuma uvek bila uz RS kad je to bilo potrebno.
"Ja sam predsednika Tadića upoznao sa time da se u BiH nakon izbora pripremaju ponovo predlozi da se radikalno menja Ustav i da se stvara jedno drugačije državno uređenje. Mi smatramo da nikakav novi i drugačiji oblik državnog uređenja ne može biti", rekao je KuzmanovićNema Rajkane prošo voz...
-
luckypot
#11991 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
-
drug bevc
#11992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemoj bona da nas pripadas zalit cemo se MZ, ne smijes taki bit brutalan.mazzer wrote:odakle da pocnem..ovi pravoslavni analiticari su mi fascinantni..cuj ako postoji volja MZ-a, i podrska i bla bla bla bosnje su donje..jeste vi prespavali 92.-95.???nama embargo, vama svi sve, pa i skutorija protiv nas, pa nista..legende ste..onda pak, malo izletite o svojim dumanjima, koji vam u podsvijesti sve jace i jace stvaraju nemir..u fazonu, nema RS sanse ni snage za vojni sukob, te, kako ono bi..ah, da, "o vojnom sukobu nebih prognozirao, to je vec naucna fantastika, malo malo, pa me iznenadite..sta vam je?? gdje nesta ono vase, zerbishen junaken, pobicemo zaklacemo, mi nebeski ovo ono, hajmo malo trznite se!! sram vas bilo, sta bi cica draza reko na ovakav moral..cccc..a za ono sta bi tadic kad bi milion izbjeglica krenulo preko drinehgahgaga pa ja ne mogu da vjerujem koji ste mishevi..nije ni krenulo vi bi se splava fatali..eh vidis, tu ste jedino u pravu..nazalost, toliko mrznje se nakupilo u nama, a vi to dobro znate jer znate koliko ste zasrali, da bi bilo brutalno...kaetano, u cemu je fora sto ti malo malo gadjas se nakim turcizmima, te sabah, te babo, kad ih vecina nas se koristi u tolikom razmjeru..moze i na pp..da se pohvalim u raji kako gradim dobrosusjedske odnose
-
drug bevc
#11993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma taki smo mi srbiluckypot wrote:Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
Fini ljudi, da vidis sto Srbi mogu biti ljubitelji 'zajednickog zivota' sve dok su razoruzani, ma cisti ljubitelji Mahatme Gandija.
-
luckypot
#11994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno - jeftino pice, jeftina hrana,razoruzane kukavice.drug bevc wrote:ma taki smo mi srbiluckypot wrote:Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
Fini ljudi, da vidis sto Srbi mogu biti ljubitelji 'zajednickog zivota' sve dok su razoruzani, ma cisti ljubitelji Mahatme Gandija.
,
-
drug bevc
#11995 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ma taki smo mi srbiluckypot wrote: Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamaFini ljudi, da vidis sto Srbi mogu biti ljubitelji 'zajednickog zivota' sve dok su razoruzani, ma cisti ljubitelji Mahatme Gandija.
Naravno - jeftino pice, jeftina hrana,razoruzane kukavice.[/quote]
e jaRo kad jopet odeš da jedeš i piješ, de boNa ko prava junačina malo provociraj te razoružane pa vidi jesu li kukavice pa nam se javi !
et kaki si, ljudi te ugoste, nahrane i napoje u pola cijene, miroljubivi ko rahmetli gandi a ti tako ....kukavice pih, neJmam sta riJet......
-
luckypot
#11996 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa ne znam sta da ti kazem, uglavnom im pricam o hrvatskoj traktorijadi i odumiranju srba u istocnoj bosni, a oni meni uglavnom o 'tragicnom sukobu i kako trebamo fino jedni s drugima, eto svasta je bilo u proslosti treba preci preko toga' i tako to. Ma znas vec kako ide srpska lafina, za par maraka pricat ce sta hoces, sjecam se takvih prica jos s Arizone u Brckom
. Mislim slicna je prica kad odes u Beograd, doduse oni malo previse tuse s pricom 'mi smo komsije i mi smo svoji' a i previse narucuju pjesme Halida Beslica, toliki ljubitelj Halida bas i nisam.
Last edited by luckypot on 29/09/2010 09:14, edited 2 times in total.
- kiky
#11997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
imal bujruma ...luckypot wrote:Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
- kiky
#11998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
šta bi mi bez vas ...drug bevc wrote:ma taki smo mi srbiluckypot wrote:Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
,
nedamo vas nikom ...
- felipe kajetano
#11999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mazzer wrote:odakle da pocnem..ovi pravoslavni analiticari su mi fascinantni..cuj ako postoji volja MZ-a, i podrska i bla bla bla bosnje su donje..jeste vi prespavali 92.-95.???nama embargo, vama svi sve, pa i skutorija protiv nas, pa nista..legende ste..onda pak, malo izletite o svojim dumanjima, koji vam u podsvijesti sve jace i jace stvaraju nemir..u fazonu, nema RS sanse ni snage za vojni sukob, te, kako ono bi..ah, da, "o vojnom sukobu nebih prognozirao, to je vec naucna fantastika, malo malo, pa me iznenadite..sta vam je?? gdje nesta ono vase, zerbishen junaken, pobicemo zaklacemo, mi nebeski ovo ono, hajmo malo trznite se!! sram vas bilo, sta bi cica draza reko na ovakav moral..cccc..a za ono sta bi tadic kad bi milion izbjeglica krenulo preko drinehgahgaga pa ja ne mogu da vjerujem koji ste mishevi..nije ni krenulo vi bi se splava fatali..eh vidis, tu ste jedino u pravu..nazalost, toliko mrznje se nakupilo u nama, a vi to dobro znate jer znate koliko ste zasrali, da bi bilo brutalno...kaetano, u cemu je fora sto ti malo malo gadjas se nakim turcizmima, te sabah, te babo, kad ih vecina nas se koristi u tolikom razmjeru..moze i na pp..da se pohvalim u raji kako gradim dobrosusjedske odnose
Ma ahbabu pusti ove sto skrabaju bezveze, nikakve to gazije nisu, to se onaj @bice bolje malo glupira , vhas ga shejtani obuzeli
- felipe kajetano
#12000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A jesi cicija, pa za par maraka sa chetaljima drugujesluckypot wrote:Ja redovno svratim u taj dio 'sarajeva' prije nego izadjem, cuga i hrana su jeftini otprilike 40% jeftinije nego u grady, pa tu malo popijes i pojedes prije nego odes u neki klub u gradu da se druzis s punoljetnicamakiky wrote:jel milorad smislio novo ime za taj oteti dio sarajeva ...
Tacno moram postaviti pricu tamo na "Fildzan viska"