Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
kiky

#11951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

Bobek wrote:
Socijalista wrote:Ogromni gubici
Stanje rafinerija u Brodu i Modriči gore nego prije privatizacije

http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/100927098

Ja sam davno rekao da Dodu treba ostaviti na vlasti ;-)
Zbog "losega poslovanja" "zabrinuti" Hare i Co su BAS zbog toga naredili svom potrcku da malo pokusa zamutiti i ako je ikako moguce istu rafineriju da ugasi.Bez obzira sto u Sarajevo istima lijepa suma kahne(dzabane)od rafinerije....al nek crkne rusko-srbska krava pa to ti je :lol:

Sadik Ahmetović tvrdi: Goriva iz Bosanskog Broda nelegalno na tržištu

Piše: Daniel Omeragić
26/09/10 09:14

Nakon što je istekla odluka o kvaliteti goriva iz brodske rafinerije, zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara pozvao inspekciju da zaustavi njihov dalji promet

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović pozvao je nadležne inspekcijske organe da zaustave dalji promet u našoj zemlji tečnih goriva iz Rafinerije Bosanski Brod.
On je za Oslobođenje izjavio da se u ovom trenutku vrši nezakonit promet tečnih goriva iz brodske rafinerije, koji ne zadovoljavaju standarde Evropske unije, jer o tome ne postoji odluka Vijeća ministara.

Prekršen poslovnik

Svake godine Vijeće ministara donosi odluku kojom se dozvoljava promet nafte i naftnih derivata iz rafinerije u Bosanskom Brodu pošto njeni proizvodi nisu u skladu sa evropskim kriterijima. Nakon što je istekla u junu ove godine, Ahmetović je predložio njeno produženje za dva mjeseca kako bi u tom periodu Vijeće ministara formiralo komisiju, koja bi predložila konačnu odluku o kvaliteti tečnih goriva u skladu sa direktivama Evropske unije.

Opširnije SUTRA u Oslobođenju.

http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=9366

Sadik Ahmetović ,jel' to onaj sto je nedavno otkriveno kako je u Visegradu vise puta cigancicu-maljoljetnicu ucenjivao i sexo.Huh?

A nakon toga sve je zataskano...mmm
ahmetović jest gnjida i upravo je svoju gnjilost pokazao time što je išao niz dlaku špiri, dodiku & ajducima u njihovim bljutavim pokušajima da unište zemlju i da kradu pare na prljav način ( kako im i priliči ) ...
rafinerija je samo jedan od primjera i od prodaje brljotine u entitetu gorem i uspijeva da održi nos iznad vode, taman do iza izbora ...
ali sadik i takav kakav je, gnjidav, nije imao veze s tom curicom i to su mu njegovi ahbabi namjestili da se sprdaju snjim ...
svi osumnjičeni pušteni, a od curice ni traga ni glasa ...
to i jeste napravljeno kao hrana za ljigavce i bolesnike koji če time da ispiru usta i mozak ...
( baš poput špire, milojka & ajduka ) ...
:D
kiky

#11952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

evo, napdnuta je đamija u bratuncu ...
da li ulazimo u zadnji i najpoganiji pasus dodikove predizborne bljuvotarije ...
zavrzlama

#11953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

kiky wrote:evo, napdnuta je đamija u bratuncu ...
da li ulazimo u zadnji i najpoganiji pasus dodikove predizborne bljuvotarije ...
ovo je tek sredji pasus....ovo je oficijelna srpska politika u BIH a ne bljuvotarina,blujovotarine rade i organizuju spontani pojedinci,ovdje se radi o unaprijed planiranim aktivnostima koji su podrzani od svih politickih i policijskih institucija malog ausvica...
Normalan.ba

#11954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Normalan.ba »

Bobek wrote:
Socijalista wrote:Ogromni gubici
Stanje rafinerija u Brodu i Modriči gore nego prije privatizacije

http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/100927098

Ja sam davno rekao da Dodu treba ostaviti na vlasti ;-)
Zbog "losega poslovanja" "zabrinuti" Hare i Co su BAS zbog toga naredili svom potrcku da malo pokusa zamutiti i ako je ikako moguce istu rafineriju da ugasi.Bez obzira sto u Sarajevo istima lijepa suma kahne(dzabane)od rafinerije....al nek crkne rusko-srbska krava pa to ti je :lol:

Sadik Ahmetović tvrdi: Goriva iz Bosanskog Broda nelegalno na tržištu

Piše: Daniel Omeragić
26/09/10 09:14

Nakon što je istekla odluka o kvaliteti goriva iz brodske rafinerije, zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara pozvao inspekciju da zaustavi njihov dalji promet

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović pozvao je nadležne inspekcijske organe da zaustave dalji promet u našoj zemlji tečnih goriva iz Rafinerije Bosanski Brod.
On je za Oslobođenje izjavio da se u ovom trenutku vrši nezakonit promet tečnih goriva iz brodske rafinerije, koji ne zadovoljavaju standarde Evropske unije, jer o tome ne postoji odluka Vijeća ministara.

Prekršen poslovnik

Svake godine Vijeće ministara donosi odluku kojom se dozvoljava promet nafte i naftnih derivata iz rafinerije u Bosanskom Brodu pošto njeni proizvodi nisu u skladu sa evropskim kriterijima. Nakon što je istekla u junu ove godine, Ahmetović je predložio njeno produženje za dva mjeseca kako bi u tom periodu Vijeće ministara formiralo komisiju, koja bi predložila konačnu odluku o kvaliteti tečnih goriva u skladu sa direktivama Evropske unije.

Opširnije SUTRA u Oslobođenju.

http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=9366

Sadik Ahmetović ,jel' to onaj sto je nedavno otkriveno kako je u Visegradu vise puta cigancicu-maljoljetnicu ucenjivao i sexo.Huh?

A nakon toga sve je zataskano...mmm
Izvor su vjerovatno Vildana i Gojan Berić :lol: :lol: :lol:
kamen spoticanja

#11955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

nisam dobro upratio ali jel ovo fakat istina za prugu i ciru?
luckypot

#11956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

pici wrote:jedva nadjohhh...eve ga Vlak Ćiro :mrgreen:

Image
Sve će to narod progutati: Tadić i Dodik, skretničari istine

Image
Svečani doček najsporijeg voza u istoriji: "Ćira" ulazi u stanicu sa 3 km/h

Image
Potemkin je bio malo dete: Voz za slikanje

:mrgreen:
Hebote, vidi voza, joj sto zavidim Srbima, kako oni mogu da se voze uskotracnim tracnicama 10km a mi ne mozemo, sto ti je reci ekonomski napredak :lol:
Student Exchange

#11957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Student Exchange »

2 pristupa poliickom programu, drustvenom boljitku

Opcija 1: krkan, primitivac, evo Cire, genocidlija, striptizete..... Smijesno gledat i sta se radi, i kako raja reaguje

Opcija 2: Ovih dana digospo Krkan spaja Pale s Lukavicom cestom od 15-ak km (Gdje se nalazi Sa. obiaznica znamo - nigdje). Najavljuje produzenje prema Ustipraci (time supljak o brzoj cesti do Gorazda je nigdje na kvadrat). Donosi mjere za razgranicenje (lupa Dodik). Donio Zakon o referendumu (hebo to). Obezvrijedio (Hare pomogo vise nego kreator) ulogu OHR-a. Raspodjeljuje jedinu preostalu imovinu (posto je onu glavnu vec "privatiziro"). Najavjuje spajanje Fakovica u opcini Srebrenica za Srbijom (to kod Bosnja niko nije ni spomenuo). Hoce da vraca "oduzete nadeznosti" (i od strategije "100%" dosli smo na "BiH ce prezivjeti")......

Uglavnom, pametnom i previse jasno ko je kauboj, a ko indijanac.
Student Exchange

#11958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

luckypot wrote: Hebote, vidi voza, joj sto zavidim Srbima, kako oni mogu da se voze uskotracnim tracnicama 10km a mi ne mozemo, sto ti je reci ekonomski napredak :lol:
Smijesan Dodik pravo.....samo.... za neki dan ili vec, od Dobrinje do Pala ce stizat za 15- 20 minuta autom.
Ja znam da ti to ne pratis, sto bi? Nema potrebe ni da pitam koliko treba od TZ do Sarajeva.
Vjerovatno manje nego iz Svedske (ili vec gdje si) do Sarajeva.
luckypot

#11959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Student Exchange wrote:
luckypot wrote: Hebote, vidi voza, joj sto zavidim Srbima, kako oni mogu da se voze uskotracnim tracnicama 10km a mi ne mozemo, sto ti je reci ekonomski napredak :lol:
Smijesan Dodik pravo.....samo.... za neki dan ili vec, od Dobrinje do Pala ce stizat za 15- 20 minuta autom.
Ja znam da ti to ne pratis, sto bi? Nema potrebe ni da pitam koliko treba od TZ do Sarajeva.
ma care sta da ti kazem u rsu je odlicno, ja te pozivam da se preselis na romaniju, tamo je zivot prva liga...ako ti se romanija ne dopadne tu je bl, a poslije toga i novi sad...
luckypot

#11960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Evo dusanke kosovke djevojke (u 140kg izdanju) poludjela da valja
*** SPAM *** - Turska planira ozbiljno širenje uticaja na kompletnom području Jugoistočne Evrope, odakle bi mogla kontrolisati prilike i kretanja na kompletnom Starom kontitentu.

Glavni politički oslonac u tome, bez sumnje, Turskoj je BiH i zato nikog ne treba da čudi što njihova obavještajna služba ubrzano traži agente koji dobro poznaju bosanski jezik, mišljenje je političara i analitičara, piše banjalučki "Fokus". Sudeći po pisanju turskog lista "Zeman", tamošnja obavještajno-sigurnosna služba zapošljavaće pripadnike koji znaju bar jedan od 14 jezika, među kojima je i bosanski.

Među jezicima koji se traže su i albanski, bugarski, makedonski, grčki, ruski, hebrejski, kurdski, jermenski, arapski, kineski, farsi, gruzijski i kurdski, pišu turski mediji. Turski mediji naveli su da institucija namjerava dati značaj obavještajnoj aktivnosti u određenim državama u regionu.

Dušanka Majkić, predsjedavajuća Doma naroda parlamenta BiH, rekla je za "Fokus" da je interesantno da se ta informacija pojavila istovremeno kada je i Sadik Ahmetović najavio da će Ministarstvo sigurnosti BiH popunjavati kadrovima iz Srbije i Hrvatske.

"Ako je istina da Turska angažuje ljude koji govore jezik kojim se priča u BiH, pitanje je spremaju li se za neke obavještajne aktivnosti u ovoj zemlji. Ako je tako, onda je to loša poruka svima koji žive u RS, jer znamo da simpatije te zemlje idu prema Bošnjacima", rekla je Majkićeva.
Ne boj se dusanka, nece tebe spijunirati, i spijuni vole lijepe zene, a ne babe velicine ormara :lol:
Student Exchange

#11961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

dr.gog wrote:
Student Exchange wrote:Imam osjecaj da ti uistinu nista ne vidis u ovom clanku, da unaprijed najavjuje, ko i do sad. :eek: Stvari stoje gore nego sto sam mislio.
Bez uvrede ostalima, mislim da nije shvaćen cilj postavljanja VaSSićevog neteksta :D .
Mislim da nisi mogao postaviti bolji text :D :evil: .

Maligni herr parteisekretar je u elementu kao i obično,a bio bih i ja za iznos koji redovito dobija :) .Rajko je profesionalac i samo radi svoj posao, a čovjek poput njega- sarkastičan je i grub u mjeri kolika je grubost njegovog Gospoda Boga Mileta, čije namjere i stil pomno prati i nadograđuje,i radi to jako dobro.
I istina je da još nijedan sarajevski političar nema takvog snajperistu, osim nekoliko entuzijasta koji za džaba trune po forumima ili za platu - u nekim novinama.

Usljed udaranja na živac Federalnom Matriksu, kojeg su izmislili, oživili i onda nam rekli da postoji, ne vidimo da Rajko samo ponavlja ono što čitava ekipa SNSD i desnih internet fakina piše već godinama.
Dok su trulili i trolovali po izvjesnim internet stranicama, bili su u karanteni, kao primjer tipičnog lokalnog šovinizma, obožavanja ratnih zločinaca i njihovih tekovina.

A zatim se neko dosjetio, još godinu pred izbore, da sve slične ponavljače Karadžićevih ideja, upristoji, i okupi na nekoliko mjesta- par web-siteova, dvije tri novine, i dvije tv kuće, kako bi se "srpska nacionalna borba kroz medije" iskazala u interesu - ostanka Milorada Dodika na vlasti i sasvim prizemnih interesa novih srpskih bogataša.

Jedni su dobili poslove kao mladi kadrovi u medijima ovdje, a drugi, vječni volonteri koji žive izvan BiH, preuzeli su internet forume i dopisništva, najčešće bez naknade, za svetu stvar.Treći su klasični aktivisti stranke.

Milorad Dodik nije nacionalista, već lokalna nakazna kopija srpskih političara sredine devedestih kojih više ni u Srbiji nema, uz razliku da se njemu živo jebe za rat i slično, a provokacije su mu plitke i služe za zabavu uspaljenoj svjetini koja nema ni za kruha, te besposlenim i isfrustriranim novinarima iz Sarajeva koji se živo sjećaju granata i rata, i Riste Đoge- najvećeg medijskog kretena u srpskoj modernoj istoriji.

Da Đogo nije dobio malokalibarski metak u potiljak, danas bi bio na stolici Rajka Vasića.

Btw. ne stoji poređenje sa Fatmirom Alispahićem.Vasić je daleko bolji autor, nije poremećeni skriboman i mnogo je sposobniji od Fatka, lokalnog trola koji ne zna bi li bio vehabijski portparol, ili jeftina kopija Tunje Filipovića koja se javi kad Avazovoj unutrašnjo-političkoj rubrici zatreba "ko fol" kolumnica izvana.
Najvecim dijelom realno.
Student Exchange

#11962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

luckypot wrote:
Student Exchange wrote:
ma care sta da ti kazem u rsu je odlicno, ja te pozivam da se preselis na romaniju, tamo je zivot prva liga...ako ti se romanija ne dopadne tu je bl, a poslije toga i novi sad...
Benevolencija na djelu - "joj sto je genocidlija smijesan". Efektnost na djelu - "joj sto je neuspjesan". Dok je tacno da je smijesan ne tangira me, ali kad ustvrdi da je neuspjesan ja se strecnem, iskustvo. U stvari ni to me bas ne zanima toliko jer je ovo Internet. Na kraju, da si dam oduska, odusevljava me kolicina zelje za pisanjem na politickim temama sa takvom emocionalnom inteligencijom i totalno kontra pol. gibanjima.
luckypot

#11963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Student Exchange wrote:
Benevolencija na djelu - "joj sto je genocidlija smijesan". Efektnost na djelu - "joj sto je neuspjesan". Dok je tacno da je smijesan ne tangira me, ali kad ustvrdi da je neuspjesan ja se strecnem, iskustvo. U stvari ni to me bas ne zanima toliko jer je ovo Internet. Na kraju, da si dam oduska, odusevljava me kolicina zelje za pisanjem na politickim temama sa takvom emocionalnom inteligencijom i totalno kontra pol. gibanjima.
Pa budi jarane u skladu s politickim gibanjima, poslusaj me preseli se u pc, tamo je zivot super, nema od ovih balija nista, to je sve nesposobno, federacija je propala, itd itd znas vec kako ide cijela prica....
spreca

#11964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Sta ce sad Dodomil,kome ce ici u goste u Moskvu ,juce mu je jaran gradonacelnik Moskve Jurij Mihajlovic Luzkov dobio otkaz.Po naredjenju predsjednika Ruske Federacuje Dimitrija Medvedeva od danas luzkov vise nije gradonacelnik Moskve.U orazlozenju je receno da je luskov izgubio povjerenje Medvedeva
kv99

#11965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kv99 »

Student Exchange wrote:2 pristupa poliickom programu, drustvenom boljitku

Opcija 1: krkan, primitivac, evo Cire, genocidlija, striptizete..... Smijesno gledat i sta se radi, i kako raja reaguje

Opcija 2: Ovih dana digospo Krkan spaja Pale s Lukavicom cestom od 15-ak km (Gdje se nalazi Sa. obiaznica znamo - nigdje). Najavljuje produzenje prema Ustipraci (time supljak o brzoj cesti do Gorazda je nigdje na kvadrat). Donosi mjere za razgranicenje (lupa Dodik). Donio Zakon o referendumu (hebo to). Obezvrijedio (Hare pomogo vise nego kreator) ulogu OHR-a. Raspodjeljuje jedinu preostalu imovinu (posto je onu glavnu vec "privatiziro"). Najavjuje spajanje Fakovica u opcini Srebrenica za Srbijom (to kod Bosnja niko nije ni spomenuo). Hoce da vraca "oduzete nadeznosti" (i od strategije "100%" dosli smo na "BiH ce prezivjeti")......

Izvini nas dragi forumusu poznat kao @hrast sto ti vrijedzamo gazdu, nije on krkan ili primitivac on je gospodin , politicar per ekselanc, ekonomski strucnjak na svjetskom glasu koji je postigao.....sta je ono postigao :? Hvali se napravljenima putem od 7 m sirine i 15 km duzine a obecao autoputeve kroz sve i jedno selo u najboljem entitetu na svijetu i ne samo to vec i aerodrome , termoelektrane, pruge itd. Donio Zakon o referendumu ali nije obavio referendum kao sto je obecao prije 4 godine ( za tvoju informaciju mogao je donijeti i ranije Zakon o referendumu i da obavi referendum koji se ne tice drzave ili odvajanja jer na to ima pravo. Znaci ti ga hvalis jer je uradio nesto sto je mogao i ranije i na sta je imao pravo. Nije svaki referendum onaj Referendum koji je on obecao ;-) ) Obezvrijedio OHR a upravo njemu treba OHR da sprovede to zeli. Upravo on na sav glas trazi da OHR napusti zemlju ali prakticno radi sve da sto duze ostane. Od "spajanja " genocidne stvorevine sa smrdijom dosli smo do spajanja Fakovica sa Smrdijom :lol: I da vrati sve i jednu prenesenu nadleznost opet ne bi bio u boljem polozaju nego sto je bio 2000. A nije prenio ni jednu iako to obecava od kad obecava i Referendum....i sta je prakticno tvoj gazda , profinjeni gospodin Milorad Dodik postigao ?
drug bevc

#11966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drug bevc »

kv99 wrote:

Izvini nas dragi forumusu poznat kao @hrast sto ti vrijedzamo gazdu, nije on krkan ili primitivac on je gospodin , politicar per ekselanc, ekonomski strucnjak na svjetskom glasu koji je postigao.....sta je ono postigao :? Hvali se napravljenima putem od 7 m sirine i 15 km duzine a obecao autoputeve kroz sve i jedno selo u najboljem entitetu na svijetu i ne samo to vec i aerodrome , termoelektrane, pruge itd. Donio Zakon o referendumu ali nije obavio referendum kao sto je obecao prije 4 godine ( za tvoju informaciju mogao je donijeti i ranije Zakon o referendumu i da obavi referendum koji se ne tice drzave ili odvajanja jer na to ima pravo. Znaci ti ga hvalis jer je uradio nesto sto je mogao i ranije i na sta je imao pravo. Nije svaki referendum onaj Referendum koji je on obecao ;-) ) Obezvrijedio OHR a upravo njemu treba OHR da sprovede to zeli. Upravo on na sav glas trazi da OHR napusti zemlju ali prakticno radi sve da sto duze ostane. Od "spajanja " genocidne stvorevine sa smrdijom dosli smo do spajanja Fakovica sa Smrdijom :lol: I da vrati sve i jednu prenesenu nadleznost opet ne bi bio u boljem polozaju nego sto je bio 2000. A nije prenio ni jednu iako to obecava od kad obecava i Referendum....i sta je prakticno tvoj gazda , profinjeni gospodin Milorad Dodik postigao ?

postigao ono glavno da vas plaHo nervira iz dana u dan, nis mu nemerete jerbo je zastićen ko lički međed.
vi kada ustanete prvo vam lemi na pameti i povazda samo lemi vaki njaki .
ima čir da fasujete zbog vožda.

go lemi, go lemi.....

u doboju sutra miting snsd, dolazi i nam i i prezidente tadić džunior sa jasnim upustvima iz SANU.
a poslije svirka, live legenduske, hektolitre pive nektaruse(kupujmo domaće) .!!!!!!

pa bujrum u doboj..... :-D
ultima_palabra

#11967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Image
Jel ovaj Lemmy 8-) Ako je on onda i ja dolazim...
kv99

#11968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kv99 »

drug bevc wrote:
kv99 wrote:

postigao ono glavno da vas plaHo nervira iz dana u dan, nis mu nemerete jerbo je zastićen ko lički međed.

go lemi, go lemi.....

u doboju sutra miting snsd, dolazi i nam i i prezidente tadić džunior sa jasnim upustvima iz SANU.
a poslije svirka, live legenduske, hektolitre pive nektaruse(kupujmo domaće) .!!!!!!

Uh sto me plaho nervira,citavu noc ne mogu da spavam ali nije to zbog njegove politike vec sto mi nedostaju njegovi pjevacki nastupi . Covjek ima glas i ponasanje kao kafanski pevac pa me pravo nervoza uhvatila sto taj svoj dar cesce ne upotrijebi :lol:
A sad ozbiljno, da je on kao i menetor mu pa da moze da prijeti a to i da napravi onda bi me nervoza hvatala ali ovako je on samo obicni pajac kojeg vise niko ozbiljno ne shvaca. Ja da sam na tvom mjestu tada bi me narvoza hvatala a ovako, nek pasce laje .
Socijalista

#11969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

Mile u Teheranu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mb64fUPx ... re=related[/youtube]

Ako moze ko od modova da uredi link, hvala.
luckypot

#11970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

drug bevc wrote:
kv99 wrote:

go lemi, go lemi.....

Jeli ti stvarno mislis da je ovo za sikiraciju :mrgreen: Pa ja bi volio da je on ozbiljniji i da hoce neki referendum i nezavisnost napraviti, ali nista od toga :lol: . U Doboju sam pocesto, jeftino se pije i jede, nece smetati da se malo svrati i kad je Dodik tu.
felipe kajetano

#11971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

luckypot wrote:
Jeli ti stvarno mislis da je ovo za sikiraciju :mrgreen: Pa ja bi volio da je on ozbiljniji i da hoce neki referendum i nezavisnost napraviti, ali nista od toga :lol: . U Doboju sam pocesto, jeftino se pije i jede, nece smetati da se malo svrati i kad je Dodik tu.
Pa de javi se nekad da procavrljamo koju pametnu :D
Vodim te na fenomenalnu kaVurnu :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Socijalista wrote:Mile u Teheranu

&feature=related ...............od & brišeš ovo ostaje.....http://www.youtube.com/watch?v=Mb64fUPxCQ0 ;-)
drug bevc

#11973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drug bevc »

broj postova o liku i dijelu našeg vožda sve govori. :-D

a referendum je obicna predizborna supljača velikog vožda za ovčice u rs kao i priča vezira hareta od sarajva za ovčice u federaciji o ukidanju rs .

:thumbup:
Socijalista

#11974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Socijalista »

pici wrote:
Socijalista wrote:Mile u Teheranu

&feature=related ...............od & brišeš ovo ostaje.....http://www.youtube.com/watch?v=Mb64fUPxCQ0 ;-)
super hvala
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Image

:thumbup:
Locked